Stroje na sezon 2012/13

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Argonessar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2012, 17:14

Jednego tylko nie rozumiem. Wszędzie gdzie się da czyli na stadionie, na siedzibie klubu, autokarze, po prostu wszędzie są trzy gwiazdki. A na koszulka nie może być. Why? Nie wydaje mi się aby były jakieś super restrykcyjne przepisy w tej sprawie bo nie moglibyśmy wywieszać tych gwiazdek na np. siedzibie klubu. Zawsze zdawało mi się że po prostu taka tradycja. Ale może się mylę. Zdanie Interu i tym podobnych to ich problem, ale moim zdaniem mówiąc A trzeba powiedzieć B. I tyle. Nawet jakby to było niezgodne z przepisem(?) FIGC to co nam zrobią? Zdegradują? Nie wpuszczą na boisko? Dadzą punkty ujemne? Dadzą pakiet Cyfry+ na rok dla Interu? :lol:

15Kowal

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2012, 14:16

pumex pisze:Zapomniano dodać, że ponoć Nike zrobiła już koszulki z 2 gwiazdkami... :/
To jest bardzo możliwe...
Kolejne zdjęcia tej koszulki którą wrzuciłem kilka postów temu. Może i to jest fake ale jak tak, to dość dobrze zrobiony.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Biały kołnierzyk= białe spodenki, więc nie powinien wadzić ze strojem wyjzadowym, który ma być cały czarny, podobno.

Obrazek
mati888

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2012, 15:41

Obrazek

te ząbki są tragiczne - prawie tak samo jak fortepian przed sezonem. Po cholerę takie udziwnienia? Co sezon mam wrażenie, że już gorzej być nie może, ale Nike zawsze mnie przekonuje, że jednak się da...

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2012, 15:50

Mi się ta koszulka akurat podoba.Szkoda tylko że te pasy niedobre. Jeśli nie chcą prowokować to na koszulce muszą być przynajmniej dwie gwiazdki,które są częścią historii klubu.Herb wygląda bez nich łyso.A pod herbem ten napis 30 na boisku. Nie musimy wojować z całym światem i tak mamy 30 tytułów a za 2 lata nikt się nie przyczepi do trzeciej gwiazdki.

Wyjazdowy strój powinien być w innych kolorach niż biały i czarny.Zawsze wyjazdowy jest taki byle jaki,z taką Sieną nie wiadomo jak grać. Powinien być żółto-niebieski, czerwony, fioletowy albo brązowy.

danielos511

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2012, 00:17

15Kowal pisze:
pumex pisze:Zapomniano dodać, że ponoć Nike zrobiła już koszulki z 2 gwiazdkami... :/
To jest bardzo możliwe...
Kolejne zdjęcia tej koszulki którą wrzuciłem kilka postów temu. Może i to jest fake ale jak tak, to dość dobrze zrobiony.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Biały kołnierzyk= białe spodenki, więc nie powinien wadzić ze strojem wyjzadowym, który ma być cały czarny, podobno.

Jęśli miał bym wybierac pomiędzy klasyczne pasy a ładnego sponsora wole to 2. Mi sie podoba, do tego 3 gwiazdka i tarcza scoudetto i można wojowac na boiskach Europy:)

FORZA JUVENTUS!!!
evilboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2012, 02:30

Ale syf. Jeśli te koszulki, które wstawił 15Kowal okażą się być naszymi meczówkami na przyszły sezon, to będzie totalna kaszana.

Argonessar: Również mnie to zastanawia. Wszędzie są 3 gwiazdki, więc powinny być także na koszulkach. Każda inna decyzja to będzie zwykłe tchórzostwo...

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2012, 11:39

Panowie, te z ząbkami to fake. Poszperałem po angielskich i włoskich źródłach i okazuje się, że faktycznie Nike wyprodukowało już koszulki (tak jak pisał rufi8), na których przyszyte są dwie gwiazdki i teraz nie za bardzo wiadomo, co z tym zrobić.
Jeśli chodzi o trykoty, to potwierdza się ten wzór z drobnymi zmianami:
Obrazek

Mówi się, że na 99% to będą nasze nowe koszulki na sezon 12/13 (ewentualnie ze zmianami w temacie gwiazdek i oczywiście ze sponsorem):
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Zła informacja jest taka, że przy tak skonstruowanych pasach (tj bez przerwy, chodzi o to, że pasy są ciągłe) najpewniej znowu będzie wlepka.

A tutaj wyjazdówka:
Obrazek
Obrazek

Abstrahując już od gwiazdek i wlepek, sam wzór moim zdaniem wygląda naprawdę dobrze, zarówno domówek jaki i koszulek wyjazdowych. Jeszcze jakby w biało-czarnych na plecach numer był na jednolitym tle, tak jak zapowiadano, byłoby super.
Z normalnie wkomponowanym napisem "Jeep", z numerem na jednolitym tle i z trzema gwiazdkami byłyby to najlepsze koszulki od niepamiętnych czasów

Obrazek
wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2012, 11:49

Módlmy się wspólnie, aby nie było tej cholernej wlepki i koszulki domowe będą świetne. Do wyjazdowych też specjalnie nie ma się co przyczepić. Siła klasyki.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Łoles

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2012, 11:51

@pumex
na te które wkleiłeś, z normalnymi pasami beż żadnych "zgrzytów" czekałem od dawna oby tak właśnie wyglądały nasz koszulki na kolejny sezon :pray:

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2012, 14:40

Domówka wklejona przez pumexawygląda lepiej niż bardzo dobrze - mankamentem jest czarne tło w reklamie Jeepa :/

Z koeli wyjazdówka jest IMO najsłabsza od wielu lat. Przyłączam się do opinii, że wygląda jak piżama...

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2012, 14:51

francois pisze:Domówka wklejona przez pumexa wygląda lepiej niż bardzo dobrze - mankamentem jest czarne tło w reklamie Jeepa :/
Czarnego tła najprawdopodobniej nie będzie. Znowu mamy być raczeni wlepką, czyli czarny napis "Jeep" na (brudnym) białym tle.
francois pisze:Z koeli wyjazdówka jest IMO najsłabsza od wielu lat. Przyłączam się do opinii, że wygląda jak piżama...
Każdy ma swój gust. Mnie np. ta się w miarę podoba. Nie jest jakoś szczególnie fajna, ale klasyczna. Jeśli sponsor będzie bez wlepki (a tutaj ponoć jest taka szansa), tj zwykły, biały napis "Jeep", jeśli dołożymy do tego tarczę za mistrzostwo, to trykot powinien prezentować się ładnie. Według mnie dużo lepiej, niż np. wyjazdówki z sezonu 10/11 czy 11/12, ale to tylko moja opinia :)

Obrazek
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2012, 14:53

Koszulki podane przez pumexa, wyglądają kapitalnie. W końcu normalne pasy, bez żadnych udzwinień.
Śliczna :pray:

Obrazek
filippo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2012, 15:02

Jak patrze na tę koszulkę, to aż żal że musimy mieć na niej nazwę sponsora :)

Bez sponsora wygląda perfekcyjnie, jak się pojawi w sklepie od razu lece i kupuje...

Mam nadzieje, że jakoś ładnie wkomponują Jeepa i nie będzie plastra

wojokamil

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2012, 15:28

filippo pisze:Jak patrze na tę koszulkę, to aż żal że musimy mieć na niej nazwę sponsora :)

Bez sponsora wygląda perfekcyjnie, jak się pojawi w sklepie od razu lece i kupuje...
poczekaj aż tarczę przyszyją ;)

brak wlepy + 3 gwiazdki + tarcza :pray: to byłoby coś, bo krój elegancki.

ciekawe jak bedzie wyglądał trzeci? różowy? :think:

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2012, 15:29

Tak, różowy.

ODPOWIEDZ