Stroje na sezon 2012/13
- Argonessar
- Juventino
Jednego tylko nie rozumiem. Wszędzie gdzie się da czyli na stadionie, na siedzibie klubu, autokarze, po prostu wszędzie są trzy gwiazdki. A na koszulka nie może być. Why? Nie wydaje mi się aby były jakieś super restrykcyjne przepisy w tej sprawie bo nie moglibyśmy wywieszać tych gwiazdek na np. siedzibie klubu. Zawsze zdawało mi się że po prostu taka tradycja. Ale może się mylę. Zdanie Interu i tym podobnych to ich problem, ale moim zdaniem mówiąc A trzeba powiedzieć B. I tyle. Nawet jakby to było niezgodne z przepisem(?) FIGC to co nam zrobią? Zdegradują? Nie wpuszczą na boisko? Dadzą punkty ujemne? Dadzą pakiet Cyfry+ na rok dla Interu? :lol:
- 15Kowal
- Juventino
To jest bardzo możliwe...pumex pisze:Zapomniano dodać, że ponoć Nike zrobiła już koszulki z 2 gwiazdkami...
Kolejne zdjęcia tej koszulki którą wrzuciłem kilka postów temu. Może i to jest fake ale jak tak, to dość dobrze zrobiony.

Biały kołnierzyk= białe spodenki, więc nie powinien wadzić ze strojem wyjzadowym, który ma być cały czarny, podobno.
- Sorek21
- Juventino
Mi się ta koszulka akurat podoba.Szkoda tylko że te pasy niedobre. Jeśli nie chcą prowokować to na koszulce muszą być przynajmniej dwie gwiazdki,które są częścią historii klubu.Herb wygląda bez nich łyso.A pod herbem ten napis 30 na boisku. Nie musimy wojować z całym światem i tak mamy 30 tytułów a za 2 lata nikt się nie przyczepi do trzeciej gwiazdki.
Wyjazdowy strój powinien być w innych kolorach niż biały i czarny.Zawsze wyjazdowy jest taki byle jaki,z taką Sieną nie wiadomo jak grać. Powinien być żółto-niebieski, czerwony, fioletowy albo brązowy.
Wyjazdowy strój powinien być w innych kolorach niż biały i czarny.Zawsze wyjazdowy jest taki byle jaki,z taką Sieną nie wiadomo jak grać. Powinien być żółto-niebieski, czerwony, fioletowy albo brązowy.
- danielos511
- Juventino
15Kowal pisze:To jest bardzo możliwe...pumex pisze:Zapomniano dodać, że ponoć Nike zrobiła już koszulki z 2 gwiazdkami...
Kolejne zdjęcia tej koszulki którą wrzuciłem kilka postów temu. Może i to jest fake ale jak tak, to dość dobrze zrobiony.
Biały kołnierzyk= białe spodenki, więc nie powinien wadzić ze strojem wyjzadowym, który ma być cały czarny, podobno.
Jęśli miał bym wybierac pomiędzy klasyczne pasy a ładnego sponsora wole to 2. Mi sie podoba, do tego 3 gwiazdka i tarcza scoudetto i można wojowac na boiskach Europy:)
FORZA JUVENTUS!!!
- evilboy
- Juventino
Ale syf. Jeśli te koszulki, które wstawił 15Kowal okażą się być naszymi meczówkami na przyszły sezon, to będzie totalna kaszana.
Argonessar: Również mnie to zastanawia. Wszędzie są 3 gwiazdki, więc powinny być także na koszulkach. Każda inna decyzja to będzie zwykłe tchórzostwo...
Argonessar: Również mnie to zastanawia. Wszędzie są 3 gwiazdki, więc powinny być także na koszulkach. Każda inna decyzja to będzie zwykłe tchórzostwo...
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- pumex
- Juventino
Panowie, te z ząbkami to fake. Poszperałem po angielskich i włoskich źródłach i okazuje się, że faktycznie Nike wyprodukowało już koszulki (tak jak pisał rufi8), na których przyszyte są dwie gwiazdki i teraz nie za bardzo wiadomo, co z tym zrobić.
Jeśli chodzi o trykoty, to potwierdza się ten wzór z drobnymi zmianami:

Mówi się, że na 99% to będą nasze nowe koszulki na sezon 12/13 (ewentualnie ze zmianami w temacie gwiazdek i oczywiście ze sponsorem):

Zła informacja jest taka, że przy tak skonstruowanych pasach (tj bez przerwy, chodzi o to, że pasy są ciągłe) najpewniej znowu będzie wlepka.
A tutaj wyjazdówka:

Abstrahując już od gwiazdek i wlepek, sam wzór moim zdaniem wygląda naprawdę dobrze, zarówno domówek jaki i koszulek wyjazdowych. Jeszcze jakby w biało-czarnych na plecach numer był na jednolitym tle, tak jak zapowiadano, byłoby super.
Z normalnie wkomponowanym napisem "Jeep", z numerem na jednolitym tle i z trzema gwiazdkami byłyby to najlepsze koszulki od niepamiętnych czasów
Jeśli chodzi o trykoty, to potwierdza się ten wzór z drobnymi zmianami:

Mówi się, że na 99% to będą nasze nowe koszulki na sezon 12/13 (ewentualnie ze zmianami w temacie gwiazdek i oczywiście ze sponsorem):

Zła informacja jest taka, że przy tak skonstruowanych pasach (tj bez przerwy, chodzi o to, że pasy są ciągłe) najpewniej znowu będzie wlepka.
A tutaj wyjazdówka:

Abstrahując już od gwiazdek i wlepek, sam wzór moim zdaniem wygląda naprawdę dobrze, zarówno domówek jaki i koszulek wyjazdowych. Jeszcze jakby w biało-czarnych na plecach numer był na jednolitym tle, tak jak zapowiadano, byłoby super.
Z normalnie wkomponowanym napisem "Jeep", z numerem na jednolitym tle i z trzema gwiazdkami byłyby to najlepsze koszulki od niepamiętnych czasów

- wojczech7
- Juventino
Módlmy się wspólnie, aby nie było tej cholernej wlepki i koszulki domowe będą świetne. Do wyjazdowych też specjalnie nie ma się co przyczepić. Siła klasyki.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Łoles
- Juventino
@pumex
na te które wkleiłeś, z normalnymi pasami beż żadnych "zgrzytów" czekałem od dawna oby tak właśnie wyglądały nasz koszulki na kolejny sezon
na te które wkleiłeś, z normalnymi pasami beż żadnych "zgrzytów" czekałem od dawna oby tak właśnie wyglądały nasz koszulki na kolejny sezon

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- francois
- Juventino
Domówka wklejona przez pumexawygląda lepiej niż bardzo dobrze - mankamentem jest czarne tło w reklamie Jeepa
Z koeli wyjazdówka jest IMO najsłabsza od wielu lat. Przyłączam się do opinii, że wygląda jak piżama...

Z koeli wyjazdówka jest IMO najsłabsza od wielu lat. Przyłączam się do opinii, że wygląda jak piżama...
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- pumex
- Juventino
Czarnego tła najprawdopodobniej nie będzie. Znowu mamy być raczeni wlepką, czyli czarny napis "Jeep" na (brudnym) białym tle.francois pisze:Domówka wklejona przez pumexa wygląda lepiej niż bardzo dobrze - mankamentem jest czarne tło w reklamie Jeepa
Każdy ma swój gust. Mnie np. ta się w miarę podoba. Nie jest jakoś szczególnie fajna, ale klasyczna. Jeśli sponsor będzie bez wlepki (a tutaj ponoć jest taka szansa), tj zwykły, biały napis "Jeep", jeśli dołożymy do tego tarczę za mistrzostwo, to trykot powinien prezentować się ładnie. Według mnie dużo lepiej, niż np. wyjazdówki z sezonu 10/11 czy 11/12, ale to tylko moja opiniafrancois pisze:Z koeli wyjazdówka jest IMO najsłabsza od wielu lat. Przyłączam się do opinii, że wygląda jak piżama...

- filippo
- Juventino
Jak patrze na tę koszulkę, to aż żal że musimy mieć na niej nazwę sponsora
Bez sponsora wygląda perfekcyjnie, jak się pojawi w sklepie od razu lece i kupuje...
Mam nadzieje, że jakoś ładnie wkomponują Jeepa i nie będzie plastra

Bez sponsora wygląda perfekcyjnie, jak się pojawi w sklepie od razu lece i kupuje...
Mam nadzieje, że jakoś ładnie wkomponują Jeepa i nie będzie plastra
- wojokamil
- Juventino
poczekaj aż tarczę przyszyjąfilippo pisze:Jak patrze na tę koszulkę, to aż żal że musimy mieć na niej nazwę sponsora![]()

brak wlepy + 3 gwiazdki + tarcza

ciekawe jak bedzie wyglądał trzeci? różowy?