LaLiga
- RadeKas
- Juventino
Ronaldinho będzie grał w Barcelonie!
Jak poinformował jeden z hiszpańskich dzienników, brazylijski piłkarz Ronaldinho Gaucho, będzie grał od przyszłego sezonu w Barcelonie!
W sprawie transferu porozumieli się już działacze "Barcy" i Paris Saint Germain, którego to klubu Ronaldinho jest zawodnikiem.
23-letni Brazylijczyk miałby kosztować katalońską ekipę 28 milionów euro.
Uzgodnione zostały już warunki kontraktu, który ma zostać podpisany w najbliższych godzinach.
Temu piłkarzowi to musiało się zakręcić od tego wszystkiego we łbie.
Jak poinformował jeden z hiszpańskich dzienników, brazylijski piłkarz Ronaldinho Gaucho, będzie grał od przyszłego sezonu w Barcelonie!
W sprawie transferu porozumieli się już działacze "Barcy" i Paris Saint Germain, którego to klubu Ronaldinho jest zawodnikiem.
23-letni Brazylijczyk miałby kosztować katalońską ekipę 28 milionów euro.
Uzgodnione zostały już warunki kontraktu, który ma zostać podpisany w najbliższych godzinach.
Temu piłkarzowi to musiało się zakręcić od tego wszystkiego we łbie.
srali muszki będzie wiosna
- BIANCONERI
- Juventino
Spodziewałem się,że Ronaldihno trafi jednak do MU...W sumie to lepiej że będzie grał w Barcelonie.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
To jeszcze niejest 100% informacja więc poczekajmy jakie barwy będzie nosił Ronaldinho. Oj długo sie o nim mówi a wciąż niema dla niego klubu. ManUtd po sprzedaniu Beckhama napewno będzie szukać wzmocnień. Barca po kiepskim jak niefatalnym sezonie tym bardziej z tym, że Barcie sam Ronaldinho niepomoże. Mi tam obojętne gdzie on pójdzie. Szkoa bo widziałbym go w JUVE ale to nierealne. To świetny zawodnik...

- Przemo_Jamal
- Juventino
No i dobrze, nie nawidze Man utd i Realu a Barce mam gdzieś.
Moja miłość do Juve jest bez granic, moje serce nie jest czerwone ale biało czarne, Juve ponad wszystko!!!!!
- Johnny777
- Juventino
A co za różnica? Nowy szef Barcy chciał się wykazać to go kupił...a czy klubowi to coś pomoże? Zobaczymy :?Macias pisze:No i ManU został na lodzie, ciekawe czy to już koniec przygód transferowych o Ronaldinho, bo jeszcze to nie jest pewne na 100% czy ten kontrakt zostanie podpisany.