Sezon 2011/2012 .
- kosciu88
- Juventino
Bardzo dobry mecz i korzystny wynik dla nas. Mimo przestrzelonego karnego Cavani zaslurzyl na 

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Pierwsza myśl jaka przyszła mi do głowy jak to przeczytałem to:yanquez pisze:Nie mogę po prostu z tego meczu...alina pisze: Co za mecz dziś w Udine!
Cavani to jest gość! przegrywają 2-0, 15minut do końca, a ten karnego wali w środek bramki... Pomyślałem: nie taki z niego wielki napastnik, skoro nie wytrzymuje presji w meczu ligowym... A tu nagle pach-pach i Matador dwiema bramkami doprowadza do remisu...
Rezygnujmy ze wszystkich Joveticiów, Suarezów i Higuainów. Nie wierzę, że TAKI piłkarz zabawi długo w Neapolu...
Vucinić/Giovinco - Cavani - Jovetić, o boże ile ja bym dał za takie coś...
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Podpatrywałem mecz 'jednym okiem', ale według mnie sędziowanie na średnim poziomie - tak jak te kartki dla Fabbriniego. Poza tym imo nie powinno być karnego. Przed zagraniem ręką Domizzi był faulowany, co przełożyło się na taką, a nie inną interwencję.bendzamin pisze:Nie ogladalem drugiej polowki, ale sedziowanie ponoc tragiczne.
Tym nie mniej 2:2 to trzeci po porażce Lazio i remisie .nteru, korzystny rezultat. Wiem, patrzmy na siebie itd. ale kolejek ubywa, więc każda strata punktów rywali w najbliższym czasie będzie powodem do lekkiego

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Amarillo
- Juventino
Tobie brawa za ortografię się niestety nie należą, ale zasłużyłeś na pewno na słownik !kosciu88 pisze:Bardzo dobry mecz i korzystny wynik dla nas. Mimo przestrzelonego karnego Cavani zaslurzyl na
Żeby nie było offtopu, kolejka niemalże idealna dla Juve, zabrakło jedynie niespodzianki w meczu Milanu, ale niestety nie można mieć wszystkiego

Sapere Aude!
- pumex
- Juventino
Ja meczu nie oglądałem, ale w highlights'ach wyraźnie widać, że karny był z kapelusza, a druga żółta dla zawodnika Udine niesłuszna. Mecz wypaczony, ale prawda jest taka że zawodnicy Guidolina i tak dali ciała, mimo błędów sędziowskichbendzamin pisze:Nie ogladalem drugiej polowki, ale sedziowanie ponoc tragiczne.

- pumex
- Juventino
Faktycznie, zwracam honorSmok-u pisze:Jak karny z kapelusza? Przecież zawodnik Udine zagrał ręką, wysoko ją podniósł zatrzymując dośrodkowanie. Słuszna 11

Zapowiada się ciekawa walka o 3-cie miejsce! Napoli, Lazio, Udinese, a do tego grona dołączy Roma, jeśli dziś ogra Genoę. Moim zdaniem to Napoli najlepiej reprezentowałoby Italię w europejskich pucharach

- kamilu_87
- Juventino
- De Rossi
- Juventino
Jak w poprzednie mercato upominałem wszystkich, którzy podniecali się, że ktoś na pewno wykupi Cavaniego/Lavezziego/Hamsika, bo sam prezes mówił, że zostaną na 100% i nie ma szans, żeby przed LM się wtedy osłabił, tak teraz odejście któregoś z nich jest bardzo prawdopodobne. Nie zmienia to jednak faktu, że najlepiej by było, żeby Napoli zajęło 3 miejsce, bo nawet jeżeli ktoś odejdzie, to ktoś za nich przyjdzie. Pieniądze nie wyparują, pójdą na wzmocnienia. Sprawa Udinese każdy wie jak wygląda. Po sezonie rzucą się na kilku graczy (np. Isla, Asamoah...) i na 99% już w tym momencie wiem, że awansu do LM by nie było, a Lazio jest za cienkie w uszach. Większa szansa awansu do LM, niż Udinese, ale z kolei nie widzę szans, by coś ciekawego tam pokazali... .

No, będzie, tylko że zapewne na jego warunkach czyt. jak dla nas z 50mln za samego Cavaniego.kamilu_87 pisze:Zależy..De Laurentis ostatnio stwierdził ze całe trio ma swoją cene i jeśli będą dobre oferty, dobicie targu będzie możliwe.pumex pisze: Moim zdaniem to Napoli najlepiej reprezentowałoby Italię w europejskich pucharach
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- bendzamin
- Redaktor
Oglada ktos jeszcze milan - roma? Strasznie slabe widowisko, przez wiekszosc pierwszej polowy nic sie nie dzialo, ale na szczescie dla nas roma wygrywa 1:0. Mam nadzieje, ze uda im sie utrzymac taki wynik do konca.
Godne odnotowania:
- kontuzja Silvy w ~10 minucie
- genialne podanie Ambrosiniego przy bramce
- wyjscie Gallianiego ze stadionu zaraz po bramce
Godne odnotowania:
- kontuzja Silvy w ~10 minucie
- genialne podanie Ambrosiniego przy bramce
- wyjscie Gallianiego ze stadionu zaraz po bramce
- eXoN
- Juventino
Ibrahimovic też nie gra jakiegoś genialnego meczu. Liczę na to, że Roma doprowadzi ten wynik do końca, a jest na to duża szansa.
Dla Juventusu zwycięstwa nie są rzeczą ważną. Dla Juventusu zwycięstwa to jedyne, co się liczy!
Giampiero Boniperti
Giampiero Boniperti
- Dtmiu
- Katalończyk
Ciekawa statystyka na temat kontuzji we Włoskiej lidze. http://rafalstec.blox.pl/2012/03/Chory- ... entus.html
Nie sądziłem że Juve trzyma się aż tak dobrze a Milan tak kuleje. Chociaż ze względu na środowy mecz jakoś specjalnie mnie to nie martwi.
Nie sądziłem że Juve trzyma się aż tak dobrze a Milan tak kuleje. Chociaż ze względu na środowy mecz jakoś specjalnie mnie to nie martwi.