Stroje na sezon 2011/2012
- strong return
- Juventino
Mnie to bardziej niż fortepian/pianino przypomina jakieś stroje więzienne. :?
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- Azrael
- Juventino
Mnie się nawet podobają, są lepsze od tegorocznych, ale jest zwykle jakieś ALE... Gdyby nasze koszulki wyglądały faktycznie jak na załączonym obrazku to byłbym zadowolony. Problem w tym, że jak zwykle logo sponsora będzie badziewną naklejanką co po raz kolejny zniszczy cały efekt. Mam nadzieję, że Nike nie popełni tego błędu z zeszłego sezonu, choć sam w to nie wierzę...
Pozdrawiam!
- Juventino79
- Juventino
Mnie te "pianino" się średnio podoba
Mogło być gorzej (np. stroje Barcelony mi się strasznie nie podobają i to nie z powodu mojej niechęci do tegoż klubu
) ale tak jak wielu z was jestem przywiązany do klasycznych, grubych pasów. Naprawdę nie wiem czemu Nike nie skorzysta z pomocy internautów i ich "samoróbek". Można by poprosić o zgłoszenie projektów, wybrać najlepsze i coś pokombinować ,a nie zrobić jeden wzór i podobne koszulki różnym klubom powciskać :? No ale ja się na tym nie znam, może nie da się tak zrobić,a gadać to łatwo
No cóż, mam nadzieję na ładnie wkomponowane logo BetClick'a i grube pasy z dominacją czerni 

- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Ja bym chciał dla odmiany cienkie paski (tak jak są na dole tego fortepianu) na całej koszulce, coś ala nowe Milanowskie. Ten fortepian jest tragiczny, takim Udinese czy Sieną mi podlatuje, a nie Juventusem. Ale jaka drużyna takie i koszulki 

FORZA JUVE!!!
- stahoo
- Juventino
To nie ważne, bo pewnie i tak przedłużą :> Właściwie mogę się o to założyć.T-Bar pisze:Moim zdaniem z roku na rok nike robi nam coraz gorsze te stroje :twisted: orientuje się ktoś kiedy kończy się kontrakt z nimi?
- danielos511
- Juventino
Przedłuża bo nike walczy o takie potęgi jak JUVENTUS!!! 

FORZA JUVENTUS!!!
- montero4
- Juventino
Nikomu sie nie poboba a zawsze po 5 kolejkach sezonu kazdy ma jedna sztuke w domu :C
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- aroninho11
- Juventino
ja niemontero4 pisze:Nikomu sie nie poboba a zawsze po 5 kolejkach sezonu kazdy ma jedna sztuke w domu :C

Wolę stare koszulki Juve - tańsze

- Wojt
- Juventino
Logo sponsora to nie jest wymysł Nike, tylko życzenie BetClica. Musimy z tym żyć.Azrael pisze:Mnie się nawet podobają, są lepsze od tegorocznych, ale jest zwykle jakieś ALE... Gdyby nasze koszulki wyglądały faktycznie jak na załączonym obrazku to byłbym zadowolony. Problem w tym, że jak zwykle logo sponsora będzie badziewną naklejanką co po raz kolejny zniszczy cały efekt. Mam nadzieję, że Nike nie popełni tego błędu z zeszłego sezonu, choć sam w to nie wierzę...
From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
- Arcadio Morello
- Juventino
Jak by były czarne rękawy nie białe to by koszulka lepiej wyglądała albo bez tego fortepianu, cienkie paski i białe rękawy 

- bianconeristy
- Juventino
- PrzemasJuve
- Juventino
i po prostu lepsze...aronobuffon pisze:Wolę stare koszulki Juve - tańsze
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Azrael
- Juventino
Logo logiem, nie w tym rzecz. Rzecz w tym w jaki sposób ów znak towarowy jest na naszych trykotach prezentowany. Są dwie możliwości - albo tak jak w przypadków strojów Lyonu, gdzie logo sponsora jest integralną częścią koszulki, albo tak jak na koszulkach Juventusu z tego roku, gdzie logo było "naprasowywane" na materiał, a "badziewność" tej techniki pogłębiała dodatkowo różnica odcieni bieli między tłem znaczka "BetClic" a orginalną bielą pasków na koszulce.Wojt pisze:Logo sponsora to nie jest wymysł Nike, tylko życzenie BetClica. Musimy z tym żyć.
Boję się, że to samo będzie w tym sezonie - zachodzę tylko w głowę czemu my nie możemy dostać od początku do końca fajnie wyprodukowanej koszulki, a inne kluby mogą...?!

Pozdrawiam!