Koszulki na sezon 2010/2011
- fallweiss
- Juventino
Za najlepsze stroje uważałem nasze pucharowe domówki- złote litery na czarnym tle. Tegoroczne były okropne, przypominały bardziej Udinese.
- marcin1804
- Juventino
Nie wiem czy to już czasem nie było wcześniej. jeżeli tak to skasować...

Porażka jest gorsza niż śmierć, bo z porażką trzeba żyć.
- Azrael
- Juventino
No wiesz, domorośli graficy często popełniają błędy. Pierwsza koszulka to nic innego jak lekko przerobiona (właśnie ten kolor i logo sponsora) koszulka sprzed 2 sezonów.Fenrir pisze:Oba komplety calkiem spoko jak dla mnie. Oczywiscie mam nadzieje, ze ten róż (?) to tylko blad grafikow.
Co do drugiej koszulki to mam nadzieje, że nie będzie biała, bo wówczas zbytnio wpadałaby w kolorystykę pierwszego stroju.
Mnie osobiście podoba się koncepcja strojów Barcelony - kilka poprawek i mogłyby być niemal idealne.
Pozdrawiam!
- JuveFilip_8_
- Juventino
KLIK! - ! - !. ! boje sie ze nasza koszulka moze byc taka (oczywiscie w innych barwach) jak materazziego...
:naughty: :doh:
ONA JEST OBRZYDLIWA!!!

ONA JEST OBRZYDLIWA!!!

- Choperini
- Juventino
Zapominacie wszyscy w tych rozważaniach i dywagacjach, że tylko koszulki "domowe" będą z logo firmy BetClic. Wstawianie wyjazdowych z tym logiem dla mnie osobiście kompletnie mija się z celem.
"Run Hassan. Run!
"

- tabo89
- Juventino
Oczywiście, że wiemy ale jak już chyba kiedyś w tym temacie wspominałem projekty wyjazdówek robione są z BetCliciem tylko dlatego, żeby mniej więcej pokazać, w którym miejscu będzie sponsor.
Oczywiście logo może być zupełnie inne (np okrągłe/kwadratowe/trójkątne a nie tylko napis) - nie wiemy jeszcze kto nim będzie więc robione są ze sponsorem głównym.
Na pewno kiedy się w końcu dowiemy pojawi się mnóstwo projektów z tym drugim sponsorem.
Surowa domówka (bez sponsora), jeszcze inna koncepcja - cieńsze pasy z taką jakby obramówką:

Jak się okazuje podobną do tej wyjazdówki z PES'a mieliśmy już w latach 50-tych:

Oczywiście logo może być zupełnie inne (np okrągłe/kwadratowe/trójkątne a nie tylko napis) - nie wiemy jeszcze kto nim będzie więc robione są ze sponsorem głównym.
Na pewno kiedy się w końcu dowiemy pojawi się mnóstwo projektów z tym drugim sponsorem.
Surowa domówka (bez sponsora), jeszcze inna koncepcja - cieńsze pasy z taką jakby obramówką:

Jak się okazuje podobną do tej wyjazdówki z PES'a mieliśmy już w latach 50-tych:

- Mario_90
- Juventino
Jeśli chodzi o szerokość i rozkład pasów, to jest bardzo podobny do tegorocznego. Co nie zmienia faktu że mi także się podoba 
Ale mimo wszystko uważam, że Nike nam zapoda taki wzór jak Barcelonie + jakieś wymyślne wyjazdówki.

Ale mimo wszystko uważam, że Nike nam zapoda taki wzór jak Barcelonie + jakieś wymyślne wyjazdówki.
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
przypomina mi Sampentustabo89 pisze:Jak się okazuje podobną do tej wyjazdówki z PES'a mieliśmy już w latach 50-tych:

Ciekawa koncepcja ... ahh te Alpy

Najnowsze wieści z VS.

Ostatnio zmieniony 25 maja 2010, 16:01 przez dr.DeV, łącznie zmieniany 1 raz.