KRAKÓW:SOBOTA JUVENTUS-inter sport bar!!
- lipexx
- Juventino
dzwonilem do sportbaru, gosc powiedzial ze w programie jest liga holenderska i juz nie moze zmienic ale powiedzal ze bardzo rzadko ktos to oglada i jak nie bedzie chetnych to nam pusc Juve. tak wiec jest duza szansa ze bedzie transmisja. a jak beda jacys przypadkowi fani pilki holenderskiej to zawsze moga zniknac w drodze do wc
pzdr

- lipexx
- Juventino
ja ogladalem w irish pubie w rynku i sie wyklocilem zeby na jednej plazmie puscili Juve zamiast barcy i wiadomo z jaka reakcja sie to spotkalo wsrod innych klientów. za 10 min tego zalowalem jak widzialem ten mecz i smiechy innych. ale twardo ogladalem do konca. jeszcze 5 dyszek przegralem bo na Juve postawilem. tak to jest jak sie mysli sercem nie glowa... do zobaczenia na nastepnym meczu!
- misiekjt
- Juventino
czas odświeżyć wątek. jutro mecz z parmą o 15 w sport barze na wykazie podane jest że puszczą juve z parmą bądz siene z fiorentiną czyli jest duża szansa że będą grali nasi. zatem pytanie kto by się pisał na ten mecz ? ja jeszcze nie wiem do końca czy się zjawie, dzisiaj wieczorem bede w stanie sie wypowiedziec bo musze w pracy pogadac czy jutro ide do tyry czy mam wolne także piszcie jak cos...
"piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają"
- misiekjt
- Juventino
kurde a ja własnie wracam z roboty i lipa. jutro mam na 10 eh. jest jeszcze cień szansy że uwiniemy się szybko i skończe ok 15 to byłbym na drugą połowe ale nie gwarantuje nic. także dozo jutro a jak sie nie ogarne z pracą to miłego oglądania jestem z wami i z naszymi chłopakami
"piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają"
- montero4
- Juventino
A będzie co ? :?
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4