Felipe Melo

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 22:19

No to wychodzi na to, że Melo jest Nasz. Ale lepiej poczekac na oficjalne potwierdzenie tego transferu. :)

Mam nadzieje, że zarząd nie spocznie na laurach i ściągnie jeszcze kogoś na obronę. :pray:

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 22:20

Felipe Melo wyrzucony z reprezentacji!

Do niecodziennej sytuacji doszło dzisiejszego wieczora w siedzibie brazylijskiego związku piłki nożnej. Felipe Melo, pomocnik reprezentacji Canarinhos, został wykreślony z kadry w związku z przejściem z Fiorentiny do Juventusu.
To niedorzeczne - komentuje Dunga, trener rep. Brazylii - Nie przechodzi się do obozu największego rywala, Felipe pokazał tak naprawdę jak mało znaczyli dla niego kibice z Florencji.

Miejsce i numer na koszulce po Melo odziedziczył Barack Obama - Filipińczyk, w wolnym czasie prezydent Stanów Zjednoczonych. Doszło już nawet do oficjalnej prezentacji nowego zawodnika Canarinhos.
-Jestem niezwykle wzruszony, - wyznaje Obama - podoba mi się w Brazylijczykach ich głęboka religijność. Sam mam po części chrześcijańskie korzenie. Mój pradziadek zjadł katolickiego misjonarza.
Obrazek
źródło: wuwuwu.wupe.peel

Możecie nawet wrzucić na stronę główną, byle podpisać że to ja odnalazłem te informację.
Mam nierówno pod sufitem.

JuveR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 22:26

pan Zambrotta pisze:Felipe Melo wyrzucony z reprezentacji!

Do niecodziennej sytuacji doszło dzisiejszego wieczora w siedzibie brazylijskiego związku piłki nożnej. Felipe Melo, pomocnik reprezentacji Canarinhos, został wykreślony z kadry w związku z przejściem z Fiorentiny do Juventusu.
To niedorzeczne - komentuje Dunga, trener rep. Brazylii - Nie przechodzi się do obozu największego rywala, Felipe pokazał tak naprawdę jak mało znaczyli dla niego kibice z Florencji.

Miejsce i numer na koszulce po Melo odziedziczył Barack Obama - Filipińczyk, w wolnym czasie prezydent Stanów Zjednoczonych. Doszło już nawet do oficjalnej prezentacji nowego zawodnika Canarinhos.
-Jestem niezwykle wzruszony, - wyznaje Obama - podoba mi się w Brazylijczykach ich głęboka religijność. Sam mam po części chrześcijańskie korzenie. Mój pradziadek zjadł katolickiego misjonarza.
Obrazek
źródło: wuwuwu.wupe.peel

Możecie nawet wrzucić na stronę główną, byle podpisać że to ja odnalazłem te informację.
Mam nierówno pod sufitem.
No ładnie... Jak przeczytałem nagłówek to prawie z fotela spadłem :lol: Dopiero później zobaczyłem to znajome zdjęcie.
Świetne :D
Ostatnio zmieniony 09 lipca 2009, 22:33 przez JuveR, łącznie zmieniany 1 raz.

MaxiLopez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 22:26

Jeżeli to prawda, to znaczy że panują tam zasady z XIII wieku.

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 22:30

MaxiLopez pisze:Jeżeli to prawda, to znaczy że panują tam zasady z XIII wieku.
Tam nadal narodową potrawą jest misjonarz w sosie bananowym!

PS. przez pierwsze 30 sekund myślałem, że na zdjęciu jest Melo ^^

Misiu :bravo:
Ostatnio zmieniony 09 lipca 2009, 22:31 przez stahoo, łącznie zmieniany 1 raz.

Viking

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 8 razy

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 22:31

MaxiLopez pisze:Jeżeli to prawda, to znaczy że panują tam zasady z XIII wieku.
Tak niestety to prawda.... :roll:

^^
Panie Zambrotta bynajmniej poprawil mi Pan humor ;)

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 22:37

Zdecydowanie alkohol, narkotyki, wyroby tytoniowe powinny zostać zabronione :prochno:

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
JaPs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 22:38

... i seks.

January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 22:41

JaPs pisze:... i seks.
Tylko nie seks :prochno: Zabierzcie piwo, ale seks zostawcie xD

Kurde może by tak sprowadzić tego Obamę do Juve? :think:
Mielibyśmy dwa Mele ;)

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 22:41

Ejjj :P Ja sie nie zgadzam ;) Bez alkoholu, narkotykow, tytoniu mozna zyc, ale seks i Juve to priorytety :)

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 22:48

January pisze:
Tylko nie seks :prochno: Zabierzcie piwo, ale seks zostawcie xD

Kurde może by tak sprowadzić tego Obamę do Juve? :think:
Mielibyśmy dwa Mele ;)
No ja nie wiem co bym wybral miedzy piwem i seksem... Najtrudniejszy wybor w moim zyciu :prochno:

A co do Obamy, jesli mialby sypnac kasa to chetnie moze Secco z nim ponegocjowac :smile:

A ciekawe dlaczego nie bylo jeszcze potwierdzenia Melo na oficjalnej stronie? :think: Moze po prostu ten ktory oglosil transfer nie rozmawial z nikim tylko po prostu przeczytal Tuttosport? :prochno:

Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 23:06

Nie wierzyłem, że jednak uda się sfinalizować ten transfer do końca... Jednak Diego + Melo + ew. obrońca (mina Blanca po pytaniu dziennikarza czy mercato jest zamknięte dużo mówi :D ) to bardzo dużo jak na nasze możliwości. Na szczęście się udało. :)

Taki mały OT - dzisiaj jest bardzo dobry dzień, więc pewnie nikt się nie obrazi. :) Kto wyłączył Sky Sport po prezentacji Diego... niech żałuje! Najpierw był sympatyczny 30 min o Del Piero z ostatnich lat, a później 30 min podsumowanie naszego zeszłego sezonu. Wszystko na najwyższym poziomie, jak zawsze na SKY. ;)

Forza Melo!! Forza Juve!! :)

KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 23:13

Andersson pisze:No ja nie wiem co bym wybral miedzy piwem i seksem... Najtrudniejszy wybor w moim zyciu
Sprobujesz seksu to nie bedziesz mial takiego dylematu :D
Nie poznaje naszego zarzadu. Cos sie ruszylo, apetyt rosnie w miare jedzenia. To mercato uklada sie prawie ze idealnie. Cieszy mnie Melo, cieszy Diego, cieszy, ze odchodzi MM;] Ciekaw jestem jaki wplywa ma na to Ciro. Mam nadzieje na jeszcze jakies wzmocnienia w defensywie i mozna zaczynac na pelnej k8)

Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 23:21

KeRmit19 pisze:
Andersson pisze:No ja nie wiem co bym wybral miedzy piwem i seksem... Najtrudniejszy wybor w moim zyciu
Sprobujesz seksu to nie bedziesz mial takiego dylematu :D
Nie poznaje naszego zarzadu. Cos sie ruszylo, apetyt rosnie w miare jedzenia. To mercato uklada sie prawie ze idealnie. Cieszy mnie Melo, cieszy Diego, cieszy, ze odchodzi MM;] Ciekaw jestem jaki wplywa ma na to Ciro. Mam nadzieje na jeszcze jakies wzmocnienia w defensywie i mozna zaczynac na pelnej k8)
Ty ledwo mature napisales to co mozesz wiedziec :P Przeciez wiadomo ze seks tylko po slubie :smile:

Kurde ja wciaz nie moge wyjsc z podziwu nad Secco, widac ze ta nagroda dla najlepszego we Wloszech zasluzona juz teraz w pelni ;)

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 09 lipca 2009, 23:26

Zaczynam się niecierpliwić, że nie ma jeszcze W PEŁNI oficjalnego potwierdzenia na stronie klubu :lol: Swoją drogą śmiać mi się nieco chce z Blanca, który usilnie próbuje nas przekonać, że Melo będzie ostatnim pozyskanym przez nas graczem w czasie tego okienka 8) Sorrrrryyy, ale nie łapię tego żarciku :-D Każdy doskonale wie, także w zarządzie, że obrońca jest priorytetem - to wzmacnianie obrony miało być głównym celem tego mercato, a jak jest - wszyscy wiedzą :lol: Co prawda zbudowaliśmy, przynajmniej teoretycznie, póki co najmocniejszą pomoc we Włoszech, ale... Apetyt rośnie w miarę jedzenia i czekam na Grosso i ... być może też Santacroce, który był wielokrotnie chwalony przez Ferrarę, ponadto do Napoli przeniósł się Zuniga, zatem... :C

Zablokowany