Primavera
- karosznurek
- Juventino
Oglądałam tylko ostatnie 15 minut, w których była nerwówka. Jednak i tak wielkie brawa za wygranie turnieju.
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- pumex
- Juventino
Bardzo rzadko oglądam mecze Primavery. Dziś oglądałem drugą połowę. Niestety nie zobaczyłem ani kawałeczka dobrego futbolu, biorąc pod uwagę nawet to, że to mecz młodzików i nie miałem wielkich wymagań. Mnóstwo kopaniny, szarpania i wykopów na wiwat, brak jakiegokolwiek ładu i składu. Pozostaje mieć tylko nadzieję, że zazwyczaj inaczej to wygląda.
Co do przyszłych gwiazd, to faktycznie malinowo nie jest, ale w poprzednich meczach Bouy, Appelt czy Gouano ponoć w pełni zaprezentowali swój talent
...aha, gratulacje dla Primy
Co do przyszłych gwiazd, to faktycznie malinowo nie jest, ale w poprzednich meczach Bouy, Appelt czy Gouano ponoć w pełni zaprezentowali swój talent

...aha, gratulacje dla Primy

- Brutalo
- Juventino
Jest transmitowany przez profil "Juventus Streaming" na facebooku. Kanał drugi. Niestety, przegrywamy 0:2pablo1503 pisze:Właśnie widziałem zapowiedź jutrzejszego meczu naszej primki, na naszym stadionie. Wie ktoś, czy mecz będzie transmitowany na jakimś kanale?

EDIT !!! 1:2 ! 1:2 !! 1:2 !!! CIŚNIEMY !!!
- Brutalo
- Juventino
22 marca będzie rewanż. Ciężko będzie, ale trzeba wierzyć w naszą młodzież. Oglądałem prawie całą drugą połowę. Śmiało mogliśmy wywalczyć remis, natomiast instynktowna interwencja bramkarza Romy w końcówce- world class :evil:
- jakku1
- Juventino
Z tego, co widze to calkiem sporo ludzi bylo na tym meczu ->
https://p.twimg.com/AnfaPVpCIAAOJ76.jpg:large
No i trzeba przyznac, ze ten herb wyglada swietnie
https://p.twimg.com/AnfaPVpCIAAOJ76.jpg:large
No i trzeba przyznac, ze ten herb wyglada swietnie

- Arcadio
- Juventino
Żaden zwycięzca nie wierzy w przypadek.
- Dante93
- Juventino
Ogółem jakoś odnosze wrażenie, że grają 'na pół gwizdka'. Ewentualnie poprostu nie jestem przyzwyczajony do tego oglądania takiego poziomu
Szału nie ma, czasem Bouy albo Appelt z czymś ciekawszym wyskoczą, fajnie też pogrywa drugi defensywny pomocnik (czarnoskóry). Reszta tak naprawde bez fajerwerków. Odnosze dziwne wrażenie, że włoskich talentów w primce nie mamy.
Szału nie ma, czasem Bouy albo Appelt z czymś ciekawszym wyskoczą, fajnie też pogrywa drugi defensywny pomocnik (czarnoskóry). Reszta tak naprawde bez fajerwerków. Odnosze dziwne wrażenie, że włoskich talentów w primce nie mamy.
To samo stwierdziłem po jakimś meczu w pucharze Viareggio.Dante93 pisze:Ogółem jakoś odnosze wrażenie, że grają 'na pół gwizdka'. Ewentualnie poprostu nie jestem przyzwyczajony do tego oglądania takiego poziomu![]()
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Łoles
- Juventino
Brak pomysłu na grę, chaos na boisku dużo niecelnych podań i tyleż samo strat tyle mogę powiedzieć po tym co zobaczyłem.
Na plus mam jedną rzecz , spodobała mi się gra piłkarza z numerem 8 na koszulce (czarnoskóry wysoki piłkarz z irokezem na głowie) tylko nei mam pojęcia kto to bo nei oglądałem od początku i w dodatku oglądałem bez dzwięku.
Koleś ma niezły odbiór piłki, celnie podaje i ma pomysł na grę.
Na plus mam jedną rzecz , spodobała mi się gra piłkarza z numerem 8 na koszulce (czarnoskóry wysoki piłkarz z irokezem na głowie) tylko nei mam pojęcia kto to bo nei oglądałem od początku i w dodatku oglądałem bez dzwięku.
Koleś ma niezły odbiór piłki, celnie podaje i ma pomysł na grę.
Ostatnio zmieniony 22 marca 2012, 22:23 przez Łoles, łącznie zmieniany 1 raz.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."