TORUŃ || wspólne wypady na mecz

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2009, 22:35

wojti-s pisze:Nie wiem jak Wam, ale mi się bardzo podobało :) Nie było nadymione jak w strumyku, duży obraz, dobra jakość dźwięku i chyba klima ;D Jednym słowem oki :)

Sądzę, że już teraz warto zrobić rezerwację na rewanż :) Weźmy 2 kanapy żeby lipy nie było. Namówiłem już Młodego i Kiernie żeby na rewanż przyszli do Baraniego a nie Strumyka :)

A więc zgłaszać się kto lezie na rewanż :)

1. JA :D
2. Iwan
3. Młody
4. Kiernia
5. Marezmo

Kuba w tą środę byś zrobił rezerwacje na wtorek 10 marca oki ? tym razem 2 kanapy :P
Oj Wojtek nie chcę się czepiać ale z ostatecznej listy którą rezerwowałem na 15 osób (jedna kanapa i dwa stoliki) 8 było od Ciebie nie licząc Marezmo i Ciebie (a tych dwóch ziomków było chyba od God'a). Jak dopisali sam wiesz, dlatego szczerze mówiąc wolał bym żebyś samemu zrobił rezerwację na tylu ludzi ilu uważasz 8) Osobiście oczywiście bardzo chętnie piszę się na kanapkę wraz z ziomkiem Zającem 8)

Adres ul. Podmurna 28
Godziny otwarcia nd-śr 16-24; czw-pt 16-4; sb 16-5
Kontakt tel. (0 56) 621-07-10

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 lutego 2009, 22:41

To jest lista z 1 meczu :P

1.Bloktorun
2.Evilboy
3.Ja
4.Iwan
5.Kiernia
6.Puszapek
7.Evilboy
8.Mcshroom
9. Marezmo (?)

Kiernia i Młody oglądali w strumyku więc było 7 osób z tej listy :P Teraz nie mają wyboru bo mam na piśmie, że idą do baraniego ;D No i dolicz jeszcze 3 dziewczyny wiec było 10 + Wasi znajomi i wyszło na styk :P Ale oki, zadzwonię :)

Prosiłbym kolejne osoby, które zdecydują się żeby pójść na mecz aby w swoim poście zamieszczały zaktualizowaną listę. W ten sposób w ostatnim poście można będzie dosyć łatwo znaleźć aktualną listę chętnych :)

God

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2009, 13:05

1. wojti-s
2. Iwan
3. Młody
4. Kiernia
5. Marezmo
6. God
7. Serfer
8. Zawas
9. bloktorun
10. Zając

To na razie tyle uaktualniajac liste... jeszcze ktoś :?: :?: :?:

Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
Marezmo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2009, 22:09

ja to nie wiem czy pojde..

ostatnim razem pała była przegięta - po ch..a przyprowadzanie kibicow chelsea, milanu czy jakichś tam realów?

no powiedzcie mi?

lepiej 10 Juventini niż 30 osób zbieraniny..

"Chciałbym dziś powiedzieć, że nie ma tu PiS. Wiecie kogo widzę w tym pierwszym rzędzie -Andrzeja Leppera" Donald Tusk, 14.03.2006
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2009, 22:27

God pisze:1. wojti-s
2. Iwan
3. Młody
4. Kiernia
5. Marezmo
6. God
7. Serfer
8. Zawas
9. bloktorun
10. Zając

To na razie tyle uaktualniajac liste... jeszcze ktoś :?: :?: :?:
Trochę dziwnie zaktualizowana, bo zamiast przybywać ludzi, to ubywa (Mcshroom, Evilboy, Puszapek (?) ) Chyba lepiej dla uniknięcia błędów kopiować listę i dopisywać po prostu nowych.
Marezmo@ Mam bardzo podobne odczucia, chociaż KIBICE CFC na meczu Juventusu z CFC to takie... w miarę fajne urozmaicenie przy dziadach ze strumyka... Choć mnie osobiście Barani jakoś nie zachwycił... Ale demokracja to demokracja 8)

Obrazek
evilboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2009, 15:10

Marezmo pisze:ja to nie wiem czy pojde..

ostatnim razem pała była przegięta - po ch..a przyprowadzanie kibicow chelsea, milanu czy jakichś tam realów?

no powiedzcie mi?

lepiej 10 Juventini niż 30 osób zbieraniny..
Nie wiem kogo masz na myśli, ale ze swojej strony mogę powiedzieć, że nikogo nie przyprowadzałem - moi znajomi, którzy byli na meczu, przyszli osobno i dla nich nie były rezerwowane miejsca... a pojawili się w baranim, żeby zrobić mi na złość :P Jeśli chodzi o kibiców Chelsea mówiąc ogólnie - musimy się pogodzić z tym, że Juve to nie jest klub "modny", "tredni", "słejzi" czy jakby to inaczej nazwać i może się zdarzyć, że niebieskich także na rewanżu będzie tyle co nas. Co do mojej obecności - będę na 90%.

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
God

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2009, 11:52

@bloktorun

Jak sie dobrze przyjrzysz, to zobaczysz, ze lista w poscie nade mna jest z pierwszego meczu i wojtis ja przytoczyl tylko dla porownania kto byl a kto nie na pierwszym meczu...

natomiast moja lista uwzglednia te osoby ktore sie zdeklarowaly/zostaly zdeklarowane przez kogos innego, ze pojda na rewanz...

Co do zbieraniny no to hmmm ja przyprowadzilem 2ch kolegow z czego jeden jest Juventino, drugi sympatyk futbolu, przez czesty kontakt (to kuzyn, zeby nie bylo) ze mna zmuszony do polubienia po czesci Juve, wiec raczej jest po dobrej stronie mocy... :D

Mysle, ze czas najwyzszy zarezerwowac te kanapy zanim ktos je nam sprzatnie sprzed nosa, niech "Pan Rezerwacja" sie zajmie :D bo jest w tym najlepszy ;D

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2009, 11:56

God pisze: Jak sie dobrze przyjrzysz, to zobaczysz, ze lista w poscie nade mna jest z pierwszego meczu i wojtis ja przytoczyl tylko dla porownania kto byl a kto nie na pierwszym meczu...
No zgadza się 8) czyli ja mam zrobić rezerwacje? Ok, dla mnie to nie problem, tylko głupio się czułem ostatnio rezerwując na 10 osób a potem zwiększając jeszcze do 15, choć w rezultacie nie było nawet 10.... Jutro zadzwonię bo mam za free weekendy, tylko napiszcie konkretnie na ile osób :prochno:

Obrazek
God

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2009, 18:49

No wychodzi na to, ze bedzie ponad 10, jesli liczyc evilboya... nie odejmujac marezmo (<przytul> nie wyglupiaj sie :twisted: ) z tego co wojtek mowil, to chlopacy zawitaja tym razem do nas do baraniego... znajac go przyprowadzi jeszcze jakies kolezanki hmmm... :whistle:

To te 2 kanapy sie nadadza... ten stolik jeden byl troche za daleko od kanapy i tak hmmm nieciekawie mozna bylo sie porozumiewac... :roll: jak w ogole beda te kanapy jeszcze... :think:

mcshroom

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 marca 2009, 18:55

Widzę, że zapisy trwają, a ja nic o tym nie wiem(roztargnienie)... Proszę mnie dopisać do listy. Będzie to bodajże numerek 11 8)

wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 marca 2009, 19:00

Mamy 1 kanapę i 1 stolik od 20:30 na mnie ;) Powiedziałem, że będzie nas 10-15 osób. Zresztą jakby przyjść wcześniej to można sobie znaleźć jeszcze miejsca :P

1. wojti-s
2. Iwan
3. Młody
4. Kiernia
5. Marezmo
6. God
7. Serfer
8. Zawas
9. bloktorun
10.Zając
11.Evilboy
12.Mcschroom

Młody = Puszapek, tylko nastąpiła zmiana 'zawołania' ;D

PS.
Kuba też rezerwowłałeś ;>?

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2009, 13:05

Czy tylko ja jestem tak nagrzany na ten mecz? :twisted: Pewnie zabiorę ze sobą kumpla (drugiego zająca), w którym kiełkuje Juventino 8)

Obrazek
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2009, 18:53

LIGA WŁOSKA: MECZ JUVENTUS TURYN - FC BOLOGNA

Juventus jest głównym kandydatem do wicemistrzostwa Włoch. Na Stadio Delle Alpi podejmie walczącą o utrzymanie Bolognę. (kopiuj wklej z C+, chociaż kandydatem to my jesteśmy nadal ale do mistrzostwa) :twisted:

Wczoraj dla mnie osobiście była bajera z orzeszkami na meczu (poza wynikiem rzecz jasna), a tu nadchodzi Serie A i pytanie- kto poza mną chciałby pójść na ten mecz?

Obrazek
Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2009, 18:57

bloktorun pisze:LIGA WŁOSKA: MECZ JUVENTUS TURYN - FC BOLOGNA

Juventus jest głównym kandydatem do wicemistrzostwa Włoch. Na Stadio Delle Alpi podejmie walczącą o utrzymanie Bolognę. (kopiuj wklej z C+, chociaż kandydatem to my jesteśmy nadal ale do mistrzostwa) :twisted:

Wczoraj dla mnie osobiście była bajera z orzeszkami na meczu (poza wynikiem rzecz jasna), a tu nadchodzi Serie A i pytanie- kto poza mną chciałby pójść na ten mecz?
Ja bym lepiej zwrócił uwagę na stadion. :roll:

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2009, 19:17

Asta#8 pisze:
bloktorun pisze: Na Stadio Delle Alpi podejmie walczącą o utrzymanie Bolognę.
Ja bym lepiej zwrócił uwagę na stadion. :roll:
Hehe, rzeczywiście, taki urok Canal+ (a już myślałem że jakiś nowy Juventino w Toruniu się ujawnił :lol: )

Obrazek
ODPOWIEDZ