Liga Mistrzów 2007/2008
- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
nie wiem, Ty mi powiedz skoro go tak bardzo nie lubisz.juvelook pisze:Heh.. a niby czego mam mu zazsdroscic?kacek_ pisze:Ale was zazdrość zżera.I nie mówcie, że nie bo czym innym można usprawiedliwić wasze zachowanie, waszą zawiść?.
Obejrzyj sobie jakis mecz Juve chłopcze a potem pisz takie brednie... :lol:[/quote]kacek_ pisze:W Juventusie nie ma obecnie gracza o takich umiejętnościach jak Krystyna i chyba stąd bierze się wasza złość. .
primo: obejrzałem w tym sezonie większość meczy Juventusu.
drugie primo: nie ma w Juve zawodnika pokroju Ronaldo, jeśli uważasz że się mylę wskaż mi chociaż jednego. Camoranesi? Del Piero? Nedved? Wspaniali piłkarze, a Ronaldo jeśli już nie gra na ich poziomie to w przyszłych latach na pewno ich prześcignie.
po trzecie primo: chłopcze możesz sobie mówić to młodszego brata. Twoja rynsztokowa odzywka praktycznie przekreśla Cię jako godnego partnera do rozmowy, ale cóż..
Taa publika... szczegolnie ta o odmiennej orientacji :lol:[/quote]kacek_ pisze:A że jest gwiazdą i mocno charakterystyczną postacią.. takich ludzi dzisiaj chce oglądać publika.
i kolejny Twój tekst wskazujący na to, że jesteś totalnym ignorantem. a poza tym brak Ci w ogóle argumentów.
koniec dyskusji.
- meloo
- Juventino
Jesli dla ciebie nie lubic = zazdroscic to wpólczuje :lol:kacek_ pisze:nie wiem, Ty mi powiedz skoro go tak bardzo nie lubisz..
Gdybys rzeczywiscie widział nie wypisywałbys takich bredni:kacek_ pisze:primo: obejrzałem w tym sezonie większość meczy Juventusu.
Sam sobie wskazałes... Ronaldo nie jest nawet w połowie takim piłkarzem jak ta trójka.A przeciez w Juve sa jeszcze inni mistrzowie... ale przeciez ty ogladasz mecze... wiec dlaczego tego nie wiesz? :lol: :lol:kacek_ pisze:drugie primo: nie ma w Juve zawodnika pokroju Ronaldo, jeśli uważasz że się mylę wskaż mi chociaż jednego.
Camoranesi? Del Piero? Nedved? Wspaniali piłkarze, a Ronaldo jeśli już nie gra na ich poziomie to w przyszłych latach na pewno ich prześcignie..
Heh.. w takim razie zgadnij kto praktycznie co roku wygrywa plebiscyt " najprzystojnieszjego" w gejowskich pisemkach...kacek_ pisze:i kolejny Twój tekst wskazujący na to, że jesteś totalnym ignorantem. a poza tym brak Ci w ogóle argumentow
- Bianconeri23
- Juventino
Nie tylko Juvelook nie lubi C. Ronaldo :roll:

- Venomik
- Juventino
Patrz mniej na przeszłość a bardziej na teraźniejszość.Sam sobie wskazałes... Ronaldo nie jest nawet w połowie takim piłkarzem jak ta trójka.A przeciez w Juve sa jeszcze inni mistrzowie... ale przeciez ty ogladasz mecze... wiec dlaczego tego nie wiesz?
Nie napinaj się.
I odpuść sobie idiotyczne 'argumenty' o gejach. Nie pierwszy raz widać, że normalna dyskusja Cie przerasta.
Dirty mind
- matekkuba
- Juventino
Cóż, czysto sportowo ronaldo jest faktycznie lepszy niż wymieniona trójka, ale w sporcie nie chodzi tylko o technike, szybkość czy strzał. Liczy się też to, żeby zawodnicy potrafili grać z dobrymi drużynami na wysokim poziomie, a ronaldo, wg mnie, pokazuje swoją klasę na gwiazdach z Rovers... Co nie zmienia faktu, że piłkarz z niego przedni narazie, ale do klasy Nedveda czy DP mu brakuje i to wiele.
- losbond
- Juventino
Amenmatekkuba pisze:Cóż, czysto sportowo ronaldo jest faktycznie lepszy niż wymieniona trójka, ale w sporcie nie chodzi tylko o technike, szybkość czy strzał. Liczy się też to, żeby zawodnicy potrafili grać z dobrymi drużynami na wysokim poziomie, a ronaldo, wg mnie, pokazuje swoją klasę na gwiazdach z Rovers... Co nie zmienia faktu, że piłkarz z niego przedni narazie, ale do klasy Nedveda czy DP mu brakuje i to wiele.

Co do Cristiano "Lalusia" Ronaldo to dodam, ze mam mocne przekonanie, ze skonczy razem z Ibra w Realu

Mam nadzieje, ze w tegorocznym finale LM zagraja Chelsea i Barca.
Pozdro for all
Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
Che Juventus!
- meloo
- Juventino
Nie same umiejetnosci swiadcza o klasie piłkarza... :roll:Venomik pisze:Patrz mniej na przeszłość a bardziej na teraźniejszość.
Nie napinaj się.
Idiotyczne... przeciez na samym tym forum CR ma wiecej wrogow niz fanow i z pewnoscia nie wszyscy chca go ogladac. Za to na 99% kazdy normalny gej chciałby... tak jak ja i podejrzewam ty równiez lubisz ogladac ładne kobiety.Venomik pisze:I odpuść sobie idiotyczne 'argumenty' o gejach. Nie pierwszy raz widać, że normalna dyskusja Cie przerasta.
A co samego Ronaldo to pod wzgledem piłkarskich umiejetnosci est fenomenem. Za to pod kazdym innym wzgledem jest zerem. Ot cała tajmenica mojego lubienia/ nie lubienia tego gwiazdora.
- pan Zambrotta
- Juventino
Po pierwsze i najważniejsze - gdzie się podział Gmoch, Engel i Stec ?? Studio TVP bez nich to już nie to samo co kiedyś...
Barcelona nie miała czym straszyć. Zespół wypalony i tej drużynie na prawdę potrzebna jest "nowa miotła". Nie wyklucza się nawet zatrudnienia M. Lippiego. Osobiście uważam, że to sytuacja wyjątkowo ciekawa.
Wczorajszy występ Gianluki to jeden z jego lepszych występów na Camp Nou, choć to i tak nadal kiepsko.
Jak się nie ma o czm mówić, to się mówi o gejach :lol: . Zastanawia mnie tylko fakt, że niektórzy wiedzą na kogo lecą "prawdziwi homo"
.

Barcelona nie miała czym straszyć. Zespół wypalony i tej drużynie na prawdę potrzebna jest "nowa miotła". Nie wyklucza się nawet zatrudnienia M. Lippiego. Osobiście uważam, że to sytuacja wyjątkowo ciekawa.
Wczorajszy występ Gianluki to jeden z jego lepszych występów na Camp Nou, choć to i tak nadal kiepsko.
Jak się nie ma o czm mówić, to się mówi o gejach :lol: . Zastanawia mnie tylko fakt, że niektórzy wiedzą na kogo lecą "prawdziwi homo"

- Mati
- Juventino
Ale gdybym miał porównać jego postawę z grą Buffona, to przyznam, że miał bym problem z wyborem lepszego piłkarzaVenomik pisze:Patrz mniej na przeszłość a bardziej na teraźniejszość.Sam sobie wskazałes... Ronaldo nie jest nawet w połowie takim piłkarzem jak ta trójka.A przeciez w Juve sa jeszcze inni mistrzowie... ale przeciez ty ogladasz mecze... wiec dlaczego tego nie wiesz?

Wracając do tematu, jako, że jeszcze się tu nie wypowiadałem: bardzo zdziwiła mnie postawa Manchesteru w tym meczu.Nie wiem, czy wynikało to z taktyki czy niedyspozycji czy może zbliżającego się pojedynku z Chelsea, ale dawno nie widziałem Man Utd grającego w ten sposób.Najbardziej zdziwiło mnie to, że nie potrafili utrzymać piłki przez kilka minut, przeważnie było to wybijanie na oślep do przodu.
Nie potrafili narzucić własnego tępa, albo nie chcieli.Ciekawie zapowiada się rewanż, bo szczerze mówiąc spodziewałem się otwartej gry z obu stron.W rewanżu pewnie zaatakują od pierwszych minut i mecz będzie bardziej emocjonujący

- Łyko
- Qualità Juventino
Po pierwsze Real kupił gwiazdy, które nie potrafiły ze soba wspolpracowac, same ASy. Popatrz na taki Arsenal, Wenger w swoim składzie ma tylko jednego anglika! A trener zarzyczył sobie duzo utalentowanej mlodziezy, ktora swego czasu grała rewelacyjnie. Moze nie byly to gwiazdy swiatowego futbolu (teraz takimi są) ale groszy nie kosztowały.Bianconeri23 pisze:Myślisz że jak jest dużo kasy to można zbudować świetny zespół spójrz na Real z przed kilku lat same gwiazdy a mimo to nie byli najlepszą drużyną
Wiec nie patrz kolego tylko na umiejetnosci techniczne zawodników ale takze na ich wspołprace.
- alex_pl
- Juventino
Ciekawy byłem dzisiejszego meczu, czy Cristiano z silnym rywalem jakim jest Chelsea, zabłyśnie swoją skutecznością, meczu nie oglądałem więc się nie wypowiadam czy był aktywny czy znów machał bezradnie rękami, czy też stanowił jakieś większe zagrożenie dla drużyny the Blues, jednak jak ktoś wcześniej napisał "grający w tej chwili najlepszą piłkę" ManU poległ, sprawa mistrzostwa wciąż otwarta.
"Ci piłkarze są zwycięzcami i są niezdolni tylko do zwykłego brania udziału w grze - oni chcą wygrywać."-Claudio Ranieri
- Sapo
- Juventino
Ja ogladalem dzisiejszy mecz, Chelsea naprawde zasluzyla na zwyciestwo. Manchester glownie sie bronil, a The Blues atakowali. Chelsea zdobyla trzy punkty wiec mistrzostwo Anglii jest caly czas kwestia otwarta, ze wskazaniem jednak na Manchester. Co do Ronaldo, to nic wielkiego nie pokazal, pare razy symulowal - ale krotko gral wiec nie mogl sie wykazac niczymalex_pl pisze:Ciekawy byłem dzisiejszego meczu, czy Cristiano z silnym rywalem jakim jest Chelsea, zabłyśnie swoją skutecznością, meczu nie oglądałem więc się nie wypowiadam czy był aktywny czy znów machał bezradnie rękami, czy też stanowił jakieś większe zagrożenie dla drużyny the Blues, jednak jak ktoś wcześniej napisał "grający w tej chwili najlepszą piłkę" ManU poległ, sprawa mistrzostwa wciąż otwarta.

- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
0-0 is good result heh...
widac ze wywiady mu tak dobrze nie ida jak gra... :rotfl:
inteligencja to on nie blyszczy :doh:
widac ze wywiady mu tak dobrze nie ida jak gra... :rotfl:
inteligencja to on nie blyszczy :doh:
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- BuffonJuve
- Juventino
W wtorek i w środę odbędą się rewanżowe mecze 1/2 finału Ligi Mistrzów.
Myslę, że do finału awansują Chelsea i Manchester United.
Manchester w wyśmienitej formie, a Barcelona na wyjazdach ni9e gra najlepiej.
Chelsea jest zdecydowanie lepsza od Liverpoolu i przed własną publicznością pokażą, że ich miejsce jest w finale.
Chelsea jest zdecydowanie lepsza od Liverpoolu i przed własną publicznością pokażą, że ich miejsce jest w finale.
- losbond
- Juventino
Co do awansu Chelsea to sie zgadzam, ale bron nas Panie Boze przed awansem MU. Inaczej umrzemy z nudow ogladajac finalBuffonJuve pisze:W wtorek i w środę odbędą się rewanżowe mecze 1/2 finału Ligi Mistrzów.

Spotkajmy się o czwartej tak jak zwykle na ławce na Corsa Re Umberto.
Che Juventus!
Che Juventus!