Dlaczego TVP milczy na temat Juve???
- Lato1897
- Juventino
Wyobraźcie sobie, że oglądałem skróty ligi mistrzów na Tvp w środe, żeby zobaczyć jak się prezentują kandydaci do gry w półfinale przeciwko Juve czyli Inter i Villareal, skróty sie skończyły i teraz krótka rozmowa Michała Pola i prowadzącego studio, mówią że Inter zagrał słabo itd.
A na koniec takie stwierdzenie Pola: Oby czasami nie było finału Milan-Inter, albo jeszcze gorzej Milan-Juventus a prowadzacy na to: Takiego finału to nawet w snach bym nie chciał widzieć dobranoc państwu itd...:shock:
Komentarz wydaje się być zbędny ale według mnie dziennikarz powinien być obiektywny a nie Subiektywny w swych ocenach.Skoro doszli by do finału to chyba byli najlepsi i się im finał należał?No nie!
Normalnie miałem w tym momencie ochote walnąć mu między oczy(delikatnie mówiąc)Ale w sumie powiedział gorzką prawde...
Aha i już wiadomo dlaczego Tv milczy na temat Juve,już wole żeby milczeli niż mają mówić takie krzywdzące opinie dla Juventinich
Forza JUVE!!! A na złość im...Bedzie taki finał!!!
A na koniec takie stwierdzenie Pola: Oby czasami nie było finału Milan-Inter, albo jeszcze gorzej Milan-Juventus a prowadzacy na to: Takiego finału to nawet w snach bym nie chciał widzieć dobranoc państwu itd...:shock:
Komentarz wydaje się być zbędny ale według mnie dziennikarz powinien być obiektywny a nie Subiektywny w swych ocenach.Skoro doszli by do finału to chyba byli najlepsi i się im finał należał?No nie!
Normalnie miałem w tym momencie ochote walnąć mu między oczy(delikatnie mówiąc)Ale w sumie powiedział gorzką prawde...
Aha i już wiadomo dlaczego Tv milczy na temat Juve,już wole żeby milczeli niż mają mówić takie krzywdzące opinie dla Juventinich
Forza JUVE!!! A na złość im...Bedzie taki finał!!!

- herr_braun
- Juventino
:shock:
Rzezczywiście wypowiedź żenująca, ale cóż poradzić
To ludzie prości, oni chcieli by finał Barca - Arsenal, a nie wgryzać się w taktyki Dona i Mancio lub Carlo
Ale ja liczę na calcio!
Rzezczywiście wypowiedź żenująca, ale cóż poradzić

- Paulo
- Juventino
Owszem wypowiedź na bardzo niskim poziomie, wręcz żenada jak nazwali to koledzy przede mną, dotyka zarówno nas jak i kibiców Milanu czy Interu, a także całego Calcio. Jednak radziłbym zbytnio się nie przejmować wypowiedziami pana redaktora Pola, który jest marną namiastką dziennikarza sportowego. Jego amatorstwo wręcz poraża mnie, gdy go słucham. Zresztą obserwując ostatnio środowisko dziennikarskie w Polsce, odnoszę wrażenie, że mamy bardzo niski poziom w tej dziedzinie. Najbardziej w oczy rzuca się właśnie brak profesjonalizmu i obiektywizmu w pracy i wypowiedziach. Można policzyć na palcach jednej ręki dziennikarzy, który można słuchać z przyjemnością. Reszta robi z siebie pośmiewisko, czy to w studiu ligi mistrzów czy przy innych okazjach. Niech za przykład posłuży pan Roman Kołtoń, który jest tak żałosny, że jak oglądam Polsat Sport to mam wrażenie, że to jest kabaret. Najciekawsze jest to, że ci ludzie wypowiadają się o tematach o których nie mają pojęcia, bo nawet nie oglądają większości meczów. Co może wiedzieć Kołtoń o lidze włoskiej skoro oglądał może dwa mecze w całym sezonie? A jego opinie wyglądają jakby siedział co weekend przed TV. Dlatego właśnie potem, przez takich amatorów niektóre zespoły mają złą opinię w środowisku, które nie interesuje się tak bardzo piłkę nożną. Weźmy za przykład proces przeciwko Juve o używanie niedozwolonych środków, czy gdzieś powiedzieli, że Agricola został uniewinniony? Nie, dlatego potem taki mój kolega z klasy (notabene "pełnoletni dzieciak" - kibic realu) krzyczy, że w Juve grają ćpuny, żałosne.
- BartekJT
- Juventino
A nie wiem czy słyszeliście jakie komenty wystawiał komentator z trakcie meczu Juve-arsenal :evil: "Juventus nie potrafi pogodzic sie z porażką" i takie głupie pierdo..nie ! Mysle ze komentując takie mecze nie powinno wystawiac takich głupich nie trzymajacych sie kupy komentarzy 

- Lato1897
- Juventino
No właśnie!!!Skąd on może wiedzieć,że nie umią sie pogodzić z porażką!Zebina nie nadąrzał za Henrym to go skosił,żeby nie było 3:0 a Camoranesi był tak zmęczony że nie rozróżniał piłki od nogi więc skosił Reyesa proste!!!Rzeczywiście jak wyraził się przedmówca poziom dziennikarstwa sportowego w naszym kraju jest bardzo ale to baaaaardzo niski:( niestety

- *MaTeK*
- Juventino
Paulo - 100% racji
Musze niestety przyznać, że faktycznie Juventus nie potrafił pogodzić sie z przegraną.. Tak sie nie robi. Camoranesi był jednym z najlepszych piłkarzy na boisku i ta czerwona kartka była całkowicie bez sensu
Przecież on dobrze wiedział co robi faulując.
Mam nadzieje, że Juventus zacznie w końcu grać inną piłkę, ale to chyba z Capello niewykonalne. Faktycznie Żenada.

Musze niestety przyznać, że faktycznie Juventus nie potrafił pogodzić sie z przegraną.. Tak sie nie robi. Camoranesi był jednym z najlepszych piłkarzy na boisku i ta czerwona kartka była całkowicie bez sensu
Mam nadzieje, że Juventus zacznie w końcu grać inną piłkę, ale to chyba z Capello niewykonalne. Faktycznie Żenada.
Noi Siamo Juventus.
- mrhahn
- Juventino
Ci tam w studiu uwielbiają chwalić swoje kluby na zywo, a kibiców innych klubów często doprowadzac do szału głupimi tekstami na temat ich ukochanych klubów... to jest żałosne, ze z premedytacją denerwyją dziesiątki, a czasami setki tysięcy fanów siedzących przed telewizorem.
Pol chyba akutar kibicuje realowi --> ten to ma gust.
Chyba on był w studiu TVP1 kiedy Real przegrał w CL z Juve... wtedy siedział lekko speszony
Pol chyba akutar kibicuje realowi --> ten to ma gust.
Chyba on był w studiu TVP1 kiedy Real przegrał w CL z Juve... wtedy siedział lekko speszony

- JRP
- Juventino
To prawda Juve nie może się pogodzić z przegraną .Przykładem tego był mecz z Arsenalem.Camoranesi idiotycznie się zachował i dosał czerwoną kartkę tak samo Zebina...W ten sposób osłabili tylko swój klub :!:
FORZA JUVENTUS!!!
- Jasiek-x
- Juventino
Ja osobiście cieszę się, że TVP nie mówi i nie będzie nic mowic na temat Juve, bo tak idiotycznych komentarzy jak w czasie, jak i po nim to nie mam ochoty słuchać. Poza tym komentator meczu arsenal - Juve powiedział o Juve kilka zdań i na tym jego wywód się skończył. Czyżby z braku wiedzy... Bo to, że Treze strzelił 20 goli w lidze to na każdym portalu internetowym się znajduje i w większościach gazet. Prawdziwa żenada, chociaż to za słabe słowo na określenie tej paranioi. Aż ciśnienie skacze...
- rafalutek
- Juventino
Nie wiem czy ktoś z was widział, ale na pewno wszyscy zapomnieli jak chwilę przed zobaczeniem pierwszej żółtej kartki Camoranesi został potraktowany przez dwóch gości z Arsenalu i należało się chociaż żółtko!!! A sędzia co? Gwizdnął faul a gościom nawet nie zwrócił uwagi.
Wniosek nikt w europie nie lubi Juve!
Zostaliśmy my!!!
Wniosek nikt w europie nie lubi Juve!
Zostaliśmy my!!!
- Marian50
- Juventino
mrhahn-najlepsze było pytanie prowadzącego studio meczu CL w Jedynce do Romana Koseckiego-Roman ty się znasz na Lidze Włoskiej powiedz nam czy Milan ma szansę na Scudetto<może te pytanie brzmiało inaczej>-a Roman... nic :lol: -tylko ogólniki że Milan jest zmęczony...i od razu przeskok na Barcelonę....
Tvp woli obrażać kluby włoskie i pokazywać jaka ta liga jest nudna,poza tym mają masę specjalistów którzy oglądneli chyba tylko 2-3 mecze SerieA<Napewno Roman Kosecki i pan Szczęsny są takimi specami-zwłaszcza Szczęsny który nie powinien komentować z wiadomych powodów sytuacji na polu>
Tym razem przy okazji afery sędziowskiej akurat Tvp i Polsat przypomniały sobie o Juve i pookazały materiał wg mnie pełen kłamstw i niedomówień gdyż autorzy tego materiału nie uwzględnili tego że Moggi może być niewinny<zrobili to takimi wyrażeniami że "Juve pomagali sędziowie",jakby już był wyrok sądowy w tej sprawie>Myślę,że i w tej sprawie powinniśmy wysłać list do jakiejś gazety BO NIKT NIE ĘDZIE BEZKARNIE OBRAŻAŁ JUVENTUSU!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Tvp woli obrażać kluby włoskie i pokazywać jaka ta liga jest nudna,poza tym mają masę specjalistów którzy oglądneli chyba tylko 2-3 mecze SerieA<Napewno Roman Kosecki i pan Szczęsny są takimi specami-zwłaszcza Szczęsny który nie powinien komentować z wiadomych powodów sytuacji na polu>
Tym razem przy okazji afery sędziowskiej akurat Tvp i Polsat przypomniały sobie o Juve i pookazały materiał wg mnie pełen kłamstw i niedomówień gdyż autorzy tego materiału nie uwzględnili tego że Moggi może być niewinny<zrobili to takimi wyrażeniami że "Juve pomagali sędziowie",jakby już był wyrok sądowy w tej sprawie>Myślę,że i w tej sprawie powinniśmy wysłać list do jakiejś gazety BO NIKT NIE ĘDZIE BEZKARNIE OBRAŻAŁ JUVENTUSU!!! :twisted: :twisted: :twisted:
- Mrówa
- Juventino
Kiedyś takie pomijanie Juventusu w tv ,bądź ich obrażanie mnie strasznie wkurzało.Ale mi przeszło.We Włoszech Juve ma najwięcej kibiców(ostatni słyszałem że ok.10 mln 8) ),ale cała reszta raczej nas nienawidzi. :twisted: W Polsce Juve ogólnie też albo Juve ktoś lubi(kocha) ,albo nie lubi.Komentatorzy i tzw."eksperci" z różnych stacji raczej nas nie lubią.W gazetach przypominają sobie o Juve ,kiedy jakaś afera wypływa na światło dzienne.Ale to jest już problem tych żałosnych ludzi.Mnie nic do tego.Jestem dumny z tego,że jestem kibicem Juve. :!: Zawsze po jakiejś porażce,na drugi dzień zakładam bluze Juve i do szkoły ide.
Słysze jakieś głupie hasła i zlewam je totalnie.Bo my kibice Juve jesteśmy lepsi od wszystkich :twisted: FORZA JUVE

- Aseroth II
- Juventino
Michał`fcj też racja jesteśmy nadludzmi!! A przy okazji tvp kiedy chelsea zdobyła mistrzostwo było w każdym serwisie sportowym z barca też a JUVE zero

- wloski
- Juventino
Z tego co dobrze pamiętam to w tamtym sezonie na zakończenie pokazali nas, bo graliśmy w Milanem i mówili, że Juventus zdobył teraz Scudetto, ale prawdą jest, że na zakończenie nic nie gadali ani wtedy, a tym bardziej terazAseroth II pisze:Michał`fcj też racja jesteśmy nadludzmi!! A przy okazji tvp kiedy chelsea zdobyła mistrzostwo było w każdym serwisie sportowym z barca też a JUVE zero

- tabo89
- Juventino
racja racja jak zdobedziemy tytul to ani słowa (specjalnie ogladalem wszystkie serwisy) a jak afera sie rozpoczela to zaraz w tvp material dali i nawet sie pofatygowali o nowe nagrania jak moggi wychodzi z sadu i takie tam... jak udu*** juve to sa pierwsi ale jak cos dobrego to ich nie ma udaja ze nie wiedza. ale odbrze ze mama neta bo bez niego to prawie nic bym nie wiedzial co sie dzieje.Aseroth II pisze:Michał`fcj też racja jesteśmy nadludzmi!! A przy okazji tvp kiedy chelsea zdobyła mistrzostwo było w każdym serwisie sportowym z barca też a JUVE zero