Juventus - prasa(dodatki,naklejki,plakaty,artykuly itp.)
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Macie tylko 1 kiosk? Ja za jakimś plakatem czy dodatkiem, gdy w kioskach już zabrakło, lecialem do supermarketu aż kupilem co chciałem.mateelv pisze:Właśnie wróciłem ze szkoły. Po drodze w kiosku zapytałem się czy jeszcze jest PN, a tu co? Niestety już nie ma... :roll:

- Szymek
- Juventino
Tak, to właśnie ten artykuł. Nie zauważyłem, że pojawił się on na JP. Ostatnio z braku czasu wchodzę tylko w zakładkę "ostatnio na forum", która mam ustawioną jako startową i sprawdzam newsy w rss.Martin pisze:Czy to nie to samo?
- Tigmar
- Juventino
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Macie tylko 1 kiosk? Ja za jakimś plakatem czy dodatkiem, gdy w kioskach już zabrakło, lecialem do supermarketu aż kupilem co chciałem.
Mają jeden kiosk na całą wieś, ale za to jaki ! jedwabisty pewno!
fakt, jak coś o Juve jest w prasie, to sie lata po całym mieście, nie ma to tamto.
Artykuł ciekawy... jednak jak zwykle za krótki...
- pinturicchia
- Qualità Juventina
No nareszcie
5 czerwca pojawi się kolejna część kolekcji Przeglądu Sportowego "Wielkie kluby Europy". Będzie to część poświęcona Juventusowi. Także za tydzień do kiosków marsz 
źródło

źródło
- Buczus_JuveFan
- Juventino
To jest jakaś ksiązka, statystyki itp. czy film ? Ile stron ma to miec, czekam na jakieś info, bo nie znalazłem nigdzie.pinturicchia pisze:No nareszcie5 czerwca pojawi się kolejna część kolekcji Przeglądu Sportowego "Wielkie kluby Europy". Będzie to część poświęcona Juventusowi. Także za tydzień do kiosków marsz
źródło
- MrWlodek
- Juventino
Książeczka. Historia klubu, sukcesy, gwiazdy itp. Mam kilka numerów, ale ten będzie najlepszyBuczus_JuveFan pisze:To jest jakaś ksiązka, statystyki itp. czy film ? Ile stron ma to miec, czekam na jakieś info, bo nie znalazłem nigdzie.pinturicchia pisze:No nareszcie5 czerwca pojawi się kolejna część kolekcji Przeglądu Sportowego "Wielkie kluby Europy". Będzie to część poświęcona Juventusowi. Także za tydzień do kiosków marsz
źródło

- Szymek
- Juventino
Słabo szukałeś...
Wolas pisze:-Historia klubuJUVEfan_11 pisze:A jakiego typu informacje są w tym dodatku?
-Legendarni piłkarze klubu
-Konfrontacje z polskimi klubami
-Statystyki
-Atrakcje w mieście klubu (+mapka)
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Dzięki i tobie, ale nie szukalem na forum tylko w linku podanym w zrodle :], szczerze to tak myslalem, ale chcialem sie upewnić.Szymek pisze:Słabo szukałeś...
Wolas pisze:-Historia klubuJUVEfan_11 pisze:A jakiego typu informacje są w tym dodatku?
-Statystyki
- TomiQ
- Juventino
trzeba będzie sie wybrac i kupić może się człowiek dowie czegos więcejBuczus_JuveFan pisze:Dzięki i tobie, ale nie szukalem na forum tylko w linku podanym w zrodle :], szczerze to tak myslalem, ale chcialem sie upewnić.Szymek pisze:Słabo szukałeś...
Wolas pisze:
-Historia klubu
-Statystyki

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
- Koziołek
- Juventino
"Deschamps na pewno będzie pracował dalej w Turynie (...)" - No, bardzo ciekawe. Swoją drogą to bardzo brakuje mi w prasie artykułów o Juventusie. Ten jest całkiem w porządku, jednak krótki i mało konkretny.
P.S. Odliczam do wtorku, kiedy to pojawi się dodatek PS

- tabo89
- Juventino
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Tigmar
Po co miałem latać, jak Łukasz wczesniej się angażował do tego, że przeskanuje 8). Jak jesteś taki 'podjarany' to wykup sobie wszystkie numery z twojej METROPOLII ;]
Ti_Amo_Juventus_Dragon
Z góry sorry, następnym razem będę szukał do skutku
No pewno! Ino we wsi jydyn!Mają jeden kiosk na całą wieś, ale za to jaki ! jedwabisty pewno!
fakt, jak coś o Juve jest w prasie, to sie lata po całym mieście, nie ma to tamto.
Artykuł ciekawy... jednak jak zwykle za krótki...

Po co miałem latać, jak Łukasz wczesniej się angażował do tego, że przeskanuje 8). Jak jesteś taki 'podjarany' to wykup sobie wszystkie numery z twojej METROPOLII ;]
Ti_Amo_Juventus_Dragon
Taaa? A co to jest su-per-mar-ket?Ja za jakimś plakatem czy dodatkiem, gdy w kioskach już zabrakło, lecialem do supermarketu aż kupilem co chciałem.

Z góry sorry, następnym razem będę szukał do skutku