Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 19:48

Azrael pisze:
pumex pisze:Mount Everest osiągnął już Bucchioni, który stwierdził, że Juventus ma jeszcze w tym okienku do wydania 60 baniek :lol:
Duża część tej kwoty właśnie idzie na lewego obrońcę, a reszta w domyśle pewnie jesteśmy w stanie wyłożyć na środkowego pomocnika, który odpowiadałby swoim profilem naszym potrzebom. Summa summarum wyjdzie pewnie około 60 milionów
Gościu wypowiadał się już po oficjalnym ogłoszeniu transferu Sandro. Wyraźnie oddzielił zapłatę za Sandro od rzekomo pozostałej kasy i dodał, że jest zgoda Elkanna na szaleństwa. Krótko mówiąc chłopina odleciał w siną dal.

Obrazek
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 19:52

oj pumex pumex, jeździsz po krawędzi bo jeśli Marotta sprowadzi kogoś na AM z puli Gotze,Isco,Draxler to pozostanie Ci tylko na tym forum otwieranie tematów meczowych :prochno:

Ja odpuszczam na kolejne 2-3 dni spekulacje medialne, bo one zupełnie nic, nic nie wiedzą. Jeśli jakiś transfer AM dojdzie do skutku dowiemy się o nim z godziny na godzine, tak jak było to w przypadku AleXSandro.
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2015, 19:53 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Kamex22

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 19:53

pumex pisze:
Azrael pisze:
pumex pisze:Mount Everest osiągnął już Bucchioni, który stwierdził, że Juventus ma jeszcze w tym okienku do wydania 60 baniek :lol:
Duża część tej kwoty właśnie idzie na lewego obrońcę, a reszta w domyśle pewnie jesteśmy w stanie wyłożyć na środkowego pomocnika, który odpowiadałby swoim profilem naszym potrzebom. Summa summarum wyjdzie pewnie około 60 milionów
Gościu wypowiadał się już po oficjalnym ogłoszeniu transferu Sandro. Wyraźnie oddzielił zapłatę za Sandro od rzekomo pozostałej kasy i dodał, że jest zgoda Elkanna na szaleństwa. Krótko mówiąc chłopina odleciał w siną dal.
Albo Elkann odleciał :P może nie z tym bratem gadał :P

Ale jak sam wiesz Pumciu dziennikarze nic nie wiedzą o naszym mercato. Jaka jest prawda dowiemy się już za kilka dni :)

EDIT: @Robaku wg tego newsa http://www.juvepoland.com/news.php?id=32450 jest tak jak myślałem. Mamy opcję kontrwykupu :)

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 20:29

Palmeri własnie napisał, ze Chelsea złozyla oferte za Pogbę wysokosci... 120,000,000 euro :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Obrazek
Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 20:32

double
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2015, 20:33 przez Mate.G, łącznie zmieniany 1 raz.

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 20:32

Cabrini_idol pisze:oj pumex pumex, jeździsz po krawędzi bo jeśli Marotta sprowadzi kogoś na AM z puli Gotze,Isco,Draxler to pozostanie Ci tylko na tym forum otwieranie tematów meczowych :prochno:
Hit września:
Sygnaturki z cytatami pumexa/szczypka :cfaniak:

Jeszcze 10 dni mercato. Dobrze, że jeszcze jestem młody i mam zdrowe serce :smile:

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 20:36

Teraz to i nawet 120 mln nas nie przekona, bo Pogba dopiero co dostal dyche. Nie w tym okienku, Panie Mourinho.

Sky informuje, ze nie zamierzamy podbic naszej oferty za Draxlera, a Schalke nie zamierza schodzic z oczekiwan. Zdaniem stacji chlopak jest coraz dalej od nas. Trener Niemcow raz kolejny zapewnil, ze klub nie zamierza oddac Juliana.

Jesli to prawda, to pozostanie nam opcja z Cuadrado, ale oznaczaloby to prawdopodobnie zmiane ustawienia, bo Kolumbijczyk nie nadaje sie na pozycje 3/4. Chyba wszystkie sensowne opcje trequartisty nam poodpadaly, o ile te doniesienia mediow sie potwierdza.

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 20:59

Miesiąc temu Mourinho skarżył się na drużyny z PL, że chcą kupić mistrzostwo, a tu nagle kupuje Pedro i Babę i chce dać 120 mln za Pogbę? ;D xD

Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 21:23

wolski, genialny avatar :prochno:

Pogba do Chelsea? Chyba tylko dla pieniędzy. Skład mając bardzo mocny, ale nie powiedziałbym, że są od nas lepszą drużyną.

Widzieliście, że Valbuena na początku miesiąca wrócił do Francji? Teraz gra dla Lyonu, kwota transferu - 5 mln E. Niby 31 lat, ale mi osobiście będzie go żal, jeśli nie trafi do nas nikt sensowny. Co by nie mówić zawodnikiem, który trzykrotnie w swojej karierze przekroczył liczbę 10 asyst i ma przed sobą jeszcze 2 lata gry za takie pieniądze się nie gardzi.

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 21:35

Za nim mnie pochwalisz naucz się nicku.

Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 21:45

wloski pisze:Za nim mnie pochwalisz naucz się nicku.
Zanim do każdego się przyczepisz o byle pierdołe naucz się pisać.

Ucieszyła mnie plotka odnośnie Alexa Teixeiry. Pamiętam go w meczu z nami 2 lata temu, obok Williana był najlepszy na boisku. W poprzednim sezonie strzelił dla klubu z Doniecka 17 goli w 22 ligowych spotkaniach. Mam przeczucie, że po transferze do nas stałby się kozakiem - jak Douglas Costa w Bayernie :)

Obrazek
Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 21:55

wloski pisze:Za nim mnie pochwalisz naucz się nicku.
Wybacz literówkę, Twój nick doskonale znam, bo śledzę to forum od czasów, kiedy uchodziłeś za największego pociskacza pierdół ;) . Mogę Cię pochwalić za postępy, jakie uczyniłeś, czy to będzie już za dużo?

Czuję w kościach, że jeśli trafi do nas trequartista to będzie to Draxler. Za długo męczymy Schalke bułę i już od kilku lat go bacznie obserwujemy. Ewentualnie będzie bomba w postaci Isco na sam koniec okienka, ale piszę tak, bo szczypek dał mi ostatnio namiary na swojego dealera.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 22:07

Juventus zapytał o Isco Real. Real nie chce go sprzedawać. 50 mln euro może zmienić jednak ich zdanie- SKY

Niejaki Tancredi Palmeri twierdzi, że CFC zaoferowała 120 mln za Pogbe :facepalm:
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2015, 22:19 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 22:09

Nowe emotikony :tancze: :spiteful: :facepalm: :eh: :cooler: :ahsisi: :czas: :czytaj: Tyle zabawy :D
Jak to w ogóle jest z tymi przepisami dotyczącymi piłkarzy spoza-UE? Ilu można nabyć w sezonie, czy Vidal dodał jedno miejsce dodatkowo i czy Cuadrado eliminuje przykładowo Mhiterjana?

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
Klorel

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 22:27

Dwóch graczy spoza unii. Odejście kogokolwiek spoza UE nie daje dodatkowego miejsca ;) Jeżeli dobrze pamiętam.

Zablokowany