Mercato (Lato 2016)
- pumex
- Juventino
Gościu wypowiadał się już po oficjalnym ogłoszeniu transferu Sandro. Wyraźnie oddzielił zapłatę za Sandro od rzekomo pozostałej kasy i dodał, że jest zgoda Elkanna na szaleństwa. Krótko mówiąc chłopina odleciał w siną dal.Azrael pisze:Duża część tej kwoty właśnie idzie na lewego obrońcę, a reszta w domyśle pewnie jesteśmy w stanie wyłożyć na środkowego pomocnika, który odpowiadałby swoim profilem naszym potrzebom. Summa summarum wyjdzie pewnie około 60 milionówpumex pisze:Mount Everest osiągnął już Bucchioni, który stwierdził, że Juventus ma jeszcze w tym okienku do wydania 60 baniek :lol:

- Cabrini_idol
- Juventino
oj pumex pumex, jeździsz po krawędzi bo jeśli Marotta sprowadzi kogoś na AM z puli Gotze,Isco,Draxler to pozostanie Ci tylko na tym forum otwieranie tematów meczowych
Ja odpuszczam na kolejne 2-3 dni spekulacje medialne, bo one zupełnie nic, nic nie wiedzą. Jeśli jakiś transfer AM dojdzie do skutku dowiemy się o nim z godziny na godzine, tak jak było to w przypadku AleXSandro.

Ja odpuszczam na kolejne 2-3 dni spekulacje medialne, bo one zupełnie nic, nic nie wiedzą. Jeśli jakiś transfer AM dojdzie do skutku dowiemy się o nim z godziny na godzine, tak jak było to w przypadku AleXSandro.
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2015, 19:53 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- Kamex22
- Juventino
Albo Elkann odleciałpumex pisze:Gościu wypowiadał się już po oficjalnym ogłoszeniu transferu Sandro. Wyraźnie oddzielił zapłatę za Sandro od rzekomo pozostałej kasy i dodał, że jest zgoda Elkanna na szaleństwa. Krótko mówiąc chłopina odleciał w siną dal.Azrael pisze:Duża część tej kwoty właśnie idzie na lewego obrońcę, a reszta w domyśle pewnie jesteśmy w stanie wyłożyć na środkowego pomocnika, który odpowiadałby swoim profilem naszym potrzebom. Summa summarum wyjdzie pewnie około 60 milionówpumex pisze:Mount Everest osiągnął już Bucchioni, który stwierdził, że Juventus ma jeszcze w tym okienku do wydania 60 baniek :lol:

Ale jak sam wiesz Pumciu dziennikarze nic nie wiedzą o naszym mercato. Jaka jest prawda dowiemy się już za kilka dni

EDIT: @Robaku wg tego newsa http://www.juvepoland.com/news.php?id=32450 jest tak jak myślałem. Mamy opcję kontrwykupu

- Mate.G
- Juventino
Hit września:Cabrini_idol pisze:oj pumex pumex, jeździsz po krawędzi bo jeśli Marotta sprowadzi kogoś na AM z puli Gotze,Isco,Draxler to pozostanie Ci tylko na tym forum otwieranie tematów meczowych![]()
Sygnaturki z cytatami pumexa/szczypka :cfaniak:
Jeszcze 10 dni mercato. Dobrze, że jeszcze jestem młody i mam zdrowe serce
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Teraz to i nawet 120 mln nas nie przekona, bo Pogba dopiero co dostal dyche. Nie w tym okienku, Panie Mourinho.
Sky informuje, ze nie zamierzamy podbic naszej oferty za Draxlera, a Schalke nie zamierza schodzic z oczekiwan. Zdaniem stacji chlopak jest coraz dalej od nas. Trener Niemcow raz kolejny zapewnil, ze klub nie zamierza oddac Juliana.
Jesli to prawda, to pozostanie nam opcja z Cuadrado, ale oznaczaloby to prawdopodobnie zmiane ustawienia, bo Kolumbijczyk nie nadaje sie na pozycje 3/4. Chyba wszystkie sensowne opcje trequartisty nam poodpadaly, o ile te doniesienia mediow sie potwierdza.
Sky informuje, ze nie zamierzamy podbic naszej oferty za Draxlera, a Schalke nie zamierza schodzic z oczekiwan. Zdaniem stacji chlopak jest coraz dalej od nas. Trener Niemcow raz kolejny zapewnil, ze klub nie zamierza oddac Juliana.
Jesli to prawda, to pozostanie nam opcja z Cuadrado, ale oznaczaloby to prawdopodobnie zmiane ustawienia, bo Kolumbijczyk nie nadaje sie na pozycje 3/4. Chyba wszystkie sensowne opcje trequartisty nam poodpadaly, o ile te doniesienia mediow sie potwierdza.
- Arbuzini
- Juventino
wolski, genialny avatar
Pogba do Chelsea? Chyba tylko dla pieniędzy. Skład mając bardzo mocny, ale nie powiedziałbym, że są od nas lepszą drużyną.
Widzieliście, że Valbuena na początku miesiąca wrócił do Francji? Teraz gra dla Lyonu, kwota transferu - 5 mln E. Niby 31 lat, ale mi osobiście będzie go żal, jeśli nie trafi do nas nikt sensowny. Co by nie mówić zawodnikiem, który trzykrotnie w swojej karierze przekroczył liczbę 10 asyst i ma przed sobą jeszcze 2 lata gry za takie pieniądze się nie gardzi.

Pogba do Chelsea? Chyba tylko dla pieniędzy. Skład mając bardzo mocny, ale nie powiedziałbym, że są od nas lepszą drużyną.
Widzieliście, że Valbuena na początku miesiąca wrócił do Francji? Teraz gra dla Lyonu, kwota transferu - 5 mln E. Niby 31 lat, ale mi osobiście będzie go żal, jeśli nie trafi do nas nikt sensowny. Co by nie mówić zawodnikiem, który trzykrotnie w swojej karierze przekroczył liczbę 10 asyst i ma przed sobą jeszcze 2 lata gry za takie pieniądze się nie gardzi.
- Marian.
- Juventino
Zanim do każdego się przyczepisz o byle pierdołe naucz się pisać.wloski pisze:Za nim mnie pochwalisz naucz się nicku.
Ucieszyła mnie plotka odnośnie Alexa Teixeiry. Pamiętam go w meczu z nami 2 lata temu, obok Williana był najlepszy na boisku. W poprzednim sezonie strzelił dla klubu z Doniecka 17 goli w 22 ligowych spotkaniach. Mam przeczucie, że po transferze do nas stałby się kozakiem - jak Douglas Costa w Bayernie

- Arbuzini
- Juventino
Wybacz literówkę, Twój nick doskonale znam, bo śledzę to forum od czasów, kiedy uchodziłeś za największego pociskacza pierdółwloski pisze:Za nim mnie pochwalisz naucz się nicku.

Czuję w kościach, że jeśli trafi do nas trequartista to będzie to Draxler. Za długo męczymy Schalke bułę i już od kilku lat go bacznie obserwujemy. Ewentualnie będzie bomba w postaci Isco na sam koniec okienka, ale piszę tak, bo szczypek dał mi ostatnio namiary na swojego dealera.
- Cabrini_idol
- Juventino
Juventus zapytał o Isco Real. Real nie chce go sprzedawać. 50 mln euro może zmienić jednak ich zdanie- SKY
Niejaki Tancredi Palmeri twierdzi, że CFC zaoferowała 120 mln za Pogbe
Niejaki Tancredi Palmeri twierdzi, że CFC zaoferowała 120 mln za Pogbe

Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2015, 22:19 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- annihilator1988
- Juventino
Nowe emotikony :tancze: :spiteful:
:eh:
:czas: :czytaj: Tyle zabawy
Jak to w ogóle jest z tymi przepisami dotyczącymi piłkarzy spoza-UE? Ilu można nabyć w sezonie, czy Vidal dodał jedno miejsce dodatkowo i czy Cuadrado eliminuje przykładowo Mhiterjana?

Jak to w ogóle jest z tymi przepisami dotyczącymi piłkarzy spoza-UE? Ilu można nabyć w sezonie, czy Vidal dodał jedno miejsce dodatkowo i czy Cuadrado eliminuje przykładowo Mhiterjana?
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG