Wszystko o Interze
- Brutalo
- Juventino
Dobrze, wezwijmy Kapitana Szczypka :!:Smok-u pisze:
Szczypek wróć, bo zaraza się rozprzestrzenia!
Ogień :!: ...
Te, interiści. Do siebie. Nie zawracać tu głowy, nie wkręcać, że u Nas niższy poziom. Jak czasem wejdę na stronę interu i widzę tego walącego pokłon emotka to...

- SKAr7
- Juventino
Dajże spokój, bo przeżywacie dokładnie tak samoSerpente pisze: przeżywamy na swoim forum porażek i meczu Juventusu tak jak Wy Interu, czasem odnoszę wrażenie że niektórzy mają płacone za wypisywanie bzdur w tym temacie, naprawdę jeszcze nie spotkałem na forum Interu czy Milanu czegoś takiego że podczas meczu w temacie jest istna "relacja live"

W temacie, który podałeś
"Haha bezcenny był wczoraj widok piłkarzy Juventusu, którzy machali łapami w stronę arbitra po niesłusznym karnym A jak jufki strzelali bramki ze spalonego to dobrze było ", autor Mora. Nie przypominam sobie nic "mocniejszego" na naszym forum.
A czemu u Was jeden, a u nas siedmiu? Bo i forum znacznie większe.
Przejrzałem też na szybko temat o Juventusie- jedno wielkie legowisko kompleksów, obelg i wyzwisk, z którymi "ostatnio" wyprawę krzyżową ma niejaki marco24. Jeden on, wsparty od czasu do czasu przez jakiegoś usera, stara się z tym walczyć.
Z przykrością to mówię komuś, kto zazwyczaj pisze z sensem, ale belka Ci wyłazi z oka, Serpente
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 39 razy
W takim razie bystrością nie grzeszysz. Bo zaczęło się od zarzutów ze strony Serpente ( zresztą poprzednią podobną dyskusje też zaczął interista swoimi pretensjami, na co dałem przykłady z waszego forum, a Ś.P Szczypek tylko je potwierdził, jak ktoś bronił się, że to było w newsach - a było jak najbardziej na forum ). Prosta sprawa, ktoś zarzuca, że na tym forum jest większe oszołomstwo niż na innych, to mu podajemy przykłady z tych innych i podajemy argumenty ( m.in o ilości użyszkodników ), by zadać kłam tej teorii. Czytaj ze zrozumieniem, to nie boli.Poza tym nie wiem czemu jedni drugim wytykają niski poziom, wystarczy poczytać komentarze pod jednym z newsów o Morattim na Juvepoland i dostajemy dokładnie to samo.
- Serpente
- Interista
Być może ale takie mam odczucia, zresztą na na stronach Interu rzadko już się wypowiadam (jedynie czytam artykuły a na forum opinie innych) a raczej wcale jednak z tego co tam zaobserwuję to wydaje mi się że u nas jest spokojniej niż tu, temat o Juventusie chyba nawet sam założyłem ale później dałem już sobie spokój, dawno go w sumie nie czytałem, niemniej w sumie puenta jest taka że wielkie kluby przyciągają rzesze kibiców a że Inter i Juventus do takich bezapelacyjnie należą to też jest jak jest a że jeszcze nasze relacje są bardzo wrogie to niektórzy tracą głowę w tej całej "wojnie". Ale dobra, w sumie powiedziałem to co chciałem powiedzieć, Wy powiedzieliście swoje a jak to zwykle w dyskusjach bywa że pojednania brak tak więc myślę że warto skończyć ten temat bo się nie przekrzyczymy a wszystko już chyba zostało powiedziane. Niemniej tak jak wspomniałem wcześniej, mam nadzieję że jednak co poniektórzy tutaj wezmą sobie do serce to co napisałem i podejdą nieco dojrzalej do tematu Juve vs. InterSKAr7 pisze: Z przykrością to mówię komuś, kto zazwyczaj pisze z sensem, ale belka Ci wyłazi z oka, Serpente

- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
To prawda, tylko, że u nas nikt nie patrzy na komentarze, a na forum. Forum jest głównym miejscem dyskusji, a u Was forum jest mało aktywne. U Was shoutbox jest głównym miejscem rozmów i na to narzekamy.MarcineR pisze:(...)
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- bendzamin
- Redaktor

'Poziom frustracji' mowisz.
'no kurde jeszcze nie widziałem żeby u nas na forum kiedykolwiek było tak jak u was podczas każdego meczu Interu' mowisz.
Zeby nie bylo, to nie sa sygnaturki i avatary jakichs trolli czy nowo-zarejestrowanych pajacow, tylko gosci, ktorzy siedza tam po 6-8 lat i maja naklepane po przynajmniej kilkaset postow.
:rotfl:
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 39 razy
I tu trafiłeś w sedno, mimo, że u nas jest więcej postów krytykujących Inter, to żaden bardziej znany i dłużej piszący user nie zniżył się do tak rynsztokowego poziomu.
- Tacchinardi.
- Juventino
Bardzo proste pytanie: po co wy, interiści jak Serpente piszecie na tym forum, skoro wiecie, że skończy się to jakąś kłótnią w tym temacie? Dla mnie to jest zwykły trolling, bo wiecie jak to się skończy. Do czego chcecie nasz przekonać tymi żenującymi postami? Czujecie się tu wyjątkowi, bo na forum interu są po prostu... fani interu?
My też oczekujemy waszego myślenia - czasami warto milczeć. A moim zdaniem powinieneś się domyślić, że pisanie subiektywnych, stronniczych opini na forum klubu, który jest największym wrogiem interu jest po prostu niesmaczne. Ale mówię za siebie, może ktoś czerpie przyjemność z dyskusji przeradzającej w kłótnie i udowadnianiem, którzy fani są bardziej wrogo nastawieniu.Serpente pisze:Czego oczekuję, odrobiny myślenia i dojrzałości, nic więcej.

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Dajcie spokój, kibica Interu i tak nie przekonacie. On tylko widzi, jacy to fani Juve są niekulturalni.
Hipokryzja nie zna granic...
Dobrze, że u nas każdy rodzaj chamstwa jest temperowany i nie muszę czytać takich frustratów jak na forum Interu (patrz post bendzamin).
Hipokryzja nie zna granic...
Dobrze, że u nas każdy rodzaj chamstwa jest temperowany i nie muszę czytać takich frustratów jak na forum Interu (patrz post bendzamin).
- jarmel
- Redaktor
Może dlatego, że u was jest tam z 5 użytkowników na krzyż i mało kto się w ogóle wypowiada? Po co tu przylazłeś? Żeby rozmawiać, bo u was najzwyczajniej w świecie nie ma z kim.Serpente pisze:Pisząc "u nas takiego czegoś nie ma" miałem na myśli to że nie przeżywamy na swoim forum porażek i meczu Juventusu tak jak Wy Interu, czasem odnoszę wrażenie że niektórzy mają płacone za wypisywanie bzdur w tym temacie, naprawdę jeszcze nie spotkałem na forum Interu czy Milanu czegoś takiego że podczas meczu w temacie jest istna "relacja live"
#AllegriOut
- 0Kuba0
- Juventino
Nie, no, bardzo fajnie się czyta to co szanowny kibic nieskazitelnie czystych
i poprawnie piszących kibiców Interu ma nam do powiedzenia ;-)
Czasem wchodzę sobie na stronę fcinter czy jak to się ma, i najbardziej mnie dobija jedno, bo o ile 'Jude,Jufki' i inne takie ksywki wymyślone przez swołocz gimnazjum mnie nie ruszają.
Ale gadanie o ciągle skorumpowanym i kupującym mecze Juventusie powoduje, że mam ochotę złapać takiego 'kibica' i raz dwa mu wytłumaczyć o co chodzi. Nie będę się rozpisywał, ze Inter też maczał w tym procederze z telefonami do sędziów itp palce, bo to każdy wie. Ale wy niebiescy, nawet tego do świadomości nie przyjmujecie.. Dlla was to,
Calciopoli=Juve Inter = Uczciwość
Prawda jest niestety inna, bolesna dla was i niech te osły z niebieskich stron w końcu to zrozumieją .
i poprawnie piszących kibiców Interu ma nam do powiedzenia ;-)
Czasem wchodzę sobie na stronę fcinter czy jak to się ma, i najbardziej mnie dobija jedno, bo o ile 'Jude,Jufki' i inne takie ksywki wymyślone przez swołocz gimnazjum mnie nie ruszają.
Ale gadanie o ciągle skorumpowanym i kupującym mecze Juventusie powoduje, że mam ochotę złapać takiego 'kibica' i raz dwa mu wytłumaczyć o co chodzi. Nie będę się rozpisywał, ze Inter też maczał w tym procederze z telefonami do sędziów itp palce, bo to każdy wie. Ale wy niebiescy, nawet tego do świadomości nie przyjmujecie.. Dlla was to,
Calciopoli=Juve Inter = Uczciwość
Prawda jest niestety inna, bolesna dla was i niech te osły z niebieskich stron w końcu to zrozumieją .
- D-Rose
- Juventino
A tak sie niektorzy z Floro Floresa nabijali. A tu myk i być moze bedzie kaleczył w najlepszym, najczystszym i najbardziej ucisnionym przez wszystkim w okolo, klubie w Serie AAndrea Stramaccioni na wczorajszej konferencji prasowej zdradził, iż w styczniu Inter wyrusza na poszukiwanie napastnika.
Wiadomo, iż aktualna sytuacja finansowa Nerazzurrich wyklucza możliwość spektakularnego transferu w zimowym okienku transferowym, tym bardziej, iż nowa twarz na być jedynie zmiennikiem dla Diego Milito.
Jak ustaliła La Gazzetta dello Sport najbardziej prawdopodobnym nazwiskiem jest Antonio Floro Flores – 29-letni napastnik Udinese Calcio przebywający aktualnie na wypożyczeniu w hiszpańskiej Granadzie.

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Inter leci po scudetto

- Vimes
- Juventino
Sneijder dzisiaj oficjalnie ogłosił, że nie ma zamiaru przystać na nowe warunki kontraktu zaproponowane przez Inter. Ciekawe co się teraz z nim stanie? Będzie kisić się na ławie do stycznia czy dłużej, no i gdzie pójdzie?
- pumex
- Juventino
Sneijder <---> Pastore ??Vimes pisze:Ciekawe co się teraz z nim stanie? Będzie kisić się na ławie do stycznia czy dłużej, no i gdzie pójdzie?
O czymś takim czytałem w kilku niezłych źródłach, ale na razie kij wie, co z tego będzie, bo jest mało konkretów. Zwalili misję, podobnie jak z Maiconem. Brazola mogli sprzedać rok wcześniej i zgarnąć 3 razy więcej forsy. Podobnie będzie z Holendrem