WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- jareckik
- Juventino
Czyli jak zwykle ;] A ty powaznie na wyjazd do torino chcesz pedalke zabrac ze soba ?AmericanPsycho pisze:Greger pisze:Bifor organizuje spółka Greger & Fabio Sp. z pijacką odpowiedzialnością od godziny 17:00.
Wstęp: faceci free, laski 5 zł,
Zaproszeni: wszyscy,
Miejsce: dobrze znacie, a jak nie to szukać wcześniej w temacie.![]()
Dobre!
Curva (sud), to może ja wbiję na 17, ale o 19 muszę zwijać... Także pedalsko strasznie
- Greger
- Juventino
Jak zabierze to będzie to nowy typ pedalskiego coming outu!jareckik pisze:Czyli jak zwykle ;] A ty powaznie na wyjazd do torino chcesz pedalke zabrac ze soba ?AmericanPsycho pisze:Greger pisze:Bifor organizuje spółka Greger & Fabio Sp. z pijacką odpowiedzialnością od godziny 17:00.
Wstęp: faceci free, laski 5 zł,
Zaproszeni: wszyscy,
Miejsce: dobrze znacie, a jak nie to szukać wcześniej w temacie.![]()
Dobre!
Curva (sud), to może ja wbiję na 17, ale o 19 muszę zwijać... Także pedalsko strasznie

- Boss
- Juventino
Jarecki co tojareckik pisze:Jeszcze mozna tak :
Warshaw - Bruksela Charloi 4.05 89zl 10:15
Bruksela - Turyn 4.05 19:30 35 E
Bergamo - Wroclaw 6.05 9:10 45 E

Mogłeś od razu sam się zgłosić do organów ścigania, zamiast wpaść przez taką niefrasobliwość :naughty:
A co do bifora to oczywiście będę

- blk01
- Juventino
[quote="AmericanPsycho"
*150zł pociągi
[/quote]
ja za frecciarose (1h) płącilem 10 euro jak 3 miechy wczesneij przez neta kupiłem Q
*150zł pociągi
[/quote]
ja za frecciarose (1h) płącilem 10 euro jak 3 miechy wczesneij przez neta kupiłem Q
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
- AmericanPsycho
- Juventino
ja za frecciarose (1h) płącilem 10 euro jak 3 miechy wczesneij przez neta kupiłem Q[/quote]blk01 pisze:[quote="AmericanPsycho"
*150zł pociągi
Wytłumacz co to

Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
- jareckik
- Juventino
Wytłumacz co toAmericanPsycho pisze:ja za frecciarose (1h) płącilem 10 euro jak 3 miechy wczesneij przez neta kupiłem Qblk01 pisze:[quote="AmericanPsycho"
*150zł pociągi

To chyba jakis samolot bo jak w godzine z Bergamo do Turynu ??
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Siemka ost.ogladalem Sssijene w jakims gownianym pubie a ze Napoli juz jutro to postanowilem ze tym razem takiego szlagieru nie bede ogladal bez zapomnianej trzody.
UWAGA wazna deklaracja wpadne nawet na bifora ale blagam nie pozwolcie mi sie porobic jak przed Lazio w tamtym sezonie...
xD
UWAGA wazna deklaracja wpadne nawet na bifora ale blagam nie pozwolcie mi sie porobic jak przed Lazio w tamtym sezonie...
xD
- blk01
- Juventino
To chyba jakis samolot bo jak w godzine z Bergamo do Turynu ??[/quote]jareckik pisze:Wytłumacz co toAmericanPsycho pisze:ja za frecciarose (1h) płącilem 10 euro jak 3 miechy wczesneij przez neta kupiłem Qblk01 pisze:[quote="AmericanPsycho"
*150zł pociągi
ten turbopociąg (350 km/h) z Mediolanu do Turynu, normalnie 39 euro, ale jak zamawiałem 3 miechy wczesniej to za 10, ale nei wiem czy to jakas promocja była czy nie

EDIT:
http://www.trenitalia.com/cms/v/index.j ... 16f90aRCRD
jak datę majową wybierzesz to są po 9 euro
http://euroislam.pl
- Boss
- Juventino
Pytanie do Szanownych gości jutrzejszej schadzki, a przede wszystkim do gospodarzy, którzy nasz event objęli patronatem pijackiej odpowiedzialności:
Wódka czy piwo
Co preferujecie tylko jednym słowem, bo na sondę nie starczy już czasu
Na zdrowie
Wódka czy piwo

Na zdrowie
- jareckik
- Juventino
Tylko ukraińska VODKA z prawdziwych zbóż rosnących na obwitych czarnoziemach a nie ten polski ziemniaczany chłam! :lol:
Dobre to jest!!! Ale chyba jakbym jechał to jedna noc w turynie i wyruszal bym z wawy przez Charloi, tam wychodzi 180 zl bilet prosto do Turynu i jestes w sobote o 19 na miejscu... a z powrotem przez bergamo...blk01 pisze: ten turbopociąg (350 km/h) z Mediolanu do Turynu, normalnie 39 euro, ale jak zamawiałem 3 miechy wczesniej to za 10, ale nei wiem czy to jakas promocja była czy nie(no i z innego dworca, nie z centralnego w mediolanie) No i 5euro za bergamo Milan, tez przez neta zamawiałem
wiec 28 euro wychodzi, jeśli miejskim na gape jedziesz
EDIT:
http://www.trenitalia.com/cms/v/index.j ... 16f90aRCRD
jak datę majową wybierzesz to są po 9 euro
- greenjack85
- Juventino
WÓDKA! Max 0,3 na głowę! 

- jareckik
- Juventino
Alkoholicy potrzebują mniej wiec tyle Ci starczy, ja to do śniadania szklankę pije coby dobrze dzień rozpocząć.:lol:greenjack85 pisze:WÓDKA! Max 0,3 na głowę!