Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 13:47

Krzychu89 pisze:
Virgil pisze:Przecież na odejście Pogby nie masz szans najmniejszych, po pierwsze 10 dni do końca mercato i takich zawodników takie drużyny jak my nie sprzedajemy.
Dostał jeszcze "10" więc raczej nie ma o tym mowy.
No raczej, wrzuciłem to w ramach ciekawostki :)

Bryan Cristante - zna ktoś? coś?
W Milanie wyglądał na bardzo zdolnego, w Benfice się nie przebił, ale ma dopiero 20 lat. Jako uzupełnienie do środka pomocy byłby ok.

MishaAveJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 13:49

Wychowanek Milanu, w tamtym roku sprzedany do Portugalii (chyba Soprting, czy Benfica ) uważany, przynajmniej przez czerowno-czarnych za wielki talent - rozgrywający treq, piłkarz który ma za sobą oficjalne występy w Milanie, w sumie wielu się dziwiło czemu Milan go sprzedał.

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
Medzeer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 14:28

Dostałem wlasnie wiadomosc od kumpla, fana Liverpoolu, ze nasz cel transferowy, Miki, idzie do The Reds. 19 mln funtów zadowoliło Borussie. Cos ktos o tym słyszał?

fazzik8

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 14:37

Kevin De Bruyne prawdopodobnie przejdzie do Man City za 70 mln euro, On sam ma zarabiać 10 mln euro rocznie + ogromne bonusy a za sam podpis ma dostać 20 mln...
(info ze sky, piszą że deal jeszcze niedomknięty, ale jest blisko)

Jak rano mówiłem, pewnie przyjdzie do nas Nasri, Man City sprzedaje swoich zawodników tanio:
-Dzeko do Romy na wypożyczenie po sezonie 14 mln
-Jovetić 12 mln
-Nasri pewnie kosztowałby koło 20 mln, taka oferta last minute

Co do Ormiania w Liverpoolu, to The Reds obecnie maja przepych z przodu, więc średnio mi się wydaje chyba, że idzie grzać ławe
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2015, 14:40 przez fazzik8, łącznie zmieniany 2 razy.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 14:38

Medzeer pisze:Dostałem wlasnie wiadomosc od kumpla, fana Liverpoolu, ze nasz cel transferowy, Miki, idzie do The Reds. 19 mln funtów zadowoliło Borussie. Cos ktos o tym słyszał?
Po co im Miki skoro kupili już Firminio

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 15:14

Beppe w dużej mierze kieruje się charakterem zawodnika, przy jego zakupie. Może Tevez i Vidal nie okazali się przywiązani do nas, ale byli wojownikami. Nie dawał bym większych szans na transfer Nasriego do nas. To na pewno bardzo dobry gracz, nie mia cech których szukają w Juve.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 15:50

kamil-8853 pisze:Rozumie ktoś coś z tego ? :shock:

Jaki większy transfer do Realu ? Jak to nie możesz zdradzić kto to będzie ? Boisz się że sprzedamy twoje info do jakiegoś brukowca ? :lol:

A kolejna część posta tym bardziej niezrozumiała, musisz chyba odstawić dyktę w środku tygodnia :C
:stop:

Mój post był nawiązaniem do wcześniejszego, w którym pisałem, że z posiadanych przeze mnie informacji i analizy rynku transferowego wynika jasno, że Isco będzie grał u nas. Ma to związek z transferem ofensywnego zawodnika do Realu, natomiast nie mogę zdradzić kto to będzie, bo tak obiecałem.

Podoba mi się to mercato i to jak zarządzany jest nasz klub. Niech żyją i sto lat.

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 16:07

Przy okazji wbij sam sobie kartkę, za idiotyczny post, nie mający związku z tematem.

Coś za cicho jest dzisiaj w prasie o wzmocnieniach, chyba w ogóle nie interesowaliśmy się Ormianinem, bo Miki idzie za nieco 20 mln euro do LVP. Dziwnie ucichnął temat z Cuardado. Oby dziś wieczorem padło info, że go mamy.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 16:08

Eric6666 pisze:Reklama Serie A meczu Sassuolo Napoli :flagajuve:

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5642A5DA

Zapowiada się ciekawe spotkanie. Ludzie jakie on ma statystyki :shock:
Co to ma związanego z naszym mercato?

Independent, brytyjski ,wiec minus, ale może jednak wiarygodny?, podal, ze BVB przyjeło propozycję Juve co do Mikiego.
Czekamy na potwierdzenie przez inne źródła. Czyżby Raiola dopiął swego? Wczoraj Ormianin też puknął bramkę,
Zaś Sportmediaset informuję, że znowu złożymy ofertę za Draxa.
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2015, 16:16 przez Robaku, łącznie zmieniany 1 raz.

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 16:10

Że niby Juve przyjęło? A to już nie Liverpool go bierze? Tutto dzisiaj pisało o przejściu do The Reds.

PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 16:19

badecki pisze:racja! całe zamieszanie wynikło dziś z gazet, twierdzących że Romek jest zdesperowany i gotowy na transfer "niemożliwy", pieniądze tutaj nie grają roli
w sumie za 200 mln E bym puścił ;) albo 100 + Hazard hehe

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
vitoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 14 razy
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 16:20

Mam co do piłkarza BVB mieszane odczucia. Złym piłkarzem nie jest, ale zastanawiam się czy byłoby to faktyczne wzmocnienie Juventusu, czy raczej uzupełnienie, dające po prostu więcej możliwości Allegremu.
Nie jest to wymarzona "10", ale pytanie czy na taką Marotta ma jeszcze kasę. Pastore, Isco, Gotze, Eriksen chyba poza zasięgiem, więc pewnie w najlepszym wypadku przyjdzie ktoś pokroju Mikiego.

Tak czy inaczej nie wydaje mi się, żeby Borussia była chętna go sprzedać. Chociaż... jeśli Raiola postawi na swoim? :think:

fazzik8

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 16:23

Straszna cisza dzisiaj jest. Cisza przed burzą. Może będzie jak z Alexem Sandro po prostu wieczorem będzie info i poleci.. :)

RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 16:30

Ziew. Po co Borussia miałaby sprzedawać piłkarza, który jest po złym sezonie w momencie w którym zaczyna grać naprawdę dobrze, za 20 mln czyli ze sporą stratą w porównaniu do ceny za jaką go pozyskali? Sam Miki jeśli się nie mylę w zimie, kiedy Borussia była w ciemnej dupie, odrzucił możliwość transferu twierdząc, że chce zostać w Dortmundzie. Żeby coś z tego wyszło potrzeba by niezłego dymu Raioli, ale to i piłkarz musiałby być zdeterminowany do odejścia a Henryk na takiego nie wygląda.

A Liverpool to już w ogóle nie wiem skąd się wziął. Mają na pozycję na której gra Ormianin jednego z najlepszych piłkarzy tamtego sezonu w PL Coutinho i świeżutko zakupionego za grubą kasę Firmino. Znowu im dziwne pomysły typu "obsadźmy każdą pozycję na boisku oprócz bramki AMem" przychodzą?

Agresti w Radio Sportiva dzisiaj powiedział krótko, że złożymy nową ofertę za Draxlera a Isco i Oscar są nierealni.

FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 17:06

Robaku pisze:
Eric6666 pisze:Reklama Serie A meczu Sassuolo Napoli :flagajuve:

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=5642A5DA

Zapowiada się ciekawe spotkanie. Ludzie jakie on ma statystyki :shock:
Co to ma związanego z naszym mercato?

Independent, brytyjski ,wiec minus, ale może jednak wiarygodny?, podal, ze BVB przyjeło propozycję Juve co do Mikiego.
Czekamy na potwierdzenie przez inne źródła. Czyżby Raiola dopiął swego? Wczoraj Ormianin też puknął bramkę,
Zaś Sportmediaset informuję, że znowu złożymy ofertę za Draxa.
Się zastanawiam co jest nie tak z tym Berardim? Koleś ma staty kozackie a Juve go nie bierze z powrotem ani, żaden poważniejszy klub o niego nie pyta.

Obrazek
Zablokowany