Wszystko o AS Roma
- bendzamin
- Redaktor
Przeczytałeś to do końca?

CAMPIONATO FALSATO.

- pablo1503
- Juventino
Tą bramkę jeszcze można przełknąć, bo sędzia ma tylko ułamek sekundy na decyzję, a piłka częściowo przekroczyła linie. Co prawda nie całym obwodem, ale OK.
Dla mnie większym nieporozumieniem jest brak karnego dla Udinese. Często sędziowie nie dyktują jedenastek po zagraniach ręką, ale zawsze jest jakieś alibi(nabita, przeciwnik był za blisko, nie powiększyło obwodu etc...), ale to? Wślizg w nogi od tyłu bez kontaktu z piłką. Z tego nie da się wytłumaczyć. A najlepsze jest to, że wszystko miało miejsce jakieś 2-3 metry od sędziego bramkowego.
Goal-line + wywalenie tych bezużytecznych bramkowych i wszystko będzie cacy.
Dla mnie większym nieporozumieniem jest brak karnego dla Udinese. Często sędziowie nie dyktują jedenastek po zagraniach ręką, ale zawsze jest jakieś alibi(nabita, przeciwnik był za blisko, nie powiększyło obwodu etc...), ale to? Wślizg w nogi od tyłu bez kontaktu z piłką. Z tego nie da się wytłumaczyć. A najlepsze jest to, że wszystko miało miejsce jakieś 2-3 metry od sędziego bramkowego.

Goal-line + wywalenie tych bezużytecznych bramkowych i wszystko będzie cacy.

- Max_LP
- Juventino
Problem w tym, że byłem przekonany, że nie było tam dodatkowych aspektów takich jak spalony bo tak to przedstawiało tvp. Dodałem pierwszy lepszy link bez przeczytania go, kiedy tylko zobaczyłem co napisałeś i oczywiście to był mój błąd.Paulo pisze:Dokładnie Max_LP trochę nie błysnąłeś jednakbo sam goal line techonology służy jednej rzeczy i nie wychwyca spalonych więc co ma to do mojego komentarza odnośnie skuteczności systemu ?
Bez spiny 8)
EDIT: Ma ktoś link do tej sytuacji z karnym ?
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2015, 14:32 przez Max_LP, łącznie zmieniany 1 raz.
bianco che abbraccia il nero..
biel, która obejmuje czerń..
biel, która obejmuje czerń..
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Z karnym to pojechali po bandzie, wciąż się nie mogę pozbierać :rotfl: Podręcznikowo poprowadzony mecz
Brawo dla ,,kłapaczy''
Grają taką kopę, ale ciułają te zwycięstwa na trudnych terenach, w dodatku zrównując się póki co z nami pkt. Aż dziw bierze patrząc na ich grę, mam tutaj dużo zarzutu do naszych, że lubimy podawać im tlen zamiast ich od niego odciąć.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
To jest prędzej drużyna na miszcza.
Bramki nie było (ok, sekundy na decyzje, blablabla - w analogicznej sytuacji nasi gracze zostaliby zlinczowani), ale brak karnego to skandal. Sędzia stojący na linii końcowej oddalony o 2 metry, piłkarz Udine powalony chamsko na ziemię, żadnego kontraktu z piłką. Ile to już ostatnio spotkań, w którym sędzia podarował rzymianom punkty?
Campionato falsato
Nieważne, bo to i tak za mało, żeby odebrać nam majstra. 
Bramki nie było (ok, sekundy na decyzje, blablabla - w analogicznej sytuacji nasi gracze zostaliby zlinczowani), ale brak karnego to skandal. Sędzia stojący na linii końcowej oddalony o 2 metry, piłkarz Udine powalony chamsko na ziemię, żadnego kontraktu z piłką. Ile to już ostatnio spotkań, w którym sędzia podarował rzymianom punkty?
Campionato falsato
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2015, 14:39 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Knursen
- Romanista
O ile bramka kontrowersyjna, to karny był ewidentny, już wiem czemu Emanuelson wcale nie dostaje szans.
Co do gola, to po co istnieją sędziowie liniowi, skoro i tak ich główny nie słucha?
Wsadzać powtórki do futbolu i tyle.
Co do gola, to po co istnieją sędziowie liniowi, skoro i tak ich główny nie słucha?
Wsadzać powtórki do futbolu i tyle.
- annihilator1988
- Juventino
Qawa, oni grają we własnym świecie. Rudi, Totti vs kosmos skorumpowany przez Juventus. Oliwa sprawiedliwa, jeszcze stracą punkty, kapitan buc nie może ponownie zdobyć Scudettofazzi pisze:Ciekawe co powiedzą Garcia i Totti po meczu. "Gramy we własnej lidze"
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2015, 14:43 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Dobrze, że nasi mają klasę i nie wdają się publicznie w jakieś dysputy. utarczki z przedstawicielami Romy. Najlepszą odpowiedzią byłaby dzisiejsza wygrana z Interem.
Swoją drogą nie dziwię się wcale postronnym kibicom, którzy stronią od Serie A. Poziom sędziowania jest podejrzanie niski (w odpowiednich meczach rzecz jasna).
Swoją drogą nie dziwię się wcale postronnym kibicom, którzy stronią od Serie A. Poziom sędziowania jest podejrzanie niski (w odpowiednich meczach rzecz jasna).