Mercato (2012-2014)
- Kuben
- Juventino
Nie pomyliłeś ze zbrodnią katyńską?Azrael pisze: A potem ludzie się dziwią, że tumany po polskich szkołach nie wiedzą nawet kiedy jest rocznica Katastrofy Smoleńskiej(...)
Agent Edisona zapewnia, że jego klient zamierza wypełnić kontrakt do końca.
Ciekaw jestem czy to tylko zasłona dymna by potencjalni kupcy więcej wyłożyli bo ostatnie plotki o jego osobie bywają różne. Jeśli jednak rzeczywiście jest coś na rzeczy i Cavani będzie chciał zostać to kto nam zostanie?
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- pumex
- Juventino
Wiesz co.. szczerze mówiąc dokładnie nie wiem na jakich zasadach miałby się ten transfer odbyć. Po prostu od pewnego czasu pojawia się coraz więcej nagłówków umieszczających Destro w Interze.jakku1 pisze:Ale maja go kupic?pumex pisze:Destro ma ponoć wrócić do Interu.
Jeszcze wrócę na chwilę do mojej wcześniejszej rozkminy, bo mam wrażenie że trochę się zakręciłem. Chodzi mi o to, że o ile Napoli opłacało się mieć złe stosunki z Juventusem kiedy ten był średnim, był bezpośrednim rywalem Azzurrich i nie miał od siebie praktycznie nic do zaoferowania, o tyle teraz De Laurentisowi może po prostu nie opłacać się mówić ciągle "nie", nawet w przypadku korzystnych ofert, a myślę, że ewentualna oferta 20-25mln + Matri do takich należy.
Heh, ale brednie gada ten agent. Samo Napoli nie pozwoli Urugwajczykowi na wypełnienie kontraktu do końca, bo zwyczajnie nic na nim nie zarobi a wątpię, żeby Cavani zdecydował się w przyszłości na przedłużenie swojej umowy. Edinson bankowo odejdzie z Neapolu, jak nie tego lata to za rok. Pytanie, czy interes na nim zrobi Juventus, czy jakiś inny szczęściarz.Kuben pisze:Agent Edisona zapewnia, że jego klient zamierza wypełnić kontrakt do końca.

- jakku1
- Juventino
Inter troche spapral sprawe kompletnie go odsprzedajac i nie zostawiajac sobie nawet furtki, zeby chlopaka sciagnac w przypadku gdyby wystrzelil z talentem (on chyba poszedl w rozliczeniu za Ranocchie, czy jakos tak). No chyba, ze sa tam jakies zapiski w umowie z Genua ale nie sadze.pumex pisze:Wiesz co.. szczerze mówiąc dokładnie nie wiem na jakich zasadach miałby się ten transfer odbyć. Po prostu od pewnego czasu pojawia się coraz więcej nagłówków umieszczających Destro w Interze.
Nie dziwie sie, ze teraz chca go sciagnac z powrotem, bo Destro jest bardzo utalentowany ; ) No ale mowiac szczerze, samym Destro to o mistrza/wicemistrza/LM nie powalcza w przyszlym sezonie, chociaz na pewno z pocalowaniem reki bym wzial tego mlodzika jednoczesnie oddajac Pazziniego za jakis rozsadny hajs. Jako ten trzeci, po Milito oraz innym dobrym snajperze, Mattia im chyba juz jednak wystarczy.
Nie wchodze na strone Interu, ale tak z ciekawosci (wiem, ze zly temat...), chca oni jeszcze sciagnac kogos do ataku? Pojawiaja sie jakies powazniejsze nazwiska? Bo o Milanie sie mowi sporo (Balotelli, wczesniej Tevez), a o Interze prawie nic.
- Dzięcioł
- Juventino
Szanse na powrót Destro do Interu wzrosną, gdy ich obecny treneiro zostanie na przyszły sezon. Mówi się to właśnie Stramaccioni chce go w Interze, a mając na uwadze że Andrea był jego coachem w Primce, to można założyć że relacje mają przynajmniej zdrowe. A tak z innej beczki, czytając nazwiska powołanych na jutrzejszy mecz z Ceseną, odnoszę wrażenie że nasza drużyna wymaga jeszcze solidnych wzmocnień i to w każdej formacji, poza bramką oczywiście. Transfery Nestów, Seedorfów i innych starych pryków nie mają sensu, nam trzeba nowej jakości na stoperze i lewej obronie, klasowego skrzydłowego i dwóch napadziorów (w tym jeden z prawdziwego zdarzenia - marzeniem Hulk bądź Falcao, a jednym mógłby być ktoś z dwójki Destro/Immobile,). Wiem, że nie odkrywam Ameryki, stwierdzając że kadra nie jest tak mocna jakby się mogło wydawać po tegorocznych sukcesach. Natomiast z całą pewnością należy docenić Conte za jego pracę i wpływ na nasz team.
Żywot studenta prawa, żywotem lirycznym jest...
- Tacchinardi.
- Juventino
Znalezione na juventuz.com Przeglądałem ostatnie strony na wszelki wypadek i chyba ostatnio nie było większych plotek. Nie żeby to były jakieś rewelacje, takie tam aktualności dla potwierdzenia.CURVA: Robben will probably renew with Bayern. In pole to sign Verratti on a co-ownership deal.Following Farfan. Negotiating Cavani for about 25 ML plus two players; Giovinco definitely will be redeemed and maybe used in Cavani deal. For the defense, Juve are interested in Astori and Ogbonna. Asamoah is the main target for the midfield. One of Matri and Quagliarella will probably leave. Balotelli will not arrive (Maybe to Milan). Damiao will not arrive. Interested Iker Muniain, second striker Athletic Bilbao; Jovetic is not negotiable; Nainggolan deal collapsed. Elia will be sold. Pogba is still making up his mind.
Jakku, jak tam oceniasz Brigadiere, Oleye i Koba na VS.com, bo nie chcę wklejać doniesień od niezbyt wiarygodnych gości (tak, muszę się jeszcze wiele nauczyć

- jakku1
- Juventino
Dla mnie oni w ogole nie sa wiarygodni ; )Tacchinardi. pisze:Jakku, jak tam oceniasz Brigadiere, Oleye i Koba na VS.com, bo nie chcę wklejać doniesień od niezbyt wiarygodnych gości (tak, muszę się jeszcze wiele nauczyć) .
Nawet nie czytam tego, co oni tam wymyslaja. Kiedys probowalem, ale w ich przypadku to te wszystkie informacje raczej wygladaja na zwykle strzaly, co skutkuje potem plotkami a'la Hiddink w restauracji w Turynie

- Angelu
- Juventino
jakku1 pisze:Przejrzę raz na jakiś czas stronę Interu i powiem Ci, że jedynym napastnikiem (z tego co pamiętam) jaki był wymieniany to Lucas.pumex pisze: Nie wchodze na strone Interu, ale tak z ciekawosci (wiem, ze zly temat...), chca oni jeszcze sciagnac kogos do ataku? Pojawiaja sie jakies powazniejsze nazwiska? Bo o Milanie sie mowi sporo (Balotelli, wczesniej Tevez), a o Interze prawie nic.
Więcej plotek natomiast na temat Kolarova, De Jonga, M`Villi i innych 'nowych Luciach, Pique`ach, Ronaldach' - If you know what I mean
No i rzecz jasna wymienianie kandydatów do stanowiska trenera: od Prandellego po Bielse
- Łukasz
- Juventino
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-w ... omosc.html
To jest ciekawy news, bo znaczyć może, że Violka robi skład bez aspiracji, na środek tabeli... A to nie jest poziom Joveticia...
To jest ciekawy news, bo znaczyć może, że Violka robi skład bez aspiracji, na środek tabeli... A to nie jest poziom Joveticia...
- Vincitore
- Juventino
Podczas któregoś meczu Fiorentiny w Canal+, Tomasz Lipiński mówił jakoby nowy projekt Fiorentiny miał wyglądać coś na wzór Ajaxu i opierać się głównie na produkowaniu młodych, zdolnych zawodników, sprzedawanych później za krocie.
- Angelu
- Juventino
Oo, to już drugi zespół w lidze włoskiej, bo o ile dobrze pamiętam, podczas II meczu z Parmą, to samo mówili nasi komentatorzy, jakoby Parma od nowego sezonu chciała być 'Włoskim Ajax`em' .Vincitore pisze:Podczas któregoś meczu Fiorentiny w Canal+, Tomasz Lipiński mówił jakoby nowy projekt Fiorentiny miał wyglądać coś na wzór Ajaxu i opierać się głównie na produkowaniu młodych, zdolnych zawodników, sprzedawanych później za krocie.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Póki co to jest nim Udinese..Angelu pisze:Oo, to już drugi zespół w lidze włoskiej, bo o ile dobrze pamiętam, podczas II meczu z Parmą, to samo mówili nasi komentatorzy, jakoby Parma od nowego sezonu chciała być 'Włoskim Ajax`em' .Vincitore pisze:Podczas któregoś meczu Fiorentiny w Canal+, Tomasz Lipiński mówił jakoby nowy projekt Fiorentiny miał wyglądać coś na wzór Ajaxu i opierać się głównie na produkowaniu młodych, zdolnych zawodników, sprzedawanych później za krocie.
Alexis, teraz Benatia,Asamoah, Armero...
Z czego wszystkich trzech widziałbym w naszym Juve..
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Skandynawskiego zaciągu ciąg dalszy. Kolejnym zawodnikiem jest Duńczyk Jacob Laursen, rocznik '94, z Aalborga.
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=91781
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=91781
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
A Jojo już od 2 minuty napieprza Romanistów 
Brać go, Brać!
Armero kolejna asysta. Tym razem przeciwko Interowi.
Niech to będzie nasz nowy lewy obrónca!

Brać go, Brać!
Armero kolejna asysta. Tym razem przeciwko Interowi.
Niech to będzie nasz nowy lewy obrónca!
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- pakman
- Juventino
Jovetic - zawsze jak gdzies go widze , czytam o nim itp to mam tylko jedna mysl - miejsce w kadrze Juve czeka na Ciebie . Po co mi jakis Hugain czy inny gwiazdorek czekajacy tylko na kase ? Stefan - czekamy !!
"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !