LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- filipemcef
- Juventino
ja będę. 
i myślę Dragon, że nie tylko ja bez zapowiedzi, ale ostatnio się nauczyłem aby wchodzić jednak na forum

i myślę Dragon, że nie tylko ja bez zapowiedzi, ale ostatnio się nauczyłem aby wchodzić jednak na forum

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Darek, w tym sezonie Cię jeszcze nie było więc nie szokujesz tą informacją, chodzi mi raczej o dosyć stałych bywalców którzy zagineli.Darius19 pisze:Mnie niestety nie będzie.

- CzarnyZkultury
- Juventino
1. poza 5 osobami inni nie przemawiają inicjatywy spotykania się w większym gronie.
2. obecnie nie ma transmisji na N, która pozwalała nam się ew. spotkać w knajpie.
2. obecnie nie ma transmisji na N, która pozwalała nam się ew. spotkać w knajpie.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
ok 10. Zawsze płacimy jakieś pieniądze za rezerwację. W tifosi było to zazwyczaj 100 zł na liczbę os. było drogo? Zmieniliśmy na warkę, rezerwacja ok 20/30zł. dalej chętnych 7,8 os. Więc o co chodzi?cyprian71 pisze:ok a ile osób tak minimalnie musi wyrażać chęć oglądania meczu w gronie żeby taki wypad miał sens?
Od siebie dodam tylko, że jak zajmowaliśmy 7 miejsca to chodziło po 15 os. średnio, teraz ciężko zebrać 10. Ponadto od ost. spotkania było jeszcze 5 transmisji, nikt poza 1 os. nie zainteresował się tematem. Mi osobiście znudziło się ,,zmuszanie'' ludzi do przyjścia.

- cyprian71
- Juventino
faktycznie trochę dziwna sprawa z tą statystyką, że wcześniej z gorszymi miejscami było więcej osób no ale ja pozostanę optymistą i mam nadzieję, że temat wróci. nie wiem nigdy nie bylem na takim "wypadzie" ale wydaje mi się, że super sprawa spotkać się z ludźmi, którzy mają taką samą pasję 

- wojokamil
- Juventino
ja tam nie mam barw a i przyspiewek po wlosku nie znam, ale chetnie wbije
bo czasem mam wrazenie, ze maja mnie dosyc w domu
wszystko jest do nadrobienia.
a co do warki to tam dziwna miejscowa jest, nie wiem czy tam mają pomieszczenie dla 'vipow', ale zazwyczaj jak sobie tam stoliki rezerwowalismy, to nie bylo za bardzo miejsca na wieksza liczbe osob. Miejsca na tyle, by kazdy mogl normalnie mecz ogladac siedzac przodem.

a co do warki to tam dziwna miejscowa jest, nie wiem czy tam mają pomieszczenie dla 'vipow', ale zazwyczaj jak sobie tam stoliki rezerwowalismy, to nie bylo za bardzo miejsca na wieksza liczbe osob. Miejsca na tyle, by kazdy mogl normalnie mecz ogladac siedzac przodem.
- CzarnyZkultury
- Juventino
nieKimal pisze:Jak z najbliższym meczem z Lazio ? Będzie jakaś transmisja ?