Mercato (Lato 2016)
- pęto
- Juventino
Życzeniowo mógłby przyjść Isco lub Pastore :), a wracając do rzeczywistości przewiduję przybycie Illarramendiego (prawdopodobnie wypożyczenie) + ewentualnie Cuadrado (z całą pewnością wypożyczenie).
We will say what time will tell....
Verbum Labile debet non esse stabile.
Verbum Labile debet non esse stabile.
- aras
- Juventino
Więc zrezygnowaliśmy z ofensywnego pomocnika i dalej Allegri nie dostanie tego co drużynie było najbardziej potrzebne w poprzednim sezonie. Poczytajcie sobie komentarze nt ewentualnej sprzedaży Illary do Juve na forum dzieci hala.
http://www.realmadryt.pl/index.php?co=a ... i&id=60772
- fazzik8
- Juventino
aras pisze:Więc zrezygnowaliśmy z ofensywnego pomocnika i dalej Allegri nie dostanie tego co drużynie było najbardziej potrzebne w poprzednim sezonie. Poczytajcie sobie komentarze nt ewentualnej sprzedaży Illary do Juve na forum dzieci hala.
Już nie lamentuj. Też miałbyć Siekierka a jest Sandro. Illaramendi to defensywny pomocnik i za dużo by już tego było ( na 3 pozycje w środku pola Pogba, Padoin, Pereyra, Khedira, Marchisio, Asamoah i Sturaro no bez przesady, Marotta też nie robi głupich ruchów bo Marchisio wypadł na 20 dni). To, że na stronie Realu jest takie info to nie znaczy, że do nas przyjdzie. Dzisiaj po prostu został wystawiony na liste transferowa to się zaczęły plotki odrazu się go łączy z Juve, Liverpoolem i innymi drużynami.
- deszczowy
- Juventino
Oj pumi pumi... Aż Ci współczuję tego ile wydasz na wazelinę, żeby Cię tyłek nie bolałpumex pisze:Gadałem ze szczypkiem. Info od niego jest takie, ze będzie Isco, a przynajmniej tak twierdzi pani sprzedająca miód na czwartkowym targu. Także trzeba chłodzić szampony

Ej... chyba nikt z was nie wierzy w tego Isco, czo?
Pumi, weź dodaj do tematu sondę: którego piłkarza wolelibyście zobaczyć w Juve?
a) Draxlera
b) Mikhtyryna
- aras
- Juventino
Jeszcze jedno. Zauważyłem, że nasz skład (jeśli sprzedamy llorente,cegłe i isle) w końcu będzie bez zbędnych wypychaczy.
Nawet za Moggiego w Juve zawsze był jakiś Esnaider czy O'neill. Ja teraz nie widzę w składzie żadnego zbędnego czy słabego zawodnika.
I wierzę, że Marotta nie pójdzie za tradycją i nie kupi na koniec Bendtnera/Anelki bis. 8)
Nawet za Moggiego w Juve zawsze był jakiś Esnaider czy O'neill. Ja teraz nie widzę w składzie żadnego zbędnego czy słabego zawodnika.
I wierzę, że Marotta nie pójdzie za tradycją i nie kupi na koniec Bendtnera/Anelki bis. 8)
- wojczech7
- Juventino
Zaraz dostaniesz Zazą po twarzy...aras pisze:Jeszcze jedno. Zauważyłem, że nasz skład (jeśli sprzedamy llorente,cegłe i isle) w końcu będzie bez zbędnych wypychaczy.

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- jakku1
- Juventino

Co do mercato, trzeba czekac na konkrety. Po Sandro wszystkie gazety zaczely sie rozpisywac o dalszym scenariuszu naszego mercato, a tak naprawde malo kto wie cokolwiek.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- aras
- Juventino
Uważam że Zaza sprawdzi się jako ten 4-5 napastnik i będzie strzelał gole.wojczech7 pisze:Zaraz dostaniesz Zazą po twarzy...aras pisze:Jeszcze jedno. Zauważyłem, że nasz skład (jeśli sprzedamy llorente,cegłe i isle) w końcu będzie bez zbędnych wypychaczy.
Tylko, że tacy napastnicy jak on czy Mandzu potrzebują skrzydeł czy treqa. My na razie mamy pół skrzydła...
- eastsider
- Juventino
człowieku on sobie z Primaverą wczoraj nie dawał rady...aras pisze:
Uważam że Zaza sprawdzi się jako ten 4-5 napastnik i będzie strzelał gole.
Tylko, że tacy napastnicy jak on czy Mandzu potrzebują skrzydeł czy treqa. My na razie mamy pół skrzydła...
- Kucharius1
- Juventino
a w sezonie Serie A, dawał sobie radę z naszą obroną. Ile trzeba mieć w głowie by oceniać zawodnika po okresie przygotowawczym, Lorka wszyscy gnoili w pierwszym sezonie, a później strzelił 14 goli :roll:eastsider pisze:człowieku on sobie z Primaverą wczoraj nie dawał rady...aras pisze:
Uważam że Zaza sprawdzi się jako ten 4-5 napastnik i będzie strzelał gole.
Jeszcze Draxlera proszę!