Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2015, 14:28

Gadałem ze szczypkiem. Info od niego jest takie, ze będzie Isco, a przynajmniej tak twierdzi pani sprzedająca miód na czwartkowym targu. Także trzeba chłodzić szampony :happy:

Obrazek
Haris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2015, 14:31

DRaxler postawił nam ultimatum: Albo dostanie numer 20, albo nie przyjdzie. A niestety 20 jest już zajęta

#PotwierdzoneInfo :D

Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
pęto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2015, 14:43

Życzeniowo mógłby przyjść Isco lub Pastore :), a wracając do rzeczywistości przewiduję przybycie Illarramendiego (prawdopodobnie wypożyczenie) + ewentualnie Cuadrado (z całą pewnością wypożyczenie).

We will say what time will tell....

Verbum Labile debet non esse stabile.
aras

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2015, 14:46

Więc zrezygnowaliśmy z ofensywnego pomocnika i dalej Allegri nie dostanie tego co drużynie było najbardziej potrzebne w poprzednim sezonie. Poczytajcie sobie komentarze nt ewentualnej sprzedaży Illary do Juve na forum dzieci hala.
http://www.realmadryt.pl/index.php?co=a ... i&id=60772

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2015, 14:52

Hiszpańska prasa wiadomo jak z wiarygodnością donosi, ze Juve osiągnęło porozumienie z Sevilla ws. Ferdka. Diario di Sevillia to taki dziennik niczym Zycie Warszawy czy coś.

fazzik8

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2015, 14:57

aras pisze:Więc zrezygnowaliśmy z ofensywnego pomocnika i dalej Allegri nie dostanie tego co drużynie było najbardziej potrzebne w poprzednim sezonie. Poczytajcie sobie komentarze nt ewentualnej sprzedaży Illary do Juve na forum dzieci hala.
http://www.realmadryt.pl/index.php?co=a ... i&id=60772

Już nie lamentuj. Też miałbyć Siekierka a jest Sandro. Illaramendi to defensywny pomocnik i za dużo by już tego było ( na 3 pozycje w środku pola Pogba, Padoin, Pereyra, Khedira, Marchisio, Asamoah i Sturaro no bez przesady, Marotta też nie robi głupich ruchów bo Marchisio wypadł na 20 dni). To, że na stronie Realu jest takie info to nie znaczy, że do nas przyjdzie. Dzisiaj po prostu został wystawiony na liste transferowa to się zaczęły plotki odrazu się go łączy z Juve, Liverpoolem i innymi drużynami.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2015, 15:49

pumex pisze:Gadałem ze szczypkiem. Info od niego jest takie, ze będzie Isco, a przynajmniej tak twierdzi pani sprzedająca miód na czwartkowym targu. Także trzeba chłodzić szampony :happy:
Oj pumi pumi... Aż Ci współczuję tego ile wydasz na wazelinę, żeby Cię tyłek nie bolał :D

Ej... chyba nikt z was nie wierzy w tego Isco, czo?

Pumi, weź dodaj do tematu sondę: którego piłkarza wolelibyście zobaczyć w Juve?
a) Draxlera
b) Mikhtyryna

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
aras

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2015, 16:11

Jeszcze jedno. Zauważyłem, że nasz skład (jeśli sprzedamy llorente,cegłe i isle) w końcu będzie bez zbędnych wypychaczy.

Nawet za Moggiego w Juve zawsze był jakiś Esnaider czy O'neill. Ja teraz nie widzę w składzie żadnego zbędnego czy słabego zawodnika.

I wierzę, że Marotta nie pójdzie za tradycją i nie kupi na koniec Bendtnera/Anelki bis. 8)

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2015, 16:40

aras pisze:Jeszcze jedno. Zauważyłem, że nasz skład (jeśli sprzedamy llorente,cegłe i isle) w końcu będzie bez zbędnych wypychaczy.

Nawet za Moggiego w Juve zawsze był jakiś Esnaider czy O'neill. Ja teraz nie widzę w składzie żadnego zbędnego czy słabego zawodnika.

I wierzę, że Marotta nie pójdzie za tradycją i nie kupi na koniec Bendtnera/Anelki bis. 8)
Zaraz dostaniesz Zazą po twarzy... :prochno:

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Maku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2015, 16:44

A może weźmiemy pakiet: Cuadrado+Fabregas? :prochno:

Obrazek
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2015, 17:22

Obrazek

Co do mercato, trzeba czekac na konkrety. Po Sandro wszystkie gazety zaczely sie rozpisywac o dalszym scenariuszu naszego mercato, a tak naprawde malo kto wie cokolwiek.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 ;)
aras

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2015, 17:23

wojczech7 pisze:
aras pisze:Jeszcze jedno. Zauważyłem, że nasz skład (jeśli sprzedamy llorente,cegłe i isle) w końcu będzie bez zbędnych wypychaczy.

Zaraz dostaniesz Zazą po twarzy... :prochno:
Uważam że Zaza sprawdzi się jako ten 4-5 napastnik i będzie strzelał gole.

Tylko, że tacy napastnicy jak on czy Mandzu potrzebują skrzydeł czy treqa. My na razie mamy pół skrzydła...

eastsider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2015, 17:46

aras pisze:

Tylko, że tacy napastnicy jak on czy Mandzu potrzebują skrzydeł czy treqa. My na razie mamy pół skrzydła...
człowieku on sobie z Primaverą wczoraj nie dawał rady...

Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 39 razy
Otrzymał podziękowanie: 44 razy

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2015, 18:18

Oficjalnie 26mln za Sandro.

Kucharius1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2015, 18:38

eastsider pisze:
aras pisze:

człowieku on sobie z Primaverą wczoraj nie dawał rady...
a w sezonie Serie A, dawał sobie radę z naszą obroną. Ile trzeba mieć w głowie by oceniać zawodnika po okresie przygotowawczym, Lorka wszyscy gnoili w pierwszym sezonie, a później strzelił 14 goli :roll:

Jeszcze Draxlera proszę!

Zablokowany