Wszystko o AS Roma
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Na forum Romy: "Gdyby Gervinho strzelał jak kiwa to szlibyśmy 2 raz po majstra" :rotfl:
D-Rose@
Garcia głupi nie jest, z Sassuolo im sędzia punkt podarował,ale Garcia od razu na konferencji zaczął jechać po Juve i wspominać wg niego i środowiska romskiego,że sędziowie gwiżdżą pod Juve.Garcia wydaje się takim człowiekiem,który zobaczy źdźbło w oku bliźniego, ale belki w swoim już nie.
D-Rose@
Garcia głupi nie jest, z Sassuolo im sędzia punkt podarował,ale Garcia od razu na konferencji zaczął jechać po Juve i wspominać wg niego i środowiska romskiego,że sędziowie gwiżdżą pod Juve.Garcia wydaje się takim człowiekiem,który zobaczy źdźbło w oku bliźniego, ale belki w swoim już nie.
- Morgesztern
- Juventino
Ależ strzał Mexesa! De Sanctis broni dziś całkiem dobrze, Roma ciśnie. Obstawiam zwycięstwo Romanistów.

- Paulo
- Juventino
De Sanctis dobrze broni ? Nie rozśmieszaj mnie
to zwykły ręcznik i już dawno powinien wyjechać na piłkarską rentę. Koleś nie wie co to gra na przedpolu, o wyjściach przed pole karne nie wspominam, bo to co dwa razy zrobił to kryminał, a potem stał posikany jak Holebas asekurował Mu piłkę, aż musiał wybić na aut. Niech się cieszy, że tam któryś z milanistów nie przelobował go przy złym wybiciu.
Co do ręki to ewidentna i karny się należał, ale z drugiej strony jak się przypomni ich ostatnie mecze to wiadomo 8)
Generalnie Roma nie gra prawie nic, Milan statystuje z jakimiś wyskokami typu strzał Mexesa.

Co do ręki to ewidentna i karny się należał, ale z drugiej strony jak się przypomni ich ostatnie mecze to wiadomo 8)
Generalnie Roma nie gra prawie nic, Milan statystuje z jakimiś wyskokami typu strzał Mexesa.
- zbysioJuve
- Juventino
Ciekawie się robi na Olimpico.
- annihilator1988
- Juventino
Armero niech se mózg kupi, przez niego Milan ma realne szanse, by przegrać. Do pełni szczęścia Bonera kopie się po czole
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
A i tak wciśnie z dupy bramkę na farcie pod koniec meczu...Paulo pisze:Generalnie Roma nie gra prawie nic, Milan statystuje z jakimiś wyskokami typu strzał Mexesa.
- Morgesztern
- Juventino
Wiem, że gra nogami to katastrofa, ale dziś nie popełniał baboli w "obronie rękami"Paulo pisze:De Sanctis dobrze broni ? Nie rozśmieszaj mnieto zwykły ręcznik i już dawno powinien wyjechać na piłkarską rentę. Koleś nie wie co to gra na przedpolu, o wyjściach przed pole karne nie wspominam, bo to co dwa razy zrobił to kryminał, a potem stał posikany jak Holebas asekurował Mu piłkę, aż musiał wybić na aut. Niech się cieszy, że tam któryś z milanistów nie przelobował go przy złym wybiciu.

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Czytam sobie przy okazji stronę Romy i mam niezła bekę, niektórzy naliczyli 4 karne dla Romy:) Inni twierdzą,ze im bramki z dupy nigdy nie wpadają, choć jest sporo normalnych, ale z tymi 4 karnymi to nieźle odjeżdżają, więc co się potem dziwić jak płaczą po kontrowersjach, jak dla nic brak faulu to karny, więc kontrowersja z marszu jest przez wielu uznawana za błąd przeciwko Romie:)
- zbysioJuve
- Juventino
Z tymi 5 doliczonymi minutami to chyba przeszarżował Rizzoli.
- annihilator1988
- Juventino
Wygląda na to, że orły" nie były wstanie sforsować wyśmiewanej obrony Milanu
I Juve znowu odjeżdża :]

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Osgiliath
- Juventino
Szczęśliwie się udało, Milan zagrał dla nas i równowaga przywrócona, tym bardziej szkoda meczyku z Sampą...
Gervinho w końcówce mijał jak tyczki ale cudem się nie udało i Milan z kompletnym autobusem jakoś dociągnął to do końca. Sam chyba szansy klarownej nie miał w ogóle.
Pozostaje się cieszyć.
Gervinho w końcówce mijał jak tyczki ale cudem się nie udało i Milan z kompletnym autobusem jakoś dociągnął to do końca. Sam chyba szansy klarownej nie miał w ogóle.
Pozostaje się cieszyć.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Eh, to poszalałem, oddałem się ostrej wariacji panowie.
Obejrzałem dzisiaj trochę PSG i mimo remisu, zobaczyłem trochę więcej techniki i czystych, piłkarskich umiejętności. Przesadziłem, bo gdzieś zawierzyłem, że i mecz na szczycie Serie A przeniesie mnie w świat podobnej emocji.
Znowu to samo. Wiem, że świata to nie obchodzi i not a single damn was given, ale to był ostatni mecz ligi włoskiej (nie licząc Juve), który w tym sezonie obejrzałem.
Autentycznie, z oczu ciekła mi krew. Co za piłkarski topór. Co za kupa. Nigdy więcej.
Obejrzałem dzisiaj trochę PSG i mimo remisu, zobaczyłem trochę więcej techniki i czystych, piłkarskich umiejętności. Przesadziłem, bo gdzieś zawierzyłem, że i mecz na szczycie Serie A przeniesie mnie w świat podobnej emocji.
Znowu to samo. Wiem, że świata to nie obchodzi i not a single damn was given, ale to był ostatni mecz ligi włoskiej (nie licząc Juve), który w tym sezonie obejrzałem.
Autentycznie, z oczu ciekła mi krew. Co za piłkarski topór. Co za kupa. Nigdy więcej.