Liga Mistrzów 2012/13
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Ja to pamiętam, że Juventus jak przegrywał w ćwierćfinale to zawsze w półfinalistą :lol:
Dzisiaj Bayern wygrywa i myślę, że z powodzeniem obejrzymy 3 gole. Tak stawiam. Messi na ławce tylko potęguje doznania.
Dzisiaj Bayern wygrywa i myślę, że z powodzeniem obejrzymy 3 gole. Tak stawiam. Messi na ławce tylko potęguje doznania.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
można dodać, że zabiorą z Londynu puchar zabrany im rok wcześniej właśnie do Londynu...pan Zambrotta pisze:A co do finału na Wembley, to Niemcy po 73 latach zdobyli w końcu Anglię.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- jarmel
- Redaktor
Bayern gra trochę jak w rewanżu z Arsenalem, z tym że Barcelona nie potrafi tak tego wykorzystać.
Mandzukic znowu nie jest od strzelania goli, a od zabierania piłki, w sumie ciekawa taktyka, możnaby ją sprawdzić u nas, a nóż Matri okazałby się bardziej przydatny :-D
Robben to chyba najbardziej samolubny gracz jakiego widziałem, nie wiem czemu trener to toleruje, tym bardziej, że te jego 'rajdy' nic nie wnoszą
Edit
A jednak sie przydało
Mandzukic znowu nie jest od strzelania goli, a od zabierania piłki, w sumie ciekawa taktyka, możnaby ją sprawdzić u nas, a nóż Matri okazałby się bardziej przydatny :-D
Robben to chyba najbardziej samolubny gracz jakiego widziałem, nie wiem czemu trener to toleruje, tym bardziej, że te jego 'rajdy' nic nie wnoszą

Edit
A jednak sie przydało

Ostatnio zmieniony 01 maja 2013, 21:51 przez jarmel, łącznie zmieniany 1 raz.
#AllegriOut
- Myzarel
- Juventino
Usypiam przed ekranem jak zwykle przy meczu Barcy. Autentycznie nie potrafię powiedzieć dlaczego ludzie jarają się ich grą.
Bayern to spokojnie dowiezie, więcej gola, góra dwóch nie stracą a mogą ukąsić.
Bayern to spokojnie dowiezie, więcej gola, góra dwóch nie stracą a mogą ukąsić.
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- kuba2424
- Juventino
@jarmel
W sumie to Bayern wcale nie musi się wysilać, bo miejsce w finale zapewnili sobie tydzień temu. A wnioski po meczu z Arsenalem widać też wyciągneli.
W sumie to Bayern wcale nie musi się wysilać, bo miejsce w finale zapewnili sobie tydzień temu. A wnioski po meczu z Arsenalem widać też wyciągneli.
Dziś może póki co nie wnoszą, ale to nie znaczy że zawsze tak jest. Może i czasem mógłby odegrać, ale i tak uważam że jego rajdy stwarzają spore niebezpieczeństwo przed bramką przeciwnika. Czemu trener to toleruje?! Pewnie jest mu wdzięczny za jakość gry.Robben to chyba najbardziej samolubny gracz jakiego widziałem, nie wiem czemu trener to toleruje, tym bardziej, że te jego 'rajdy' nic nie wnoszą
- ewerthon
- Juventino
Chyba jednak nie do końca toleruje, bo Robben w tym sezonie jest tylko rezerwowym. Oczywiście Holender ma ogromne umiejętności i należy do czołówki światowej wśród skrzydłowych, jednak potrafi być też mega irytujący. Jak mu nie idzie, albo napali się na bramkę, to sprawia wrażenie jakby nie myślał co robi.kuba2424 pisze: Dziś może póki co nie wnoszą, ale to nie znaczy że zawsze tak jest. Może i czasem mógłby odegrać, ale i tak uważam że jego rajdy stwarzają spore niebezpieczeństwo przed bramką przeciwnika. Czemu trener to toleruje?! Pewnie jest mu wdzięczny za jakość gry.
Ostatnio zmieniony 01 maja 2013, 21:51 przez ewerthon, łącznie zmieniany 1 raz.
- grande amore
- Juventino
0:1 na Camp Nou
Nie bylo tam spalonego przy przyjeciu pilki przez Robbena, przypadkiem?
Nie bylo tam spalonego przy przyjeciu pilki przez Robbena, przypadkiem?
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- jarmel
- Redaktor
W sumie tak, bundesligi nie oglądam, ale z tego co wiem to Kroos zanim złapał kontuzję grał w pierwszej 11 zamiast Robbena.ewerthon pisze:Chyba jednak nie do końca toleruje, bo Robben w tym sezonie jest tylko rezerwowym.kuba2424 pisze: Dziś może póki co nie wnoszą, ale to nie znaczy że zawsze tak jest. Może i czasem mógłby odegrać, ale i tak uważam że jego rajdy stwarzają spore niebezpieczeństwo przed bramką przeciwnika. Czemu trener to toleruje?! Pewnie jest mu wdzięczny za jakość gry.
Dziwna decyzja z tym posadzeniem Messiego na ławce. Że niby po kontuzji? Jakoś w weekend wszedł i był najlepszy na tle bezbarwnego zespołu- asysta i bramka.
#AllegriOut
- grande amore
- Juventino
Auc, Pique... Ten samoboj musi bolec...
Edit: Borussia bedzie miala twardy orzech do zgryzienia w finale.
0:3
Edit: Borussia bedzie miala twardy orzech do zgryzienia w finale.
0:3
Ostatnio zmieniony 01 maja 2013, 22:18 przez grande amore, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve, storia di un grande amore 
------
------
Mowcie mi Magda

------
------
Mowcie mi Magda
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
O kurczę wylazłem od telewizora na 10minut, a patrze już 3:0 :o
Czyżby ponownie 4:0 i w konsekwencji 8:0 ?
Trzeba przyznać, że Bayern w tym sezonie jest niesamowity.
Czyżby ponownie 4:0 i w konsekwencji 8:0 ?

Trzeba przyznać, że Bayern w tym sezonie jest niesamowity.