Wszystko o Milanie
- Łukasz
- Juventino

Nie.Dante93 pisze:-----Robinho---DzekoŁukasz pisze:Po pierwsze - Allegri gra 4-3-1-2, po drugie - Rolando jedną nogą w Turcji.
---------Cassano
-Boateng--Nocerino--Montolivo
Lepiej?
Cassano-Dżeko
----Boateng---
Monto-x-Nocerino
- Dobry Mudżyn
- Juventino

Twoj sklad jest zbyt ofensywny, Boateng to CAM a nie CM, z jednym, jedynym Nocerino w pomocy oddajacym sie defensywie, Milan mialby przewalone nawet grajac z Chievo. Boateng za Cassano, Cassano za Robinho, i Constant/Ambrosini za Boatenga.Dante93 pisze:-----Robinho---DzekoŁukasz pisze:Po pierwsze - Allegri gra 4-3-1-2, po drugie - Rolando jedną nogą w Turcji.
---------Cassano
-Boateng--Nocerino--Montolivo
Lepiej?
BESTER MANN, BESTEEER !

- zoff
- Qualità Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Kolejna propozycja transferu do Milanu. Tym razem na celowniku ma być nie kto inny jak Balza. Ciekawa propozycja i być może konkretne rozwiązanie problemu z lewą flanką. Z tym, że podobno sam zawodnik chętnie przeniósłby się do PSG.
Moim zdaniem to byłby dobry ruch. Balza jest już niestety 31letnim zawodnikiem, ale to chyba ostatnia jego szansa na zaistnienie w wielkiej piłce klubowej, po tym jak Secco tak głupio pozbył się tego zawodnika w 2007. Do tej pory nie mogę prze żałować...
Moim zdaniem to byłby dobry ruch. Balza jest już niestety 31letnim zawodnikiem, ale to chyba ostatnia jego szansa na zaistnienie w wielkiej piłce klubowej, po tym jak Secco tak głupio pozbył się tego zawodnika w 2007. Do tej pory nie mogę prze żałować...
- Vimes
- Juventino

Balzaretti powiedział, że albo zostanie w Palermo albo przejdzie do PSG, innej opcji nie przewiduje. W jego przypadku nie chodzi o szejkowe pieniądze tylko o rodzinę. W Paryżu mieszka i pracuje jego żona, która jest baleriną. W dodatku chyba jakoś niedawno urodziło im się dziecko. Balzaretti pewnie tęskni za rodziną.zoff pisze:Kolejna propozycja transferu do Milanu. Tym razem na celowniku ma być nie kto inny jak Balza. Ciekawa propozycja i być może konkretne rozwiązanie problemu z lewą flanką. Z tym, że podobno sam zawodnik chętnie przeniósłby się do PSG.
- Pluto
- Juventino

- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
To, ze Boateng zrobil kariere na ofensywnej przebojowosci nie znaczy, ze ustawiony w srodkowej linii bylby zwolniony z zadan defensywnych :doh:.Dobry Mudżyn pisze:Twoj sklad jest zbyt ofensywny, Boateng to CAM a nie CM, z jednym, jedynym Nocerino w pomocy oddajacym sie defensywie, Milan mialby przewalone nawet grajac z Chievo. Boateng za Cassano, Cassano za Robinho, i Constant/Ambrosini za Boatenga.
Po genialnym odkryciu na forum, ze srodkowi pomocnicy we wspolczesnym futbolu musza byc kompetentni zarowno w ofensywie i defensywie i ochrzczeniu tego odkrycia mianem box-to-box chyba jasne jest, ze nie ma miejsca na takie kwiatki. Boateng nie dal do zrozumienia swoja postawa na przestrzeni sezonu, ze jego zdolnosci do gry w obronie dyskwalifikuja go z gry na tej pozycji. Co wiecej, mysle, że ze swoimi atutami moglby byc rownie przydatny co Vidal. A jako lacznik z linia ataku Cassano ze swoimi technicznymi atutami bylby przydatniejszy.
- Vimes
- Juventino

Prezes Montpellier przywalił z grubej rury i powiedział, że jak Milan chce Yangę-Mbiwę to musi oddać całość pieniędzy za transfer Thiago Silvy :lol:. Zawodnik znany chyba tylko i wyłącznie fanom ligi francuskiej, bez występu w dorosłej reprezentacji i z rokiem do końca kontraktu. Teraz każdy będzie chciał wycisnąć Milan jak cytrynę.
- Dobry Mudżyn
- Juventino

Idiota ? Cwaniak raczej. Ja tu idiotyzmu w jego postepowaniu nie widze.wloski pisze:Przynajmniej teraz wiem, że Dino De Laurentiis to nie jedyny idiota w piłce nożnej :lol: .
BESTER MANN, BESTEEER !

- szczypek
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Niektórzy by po prostu chcieli, żeby Cavani przyszedł za 20 mln, ale gdy Marotta odrzuca 25 mln za Vidala bo to za mało, to jest dobrze. On po prostu nie chce się pozbywać swojej gwiazdy, psuć niezłego zespołu, ale to przecież szczyt idiotyzmu.Dobry Mudżyn pisze:Idiota ? Cwaniak raczej. Ja tu idiotyzmu w jego postepowaniu nie widze.wloski pisze:Przynajmniej teraz wiem, że Dino De Laurentiis to nie jedyny idiota w piłce nożnej :lol: .
- Monte Cristo
- Juventino

Dzis rano ultrasi Milanu urzadzili pod kwatera glowna swojego klubu "pogrzeb" Rossonerich. Heh, dziwne, trzy lata temu w Turynie tez byla taka akcja. Jakos wspolczuje kibicom Milanu (nie Milanowi, niech druzyna sobie gnije jak chce
), wiec jaka teraz czuja bezsilnosc i nie maja wcale nadziejii na lepsza przyszlosc.
- wloski
- Juventino

Idiota, bo nikt mu nie da 100 mln za Cavaniego. Cwaniakiem to można by go było nazwać, jak za Lavezziego wziąłby więcej niż wynosił zapis w kontrakcie... a on go sprzedał taniej niż pisało, więc dalej jest to wg. mnie idiota.Dobry Mudżyn pisze:Idiota ? Cwaniak raczej. Ja tu idiotyzmu w jego postepowaniu nie widze.wloski pisze:Przynajmniej teraz wiem, że Dino De Laurentiis to nie jedyny idiota w piłce nożnej :lol: .
- @D@$
- Juventino