LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nie jest to możliwe Bartek, uwierz:/ przy tylu os. oplata za vipa to 6 zł. od głowy... jestem zawiedziony liczbą, nie ukrywam...nawet privy i smsy nie poratowały.Bartek(Juventino) pisze: Rezerwacja jest od 20:15 i ja od tej godziny już będę. Jak pewnie wiecie ameryka płatna 100zł, jeśli rachunek przekroczy 300zł to za friko. Przy takim meczu i przy 16-17 osobach jest to możliwe, tylko trzeba brać na jeden rachunek pewnie, albo na kilka i uwzględniać, że to rachunki z ameryki.
SOBOTA 20.45 (Tifosi)-SALA AMERYKAŃSKA-
JUVENTUS F.C VS inter m.

Aktualna lista:
1. Dragon
2. angelino
3. CzarnyZkultury
4. romek20.20
5. oliwia
6. nerinka
7. Pavel87
8. Sargon
9. Bartek(Juventino)
10. Maly
11. luzny86
12. JaPs
13. Benzyna88
14. DYZIO
15. Jimy
Małłłłłłooooooooo !!!!
Wszyscy barwy :!: :twisted:
Jutro szykować się na jakiegoś aftera, musimy obgadać też kwestie lokalu, bo placenie po 6zł za vipa, może odstraszać a nie zachęcać.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
w takim razie jeśli mamy na rachunku ponad 100zł nie opłaca się już nie robić utargu na 300 i płacić 100 za vipa, lepiej dopłacić już kolejne 100 i coś z tego miećBartek(Juventino) pisze:Jak pewnie wiecie ameryka płatna 100zł, jeśli rachunek przekroczy 300zł to za friko.

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Dragon
- Qualità Juventino
rezerwacja na 99% będzie zmieniona na średniego vipa (80zł). Także miejcie to na uwadze, na forum napiszemy, ale nie każdy zdąży odczytać.Maly pisze:w takim razie jeśli mamy na rachunku ponad 100zł nie opłaca się już nie robić utargu na 300 i płacić 100 za vipa, lepiej dopłacić już kolejne 100 i coś z tego miećBartek(Juventino) pisze:Jak pewnie wiecie ameryka płatna 100zł, jeśli rachunek przekroczy 300zł to za friko.

- Dragon
- Qualità Juventino
Sobota 18 mecz z lazio, wpisywać się jak najszybciej. Po ostatnich sytuacjach nie wyobrażam sobie żebyśmy płacili za vipa ponad 6 zł. Proszę w związku z tym o jak najszybszą deklaracją, to pomyślimy czy nad jakąś alternatywą czy innymi opcjami. Płacenie im stówki na czas meczu to przegięcie...gdybyśmy zostawali po meczu jeszcze na jakiś czas to inna kwestia, ale jest jak jest. Chociaż po nas gra napoli z milanem, zawsze może obejrzeć.
Czekam na Wasze opinie!
Czekam na Wasze opinie!

- CzarnyZkultury
- Juventino
+1
- romek20.20
- Juventino
bedę, póki co, żaden inny lokal nie przychodzi mi do głowy, podobnie jak Dragon nie popieram tego , że musimy im płacić, ale tifosi ma tą przewagę nad innymi miejscami, że posiada vipy...
"Nazywam się Agnelli, a to do czegoś zobowiązuje"
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
pewnie będę wiedział dopiero w sobotę więc nie za bardzo...
a co do VIPa to jeśli zwalnialibyśmy go o 20 to wydaje mi się, że nie chcieliby kasy... ale może jestem naiwny
a co do VIPa to jeśli zwalnialibyśmy go o 20 to wydaje mi się, że nie chcieliby kasy... ale może jestem naiwny

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?