JUVENTUS (1-0) 2-0 Real M.

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2005, 22:20

mówicie że Juve po raz kolejny mecz życia rozgrywa z Realem. A pomyślcie sobie co biedny Real myśli-przecież jak w przyszłym sezonie los zetknie znowu obie drużyny to fani,działacze i piłkarze zarówno przed jak i po treningu będą do kościoła chodzić i błagać o więcej niż 2 bramki przewagi i przy okazji beda pytać czemu znowu Juve :)
Ale będą mieć stracha przed losowaniami.

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2005, 23:23

Przeżyjmy to jeszcze raz:

Obrazek

Obrazek

Czy może być coś piękniejszego? :wink:

:roll:
_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2005, 23:52

Diego pisze: Czy może być coś piękniejszego? :wink:
Wzniesiony ponownie Puchar Mistrzów przez Alessandro Del Piero.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2005, 01:18

Oh jak bardzo chciałbym zobaczyć Alexa wznoszącego Puchar, wprawdzie wygrał go już w sezonie 95/96 ale wtedy to nie on był kapitanem i nie on odbierał wymarzone trofeum. Alex zawsze będzie moim idolem, wiem jak bardzo zależy mu na takim wzniesienu pucharu.. Miejmy nadzieje że pójdzie w ślady Vialliego :)

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 marca 2005, 08:25

wloski pisze:Bardziej niż Alexsowi zależy Nedvedowi i Buffonowi bo obaj jeszcze tego nie zasamkowali bardzi zdeterminowany jest Pavel chce wygrac na zakonczenie kariery jak sie w tym sezonie nie uda to jeszcze kolejny jest :o
Heh, gadanie, gadanie, bardziej niż Aleksowi, Nedvedowi, czy Buffonowi zalezy całej ekipie Juventusu i nie ma wyjątków ;]

Ps. Nie wie ktoś jak otworzyć plik *.rmvb ? Jakim programem i skąd go moge sciagnąć :P Pozdrawiam

juve_faaan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2005, 10:47

forza bianco-neri pisze:@juve_faaan http://juventusturyn.com/skroty.htm -> tam masz Skrót: Juve 2:0 Real (LM 04/05) to jest link do tej sytuacji, jest on czescia skrotu, ale specjalnie zaznaczono ta sytuacje kolkami i podswietleniem, plik wazy cos kolo 15 MB!
To juz mam chodzi mi o osobną sytuację Tacchi i Ronaldo :cry: Ponawiam prośbę....

IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 marca 2005, 10:49

paku pisze:
wloski pisze:Bardziej niż Alexsowi zależy Nedvedowi i Buffonowi bo obaj jeszcze tego nie zasamkowali bardzi zdeterminowany jest Pavel chce wygrac na zakonczenie kariery jak sie w tym sezonie nie uda to jeszcze kolejny jest :o
Heh, gadanie, gadanie, bardziej niż Aleksowi, Nedvedowi, czy Buffonowi zalezy całej ekipie Juventusu i nie ma wyjątków ;]

Ps. Nie wie ktoś jak otworzyć plik *.rmvb ? Jakim programem i skąd go moge sciagnąć :P Pozdrawiam
Sciagnij real alternative, po zainstalowaniu bedziesz mogl otworzyc nawet media playerem :arrow: download

Btw. white_wolv, thx za skrot :)

Obrazek
Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2005, 11:59

DjJuve pisze:
Jeszcze gdyby ktos przetlumaczyl ten napis: Scacco matto al Re.....al.
Nad napisem jest szachownica a sam napis odnosi sie do posuniecia w grze czyli:

Scacco matto al Re - Szach-mat dla krola

juventini dodali - ....al
i wyszlo:
Scacco matto al Re...al - Szach-mat dla Re....alu

edit: fajne trasparenty byly:
Zeman zmien program!!! :lol:

albo
Wy do Hollywoodu a my do Stambulu :wink:

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 12 marca 2005, 13:45

Medi pisze: Scacco matto al Re - Szach-mat dla krola

juventini dodali - ....al
i wyszlo:
Scacco matto al Re...al - Szach-mat dla Re....alu
Hehe, swietne :twisted:
Medi pisze:edit: fajne trasparenty byly:
Zeman zmien program!!! :lol:

albo
Wy do Hollywoodu a my do Stambulu :wink:
:D :D :-D Niezle niezłe. Cóż, nasi tifosi w tym spotkaniu pokazali ogromną klasę. Bardzo żałuję, że oprawy, pełny stadion i wspaniały doping, towarzyszą nam tylko w najważniejszych meczach w sezonie.

Z Realem było cudownie :twisted: Oprawa wyśmienita, pełny stadion no i wspaniały doping, wiele pieśni, jak chociażby ,,Alessandro Del Piero OLE!'' dy schodził z murawy. A wrzawa po golach tak wielka, że aż trzeszczało 8)
Oby jak najwięcej takich obrazków!

Obrazek
Wessal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 marca 2005, 14:03

JUVE :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

OBY TAK DALEJ!!

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2005, 14:05

Zambrotta: "Naszym celem było niedopuszczenie do utraty bramki przy równoczesnym atakowaniu bramki przeciwnika i to właśnie osiągnęliśmy. Zdobyliśmy dwa gole i oczywiście jesteśmy zadowoleni. Być może nie prezentowałem się tak dobrze jak zwykle, ale miałem przed sobą Pessotto, który zagrał jedno z najlepszych spotkań w karierze".

Pessotto: "Właśnie dla takich meczy warto grać w piłkę. Drużyna spisała się wyjątkowo i dała występ na najwyższym poziomie. Wierzyliśmy. Zdawaliśmy sobie sprawę z tego, jak trudny to będzie pojedynek, ale zrobiliśmy to co chciał Capello - atakowaliśmy, ale z wyczuciem, bez oddawania pola rywalowi. Naszą bronią była cierpliwość. Nie poniosły nas nerwy. Zejście Zidane'a pomogło nam, ale mimo to tego wieczora Juventus był o klasę wyżej".

Trezeguet: "Drużyna rozegrała świetny mecz, a ja jestem zadowolony z własnego wkładu, jakim był gol otwierający nam na nowo drogę do awansu. To jedna z najładniejszych bramek w mojej karierze, także dlatego, że strzelona Realowi. Capello już dzień wcześniej wiedział, że wprowadzi mnie w drugiej połowie. Rozmawiałem z nim o tym i zgodziłem się na takie rozwiązanie".

Zalayeta: "Wykonaliśmy zadanie. Zwycięstwo jest zasługą całego zespołu. Wierzyliśmy do końca i zostaliśmy wynagrodzeni".

Buffon: "Byłem przerażony, kiedy jedną ręką broniłem strzału Roberto Carlosa - myślałem, że piłka wpadnie do bramki. Tak samo w przypadku uderzenia Ronaldo. Sporo w takich sytuacjach zawdzięcza się instynktowi, ale jeszcze więcej szczęściu".
Źródło: http://www.juve.pl/?nid=1508

Oto par wypepwiedzi, ale mi najbardziej zaimponował Zalayeta, według mnie najlepszy piłkarze meczu z Realem, nie mówił nic o sobie, powiedział tylko że są wspaniałym zespołem, nie wspomniał o bramce którą strzelił, praktycznie nic nie powiedział o sobie, jest bardzo skromny, pokazał klasę i pokazał również że zasłuuje na podstawową jedenastkę Juve.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 marca 2005, 14:17

ADAMJUVENTUSPL pisze:Zambrotta: "Naszym celem było niedopuszczenie do utraty bramki przy równoczesnym atakowaniu bramki przeciwnika i to właśnie osiągnęliśmy. Zdobyliśmy dwa gole i oczywiście jesteśmy zadowoleni. Być może nie prezentowałem się tak dobrze jak zwykle, ale miałem przed sobą Pessotto, który zagrał jedno z najlepszych spotkań w karierze".
Zaskoczyla mnie wypowiedz Zambrotty, ale mam nadzieje ze to tylko drobna niedokladnosc w przeQuadzie jego slow :) Pessotto nie gral zle, ale zeby to bylo jedno z najlepszych spotkan w jego karierze? Bez przesady :!: Mi podobnie jak Adamowi spodobala sie wypowiedz Marcelo, zreszta jak najbardziej trafna :)
Medi pisze:Wy do Hollywoodu a my do Stambulu
To jest nafajniejsze :) Ma ktos moze foto z tym transparentem?

Obrazek
Macias

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2005, 14:45

Być może to pytanie już było zadane, ale szczerze mówiąc nie chciało mi się szukać :)
Może mi ktoś powiedzieć, skąd na stadionie podczas meczu wziął się herb Legii Warszawa ?

To moze Ci sie łaskawie zachce? W życiu też każdy bedzie Ci wszystko podawał przed nos?/Dragon

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2005, 20:49

jak pewnie większośc z was zauważyła chwilowo zawiesiłem swoją działąlnośc na forum, ale to nie zależało ode mnie. czasami kompy się psują :? i od czasu do czasu trzeba chodzić do szkoły 8) no ale dość o mnie, bo to jest temat o meczu.
Raul pisze:Real wczoraj nie gral w ogole. Jak czytam wasze komentarze ze Juve zagral fenomenalnie, ze mecz byl wspanialy to smiac mi sie chce. Real zagral wczoraj padake a Juve kiepsko taka jest prawda. Gdy pytam kogos jak sie podobal mecz to wiekszosc przelaczyla albo zasnela w dogrywce bo nudy.
baker pisze:Gratulacje dla Juventusu za awans i ladny mecz. Bianconeri byli zdecydowanie lepsi od Realu i zasluzenie wygrali.
nie ma to jak wypowiedź 2 "obiektywnych" kibiców na dany mecz. Raul, Real zasłużenie przegrał, bo nie pokażał niczego ciekawego w stosunku do Juve, co nie tylko ja potwierdzę, ale również kibic Milanu.

co do samego meczu, to nie będę zbytnio się rozpisywał, bo większośc już powiedziała, to co ja chciałem wyrazić w tym poście. ale przyczepię się do 2 zawodników Juve. pierwszym z nich jest Zebina. pewnie wiele osób mnie potępi za tą wypowiedź, ale jednak się odważe to napisać. Zebina zagrał dobry mecz, ale nie podoba mi się jego styl gry. jak dla mnie gra za daleko od pilnowanego obrońcy. przez to, że był zbytnio oddalony od zawodników Realu, pozwolił kilka razy na dośrodkowania (na całe szczęście dla nas nic z nich nie wynikło). grając z takim dystansem jak on, można czasem przecholować i brameczka gotowa. jeśli będzie bardziej konsekwentny we własnych działanich, stanie się o wiele lepszym graczem.

drugim graczem do którego mam zastrzeżenia, to Zlatan. pomimi, że jest dobrym graczem, to gra zbyt egoistycznie. może ma jeszcze taki nawyk z Ajaxu? nie wiem. ale aż chciało się zmienić kanał, gdy Zlatan wplątywał się w niepotrzebne dryblingi albo biegał kilka metrów w poprzek boiska. tak nie może być. Capello powinien go "utemperować", bo piłka nożna to gra zespołowa, a egoizm często nie przynosi nic dobrego.

ogólnie jestem zadowolony ze zwycięstwa Juve (a któżby nie był :) ) jak przeczytałem w piątkowych gazetach, dzienniki w Hiszpanii prorokują zmierzch galaktycznej drużyny. zgadzam się z tym, bo już drugi sezon Real nie pokazuje niczego ciekawego swoją grą. ale to nie nasz problem. my i tak wiemy, że liczy się tylko Juve :!:

Zablokowany