JUVENTUS (1-0) 2-0 Real M.
- gosciu_Muranista
- Juventino
mówicie że Juve po raz kolejny mecz życia rozgrywa z Realem. A pomyślcie sobie co biedny Real myśli-przecież jak w przyszłym sezonie los zetknie znowu obie drużyny to fani,działacze i piłkarze zarówno przed jak i po treningu będą do kościoła chodzić i błagać o więcej niż 2 bramki przewagi i przy okazji beda pytać czemu znowu Juve 
Ale będą mieć stracha przed losowaniami.

Ale będą mieć stracha przed losowaniami.
- _Jah
- Juventino
Wzniesiony ponownie Puchar Mistrzów przez Alessandro Del Piero.Diego pisze: Czy może być coś piękniejszego?
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Marcin_FCJ
- Juventino
Oh jak bardzo chciałbym zobaczyć Alexa wznoszącego Puchar, wprawdzie wygrał go już w sezonie 95/96 ale wtedy to nie on był kapitanem i nie on odbierał wymarzone trofeum. Alex zawsze będzie moim idolem, wiem jak bardzo zależy mu na takim wzniesienu pucharu.. Miejmy nadzieje że pójdzie w ślady Vialliego 

- paku
- Juventino
Heh, gadanie, gadanie, bardziej niż Aleksowi, Nedvedowi, czy Buffonowi zalezy całej ekipie Juventusu i nie ma wyjątków ;]wloski pisze:Bardziej niż Alexsowi zależy Nedvedowi i Buffonowi bo obaj jeszcze tego nie zasamkowali bardzi zdeterminowany jest Pavel chce wygrac na zakonczenie kariery jak sie w tym sezonie nie uda to jeszcze kolejny jest :o
Ps. Nie wie ktoś jak otworzyć plik *.rmvb ? Jakim programem i skąd go moge sciagnąć

- juve_faaan
- Juventino
To juz mam chodzi mi o osobną sytuację Tacchi i Ronaldoforza bianco-neri pisze:@juve_faaan http://juventusturyn.com/skroty.htm -> tam masz Skrót: Juve 2:0 Real (LM 04/05) to jest link do tej sytuacji, jest on czescia skrotu, ale specjalnie zaznaczono ta sytuacje kolkami i podswietleniem, plik wazy cos kolo 15 MB!
- IGI
- Juventino
Sciagnij real alternative, po zainstalowaniu bedziesz mogl otworzyc nawet media playerem :arrow: downloadpaku pisze:Heh, gadanie, gadanie, bardziej niż Aleksowi, Nedvedowi, czy Buffonowi zalezy całej ekipie Juventusu i nie ma wyjątków ;]wloski pisze:Bardziej niż Alexsowi zależy Nedvedowi i Buffonowi bo obaj jeszcze tego nie zasamkowali bardzi zdeterminowany jest Pavel chce wygrac na zakonczenie kariery jak sie w tym sezonie nie uda to jeszcze kolejny jest :o
Ps. Nie wie ktoś jak otworzyć plik *.rmvb ? Jakim programem i skąd go moge sciagnąćPozdrawiam
Btw. white_wolv, thx za skrot

- Medi
- Qualità Juventino
Nad napisem jest szachownica a sam napis odnosi sie do posuniecia w grze czyli:DjJuve pisze:
Jeszcze gdyby ktos przetlumaczyl ten napis: Scacco matto al Re.....al.
Scacco matto al Re - Szach-mat dla krola
juventini dodali - ....al
i wyszlo:
Scacco matto al Re...al - Szach-mat dla Re....alu
edit: fajne trasparenty byly:
Zeman zmien program!!! :lol:
albo
Wy do Hollywoodu a my do Stambulu
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Hehe, swietne :twisted:Medi pisze: Scacco matto al Re - Szach-mat dla krola
juventini dodali - ....al
i wyszlo:
Scacco matto al Re...al - Szach-mat dla Re....alu
Medi pisze:edit: fajne trasparenty byly:
Zeman zmien program!!! :lol:
albo
Wy do Hollywoodu a my do Stambulu

Z Realem było cudownie :twisted: Oprawa wyśmienita, pełny stadion no i wspaniały doping, wiele pieśni, jak chociażby ,,Alessandro Del Piero OLE!'' dy schodził z murawy. A wrzawa po golach tak wielka, że aż trzeszczało 8)
Oby jak najwięcej takich obrazków!

- Wessal
- Juventino
JUVE
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
OBY TAK DALEJ!!

OBY TAK DALEJ!!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Zambrotta: "Naszym celem było niedopuszczenie do utraty bramki przy równoczesnym atakowaniu bramki przeciwnika i to właśnie osiągnęliśmy. Zdobyliśmy dwa gole i oczywiście jesteśmy zadowoleni. Być może nie prezentowałem się tak dobrze jak zwykle, ale miałem przed sobą Pessotto, który zagrał jedno z najlepszych spotkań w karierze".
Pessotto: "Właśnie dla takich meczy warto grać w piłkę. Drużyna spisała się wyjątkowo i dała występ na najwyższym poziomie. Wierzyliśmy. Zdawaliśmy sobie sprawę z tego, jak trudny to będzie pojedynek, ale zrobiliśmy to co chciał Capello - atakowaliśmy, ale z wyczuciem, bez oddawania pola rywalowi. Naszą bronią była cierpliwość. Nie poniosły nas nerwy. Zejście Zidane'a pomogło nam, ale mimo to tego wieczora Juventus był o klasę wyżej".
Trezeguet: "Drużyna rozegrała świetny mecz, a ja jestem zadowolony z własnego wkładu, jakim był gol otwierający nam na nowo drogę do awansu. To jedna z najładniejszych bramek w mojej karierze, także dlatego, że strzelona Realowi. Capello już dzień wcześniej wiedział, że wprowadzi mnie w drugiej połowie. Rozmawiałem z nim o tym i zgodziłem się na takie rozwiązanie".
Zalayeta: "Wykonaliśmy zadanie. Zwycięstwo jest zasługą całego zespołu. Wierzyliśmy do końca i zostaliśmy wynagrodzeni".
Buffon: "Byłem przerażony, kiedy jedną ręką broniłem strzału Roberto Carlosa - myślałem, że piłka wpadnie do bramki. Tak samo w przypadku uderzenia Ronaldo. Sporo w takich sytuacjach zawdzięcza się instynktowi, ale jeszcze więcej szczęściu".
Źródło: http://www.juve.pl/?nid=1508
Oto par wypepwiedzi, ale mi najbardziej zaimponował Zalayeta, według mnie najlepszy piłkarze meczu z Realem, nie mówił nic o sobie, powiedział tylko że są wspaniałym zespołem, nie wspomniał o bramce którą strzelił, praktycznie nic nie powiedział o sobie, jest bardzo skromny, pokazał klasę i pokazał również że zasłuuje na podstawową jedenastkę Juve.
Pessotto: "Właśnie dla takich meczy warto grać w piłkę. Drużyna spisała się wyjątkowo i dała występ na najwyższym poziomie. Wierzyliśmy. Zdawaliśmy sobie sprawę z tego, jak trudny to będzie pojedynek, ale zrobiliśmy to co chciał Capello - atakowaliśmy, ale z wyczuciem, bez oddawania pola rywalowi. Naszą bronią była cierpliwość. Nie poniosły nas nerwy. Zejście Zidane'a pomogło nam, ale mimo to tego wieczora Juventus był o klasę wyżej".
Trezeguet: "Drużyna rozegrała świetny mecz, a ja jestem zadowolony z własnego wkładu, jakim był gol otwierający nam na nowo drogę do awansu. To jedna z najładniejszych bramek w mojej karierze, także dlatego, że strzelona Realowi. Capello już dzień wcześniej wiedział, że wprowadzi mnie w drugiej połowie. Rozmawiałem z nim o tym i zgodziłem się na takie rozwiązanie".
Zalayeta: "Wykonaliśmy zadanie. Zwycięstwo jest zasługą całego zespołu. Wierzyliśmy do końca i zostaliśmy wynagrodzeni".
Buffon: "Byłem przerażony, kiedy jedną ręką broniłem strzału Roberto Carlosa - myślałem, że piłka wpadnie do bramki. Tak samo w przypadku uderzenia Ronaldo. Sporo w takich sytuacjach zawdzięcza się instynktowi, ale jeszcze więcej szczęściu".
Źródło: http://www.juve.pl/?nid=1508
Oto par wypepwiedzi, ale mi najbardziej zaimponował Zalayeta, według mnie najlepszy piłkarze meczu z Realem, nie mówił nic o sobie, powiedział tylko że są wspaniałym zespołem, nie wspomniał o bramce którą strzelił, praktycznie nic nie powiedział o sobie, jest bardzo skromny, pokazał klasę i pokazał również że zasłuuje na podstawową jedenastkę Juve.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- IGI
- Juventino
Zaskoczyla mnie wypowiedz Zambrotty, ale mam nadzieje ze to tylko drobna niedokladnosc w przeQuadzie jego slowADAMJUVENTUSPL pisze:Zambrotta: "Naszym celem było niedopuszczenie do utraty bramki przy równoczesnym atakowaniu bramki przeciwnika i to właśnie osiągnęliśmy. Zdobyliśmy dwa gole i oczywiście jesteśmy zadowoleni. Być może nie prezentowałem się tak dobrze jak zwykle, ale miałem przed sobą Pessotto, który zagrał jedno z najlepszych spotkań w karierze".

To jest nafajniejszeMedi pisze:Wy do Hollywoodu a my do Stambulu

- Macias
- Juventino
Być może to pytanie już było zadane, ale szczerze mówiąc nie chciało mi się szukać 
Może mi ktoś powiedzieć, skąd na stadionie podczas meczu wziął się herb Legii Warszawa ?
To moze Ci sie łaskawie zachce? W życiu też każdy bedzie Ci wszystko podawał przed nos?/Dragon

Może mi ktoś powiedzieć, skąd na stadionie podczas meczu wziął się herb Legii Warszawa ?
To moze Ci sie łaskawie zachce? W życiu też każdy bedzie Ci wszystko podawał przed nos?/Dragon
- białas
- Juventino
jak pewnie większośc z was zauważyła chwilowo zawiesiłem swoją działąlnośc na forum, ale to nie zależało ode mnie. czasami kompy się psują :? i od czasu do czasu trzeba chodzić do szkoły 8) no ale dość o mnie, bo to jest temat o meczu.
co do samego meczu, to nie będę zbytnio się rozpisywał, bo większośc już powiedziała, to co ja chciałem wyrazić w tym poście. ale przyczepię się do 2 zawodników Juve. pierwszym z nich jest Zebina. pewnie wiele osób mnie potępi za tą wypowiedź, ale jednak się odważe to napisać. Zebina zagrał dobry mecz, ale nie podoba mi się jego styl gry. jak dla mnie gra za daleko od pilnowanego obrońcy. przez to, że był zbytnio oddalony od zawodników Realu, pozwolił kilka razy na dośrodkowania (na całe szczęście dla nas nic z nich nie wynikło). grając z takim dystansem jak on, można czasem przecholować i brameczka gotowa. jeśli będzie bardziej konsekwentny we własnych działanich, stanie się o wiele lepszym graczem.
drugim graczem do którego mam zastrzeżenia, to Zlatan. pomimi, że jest dobrym graczem, to gra zbyt egoistycznie. może ma jeszcze taki nawyk z Ajaxu? nie wiem. ale aż chciało się zmienić kanał, gdy Zlatan wplątywał się w niepotrzebne dryblingi albo biegał kilka metrów w poprzek boiska. tak nie może być. Capello powinien go "utemperować", bo piłka nożna to gra zespołowa, a egoizm często nie przynosi nic dobrego.
ogólnie jestem zadowolony ze zwycięstwa Juve (a któżby nie był
) jak przeczytałem w piątkowych gazetach, dzienniki w Hiszpanii prorokują zmierzch galaktycznej drużyny. zgadzam się z tym, bo już drugi sezon Real nie pokazuje niczego ciekawego swoją grą. ale to nie nasz problem. my i tak wiemy, że liczy się tylko Juve :!:
Raul pisze:Real wczoraj nie gral w ogole. Jak czytam wasze komentarze ze Juve zagral fenomenalnie, ze mecz byl wspanialy to smiac mi sie chce. Real zagral wczoraj padake a Juve kiepsko taka jest prawda. Gdy pytam kogos jak sie podobal mecz to wiekszosc przelaczyla albo zasnela w dogrywce bo nudy.
nie ma to jak wypowiedź 2 "obiektywnych" kibiców na dany mecz. Raul, Real zasłużenie przegrał, bo nie pokażał niczego ciekawego w stosunku do Juve, co nie tylko ja potwierdzę, ale również kibic Milanu.baker pisze:Gratulacje dla Juventusu za awans i ladny mecz. Bianconeri byli zdecydowanie lepsi od Realu i zasluzenie wygrali.
co do samego meczu, to nie będę zbytnio się rozpisywał, bo większośc już powiedziała, to co ja chciałem wyrazić w tym poście. ale przyczepię się do 2 zawodników Juve. pierwszym z nich jest Zebina. pewnie wiele osób mnie potępi za tą wypowiedź, ale jednak się odważe to napisać. Zebina zagrał dobry mecz, ale nie podoba mi się jego styl gry. jak dla mnie gra za daleko od pilnowanego obrońcy. przez to, że był zbytnio oddalony od zawodników Realu, pozwolił kilka razy na dośrodkowania (na całe szczęście dla nas nic z nich nie wynikło). grając z takim dystansem jak on, można czasem przecholować i brameczka gotowa. jeśli będzie bardziej konsekwentny we własnych działanich, stanie się o wiele lepszym graczem.
drugim graczem do którego mam zastrzeżenia, to Zlatan. pomimi, że jest dobrym graczem, to gra zbyt egoistycznie. może ma jeszcze taki nawyk z Ajaxu? nie wiem. ale aż chciało się zmienić kanał, gdy Zlatan wplątywał się w niepotrzebne dryblingi albo biegał kilka metrów w poprzek boiska. tak nie może być. Capello powinien go "utemperować", bo piłka nożna to gra zespołowa, a egoizm często nie przynosi nic dobrego.
ogólnie jestem zadowolony ze zwycięstwa Juve (a któżby nie był