Chelsea Londyn - TUTAJ WSZYSTKO !
- Łukasz.juventihno
- Juventino
kibicujesz bardzo dobrej druzynie ake my kibicujemy najlepszej hahahaha mozes tutaj byc przywodca ci pozwala czyli ja TeDe z ekipi oł jeją.
forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
- Rybeq
- Juventino
Chelsea polubiłem za czasów Zoli i Vialliego. Pamiętam finał PZP z VFB . 0-0 na boisku pojawia się Zola i strzela zwycięską bramkę 
PS. Blue is the colour, football is the game
(to początek hymnu Chelsea 

PS. Blue is the colour, football is the game

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- juve21
- Juventino
Nie lubie angielskiego futbolu ,wiec i nie przepadam za Chelsea. Abramowicz może kupować sobie gwiazdy ,ale obawiam się :twisted: że powtórzy się sytuacja z realkiem i będzie 10 napastnikow i jeden obrońca.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Bobryt
- Juventino
szpieg :twisted:
ja tam do czelsi nic nie mam, a nawet jestem ciekawey jak im pójdzie w dalszej części LM. sądze że za jakieś 2 sezony będą wymiatać a tera to narazie experymentują i minie troche czasu zanim sie zgrają
a davidsa możecie zabrać, macie moje błogosławieństwo

ja tam do czelsi nic nie mam, a nawet jestem ciekawey jak im pójdzie w dalszej części LM. sądze że za jakieś 2 sezony będą wymiatać a tera to narazie experymentują i minie troche czasu zanim sie zgrają

- BVB
- Dortmundczyk
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Wiesz co stary możemy z toba zrobić????
Damy ci 15zł i przeżucisz sie na Juventus
Bo jak tu wszyscy mówią:" to jest Strona tylko dlą fanów Juve dla nikogo innego" Więc lepiej sie przeżuć bo cie mogą(mówiąć dyskretnie) zbanować!!!!!!!
8) 8)(to jest żart jak by ktoś nie wiedział :lol: :lol: :lol: :lol: )
Damy ci 15zł i przeżucisz sie na Juventus
Bo jak tu wszyscy mówią:" to jest Strona tylko dlą fanów Juve dla nikogo innego" Więc lepiej sie przeżuć bo cie mogą(mówiąć dyskretnie) zbanować!!!!!!!

- OskarG
- Juventino
RadeKas
R.A Salvatore chyba że mówimy o kim innym :DD
Wracając do nowego forumowicza:
Jako Moderator witam cie na Forum Juventusu.
Dam ci dwie dobre rady.
1 Przeczytaj regulamin i go stosuj.
2. Zbyt duzo nie krytukuj Juve bo będziesz miaał duzo wrogów(hehe)
nie żartuje kazda krytyka jest dobra jesli będzi poparta odpowiednimi argumentami.
Ciekawe jaki bedzie miał przydomek
R.A Salvatore chyba że mówimy o kim innym :DD
Wracając do nowego forumowicza:
Jako Moderator witam cie na Forum Juventusu.
Dam ci dwie dobre rady.
1 Przeczytaj regulamin i go stosuj.
2. Zbyt duzo nie krytukuj Juve bo będziesz miaał duzo wrogów(hehe)
nie żartuje kazda krytyka jest dobra jesli będzi poparta odpowiednimi argumentami.
Ciekawe jaki bedzie miał przydomek

- x_men_1988
- Juventino
Chelsea dzieki Abramiczowi stało się klubem o najwyższych ambicjach . Ja do chelsea nic nie mam ale raczej im nie kibicuje , jeśli już to w lidze angielskiej można powiedzieć że kibicuje Arsenalowi . Jenak ani Chelsea ani Arsenal nie dorównują Juve do pięt .
- BIGGI
- Qualità Juventino
Angielscy dziennikarze odkryli brutalną prawdę o Romanie Abramowiczu. Reporter niedzielnej gazety "News Of the World" dotarł aż do Moskwy, gdzie odszukał byłą żonę obecnego właściciela Chelsea - Olgę. Ta zdradziła, że Rosjanin zbudował swoją fortunę na czarnorynkowych interesach - czytamy w dzisiejszym "Życiu Warszawy".
Abramowicz zaczynał od szmuglowania markowych wyrobów do rodzinnej Ukty na Syberii. Przemycał w walizce m.in. papierosy Marlboro, perfumy Chanel, spodnie Wranglera, których nie sposób było dostać nawet na wolnym rynku. Czarnorynkowy biznes przynosił mu krocie w drugiej połowie lat 80. Wtedy studiował w Ukcie inżynierię budowy dróg i autostrad, wówczas to poznał się z Borysem Bierezowskim, blisko związanym z prezydentem Rosji Borysem Jelcynem. To był przełom w życiu Abramowicza.
Podczas prywatyzacji rosyjskiego sektora naftowego, przejął warte miliard funtów syberyjskie przedsiębiorstwo naftowe Sibneft za jedyne... 80 milionów. Wszystko dzięki układom z Jelcynem.
Obecnie, oprócz fortuny szacowanej na 3,8 mld funtów, 37-letni Abramowicz posiada 104-akrową posiadłość na przedmieściach Moskwy, willę we francuskim kurorcie Saint-Tropez, zamek w Austrii, mieszkanie w luksusowej londyńskiej dzielnicy Knightsbridge oraz ekskluzywny dom w angielskim hrabstwie Sussex. A na dokładkę komfortowy jacht Le Grand Bleu wart 60 mln funtów.
Więcej na ten temat w "Życiu Warszawy".
Tak to jest z tymi ruskimi
Abramowicz zaczynał od szmuglowania markowych wyrobów do rodzinnej Ukty na Syberii. Przemycał w walizce m.in. papierosy Marlboro, perfumy Chanel, spodnie Wranglera, których nie sposób było dostać nawet na wolnym rynku. Czarnorynkowy biznes przynosił mu krocie w drugiej połowie lat 80. Wtedy studiował w Ukcie inżynierię budowy dróg i autostrad, wówczas to poznał się z Borysem Bierezowskim, blisko związanym z prezydentem Rosji Borysem Jelcynem. To był przełom w życiu Abramowicza.
Podczas prywatyzacji rosyjskiego sektora naftowego, przejął warte miliard funtów syberyjskie przedsiębiorstwo naftowe Sibneft za jedyne... 80 milionów. Wszystko dzięki układom z Jelcynem.
Obecnie, oprócz fortuny szacowanej na 3,8 mld funtów, 37-letni Abramowicz posiada 104-akrową posiadłość na przedmieściach Moskwy, willę we francuskim kurorcie Saint-Tropez, zamek w Austrii, mieszkanie w luksusowej londyńskiej dzielnicy Knightsbridge oraz ekskluzywny dom w angielskim hrabstwie Sussex. A na dokładkę komfortowy jacht Le Grand Bleu wart 60 mln funtów.
Więcej na ten temat w "Życiu Warszawy".

Tak to jest z tymi ruskimi

- Martinblack
- Juventino
jest jaki jest ale jak sie mówi pieniadze nie smierdza tym w Anglii...