Serie A - Sezon 2021/22

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
VVujek

Interista
Interista
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2022, 17:51

Mehehehe pisze: 30 stycznia 2022, 17:39
VVujek pisze: 30 stycznia 2022, 16:45 Jeżeli twoim zdaniem jego marzeniem było zagrać jakieś ogony w Chelsea i zostać odpalonym na wypożyczenie to nie mam pytań. Nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz.
Parę stron temu uważałeś, że marzeniem Barelli była gra w Interze :prochno: Zatem, powinieneś być w stanie uwierzyć, że ktoś może marzyć o grzaniu ławki w CFC.
Ja myślę , że ty nie jesteś w stanie uwierzyć w to co się stało w poprzednim sezonie i to co się teraz wyprawia. To znak, że straciłeś kontrakt z rzeczywistością. Twoje komentarze nie są zabawne, są odklejone od rzeczywistości.

Forza Inter
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2022, 18:28

Wam się chce z tym cymbałem przekomarzać. Pogardliwie traktowany oszołom u siebie na forum prawi mądrości tutaj - na stronie fanów znienawidzonego klubu. Na jego miejscu siedziałbym w temacie Caicedo i głaskał sobie bo taki top trafił. Cały świat bił się o Caicedo a inter pyk, pyk i po cichutku ubiegł konkurencję doprowadzając ją do rozpaczy :happy: :dance: :read:

Obrazek
VVujek

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2022, 19:00

MRN pisze: 30 stycznia 2022, 18:28 Wam się chce z tym cymbałem przekomarzać. Pogardliwie traktowany oszołom u siebie na forum prawi mądrości tutaj - na stronie fanów znienawidzonego klubu. Na jego miejscu siedziałbym w temacie Caicedo i głaskał sobie bo taki top trafił. Cały świat bił się o Caicedo a inter pyk, pyk i po cichutku ubiegł konkurencję doprowadzając ją do rozpaczy :happy: :dance: :read:

Ja na twoim miejscu siedział bym z kuzynka Del Piero w Chorwacji w twoim alternatywnym świecie.

Forza Inter
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2022, 19:11

Mam z nią i jej facetem zdjęcie ;)
Ma na imię Chiara i pochodzi z Conegliano, spotkałem ją w Postirze.

Chyba, że kłamała ale tego nie jestem w stanie zweryfikować :P
Są tutaj na forum chłopaki, które spotkały Del Piero w Turynie, Chielliniego...mnie pozostała kuzynka Del Piero, pech ;)
Mam też zdjęcie z Pierrem Litbarskim ale pewnie nawet nie wiesz kto to :prochno:
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2022, 19:17 przez MRN, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2022, 19:14

MRN pisze: 30 stycznia 2022, 19:11 Mam z nią i jej facetem zdjęcie ;)
Ma na imię Chiara i pochodzi z Conegliano, spotkałem ją w Postirze.

Chyba, że kłamała ale tego nie jestem w stanie zweryfikować :P
@MRN - sam się nie stosujesz do własnej rady i dyskutujesz z tym jegomościem. 😜

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2022, 19:16

Racja, zaprzestaję, do tej pory ignorowałem wała ale szkoda klawiatury na dzbana.

Obrazek
VVujek

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2022, 19:38

Tak tak kuzynka Del Piero do Ciebie podeszła w Chorwacji i dyskutowaliscie pół godziny. .Po prostu jesteś mitomanem.

Nie potrafisz normalnie dyskutować z kibicem przeciwnej drużyny to tego nie rób, taka rada.

Na każdym kroku pokazujesz swoje dziecinne zachowanie, notoryczne pisanie Inter z małej litery , nazywanie podklubem i wiele innych obrazliwych przymiotników. Człowieku ty podobno masz ponad 40 lat...

Forza Inter
Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 38 razy

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2022, 19:50

W sumie to sam nie wiem po co zachowujecie się jak jakaś gimbaza i piszecie z malej litery czy wyzwiskami. Tzn. spoko, raz na jakiś czas można, sam tak piszę. Ale jak robicie to w praktycznie każdym poście, to ta obelga trochę traci na sile...
To na prawde komicznie wygląda z boku, Vvujek na siłę stara się udowodnić jak super jest w Interze, a wy na siłę staracie mu się udowodnić w jakiej dupie ten klub jest...Także jeżeli myślicie, że tylko Interista się tu kompromituje, to obawiam się że jesteście jednak w błędzie.

A tak na poważnie, Vvujek. Nie wydaje ci się, że te akcje z Oaktree i wypuszczenie obligacji to gra na zwłokę ze strony Chińczyków? Liczą na sprzedaż, a nie chcą obniżać drastycznie wartości klubu? A jak coś pójdzie nie tak, to w pewnym momencie to wszystko całkowicie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>? Pewnie jeszcze przez najbliższy sezon/dwa będzie w porzadku, Marotta jest stworzony do takiej roboty jaką obecnie wykonuje w Interze, konkurencja aż tak silna nie jest i ma swoje kłopoty. Ja tak widzę tę sytuację.

VVujek

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2022, 20:34

Marat87 pisze: 30 stycznia 2022, 19:50 W sumie to sam nie wiem po co zachowujecie się jak jakaś gimbaza i piszecie z malej litery czy wyzwiskami. Tzn. spoko, raz na jakiś czas można, sam tak piszę. Ale jak robicie to w praktycznie każdym poście, to ta obelga trochę traci na sile...
To na prawde komicznie wygląda z boku, Vvujek na siłę stara się udowodnić jak super jest w Interze, a wy na siłę staracie mu się udowodnić w jakiej <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ten klub jest...Także jeżeli myślicie, że tylko Interista się tu kompromituje, to obawiam się że jesteście jednak w błędzie.

A tak na poważnie, Vvujek. Nie wydaje ci się, że te akcje z Oaktree i wypuszczenie obligacji to gra na zwłokę ze strony Chińczyków? Liczą na sprzedaż, a nie chcą obniżać drastycznie wartości klubu? A jak coś pójdzie nie tak, to w pewnym momencie to wszystko całkowicie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>? Pewnie jeszcze przez najbliższy sezon/dwa będzie w porzadku, Marotta jest stworzony do takiej roboty jaką obecnie wykonuje w Interze, konkurencja aż tak silna nie jest i ma swoje kłopoty. Ja tak widzę tę sytuację.
Ja tu nie próbuje udowodnic jak świetnie jest w Interze, bo Inter ma swoje problemy. Inter już refinansował swój dług co daje względny spokój do czasu..

Tak jest to granie na zwłokę do 2027r. Czekanie na lepszy czas spłaty długu. Jak widać Inter buduję ten "lepszy czas" Buduje swoją markę by zwiększyć przychody. Póki co jak widać idzie to w dobrym kierunku. . Barcelona ma ponad miliard długu ,a jakoś sobie radzi, Real też ma ogromne długi.

Forza Inter
ice

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2022, 20:44

Stawianie w jednym szeregu Realu, Barcelony i Interu to niesamowite przeszacowanie.
1. FC Barcelona – 4,76 mld dolarów
2. Real Madryt – 4,75 mld dolarów
...
11. Juventus FC – 1,95 mld dolarów
..
14. Inter Mediolan – 743 mln dolarów

Długi Interu w porównaniu do długów Barcy cze Realu mają inną wagę, tak samo jak ilość kibiców, marki klubu, praw etc. Ponosi Cię i to mocno. Wycena z 12 KWI 2021.

VVujek

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2022, 21:06

Ponosi mnie?
To tylko przykład ,że inne kluby mają długi i sobie radzą.
Tak mają inną wagę, te kluby mają większe przychody, ale też większe długi.
Zresztą jak ktoś szuka dziury w całym to ją znajdzie i to to właśnie zrobiłeś w luźnym przykładzie.

Forza Inter
ice

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2022, 21:09

Jak dla mnie znikniesz jak Juve zrobi mistrza i pojawisz się jak Inter je odzyska. Jesteś meteorem - śmigniesz gdzieś i tyle.
Powodzenia.

VVujek

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2022, 21:39

:facepalm: Przecież ja tu też pisalem jak Juventus był mistrzem.

Forza Inter
Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2022, 21:40

Typie, masz 231 postów, ja tutaj wróciłem po 2 czy 3 latach na forum, to myślę, że okolo połowy postów nabiłes w ciągu ostatniego miesiaca. Bo ciagle sie przewijasz w tematach. a konto masz z 2011 r.

Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
VVujek

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 stycznia 2022, 21:57

Jak dostaje bana na niewiadomo jaki czas i nie wiadomo za co bo nie ma żadnej informacji. To i znikam. Przy logowaniu informacja, konto zostało dezaktywowane. Kontakt z administracją żaden. Zresztą zamiast zajmować się tym kto się pojawia i znika zajmij się merytoryczną dyskusja, albo nie dyskutuj z kibicem Interu skoro nie potrafisz.

Forza Inter
ODPOWIEDZ