Serie A - Sezon 2021/22
- VVujek
- Interista
- Podziekował: 1 raz
Ja myślę , że ty nie jesteś w stanie uwierzyć w to co się stało w poprzednim sezonie i to co się teraz wyprawia. To znak, że straciłeś kontrakt z rzeczywistością. Twoje komentarze nie są zabawne, są odklejone od rzeczywistości.
Forza Inter
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Wam się chce z tym cymbałem przekomarzać. Pogardliwie traktowany oszołom u siebie na forum prawi mądrości tutaj - na stronie fanów znienawidzonego klubu. Na jego miejscu siedziałbym w temacie Caicedo i głaskał sobie bo taki top trafił. Cały świat bił się o Caicedo a inter pyk, pyk i po cichutku ubiegł konkurencję doprowadzając ją do rozpaczy

- VVujek
- Interista
MRN pisze: ↑30 stycznia 2022, 18:28 Wam się chce z tym cymbałem przekomarzać. Pogardliwie traktowany oszołom u siebie na forum prawi mądrości tutaj - na stronie fanów znienawidzonego klubu. Na jego miejscu siedziałbym w temacie Caicedo i głaskał sobie bo taki top trafił. Cały świat bił się o Caicedo a inter pyk, pyk i po cichutku ubiegł konkurencję doprowadzając ją do rozpaczy![]()
![]()
![]()
Ja na twoim miejscu siedział bym z kuzynka Del Piero w Chorwacji w twoim alternatywnym świecie.
Forza Inter
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Mam z nią i jej facetem zdjęcie
Ma na imię Chiara i pochodzi z Conegliano, spotkałem ją w Postirze.
Chyba, że kłamała ale tego nie jestem w stanie zweryfikować
Są tutaj na forum chłopaki, które spotkały Del Piero w Turynie, Chielliniego...mnie pozostała kuzynka Del Piero, pech
Mam też zdjęcie z Pierrem Litbarskim ale pewnie nawet nie wiesz kto to

Ma na imię Chiara i pochodzi z Conegliano, spotkałem ją w Postirze.
Chyba, że kłamała ale tego nie jestem w stanie zweryfikować

Są tutaj na forum chłopaki, które spotkały Del Piero w Turynie, Chielliniego...mnie pozostała kuzynka Del Piero, pech

Mam też zdjęcie z Pierrem Litbarskim ale pewnie nawet nie wiesz kto to

Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2022, 19:17 przez MRN, łącznie zmieniany 2 razy.

- Antichrist
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
@MRN - sam się nie stosujesz do własnej rady i dyskutujesz z tym jegomościem.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- VVujek
- Interista
Tak tak kuzynka Del Piero do Ciebie podeszła w Chorwacji i dyskutowaliscie pół godziny. .Po prostu jesteś mitomanem.
Nie potrafisz normalnie dyskutować z kibicem przeciwnej drużyny to tego nie rób, taka rada.
Na każdym kroku pokazujesz swoje dziecinne zachowanie, notoryczne pisanie Inter z małej litery , nazywanie podklubem i wiele innych obrazliwych przymiotników. Człowieku ty podobno masz ponad 40 lat...
Nie potrafisz normalnie dyskutować z kibicem przeciwnej drużyny to tego nie rób, taka rada.
Na każdym kroku pokazujesz swoje dziecinne zachowanie, notoryczne pisanie Inter z małej litery , nazywanie podklubem i wiele innych obrazliwych przymiotników. Człowieku ty podobno masz ponad 40 lat...
Forza Inter
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 38 razy
W sumie to sam nie wiem po co zachowujecie się jak jakaś gimbaza i piszecie z malej litery czy wyzwiskami. Tzn. spoko, raz na jakiś czas można, sam tak piszę. Ale jak robicie to w praktycznie każdym poście, to ta obelga trochę traci na sile...
To na prawde komicznie wygląda z boku, Vvujek na siłę stara się udowodnić jak super jest w Interze, a wy na siłę staracie mu się udowodnić w jakiej dupie ten klub jest...Także jeżeli myślicie, że tylko Interista się tu kompromituje, to obawiam się że jesteście jednak w błędzie.
A tak na poważnie, Vvujek. Nie wydaje ci się, że te akcje z Oaktree i wypuszczenie obligacji to gra na zwłokę ze strony Chińczyków? Liczą na sprzedaż, a nie chcą obniżać drastycznie wartości klubu? A jak coś pójdzie nie tak, to w pewnym momencie to wszystko całkowicie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>? Pewnie jeszcze przez najbliższy sezon/dwa będzie w porzadku, Marotta jest stworzony do takiej roboty jaką obecnie wykonuje w Interze, konkurencja aż tak silna nie jest i ma swoje kłopoty. Ja tak widzę tę sytuację.
To na prawde komicznie wygląda z boku, Vvujek na siłę stara się udowodnić jak super jest w Interze, a wy na siłę staracie mu się udowodnić w jakiej dupie ten klub jest...Także jeżeli myślicie, że tylko Interista się tu kompromituje, to obawiam się że jesteście jednak w błędzie.
A tak na poważnie, Vvujek. Nie wydaje ci się, że te akcje z Oaktree i wypuszczenie obligacji to gra na zwłokę ze strony Chińczyków? Liczą na sprzedaż, a nie chcą obniżać drastycznie wartości klubu? A jak coś pójdzie nie tak, to w pewnym momencie to wszystko całkowicie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>? Pewnie jeszcze przez najbliższy sezon/dwa będzie w porzadku, Marotta jest stworzony do takiej roboty jaką obecnie wykonuje w Interze, konkurencja aż tak silna nie jest i ma swoje kłopoty. Ja tak widzę tę sytuację.
- VVujek
- Interista
Ja tu nie próbuje udowodnic jak świetnie jest w Interze, bo Inter ma swoje problemy. Inter już refinansował swój dług co daje względny spokój do czasu..Marat87 pisze: ↑30 stycznia 2022, 19:50 W sumie to sam nie wiem po co zachowujecie się jak jakaś gimbaza i piszecie z malej litery czy wyzwiskami. Tzn. spoko, raz na jakiś czas można, sam tak piszę. Ale jak robicie to w praktycznie każdym poście, to ta obelga trochę traci na sile...
To na prawde komicznie wygląda z boku, Vvujek na siłę stara się udowodnić jak super jest w Interze, a wy na siłę staracie mu się udowodnić w jakiej <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> ten klub jest...Także jeżeli myślicie, że tylko Interista się tu kompromituje, to obawiam się że jesteście jednak w błędzie.
Tak jest to granie na zwłokę do 2027r. Czekanie na lepszy czas spłaty długu. Jak widać Inter buduję ten "lepszy czas" Buduje swoją markę by zwiększyć przychody. Póki co jak widać idzie to w dobrym kierunku. . Barcelona ma ponad miliard długu ,a jakoś sobie radzi, Real też ma ogromne długi.
Forza Inter
- ice
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Stawianie w jednym szeregu Realu, Barcelony i Interu to niesamowite przeszacowanie.
1. FC Barcelona – 4,76 mld dolarów
2. Real Madryt – 4,75 mld dolarów
...
11. Juventus FC – 1,95 mld dolarów
..
14. Inter Mediolan – 743 mln dolarów
Długi Interu w porównaniu do długów Barcy cze Realu mają inną wagę, tak samo jak ilość kibiców, marki klubu, praw etc. Ponosi Cię i to mocno. Wycena z 12 KWI 2021.
1. FC Barcelona – 4,76 mld dolarów
2. Real Madryt – 4,75 mld dolarów
...
11. Juventus FC – 1,95 mld dolarów
..
14. Inter Mediolan – 743 mln dolarów
Długi Interu w porównaniu do długów Barcy cze Realu mają inną wagę, tak samo jak ilość kibiców, marki klubu, praw etc. Ponosi Cię i to mocno. Wycena z 12 KWI 2021.
- VVujek
- Interista
Ponosi mnie?
To tylko przykład ,że inne kluby mają długi i sobie radzą.
Tak mają inną wagę, te kluby mają większe przychody, ale też większe długi.
Zresztą jak ktoś szuka dziury w całym to ją znajdzie i to to właśnie zrobiłeś w luźnym przykładzie.
To tylko przykład ,że inne kluby mają długi i sobie radzą.
Tak mają inną wagę, te kluby mają większe przychody, ale też większe długi.
Zresztą jak ktoś szuka dziury w całym to ją znajdzie i to to właśnie zrobiłeś w luźnym przykładzie.
Forza Inter
- Robaku
- Juventino
Typie, masz 231 postów, ja tutaj wróciłem po 2 czy 3 latach na forum, to myślę, że okolo połowy postów nabiłes w ciągu ostatniego miesiaca. Bo ciagle sie przewijasz w tematach. a konto masz z 2011 r.
Atalanta 16/12/12 ; Lechia Gdańsk 29/07/15 ; Bologna 19/02/16; Dinamo Zagrzeb 27/09/16; Roma 17/12/16; Napoli 2/04/17; Barcelona 22/11/17; Crotone 26/11/17; Lazio 27/01/19; Atletico 10/08/19; Lecce 29/10/22; Fiorentina 5/11/23; Lille 5/11/24
- VVujek
- Interista
Jak dostaje bana na niewiadomo jaki czas i nie wiadomo za co bo nie ma żadnej informacji. To i znikam. Przy logowaniu informacja, konto zostało dezaktywowane. Kontakt z administracją żaden. Zresztą zamiast zajmować się tym kto się pojawia i znika zajmij się merytoryczną dyskusja, albo nie dyskutuj z kibicem Interu skoro nie potrafisz.
Forza Inter