Liga Mistrzów 2018/2019
- Gandalf8
- Juventino
Wow :shock: . Jeden z najlepszych meczów jakie w życiu widziałem a widziałem ich wiele. Llorente oddany za darmo do Sevilli, która sprzedała go za 6 do Swensea a ta za 15 do Totkow teraz daje im awans do półfinału LM.
W sumie dobrze, że odpadliśmy z Ajaxem, bo czy to City czy jak się jednak okazało Tottenham by nas rozwalili w półfinale.
W sumie dobrze, że odpadliśmy z Ajaxem, bo czy to City czy jak się jednak okazało Tottenham by nas rozwalili w półfinale.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Patrząc na fakt że Ajax-Totki w finale, szykuje się jednostronny Finał.
Barca zgarnia koronę.
Barca zgarnia koronę.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Niestety zgadzam się z Tobą, kolejna zresztą bo tak jak już pisałem - to nie jest drużyna, która może przegrać finał, 4 lata posuchy a jak już poszli wreszcie to na całość i to mnie się podoba mimo, że strasznie ich nie trawię.Adrian27th pisze:Barca zgarnia koronę.
Wyobrażasz sobie Barce przegrywająca finał LM ?

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Adrian27th pisze:Barca zgarnia koronę.
Nie dzielcie skóry na niedźwiedziu. Klopp i jego Liverpool mają jeszcze coś do powiedzenia. Blaugrana najpierw do finału musi awansowaćMRN pisze:Wyobrażasz sobie Barce przegrywająca finał LM ?

Beton Pepa > beton Maksa o każdej porze dnia i nocyAdiJuve pisze:Guardiola różni od Maxa tylko tyle, że jego City gra ładniej i robi tam gorsze wyniki niż Max w analogicznym okresie w Juve :-)

Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2019, 23:15 przez jackop, łącznie zmieniany 2 razy.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Wojtek
- Juventino
a to ta Barcelona taka mocna, że jesteście pewni, że wygrają LM? Zapewniam was, że gdybyśmy mieli rywali Barcelony czyli Lyon i United to też dziś bylibyśmy w półfinale. Tu widać jak duże znaczenie ma losowanie. Liczę, że Liverpool ich pokona 

- joy
- Katalończyk
Najpierw do tego finału trzeba wejść. A LFC to ja już od 1/8 najbardziej nie chciałem. Jak Barcelona wejdzie jak w mecz z United to Liverpool ma kim wykańczać. Są szybcy a Barcelona nie jest zbyt obrotna w obronie jak się ją dociśnie. Ten mecz raczej 50/50.MRN pisze: Wyobrażasz sobie Barce przegrywająca finał LM ?
Natomiast w EWENTUALNYM finale myślę, że mogłoby być łatwiej niż z LFC. Ale kto to wie. To jedna z lepszych edycji LM, dużo niespodzianek mocny czarny koń. Nastawiam się jednak na widowiska w półfinale i dużo goli

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Jeżeli chodzi o styl gry to nawet nie ma co dyskutowaćjackop pisze:Adrian27th pisze:Barca zgarnia koronę.Nie dzielcie skóry na niedźwiedziu. Klopp i jego Liverpool mają jeszcze coś do powiedzenia. Blaugrana najpierw do finału musi awansowaćMRN pisze:Wyobrażasz sobie Barce przegrywająca finał LM ?
Beton Pepa > beton Maksa o każdej porze dnia i nocyAdiJuve pisze:Guardiola różni od Maxa tylko tyle, że jego City gra ładniej i robi tam gorsze wyniki niż Max w analogicznym okresie w Juve :-)

Aczkolwiek Nie zmienia faktu, że to Guardiola dużo bardziej daje ciała w LM bo 2x 1/4 i raz 1/8 mając wszystko czego chce to wyniki wręcz żenujące. Ani jeden ani drugi nie potrafi wyważyć swojej taktyki.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
ZrobionyMRN pisze:Jestem pewny, rób screen !

Już w zeszłym sezonie Barca szła jak po swoje: bez porażki w grupie (Juventus porobiony), Chelsea wyjaśniona jak teraz United, a taka Roma postanowiła zrobić im psikusa.
Chciałbym aby był to rok The Reds - wyprzedzenie City w lidze i triumf w CL. Do boju Jurgen

Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2019, 23:27 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Do usunięcia.
- Ehem
- Juventino
Taaa, ehhhh już Ajax mieli łatwo ograć. Dla nas każdy jest wymagający z ta nasza gownogra.Wojtek pisze:a to ta Barcelona taka mocna, że jesteście pewni, że wygrają LM? Zapewniam was, że gdybyśmy mieli rywali Barcelony czyli Lyon i United to też dziś bylibyśmy w półfinale. Tu widać jak duże znaczenie ma losowanie. Liczę, że Liverpool ich pokona