Mercato (LATO 2017)
- CzeczenCZN
- Juventino
To co z tego? To niech zacznie. No ale u nas pełni taką rolę ze czesto wykancza akcje - bo my tak gramy - wiec albo niech sie nie pcha w pole karne, albo niech sie poprawi, albo out! Z pierwszego skladu przynajmniej!
- ozob
- Juventino
Kiszonego ogorka juz nie odkisisz. Nigdy nie byl bramkostrzelnym pomocnikiem i juz takim nie bedzie. Za to zawsze bardzo dobrze wygkadal w dwojce SP, co teraz udowadnia bedac najlepszym pomocnikiem Juve na przestrzeni obecnego sezonu wiec nie musisz sie martwic poniewaz w 4-2-3-1 ma wiecej zadan defensywnych I nie music byc take czesto z przodu Jak w 3-5-2 czy 4-3-1-2.
La fidanzata d'Italia
- CzeczenCZN
- Juventino
Wiesz co? Ja sie przyzwyczaiłem do Vidala. On jest niestety jego imitacją. Chce by w Juve był ktoś taki znów, kto jest świetny w defensywie i potrafi strzelić. Wtedy drużyna jest kompletna. Nie dziwne że po 5 Scudetto, od drużyny która jest poza zasiegiem ligi tego oczekuję.
- PlanetJuve
- Juventino
Ty idioto! Dzisiaj zastępował go Marchisio i ile miał sytuacji?? Sami to gracz, który odnajduje się na boisku, czyta grę i dochodzi do sytuacji! Ale to jest tylko bonus do tego co daje drużynie. Piszesz, że szkodzi drużynie, a jakoś wygrywaliśmy każdy mecz w którym, według ciebie, nie strzelił.. Milcz gościu. Sami wykręca u Nas najlepsze staty w karierze ale jeszcze źle...ForzaItanimulli3vujcm pisze:To co z tego? To niech zacznie. No ale u nas pełni taką rolę ze czesto wykancza akcje - bo my tak gramy - wiec albo niech sie nie pcha w pole karne, albo niech sie poprawi, albo out! Z pierwszego skladu przynajmniej!
O nie i jeszcze porównania do Vidala.. :doh: Po pierwsze zacznij oczekiwać trochę więcej od siebie przed wciśnięciem "wyślij" a potem wymagaj od profesjonalistów tego co grają.
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2017, 00:03 przez PlanetJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- ozob
- Juventino
Kazdy kto ma choc troche oleju w glowie widzi, ze Khedira i Vidal to zupenie inni zawodnicy, od ktorych nie sposob wymagac tego samego.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Wiesz co? Ja sie przyzwyczaiłem do Vidala. On jest niestety jego imitacją. Chce by w Juve był ktoś taki znów, kto jest świetny w defensywie i potrafi strzelić. Wtedy drużyna jest kompletna. Nie dziwne że po 5 Scudetto, od drużyny która jest poza zasiegiem ligi tego oczekuję.
La fidanzata d'Italia
- CzeczenCZN
- Juventino
@PlanetJuve Po pierwsze kolego, jeżeli masz ochotę mnie tak nazwać, to przyjedź do Warszawy i powiedz mi to prosto w twarz.
W necie każdy może.
Marchisio sie nie pchał, ale nawet nie musiał - inni seryjnie partolili. Ty a Vidal to w tym ustawieniu gdzie by grał? Na środku ataku? Też z tyłu. Jeżeli zawodnik chrzani sytuacje za sytuacją, to obojętne na jakiej pozycji gra, liczy się to że drużyna traci.
Wymagam od profesjonalistów, bo wymagam od siebie w tym co robie. Nie jest to bynajmniej uprzednie pisanie i późniejsze wysyłanie postów. A co to? Nie Twój interes. może sie kiedyś ujawnie, jak doprowadzę wszystko do końca.

Marchisio sie nie pchał, ale nawet nie musiał - inni seryjnie partolili. Ty a Vidal to w tym ustawieniu gdzie by grał? Na środku ataku? Też z tyłu. Jeżeli zawodnik chrzani sytuacje za sytuacją, to obojętne na jakiej pozycji gra, liczy się to że drużyna traci.
Wymagam od profesjonalistów, bo wymagam od siebie w tym co robie. Nie jest to bynajmniej uprzednie pisanie i późniejsze wysyłanie postów. A co to? Nie Twój interes. może sie kiedyś ujawnie, jak doprowadzę wszystko do końca.

Ostatnio zmieniony 26 lutego 2017, 00:17 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vincitore
- Juventino
Porównaj jeszcze jakieś inne sprzeczności i zawodników, którzy odgrywali kompletnie inne role w drużynie, może np. zesparuj Leminę z Zidanem, albo Pjanicia z Momo Sissoko.ForzaItanimulli3vujcm pisze:Wiesz co? Ja sie przyzwyczaiłem do Vidala. On jest niestety jego imitacją. Chce by w Juve był ktoś taki znów, kto jest świetny w defensywie i potrafi strzelić. Wtedy drużyna jest kompletna. Nie dziwne że po 5 Scudetto, od drużyny która jest poza zasiegiem ligi tego oczekuję.
A co do twoich życzeń, to jutro meldujesz się w kościele, kładziesz na tacę 50 zł i odprawiasz zdrowaśki za Tolisso.
- CzeczenCZN
- Juventino
@Vincitore No ale gdzie by grał Vidal w tej formacji, jak nie obok Pjanica? Mniej od Khediry by nie dał w tym co daje Niemiec, a dodatkowo dałby z przodu.
Spoko, ale jak pożyczysz bo sie spłukałem.
Też marzę o tym piłkarzu.
Vidal mając tyle sytuacji by skuteczność miał lepszą. Po drugie tam ma kto strzelać i to wiecej ludzi występujących jednocześnie w wyjściowej "11" niż u nas.
Spoko, ale jak pożyczysz bo sie spłukałem.
Vidal mając tyle sytuacji by skuteczność miał lepszą. Po drugie tam ma kto strzelać i to wiecej ludzi występujących jednocześnie w wyjściowej "11" niż u nas.
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2017, 00:27 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Vidal w trakcie swojego pobytu w Bayernie strzelił raptem 12 bramek. Trudno żeby Khedira był Vidalem skoro sam Vidal już nie jest tym samym Vidalem co kilka lat temu.
Warto chyba odnotować, że guru Sebastianito z VS cały czas utrzymuje, że Berardi nigdy nie zagra w Juve a za powód sugeruje jakieś zachowania pozaboiskowe, o których żałuje, że nie wypłynęły jeszcze na światło dzienne (stąd nie podaje o co dokładnie miałoby chodzić). Czyli według niego to nie do końca tak, że Domenico nie chce do Juve a raczej Juve też nie bardzo chce. I to jest akurat dziwne bo nasze zainteresowanie było nieraz wyrażone wprost przez Marottę w wywiadach a skoro faktycznie byśmy go nie chcieli to Beppe by się nie bawił w takie gierki. Ergo, traktujcie to z dystansem.
Edit: To jeśli w tym ofensywniejszym od nas Bayernie Vidal nie strzela więcej to u nas by strzelał? Coś mi nie pasuje w tym argumencie
Warto chyba odnotować, że guru Sebastianito z VS cały czas utrzymuje, że Berardi nigdy nie zagra w Juve a za powód sugeruje jakieś zachowania pozaboiskowe, o których żałuje, że nie wypłynęły jeszcze na światło dzienne (stąd nie podaje o co dokładnie miałoby chodzić). Czyli według niego to nie do końca tak, że Domenico nie chce do Juve a raczej Juve też nie bardzo chce. I to jest akurat dziwne bo nasze zainteresowanie było nieraz wyrażone wprost przez Marottę w wywiadach a skoro faktycznie byśmy go nie chcieli to Beppe by się nie bawił w takie gierki. Ergo, traktujcie to z dystansem.
Edit: To jeśli w tym ofensywniejszym od nas Bayernie Vidal nie strzela więcej to u nas by strzelał? Coś mi nie pasuje w tym argumencie

Ostatnio zmieniony 26 lutego 2017, 00:30 przez RICTOR, łącznie zmieniany 1 raz.
- PlanetJuve
- Juventino
Po pierwsze nie jestem twoim kolegą.A i owszem uważam cie za idiotę skaczącego z kwiatka na kwiatek. Idąc twoim tokiem myślenia- czemu nie atakujesz Higuaina za dzisiejszy mecz no przecież miał 3 sytuacje i nie strzelił. Marchisio się nie pchał :shock: :rotfl: best argument everForzaItanimulli3vujcm pisze:@PlanetJuve Po pierwsze kolego, jeżeli masz ochotę mnie tak nazwać, to przyjedź do Warszawy i powiedz mi to prosto w twarz.W necie każdy może.
Sami w każdym meczu STARA się dochodzić do sytuacji strzeleckiej, no ale Marchisio sie nie pchał- idź stąd... Vidala już tu nie ma i nie grał w tym ustawieniu- również idź stąd! Swoją fantastykę zostaw sobie dla siebie mentalny dzieciaku.
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
A gdzie by grał Coman albo Giovinco w obecnej taktyce, jak nie w miejsce Mandzukica? I to czyni ich "imitacją" Chorwata? Co to za idiotyczne porównania w ogóle. Poziom absurdu z dnia na dzień coraz większy, jesteś absolutnym hegemonem na forum jesli o to chodzi.ForzaItanimulli3vujcm pisze:@Vincitore No ale gdzie by grał Vidal w tej formacji, jak nie obok Pjanica? Mniej od Khediry by nie dał w tym co daje Niemiec, a dodatkowo dałby z przodu.

- ozob
- Juventino
Ja odpowiem. Gdyby byl Vidal to nie gralibysmy 4-2-3-1.ForzaItanimulli3vujcm pisze:@Vincitore No ale gdzie by grał Vidal w tej formacji, jak nie obok Pjanica? Mniej od Khediry by nie dał w tym co daje Niemiec, a dodatkowo dałby z przodu.
Spoko, ale jak pożyczysz bo sie spłukałem.Też marzę o tym piłkarzu.
La fidanzata d'Italia
- CzeczenCZN
- Juventino
OK Po kolei
@RICTOR Napewno miałby większą skuteczność. Mniej strzela ponieważ w Bayernie jest więcej piłkarzy mających łatwość w zdobywaniu bramek i on dostaje zadania defensywne, u nas skuteczność jest słaba wiec on również musiałby on się bardziej angażować i próbować. Proszę Cie! Tam zawsze ze 3 zawodników minimum jest w stanie strzelic z niczego.
Po 2 Ty oglądasz mecze? Skoro ich nie marnuje według Ciebie?
@PlanetJuve Wow! Ale riposta. Daruj sobie łapanie za słówka bo per kolego to forma grzecznościowa. Widać kultura jest Ci obca i tym bardziej epitet "idiota" - ktorym chciałeś mi ublizyć splywa po mnie jak po stromej rynnie. Tak! Nawet w temacie meczowym napisałem o Panu 90 mln, 2 słaby mecz z rzędu. To po co Sami stara sie dochodzić jak je marnuje? To niech Buffon zacznie pchać sie do wolnych. Niech sie Niemiec zajmie gra w destrukcji.
@Baczu Imitacja mialem na myśli, ze jest zawodnikiem ktory mniej daje drużynie niz on. O wiele mniej.
@ozob A dlaczego nie? W Bayernie grywa w podobnej, wszystko też zależy od tego jakich by miał partnerow.
@RICTOR Napewno miałby większą skuteczność. Mniej strzela ponieważ w Bayernie jest więcej piłkarzy mających łatwość w zdobywaniu bramek i on dostaje zadania defensywne, u nas skuteczność jest słaba wiec on również musiałby on się bardziej angażować i próbować. Proszę Cie! Tam zawsze ze 3 zawodników minimum jest w stanie strzelic z niczego.
Po 2 Ty oglądasz mecze? Skoro ich nie marnuje według Ciebie?
@PlanetJuve Wow! Ale riposta. Daruj sobie łapanie za słówka bo per kolego to forma grzecznościowa. Widać kultura jest Ci obca i tym bardziej epitet "idiota" - ktorym chciałeś mi ublizyć splywa po mnie jak po stromej rynnie. Tak! Nawet w temacie meczowym napisałem o Panu 90 mln, 2 słaby mecz z rzędu. To po co Sami stara sie dochodzić jak je marnuje? To niech Buffon zacznie pchać sie do wolnych. Niech sie Niemiec zajmie gra w destrukcji.
@Baczu Imitacja mialem na myśli, ze jest zawodnikiem ktory mniej daje drużynie niz on. O wiele mniej.
@ozob A dlaczego nie? W Bayernie grywa w podobnej, wszystko też zależy od tego jakich by miał partnerow.
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2017, 02:14 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.
- ozob
- Juventino
Czy zatem w Bayernie ma wklad w ofensywe taki jaki mial w Juve gdy gral w trzyosobowej pomocy? Oczywiscie, ze nie. Ba, mozna nawet powiedziec, ze tak jak Vidal gral w 2 i 3 sezonie Conte na pozycji b2b w Bayernie nie zagral nigdy lub jedynie otarl sie od czasu do czasu o ten poziom.ozob A dlaczego nie? W Bayernie grywa w podobnej, wszystko też zależy od tego jakich by miał partnerow.
La fidanzata d'Italia