LM 15/16 (1/8): Bayern 2-2 (dog. 4-2) JUVENTUS
- pablo1503
- Juventino

To, że zacznie od początki jestem niemalże pewien. Bardziej obawiam się tego, że po prostu po jakimś czasie przegra z bólem i będzie musiał zejść z boiska. Jeszcze 3 godziny, a mnie nosi. Nie mam w tej chwili żadnych obowiązków i nie wiem co ze sobą zrobić.CavAllano pisze:Przy braku Mandżukicia tak choć sądzę, że kto jak kto, ale Mario tego meczu za nic nie odpuści.pablo1503 pisze: Rozumiem, że w takim przypadku na lewym skrzydle bujałby Sandro?

- lenor
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Kurcze wszedzie piszą, że Mandżu zacznie jako rezerwowy. Ciekawe czy szykują go jako jokera (oby miał po co wchodzić), czy ten mecz po prostu odpuszczają, co wróży Moratą na szpicy...
- pennyroyal
- Juventino

Może sędzia da się nabrać na jeden z upadków Moraty, do wolnego podejdzie Hernanes i być może zwróci się nam te 11 mln. za jego transfer.lenor pisze:Kurcze wszedzie piszą, że Mandżu zacznie jako rezerwowy. Ciekawe czy szykują go jako jokera (oby miał po co wchodzić), czy ten mecz po prostu odpuszczają, co wróży Moratą na szpicy...
- Adrian27th
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Ja to już nie wierze w nic dopoki nie zobacze składów wyjsciowych.lenor pisze:Kurcze wszedzie piszą, że Mandżu zacznie jako rezerwowy. Ciekawe czy szykują go jako jokera (oby miał po co wchodzić), czy ten mecz po prostu odpuszczają, co wróży Moratą na szpicy...
Jak mamy sie bronić i kontrować to musi byc Cuadrado. Jest chlop w dobrej dyspozycji, moze cos ogarnie.
Jak nie zobacze Sandro to wychodze.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jak nie Mandżukić to w podstawie Sandro. Dziwnie to wygląda mając na uwadze brak Chielliniego, Marchisio, Dybali oraz Mario właśnie, ale może nas miło zaskoczą.
Zresztą samych Bawarczyków to wszystko może zaskoczyć, bo na takie rotacje nikt się przygotować nie mógł. 
- Wojtek
- Juventino

Nawet my samiCavAllano pisze:Zresztą samych Bawarczyków to wszystko może zaskoczyć, bo na takie rotacje nikt się przygotować nie mógł.
Jeśli Mandzur nie zagra to na kogo będzie dośrodkowywał Sandro i Cuadrado? Bo chyba nie na Moratę...
- koki90
- Juventino

Oby te improwizacje wyszły nam na dobre. Mam nadzieję, że jak nie będzie w podstawie Mandzukicia to chociaż znajdzie się na ławce. Takie 4-5-1 wcale nie wygląda źle, Morata może gdzieś dostawi noge, Sandro będzie mógł sobie pozwolić na nieco więcej w ofensywie. Martwi jedynie, że to pewnie kompletnie nie przećwiczony wariant. (choć w zasadzie niewiele się to różni od 4-3-3, jest tylko bardziej defensywne na papierze. Mechanizmy rozgrywania akcji i bronienia będą praktycznie takie same)
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
[*] Przestać się bać.alessandro1977 pisze:Boję się, że będzie kompromitacja...mam już skurcze żołądka...
Sandro na lewej stronie ataku może wyglądać przednio.
- rydwadydwa
- Juventino

Nie mogę słuchać takich wypowiedzi, czy Juve przez ostatnie lata się kompromitowało w LM? :roll:alessandro1977 pisze:Boję się, że będzie kompromitacja...mam już skurcze żołądka...
- MRN
- Juventino

- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 214 razy
No miałem się nie przejmować bo na wiele nie liczę ale to silniejsze ode mnie...te absencje mnie rozwaliły ale może dzięki temu Niemcy poczują się zbyt pewnie...to byłoby coś pięknego gdyby Juve dokopało tym cwaniaczkom, którzy nie mają za grosz szacunku dla przeciwnika...zniszczcie ich... 

- gucio_juve
- Juventino

Jego zdaniem Marotta się skompromitował, bo nie sprowadził Draxlera, a przyszli zawodnicy którzy zawodzą, typu Dybala, Sandro czy Khedira. Także ten..rydwadydwa pisze:Nie mogę słuchać takich wypowiedzi, czy Juve przez ostatnie lata się kompromitowało w LM? :roll:alessandro1977 pisze:Boję się, że będzie kompromitacja...mam już skurcze żołądka...
- Wojtek1207
- Juventino

http://www.juvepoland.com/text.php?id=1012
Polecam, jak ktoś się przesadnie boi/"nie liczy na wiele"
"Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości".
I właśnie ze względu na to, że jesteśmy Juventusem, będę wierzył do samego końca w awans. Wolę się nieprzyjemnie rozczarować po ewentualnej porażce niż wstydzić się po zwycięstwie, że zabrakło mi wiary w moją drużynę.
Wygramy 2:0. Morata i Cuadrado. :juve:
Polecam, jak ktoś się przesadnie boi/"nie liczy na wiele"
"Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości".
I właśnie ze względu na to, że jesteśmy Juventusem, będę wierzył do samego końca w awans. Wolę się nieprzyjemnie rozczarować po ewentualnej porażce niż wstydzić się po zwycięstwie, że zabrakło mi wiary w moją drużynę.
Wygramy 2:0. Morata i Cuadrado. :juve: