Liga Mistrzów 2013/14
- jarmel
- Redaktor
A kto tam w ataku jest taki niski?stahoo pisze: Boję się Realu, ponieważ niscy, zwrotni i szybcy napastnicy (Willian) to zmora dla naszej defensywy...

Bale już oficjalnie w Realu, szkoda jakoś wolałem go w Premier Leauge, a i do końca wierzyłem, że nie będzie nam dane mierzyć się z nim w tym roku. Ronaldo-Bale wygląda chyba jeszcze lepiej niż Robben-Ribery, także niech Conte bierze się do pracy
#AllegriOut
- frequenweiche
- Juventino
nie widzę naszego ustawienia przy skrzydłach Ronaldo-Bale :<
- Castiel
- Juventino
Już widzę jak Asamoah i Lichy siedzą ciągle na naszej połowie.frequenweiche pisze:nie widzę naszego ustawienia przy skrzydłach Ronaldo-Bale :<
Ponoć Real po głośnym transferze Bale'a szykuje sprzedaż Ozila do Arsenalu.
- francois
- Juventino
Bez sensu. Izco gra rewelacyjnie to pismaki szukają rewelacji.Castiel pisze:Ponoć Real po głośnym transferze Bale'a szykuje sprzedaż Ozila do Arsenalu.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Eric6666
- Juventino
Arsenalowi potrzeba napastnika, a oni kupią kolejnego pomocnika;d chociaż Giroud znowu dzisiaj ukuł. Wenger pewnie chciałby zrobic jaki kolwiek transfer, żeby nie było, że tyle krzyku w okienku, a tu nic. Isco poki co wymiata i liczę, że Real będzie grałfrancois pisze:Bez sensu. Izco gra rewelacyjnie to pismaki szukają rewelacji.Castiel pisze:Ponoć Real po głośnym transferze Bale'a szykuje sprzedaż Ozila do Arsenalu.
Benzema
Ronaldo Bale Isco,
ewentualnie Bale na skrzydle, a Isco w środku. Póki co wygląda to imponująco, ale ta cena robi zgrzyt. :shock: :shock: :shock:
Moses z Chelsea, Sakho z PSG prawdopodobnie trafią do Liverpoolu ( dzisiaj na spotkaniu siedzieli obok siebie oglądając mecz na vipach L'poolu ). Moyses pójdzie na wypożyczenie, jeżeli rozwinie się jak poprzedni zawodnik Chelsea ( Sturridge ) to Live będą mieli masę pociechy z niego.
Edit
Maly Nie można porównać Sturridge z Chelsea i Liverpoolu, bo jest to przepaść. Akurat BPL oglądam dużo i obecnie anglik spokojnie zasługuje na pierwszy skład w reprezentacji, a w klubie jest czołowym zawodnikiem. W tamtym sezonie na 20 spotkań strzelił 16 goli ( info z C+ jak komuś bardzo zależy może posprawdzać ), w tym także zaczyna wymiatać. Dla mnie jest to niesamowity postęp i będę się tego trzymał. Jeżeli Moses będzie stanowił takie samo ogniwo co anglik to Liverpool może sporo namieszać.
Gdzie dla Ciebie napisałem, że był nie rozwinięty? rozumiem, że dla niektórych rozwój w świecie piłkarskim to dwie bramki - rozwinięty i nie rozwinięty. Dla mnie jest to proces i śmiało mogę stwierdzić, że Cristiano Ronaldo świetnie się rozwinął w Realu, bo stał się lepszym zawodnikiem i dopracował swoje "słabości".
Ps. Everton świetnie się wzmocnił.
Ostatnio zmieniony 05 września 2013, 20:59 przez Eric6666, łącznie zmieniany 3 razy.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
sugerujesz chyba, że Sturridge nie był rozwinięty co oznacza twoją niewiedzę lub ignorancję, jedno lub drugie chciałbym naprostować - przechodząc do liverpoolu Sturridge był rozwinięty, zaczął strzelać od pierwszego meczu i strzelał już wcześniej w innych klubach, także w chelsea i to 9 goli w rundę czego choćby torres w barwach cfc nigdy nie dokonał...Eric6666 pisze:Moyses pójdzie na wypożyczenie, jeżeli rozwinie się jak poprzedni zawodnik Chelsea ( Sturridge )
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Ivory
- Juventino
Władze naszego grupowego rywala, FC Kopenhagi podjęły "szokującą" decyzję w sprawie dystrybucji biletów.
http://ofsajd.onet.pl/plotki/skandal-w- ... icow/rd90z
http://ofsajd.onet.pl/plotki/skandal-w- ... icow/rd90z
- Vimes
- Juventino
Zapraszam do udziału w nowej edycji Fantasy Champions League, więcej w tym temacie: http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=23605.
- rad
- Juventino
Za niewiele ponad 20 minut będziemy mogli obserwować kolejne włoskie drużyny w starciach Ligi Mistrzów. Trudno będzie jeszcze bardziej - bądź, co bądź - negatywnie nas wszystkich zaskoczyć, niż to uczynił wczoraj Juventus.
Niemniej jednak muszę przyznać, iż liczę na to, że Napoli dzisiaj co najmniej nie wygra. No ale, są na swoim terenie, grają dosyć dobrą piłkę, niewątpliwie będzie to dobry mecz.
Niemniej jednak muszę przyznać, iż liczę na to, że Napoli dzisiaj co najmniej nie wygra. No ale, są na swoim terenie, grają dosyć dobrą piłkę, niewątpliwie będzie to dobry mecz.
- Wojtek
- Juventino
W sumie mi to każdy wynik pasuje, z jednej strony to jeśli Napoli wygra i wyjdzie z grupy to grając w 1/8 ew. 1/4 moze potracic wiecej pkt lidze. Zas z drugiej strony jeśli przegrają to zaliczą niezły falstart, bo pewnie nieźle sie napalają (w sumie jak przegrają to poczują się jak my wczoraj) a to zawsze jakaś satysfakcja dla nas, przynajmniej dla mnie 
Oprócz tego meczu w Neapolu to dzis nie ma innych tak ciekawych spotkań jak to

Oprócz tego meczu w Neapolu to dzis nie ma innych tak ciekawych spotkań jak to

- Bruce Badura
- Juventino
Befałbe jest faworytem i czuję, że Lewy zagra dobry mecz. A Igła w LM zawodził.
- Kubba
- Juventino
Szczerze... to fajnie by było jakby Napoli wygrało. Chciałbym usłyszeć szloch w głosach polskich komentatorów i płacz w postaci artykułów na stronach sportowych.
Ale obiektywnie patrząc, to Naplety raczej szans nie mają - Borussia (tak niedoceniana na tym forum) jest piekielnie mocną ekipą.
Ale obiektywnie patrząc, to Naplety raczej szans nie mają - Borussia (tak niedoceniana na tym forum) jest piekielnie mocną ekipą.