Liga Mistrzów 2013/14

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
Zablokowany
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2013, 21:11

27 października, czyli między 2 meczami Juve-Real, mierdy jadą do Barcelony na Camp Nou. Dobre info.

Boję się Realu, ponieważ niscy, zwrotni i szybcy napastnicy (Willian) to zmora dla naszej defensywy...

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2013, 21:20

stahoo pisze: Boję się Realu, ponieważ niscy, zwrotni i szybcy napastnicy (Willian) to zmora dla naszej defensywy...
A kto tam w ataku jest taki niski? :P

Bale już oficjalnie w Realu, szkoda jakoś wolałem go w Premier Leauge, a i do końca wierzyłem, że nie będzie nam dane mierzyć się z nim w tym roku. Ronaldo-Bale wygląda chyba jeszcze lepiej niż Robben-Ribery, także niech Conte bierze się do pracy :wink:

#AllegriOut
frequenweiche

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 września 2013, 21:26

nie widzę naszego ustawienia przy skrzydłach Ronaldo-Bale :<

Piti

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2013, 21:43

frequenweiche pisze:nie widzę naszego ustawienia przy skrzydłach Ronaldo-Bale :<
A ja nie widze obrony Realu po medżik passach Bonucciego/Pirlo/Pogby i grze kombinacyjnej Teveza z Vucziniczem.

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2013, 21:43

frequenweiche pisze:nie widzę naszego ustawienia przy skrzydłach Ronaldo-Bale :<
Już widzę jak Asamoah i Lichy siedzą ciągle na naszej połowie.
Ponoć Real po głośnym transferze Bale'a szykuje sprzedaż Ozila do Arsenalu.

francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2013, 21:45

Castiel pisze:Ponoć Real po głośnym transferze Bale'a szykuje sprzedaż Ozila do Arsenalu.
Bez sensu. Izco gra rewelacyjnie to pismaki szukają rewelacji.

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2013, 22:15

francois pisze:
Castiel pisze:Ponoć Real po głośnym transferze Bale'a szykuje sprzedaż Ozila do Arsenalu.
Bez sensu. Izco gra rewelacyjnie to pismaki szukają rewelacji.
Arsenalowi potrzeba napastnika, a oni kupią kolejnego pomocnika;d chociaż Giroud znowu dzisiaj ukuł. Wenger pewnie chciałby zrobic jaki kolwiek transfer, żeby nie było, że tyle krzyku w okienku, a tu nic. Isco poki co wymiata i liczę, że Real będzie grał

Benzema
Ronaldo Bale Isco,

ewentualnie Bale na skrzydle, a Isco w środku. Póki co wygląda to imponująco, ale ta cena robi zgrzyt. :shock: :shock: :shock:

Moses z Chelsea, Sakho z PSG prawdopodobnie trafią do Liverpoolu ( dzisiaj na spotkaniu siedzieli obok siebie oglądając mecz na vipach L'poolu ). Moyses pójdzie na wypożyczenie, jeżeli rozwinie się jak poprzedni zawodnik Chelsea ( Sturridge ) to Live będą mieli masę pociechy z niego.

Edit
Maly
Nie można porównać Sturridge z Chelsea i Liverpoolu, bo jest to przepaść. Akurat BPL oglądam dużo i obecnie anglik spokojnie zasługuje na pierwszy skład w reprezentacji, a w klubie jest czołowym zawodnikiem. W tamtym sezonie na 20 spotkań strzelił 16 goli ( info z C+ jak komuś bardzo zależy może posprawdzać ), w tym także zaczyna wymiatać. Dla mnie jest to niesamowity postęp i będę się tego trzymał. Jeżeli Moses będzie stanowił takie samo ogniwo co anglik to Liverpool może sporo namieszać.

Gdzie dla Ciebie napisałem, że był nie rozwinięty? rozumiem, że dla niektórych rozwój w świecie piłkarskim to dwie bramki - rozwinięty i nie rozwinięty. Dla mnie jest to proces i śmiało mogę stwierdzić, że Cristiano Ronaldo świetnie się rozwinął w Realu, bo stał się lepszym zawodnikiem i dopracował swoje "słabości".

Ps. Everton świetnie się wzmocnił.
Ostatnio zmieniony 05 września 2013, 20:59 przez Eric6666, łącznie zmieniany 3 razy.

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 01 września 2013, 22:34

Eric6666 pisze:Moyses pójdzie na wypożyczenie, jeżeli rozwinie się jak poprzedni zawodnik Chelsea ( Sturridge )
sugerujesz chyba, że Sturridge nie był rozwinięty co oznacza twoją niewiedzę lub ignorancję, jedno lub drugie chciałbym naprostować - przechodząc do liverpoolu Sturridge był rozwinięty, zaczął strzelać od pierwszego meczu i strzelał już wcześniej w innych klubach, także w chelsea i to 9 goli w rundę czego choćby torres w barwach cfc nigdy nie dokonał...

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Ivory

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2013, 16:37

Władze naszego grupowego rywala, FC Kopenhagi podjęły "szokującą" decyzję w sprawie dystrybucji biletów.

http://ofsajd.onet.pl/plotki/skandal-w- ... icow/rd90z

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 września 2013, 16:22

Zapraszam do udziału w nowej edycji Fantasy Champions League, więcej w tym temacie: http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=23605.

Obrazek
Kogut W.

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 września 2013, 23:13

Intensywna jesień się szykuje, ale jak rok temu daliśmy radę, to myślę, że teraz tym bardziej. W styczniu pewnie przyjdzie zadyszka - dobrze, że wtedy nie ma LM. :prochno:

rad

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2013, 20:24

Za niewiele ponad 20 minut będziemy mogli obserwować kolejne włoskie drużyny w starciach Ligi Mistrzów. Trudno będzie jeszcze bardziej - bądź, co bądź - negatywnie nas wszystkich zaskoczyć, niż to uczynił wczoraj Juventus.
Niemniej jednak muszę przyznać, iż liczę na to, że Napoli dzisiaj co najmniej nie wygra. No ale, są na swoim terenie, grają dosyć dobrą piłkę, niewątpliwie będzie to dobry mecz.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2013, 20:29

W sumie mi to każdy wynik pasuje, z jednej strony to jeśli Napoli wygra i wyjdzie z grupy to grając w 1/8 ew. 1/4 moze potracic wiecej pkt lidze. Zas z drugiej strony jeśli przegrają to zaliczą niezły falstart, bo pewnie nieźle sie napalają (w sumie jak przegrają to poczują się jak my wczoraj) a to zawsze jakaś satysfakcja dla nas, przynajmniej dla mnie :D

Oprócz tego meczu w Neapolu to dzis nie ma innych tak ciekawych spotkań jak to ;)

Bruce Badura

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 września 2013, 20:33

Befałbe jest faworytem i czuję, że Lewy zagra dobry mecz. A Igła w LM zawodził.

Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 września 2013, 20:38

Szczerze... to fajnie by było jakby Napoli wygrało. Chciałbym usłyszeć szloch w głosach polskich komentatorów i płacz w postaci artykułów na stronach sportowych.

Ale obiektywnie patrząc, to Naplety raczej szans nie mają - Borussia (tak niedoceniana na tym forum) jest piekielnie mocną ekipą.

Zablokowany