Stroje na sezon 2012/13

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2012, 14:15

15Kowal pisze:
it doesn't matter pisze:za to mi sie podoba bardziej ta koszulka: http://forum.juventuz.org/attachment.ph ... 1339198635
W tym roku ma być chyba biała czcionka więc znaczek Nike pasuje.
Racja. Od dawna zapowiadany jest brak złotych wstawek w nowym trykocie, więc opcja z białą łyżwą i herbem na środku wydaje się bardziej realna. Mi osobiście nawet bardziej się to podoba niż wersja zapodana chwilę wcześniej ze złotym znaczkiem Nike. Jednak nie znaczy to, że koszulka jest ok. Wszystko moim zdaniem psuje ta paskudna wlepka, zresztą po raz kolejny. Przez to niemiłosiernie bije tandetą. Mam nadzieję, że wlepka okaże się fajkiem.
Ogólnie bardzo jarałem się na myśl o kupnie nowej koszulki. W końcu miała być klasyczna, w końcu bez wlepki, z mistrzowską tarczą i trzema gwiazdkami. Na razie okazuje się, że prawie wszystko bierze w łeb, bo ponoć ostatnie przecieki są dosyć prawdopodobne

Obrazek
Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2012, 10:45

Stroje zaprezentowane w tym roku (o ile się potwierdzą) są zaskakująco niezaskakujące. Nike poszedł w prostotę bez jakichkolwiek ekstrawagancji, które zwykle powodowały wśród fanów mnóstwo kontrowersji. I właściwie to mnie nawet tego brakuje...

Oczywiście kontrowersje z krojem, szerokością pasków, tego czy aby róż nie jest zbyt "homoseksualny" przeniosły się nieco na temat z liczbą gwiazdek więc równowaga została utrzymana. Mnie osobiście mało interesuje ile to gwiazdek się na koszulce znajduje, bo ja doskonale wiem jak to wyglądało w rzeczywistości. Pomysł z napisem wydaje mi się trafiony, bo nietypowy i przykładowo komentator niewłoskiej telewizji opowiadając co nieco na temat naszego stroju z pewnością wychwyci ten niuansik i będzie to okazja do choćby kilku zdań na temat tego problemu i zaprezentowania punktu widzenia Juventusu i jego kibiców.

Jedyny minus to już standardowo kwestia logo sponsora i tego w jaki sposób zostało ono wprasowane w koszulkę, ale do tego już się zdążyliśmy się przyzwyczaić... :/

Pozdrawiam!
15Kowal

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2012, 19:00

Obrazek

Na manekinie

Nowy... hmmm mam nadzieję, że projekt kibicowski, który krąży po sieci. Jedyne na co warto zwrócić uwagę to wkomponowanie Jeepa- IMO lepsze niż wlepka ale gorsze niż na jednolitym tle.
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2012, 19:04 przez 15Kowal, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2012, 19:03

CO JEST U DIABŁA? Miały być klasyczne pasy a nie znowu jakieś ząbkowane cuda. Projekt kibicowski wyprodukowany i opakowany?! To tak się da!? Miało być bez gwiazdek... :doh:
Boże, błagam, uczyń to fake'm :pray:

Obrazek
15Kowal

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2012, 19:09

pumex pisze:CO JEST U DIABŁA? Miały być klasyczne pasy a nie znowu jakieś ząbkowane cuda. Projekt kibicowski wyprodukowany i opakowany?! To tak się da!? Miało być bez gwiazdek... :doh:
Boże, błagam, uczyń to fake'm :pray:
Na 2 zdjęciu jest bez gwiazdek (to na manekinie).
Rok temu baliśmy się fortepianu, który też się zapowiadał, nawet były, o ile się nie myle, aukcje gdzieś z tymi koszulkami, więc trzeba mieć nadzieję, że to... coś to też fake.

Obrazek
Filippo911

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2012, 19:37

Koszulka na manekinie , i ten fortepian jo jakieś "wklejki" na Photoshopie .
Te pasy wyglądają delikatnie mówiąc nieciekawie .
Miejmy nadzieję , że to tylko jakieś chińskie wynalazki.

Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2012, 20:07

Fejk i tyle.

1. Spójrzcie na "jakość" wykonania tejże koszulki. Tarcza Scudetto jest chyba przyprasowana, ale Paint'em. Herb jest wykonany gorzej, niż na koszulce, którą z mógłbym kupić u cygana, którego czasami mijam w drodze do szkoły.
2. Wyjazdowa koszulka ma być czarna, co już na starcie przekreśla ten projekt, który wrzuciliście.
3. Takiego badziewia nie wcisnąłby nam nawet Moratti...

Punkt drugi jest chyba najważniejszy. W związku z tym taka koszulka nie ma brawa bytu.

Mam racje. To potwierdzone info.

Obrazek
Krystek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2012, 20:08

Te czarne paski są nie możliwe, bo mamy już wyjazdową czarną a ta by była traktowana też jako czarna.

Forza Juve!
danielos511

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2012, 22:59

15Kowal pisze:Obrazek

Na manekinie

Nowy... hmmm mam nadzieję, że projekt kibicowski, który krąży po sieci. Jedyne na co warto zwrócić uwagę to wkomponowanie Jeepa- IMO lepsze niż wlepka ale gorsze niż na jednolitym tle.

Albo ja jestem dziwny albo nie wiem, mnie sie podoba :D jak dla mnie oby:P

FORZA JUVENTUS!!!
rufi8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2012, 10:29

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=98193
Afera gwiazdkowa podobna do naszej orzełkowej :-D. Podobno Nike już przygotowało koszulki na nowy sezon na których są gwiazdki, a teraz Agnelli wyskoczył z tym tekstem: 30 na boisku. Ciekawe czy to prawda, czy tylko spekulacje prasowe.

mambooocha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2012, 12:27

rufi8 pisze:http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=98193
Afera gwiazdkowa podobna do naszej orzełkowej :-D. Podobno Nike już przygotowało koszulki na nowy sezon na których są gwiazdki, a teraz Agnelli wyskoczył z tym tekstem: 30 na boisku. Ciekawe czy to prawda, czy tylko spekulacje prasowe.
jakby nike coś takiego zrobiło to było by pięknie :D

fino alla fine FORZA JUVENTUS!
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2012, 14:06

Docierają do nas kolejne informacje. Choć są to na razie w żaden sposób niepotwierdzone plotki, to może warto je przedstawić. Otóż mówi się, iż UEFA nie zgodzi się na umieszczenie napisu "30 sul campo" na koszulkach przeznaczonych do gry w LM, zaakceptuje tylko gwiazdki, których z kolei nie chce zaakceptować FIGC :angry: Na razie nie wiadomo czy w tych przeciekach jest choćby trochę prawdy, ale może zrobić się niezły harmider
mambooocha pisze:
rufi8 pisze:http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=98193
jakby nike coś takiego zrobiło to było by pięknie :D
Zapomniano dodać, że ponoć Nike zrobiła już koszulki z 2 gwiazdkami... :/

Obrazek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2012, 14:29

No to w LM będziemy grali w innych koszulkach co oczywiście wszystkim telewidzom wyjaśni Szpaku jako karę za aferę korupcyjną.

Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2012, 14:40

pumex pisze:Docierają do nas kolejne informacje. Choć są to na razie w żaden sposób niepotwierdzone plotki, to może warto je przedstawić. Otóż mówi się, iż UEFA nie zgodzi się na umieszczenie napisu "30 sul campo" na koszulkach przeznaczonych do gry w LM, zaakceptuje tylko gwiazdki, których z kolei nie chce zaakceptować FIGC :angry: Na razie nie wiadomo czy w tych przeciekach jest choćby trochę prawdy, ale może zrobić się niezły harmider
O ile mi dobrze wiadomo nie ma nigdzie zapisane, ze gwiazdkę sie daje za 10 zwyciestw - to bylo tylko niepisane prawo stworzone przez kluby. Więc niech się gonią. Pozatym jakie są wytyczne UEFA jesli chodzi o koszulki? chyba tylko napis z tylu na jednolitym tle?

KLIK ==>www
Gotti

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2012, 14:49

Burdel się robi z tymi gwiazdkami. Ten napis to w ogóle była by jakaś totalna porażka.

Według mnie klub powinien po prostu całkowicie zrezygnować z gwiazdek i tym samym pokazać wszystkim, że mamy w dupie 2 odebrane mistrzostwa.

Przyszycie sobie trzeciej gwiazdki było by nie na miejscu, bo co by nie mówić to OFICJALNIE tych 30 tytułów nie mamy.

Bieganie z 2 gwiazdkami oznaczało by, że klub się pogodził z absurdalnym wyrokiem sądu, dlatego osobiście bardzo bym się cieszył jak całkowicie byśmy z gwiazdek zrezygnowali.

ODPOWIEDZ