Kontrakt Del Piero

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2012, 22:14

@D@$ pisze:
Z resztą jak ty to widzisz? Kupujemy jednego Higuaina czy tam Van Piersiego i sami ciągną cały sezon?
Napisałem Vucinicia i Matriego sprzedac w przypadku dobrych ofert, co oznacza, że jak nie ma owych, to zostają, a jak są to jest hajs na innych poza gwiazdą-napastników. Wiadomo, że 5 napastników w kadrze musi być.

Mam jedno pytanie do "postępowych". Po co sprzedawać Del Piero"? Proszę o konkretną odp. Da nam to: to to i to.

Ja mówię nie sprzedawać, bo jego rola w drużynie i przede wszystkim bramki, takie jak ta z interem, opcje jakie daje w ataku w 70 min meczu, kiedy trzeba robić zmiany ofensywne, a w przyszłym sezonie dochodzi LM, są warte małego miliona jaki zarabia. Czyli milion spożytkowany właściwie, jego obecność nikomu nie szkodzi, a kilka goli w sezonie da. Żadnego grania za zasługi itd.

alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 27 marca 2012, 22:26

Supersonic pisze:Mam jedno pytanie do "postępowych". Po co sprzedawać Del Piero"? Proszę o konkretną odp. Da nam to: to to i to.
No i będziemy go trzymać, dopóki będzie w stanie kopnąć z metra do pustej bramki, albo karnego strzelić?

Nie chcę wywalać DP na siłę, ale ta ostatnia podnieta nad nim mnie zdziwiła. Tak jakby w listopadzie nie było wiadomo, że to i owo jeszcze umie. Jako 5. napastnik może być. Pytanie czy on by chciał i czy nie lepiej w takim wypadku dać mu jeszcze pograć jako jeden z liderów drużyny w USA.

mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2012, 22:29

Supersonic pisze:Mam jedno pytanie do "postępowych". Po co sprzedawać Del Piero"? Proszę o konkretną odp. Da nam to: to to i to.
My go nie sprzedamy, my go oddamy komuś za darmo, bo będzie wolnym zawodnikiem bez kontraktu :wink:

Co do reszty się zgadzam. Marzy mi się żeby Alex zaliczył jeszcze kilka dobrych występów, czym przekonałby włodarzy naszego klubu do przedłużenia kontraktu jeszcze o rok :pray:

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
TomassoAG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 23:00

10 minut gry wystarczyło by Alex pokazał swój geniusz. Aż normalnie pokuszę się o stwierdzenie że to taki Messi tylko, że troszkę starszy :)

Obrazek
MaNieK_JuVe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 23:04

TomassoAG pisze:10 minut gry wystarczyło by Alex pokazał swój geniusz. Aż normalnie pokuszę się o stwierdzenie że to taki Messi tylko, że troszkę starszy :)
Jak już coś to Messi jest młodszą i uboższą wersją Alexa.

Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 23:06

MaNieK_JuVe pisze:
TomassoAG pisze:10 minut gry wystarczyło by Alex pokazał swój geniusz. Aż normalnie pokuszę się o stwierdzenie że to taki Messi tylko, że troszkę starszy :)
I brzydszą. Jest zdecydowanie mniej ładny. :doh:

Już to pisałem w temacie o Napoli, ale powtórzę tez tutaj, bo uchodze za antyfana Alexa ^^ Nie rozumiem, jak każdy, dlaczego Boriello gra tak dużo kosztem naszego kapitana, tudzież Matriego. A DP po prostu należy się minimum 25-30 minut w meczu, przy formie jaką prezentuje. :)
Ostatnio zmieniony 01 kwietnia 2012, 23:07 przez stahoo, łącznie zmieniany 1 raz.

TomassoAG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 23:07

MaNieK_JuVe pisze:
No tak, przepraszam. Masz 100% racji ;)
Ostatnio zmieniony 01 kwietnia 2012, 23:16 przez TomassoAG, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 23:11

Nie rozumiem dlaczego Alex gra tak mało, i dlaczego nie zostanie na przyszły sezon, skoro nadal potrafi zrobić różnice. To nie jest normalne :doh:

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
einherjar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 23:12

Alex Del Piero ------------------------ il capitano :dance:

Obrazek
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 23:38

Tak sobie myśle że dobrym wzmocnieniem na przyszły sezon będzie przedłużenie kontrakt z Alexem o kolejny rok :pray: Fajnie byłoby go zobaczyć grającego w Champions League w naszych barwach.

rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 01 kwietnia 2012, 23:52

asysta swoją droga, a pamietacie ten rajd gdzie minał 3 z zawodnikow, to tak szybko sie dzialo ze nie widzialem dokladnie, poezja!!

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2012, 00:14

rammstein pisze:a pamietacie ten rajd gdzie minał 3 z zawodnikow, to tak szybko sie dzialo ze nie widzialem dokladnie, poezja!!
Nie, nie pamiętamy. Przecież to było całe... nooo dawno.

Błagam, zostawcie ten temat w spokoju do czasu, aż będzie wiadomo coś nowego na w sprawie odejścia/pozostania Del Piero. W tym celu został założony, a jarać można się choćby w poszczególnych wątkach meczowych.
einherjar pisze:Alex Del Piero ------------------------ il capitano :dance:
Aha. I ja ciebie też. :doh:
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2012, 00:16 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
MaNieK_JuVe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2012, 00:14

Tak jeszcze wracając do tematu Alexa. On się idealnie nadaje by wejść na drugie 45 minut bądź ostatnie pół godziny. Wtedy ma właśnie duże szanse aby minąć podmęczonego rywala bądź zagrać nietuzinkowe podanie. Co przemawia za Borriello? Siła, gra głową, może i gra tyłem do bramki. Co przemawia za DP? Przemawia geniusz, prawdziwy geniusz.

Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2012, 07:43

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=88903
:ok:
Ja już podpisałem petycje :)
Dołączcie się, a nóż może ten pomysł zadziała :)
Nie wyobrażam sobie Juve bez Alexa, a jak pięknie byłoby zobaczyć Il capitano w Lidze Mistrzów
:whistle:

dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2012, 23:14

Tą petycję wymyślił jakiś głupek. Wątpię żeby Agnelli na siłę wywalał Del Piero z klubu, a ta petycja na to wskazuje. Trochę brak szacunku do zarządu. Dlatego jej nie podpiszę.

FORZA JUVE!!!
Zablokowany