Wszystko o Interze
- deszczowy
- Juventino
Czy ja mam tylko wrażenie, czy po cichu ściskamy lekko kciuki za Milan? 
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Z dwojga złego, lepiej, żeby wygrał Milan.deszczowy pisze:Czy ja mam tylko wrażenie, czy po cichu ściskamy lekko kciuki za Milan?

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Eric6666
- Juventino
nie ma co się kryć, nienawiść Milanu jest mniejsza niż do Interu ;d osobiście Milan lubię, bo są dosyć sympatycznym zespołem itd. ( prócz kilku zawodników jak Żyd ze Szwecji), a Inter od zarządu po zawodników to czysta nienawiść;ddeszczowy pisze:Czy ja mam tylko wrażenie, czy po cichu ściskamy lekko kciuki za Milan?
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- Pan Mietek
- Juventino
Ja nie będę udawał - jestem za Milanem właściwie od początku. Generalnie teraz w ogóle we Włoszech jest inter i cała reszta przeciw interowi, bo kiedy jedna drużyna wygrywa 4 razy z rzędu to wiadomo, że każdy by wolał, żeby passa się skończyła. Może ktoś mi zarzucać moją postawę ale do Milanu, choć jest wrogiem, generalnie nic nie mam, a interu nie trawię.
Eric6666, nie Żyd ze Szwecji, tylko obywatel Szwedzki Romskiego pochodzenia
Eric6666, nie Żyd ze Szwecji, tylko obywatel Szwedzki Romskiego pochodzenia

- L u k
- Interista
Byc moze tak powiedzial. Ale to juz inny tematMietson pisze:Lucio pewnie nie powiedział, że chce do Bayernu ale faktem jest, że jakiś czas temu stwierdził, że po wypełnieniu kontraktu z interem wraca do Niemiec.

;pKielbikJUVE pisze: Stawiasz piwo, jak odejdzie w lecie :C
Powiem ci to samo co powiedzial Lucio. W pilce nic nigdy nie wiadomo :>
Mysle, ze to byly tylko typowe "zagrywki" przed waznym meczem.Ouh_yeah pisze:Ranocchia nie zagra w derbach. Istnieje też możliwość, że opuści resztę sezonu.
Troszkę łamliwy chłopak jest.
Wedlug mnie sa bardzo male szanse, ze nie bedzie Chivu lub Ranocchi.
Mietson pisze: Łamliwy ale przyznać trzeba, że solidny. Niestety nie to co nasz Bonucci.

Chivu-RanocchiaFenrir pisze:http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... ilan-derby
Ktos jest w stanie okreslic jak w obliczu kontuzji Chivu wygladac bedzie srodek obrony interu w sobotnim spotkaniu?

- Amarillo
- Juventino
Taka opcja jest bardziej prawdopodobna niż mogłoby się to wydawać z początku. Aczkolwiek Lazio to nie jest łatwy przeciwnik, nawet grając u siebie Napoli będzie się musiała napocić aby zdobyć 3 punkty.Wiking pisze: Co do meczu... może remis? + wygrana Napoli? Dopiero by się działo
Co do samych derbów Mediolanu, decydujący może okazać się brak Ibrahimovicia. Jednak trudno mi wyobrazić sobie Milan, który w tym sezonie przegrywa 2 mecze z rzędu.
Sapere Aude!
- Lord of San Siro
- Interista
W życiu takie rzeczy się zdarzają. Derby rządzą się swoimi prawami, ale chyba jednak my jesteśmy faworytem tego meczu. Na pewno nie może być cienia asekuranctwa w tym spotkaniu, a zauważyłem, że przed meczami w LM (Schalke we wtorek) czasem odpuszczaliśmy. Nie lubie typować wyników drużyn, którym kibicuję, ale stawiam na 2-0 dla nas.Amarillo pisze: Jednak trudno mi wyobrazić sobie Milan, który w tym sezonie przegrywa 2 mecze z rzędu.
edit: No cóż, mój typ był kompletnie przestrzelony. Cóż napisać, zostaliśmy rozbici i upokorzeni. Tak słabego spotkania w naszym wykonaniu chyba nie widziałem, albo widziałem, ale tak dawno temu, że tego nie pamiętam. Głupio stracona bramka w pierwszej minucie, póżniej przewaga Milanu, a następnie kilka stuprocentowych sytuacji z naszej strony, tyle dobrego. Druga połowa to już kompletna katastrofa, słuszna czerwona kartka ustawiła cały mecz do końca i należy się cieszyć, że w bramce mamy Julio Cesara, bo byłby absolutny blamaż, a tak jest tylko duży wstyd. Szanse na scudetto wciąż są, ale, nie okłamujmy się, będzie bardzo ciężko.
Ps. Cassano to jednak ma problemy z głową.
Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!
- Tharp
mixery pisze:Nikt jeszcze nie wspomniał o meczu z Schalke? :lol:
Ładny gol Stankovicia.

ech, ty trollu ;p
Ladnie to schalke pokazali nerazzurim gdzie ich miejsce w lm
- KondzioJuveFans
- Juventino
a pamiętam jak Interisci śmiali się z nas , że remisujemy z Lechem. Wole remis z Poznaniakami niepełnym składem niż takie baty na własnym terenie z Schalke.
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mimo wszystko nie ma co porównywać tych dwóch spotkań. Tutaj faza grupowa LE i remis z ogórkami, jak na warunki Juve. A pomimo klęski Interu na własnym stadionie, to jednak jest to 1/4 LM i z kimś nieporównywalnie lepszym od Lecha.KondzioJuveFans pisze:a pamiętam jak Interisci śmiali się z nas , że remisujemy z Lechem. Wole remis z Poznaniakami niepełnym składem niż takie baty na własnym terenie z Schalke.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- kosciu88
- Juventino
Co nie zmienia faktu ze taki wynik Interu to wstyd i posmiac sie moznaAntichrist pisze:Mimo wszystko nie ma co porównywać tych dwóch spotkań. Tutaj faza grupowa LE i remis z ogórkami, jak na warunki Juve. A pomimo klęski Interu na własnym stadionie, to jednak jest to 1/4 LM i z kimś nieporównywalnie lepszym od Lecha.KondzioJuveFans pisze:a pamiętam jak Interisci śmiali się z nas , że remisujemy z Lechem. Wole remis z Poznaniakami niepełnym składem niż takie baty na własnym terenie z Schalke.