Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 13:49

Szczerze to mam gdzieś ten mecz, nie mam pół powodu, by kibicować którejś ze stron, już lepiej jakby jakiejś Napoli czy Udinese poszło na mistrza, ale o to będzie ciężko :/

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 13:51

Czy ja mam tylko wrażenie, czy po cichu ściskamy lekko kciuki za Milan? :wink:

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 15:07

deszczowy pisze:Czy ja mam tylko wrażenie, czy po cichu ściskamy lekko kciuki za Milan? :wink:
Z dwojga złego, lepiej, żeby wygrał Milan. ;)

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Eric6666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 16:37

deszczowy pisze:Czy ja mam tylko wrażenie, czy po cichu ściskamy lekko kciuki za Milan? :wink:
nie ma co się kryć, nienawiść Milanu jest mniejsza niż do Interu ;d osobiście Milan lubię, bo są dosyć sympatycznym zespołem itd. ( prócz kilku zawodników jak Żyd ze Szwecji), a Inter od zarządu po zawodników to czysta nienawiść;d

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 17:15

Ja nie będę udawał - jestem za Milanem właściwie od początku. Generalnie teraz w ogóle we Włoszech jest inter i cała reszta przeciw interowi, bo kiedy jedna drużyna wygrywa 4 razy z rzędu to wiadomo, że każdy by wolał, żeby passa się skończyła. Może ktoś mi zarzucać moją postawę ale do Milanu, choć jest wrogiem, generalnie nic nie mam, a interu nie trawię.

Eric6666, nie Żyd ze Szwecji, tylko obywatel Szwedzki Romskiego pochodzenia :D

Wiking

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 17:33

Ja teorie mam taką, że Milan to wróg którego darzy się szacunkiem, natomiast Inter... no cóż... :roll:

Co do meczu... może remis? + wygrana Napoli? Dopiero by się działo :)

L u k

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 17:55

Mietson pisze:Lucio pewnie nie powiedział, że chce do Bayernu ale faktem jest, że jakiś czas temu stwierdził, że po wypełnieniu kontraktu z interem wraca do Niemiec.
Byc moze tak powiedzial. Ale to juz inny temat ;)
KielbikJUVE pisze: Stawiasz piwo, jak odejdzie w lecie :C
;p

Powiem ci to samo co powiedzial Lucio. W pilce nic nigdy nie wiadomo :>
Ouh_yeah pisze:Ranocchia nie zagra w derbach. Istnieje też możliwość, że opuści resztę sezonu.

Troszkę łamliwy chłopak jest.
Mysle, ze to byly tylko typowe "zagrywki" przed waznym meczem.

Wedlug mnie sa bardzo male szanse, ze nie bedzie Chivu lub Ranocchi.
Mietson pisze: Łamliwy ale przyznać trzeba, że solidny. Niestety nie to co nasz Bonucci.
;)
Fenrir pisze:http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... ilan-derby

Ktos jest w stanie okreslic jak w obliczu kontuzji Chivu wygladac bedzie srodek obrony interu w sobotnim spotkaniu?
Chivu-Ranocchia ;)

Obrazek
Amarillo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 18:10

Wiking pisze: Co do meczu... może remis? + wygrana Napoli? Dopiero by się działo :)
Taka opcja jest bardziej prawdopodobna niż mogłoby się to wydawać z początku. Aczkolwiek Lazio to nie jest łatwy przeciwnik, nawet grając u siebie Napoli będzie się musiała napocić aby zdobyć 3 punkty.

Co do samych derbów Mediolanu, decydujący może okazać się brak Ibrahimovicia. Jednak trudno mi wyobrazić sobie Milan, który w tym sezonie przegrywa 2 mecze z rzędu.

Sapere Aude!
Lord of San Siro

Interista
Interista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 marca 2011, 19:00

Amarillo pisze: Jednak trudno mi wyobrazić sobie Milan, który w tym sezonie przegrywa 2 mecze z rzędu.
W życiu takie rzeczy się zdarzają. Derby rządzą się swoimi prawami, ale chyba jednak my jesteśmy faworytem tego meczu. Na pewno nie może być cienia asekuranctwa w tym spotkaniu, a zauważyłem, że przed meczami w LM (Schalke we wtorek) czasem odpuszczaliśmy. Nie lubie typować wyników drużyn, którym kibicuję, ale stawiam na 2-0 dla nas.

edit: No cóż, mój typ był kompletnie przestrzelony. Cóż napisać, zostaliśmy rozbici i upokorzeni. Tak słabego spotkania w naszym wykonaniu chyba nie widziałem, albo widziałem, ale tak dawno temu, że tego nie pamiętam. Głupio stracona bramka w pierwszej minucie, póżniej przewaga Milanu, a następnie kilka stuprocentowych sytuacji z naszej strony, tyle dobrego. Druga połowa to już kompletna katastrofa, słuszna czerwona kartka ustawiła cały mecz do końca i należy się cieszyć, że w bramce mamy Julio Cesara, bo byłby absolutny blamaż, a tak jest tylko duży wstyd. Szanse na scudetto wciąż są, ale, nie okłamujmy się, będzie bardzo ciężko.

Ps. Cassano to jednak ma problemy z głową.

Cent'anni di storia ... di serie B non ho memoria!!!
mixery

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2011, 00:01

Nikt jeszcze nie wspomniał o meczu z Schalke? :lol:

Ładny gol Stankovicia.

Tharp

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2011, 00:04

mixery pisze:Nikt jeszcze nie wspomniał o meczu z Schalke? :lol:

Ładny gol Stankovicia.
Obrazek
ech, ty trollu ;p

Ladnie to schalke pokazali nerazzurim gdzie ich miejsce w lm

mixery

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2011, 00:06

A tak, moja wina, teraz doczytałem. Wiedziałem że gdzieś musi być kilka stron z najazdami na Inter i włoską piłkę.

Jaki miły wieczór :C .

KondzioJuveFans

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2011, 08:57

a pamiętam jak Interisci śmiali się z nas , że remisujemy z Lechem. Wole remis z Poznaniakami niepełnym składem niż takie baty na własnym terenie z Schalke.

Fino Alla Fine Forza Juventus!
Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2011, 09:56

KondzioJuveFans pisze:a pamiętam jak Interisci śmiali się z nas , że remisujemy z Lechem. Wole remis z Poznaniakami niepełnym składem niż takie baty na własnym terenie z Schalke.
Mimo wszystko nie ma co porównywać tych dwóch spotkań. Tutaj faza grupowa LE i remis z ogórkami, jak na warunki Juve. A pomimo klęski Interu na własnym stadionie, to jednak jest to 1/4 LM i z kimś nieporównywalnie lepszym od Lecha.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 kwietnia 2011, 10:11

Antichrist pisze:
KondzioJuveFans pisze:a pamiętam jak Interisci śmiali się z nas , że remisujemy z Lechem. Wole remis z Poznaniakami niepełnym składem niż takie baty na własnym terenie z Schalke.
Mimo wszystko nie ma co porównywać tych dwóch spotkań. Tutaj faza grupowa LE i remis z ogórkami, jak na warunki Juve. A pomimo klęski Interu na własnym stadionie, to jednak jest to 1/4 LM i z kimś nieporównywalnie lepszym od Lecha.
Co nie zmienia faktu ze taki wynik Interu to wstyd i posmiac sie mozna :dance:

ODPOWIEDZ