Serie A (4): JUVENTUS 1-1 Bologna
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Zgadzam się z pumexem. Dzięki lekkomyślności Vucinicia i De Ceglie straciliśmy 2 punkty. Kiedy Conte przejrzy na oczy i zacznie grać Vidalem i Eliją w pierwszym składzie?
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- roccoco23r
- Juventino
Sędzia trochę amatorką sypał. Ale mamy lidera^^
- djj
- Juventino
Jak ktoś pociśnie Conte w tym spotkaniu to jest dla mnie jasnym sygnałem, że jest totalnym idiotą. Piękna gra naszych. Szkoda zmarnowanych sytuacji i remisu z Bolonią.
Vucinic kosztował nas dzisiaj 2 pkt. nie chcę go widzieć w następnych meczach jak już odpokutuje swoją karę za wrodzoną głupotę.
Vucinic kosztował nas dzisiaj 2 pkt. nie chcę go widzieć w następnych meczach jak już odpokutuje swoją karę za wrodzoną głupotę.
- IGI
- Juventino
?? W drugiej polowie byl wrecz genialny. W pierwszej szału nie było.pumex pisze: Pirlo był dziś słaby
Wielki szacunek dla Juventusu. Moze i zremisowalismy z ogokami, ale pokazalismy jaja. Do ostatniej minuty staralismy sie wygrac, zabraklo szczescia.
Najbardziej zdenerwowal mnie de ceglie. Bylem prawie pewny, ze padnie bramka po tym roznym.

- ZZX
- Juventino
Giaccherinni i DC - beznadzieja.
Strasznie żal straconych 2p ale... drużyna grała niesamowicie pomimo braku zawodnika (a przez pewien czas nawet 2-jak DC "grał")
Sędzia Kalosz
o i Marchisio - też słabooo
Strasznie żal straconych 2p ale... drużyna grała niesamowicie pomimo braku zawodnika (a przez pewien czas nawet 2-jak DC "grał")
Sędzia Kalosz
o i Marchisio - też słabooo
Ostatnio zmieniony 21 września 2011, 22:43 przez ZZX, łącznie zmieniany 1 raz.
- Simi
- Qualità Juventino
Jestem pewien że przebił go De Ceglie. Przez niego straciliśmy bramkę bo bawił się pod polem karnym. Szkoda 2 pkt ale nie ma tragedii.Castiel pisze:Idź się umyj. Giaccherini zagrał całkiem nieźle. Najgorzej Marchisio.Monte Cristo pisze:Juz nigdy wiecej nie chce widziec Giaccherinniego.
- Monte Cristo
- Juventino
Albo wiesz co, jeszcze lepiej... wziasc Giaccheriniego jak mozna miec Giovinco. To dopiero misterium.mnowo pisze:Powtórzę to, co mówiłem w weekend: nie mam pojęcia, co Conte widzi w Giaccherinim. Po prostu nie mam bladego pojęcia. Oddać Martineza, wziąć Gaccheriniego... transakcja stulecia po prostu.
- Wojtek
- Juventino
Powinniśmy spokojnie zdobyć 3pkt nawet w 10. Kto wie może jakby grał Elia a nie Giac
Ogólnie Pirlo show jest dobry określeniem. Naprawde szkoda tych 2pkt ale naprawde w tym meczu Juventus mi się podobał. Za kadencji DN byśmy to przegrali.
PIRLO, LICHTSTINER

PIRLO, LICHTSTINER

Ostatnio zmieniony 21 września 2011, 22:42 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cube - fan Juve
- Juventino
Co wy z tym Giaccherinim? Lepiej zagrał od Krasica... :doh:
Ostatnio zmieniony 21 września 2011, 22:43 przez Cube - fan Juve, łącznie zmieniany 1 raz.
- filippo
- Juventino
Juventus pokazał charakter, tak charakter, bo w dziesięciu zapieprzali po golu wszyscy, wypruwali sobie flaki, w szczegolnosci lichtsteiner który jest niezmordowany...
Wszyscy pokazali charakter, z wyjątkiem Vucinica, który musi przeprosić drużyne za swoje zachowanie bo przez niego zremisowaliśmy! Znienawidziłem tego leszcza dzisiaj raz na zawsze.
Jeszcze jedno
Myliłem się co do Giaccheriniego, jest naprawde niezły, a w porównaniu z Krasiciem to jest genialny...sorry ale Krasic to jakas miernota co nie potrafi sobie dobrze wypuscic piłki czy uderzyć w prostokąt
O de Ceglie sie nie bede wypowiadał bo to śmiech na sali, dyzma i totalna pomyłka. TAKIE COŚ nie ma prawa siedzieć na ławce Juventusu, a co dopiero grać
Wszyscy pokazali charakter, z wyjątkiem Vucinica, który musi przeprosić drużyne za swoje zachowanie bo przez niego zremisowaliśmy! Znienawidziłem tego leszcza dzisiaj raz na zawsze.
Jeszcze jedno
Myliłem się co do Giaccheriniego, jest naprawde niezły, a w porównaniu z Krasiciem to jest genialny...sorry ale Krasic to jakas miernota co nie potrafi sobie dobrze wypuscic piłki czy uderzyć w prostokąt
O de Ceglie sie nie bede wypowiadał bo to śmiech na sali, dyzma i totalna pomyłka. TAKIE COŚ nie ma prawa siedzieć na ławce Juventusu, a co dopiero grać