Koszulki na sezon 2010/2011
- Eric6666
- Juventino
oby nie.... wyglądają jakby piksele wychodziły z pasków;/ koszulka z Torresem, albo od centka najlepszemrozzi pisze:http://www.tuttosport.com/calcio/2010/0 ... +tricolore
Nieoficjalne, ale... Przypominam, że w zeszłym roku też miały miejsce przecieki i na forach pojawiały się trykoty przypominające wersje finalne. Mi tam się nie podobają...
- blackadder
- Juventino
http://img683.imageshack.us/img683/3049 ... ve1bis.jpg
http://img99.imageshack.us/img99/6360/j ... 914379.jpg
Te podobaja mi sie bardzo.
http://img99.imageshack.us/img99/6360/j ... 914379.jpg
Te podobaja mi sie bardzo.
- Gathafi
- Juventino
to wersja limitowanaJuventus F.C. pisze:WitamAzteck pisze:Z posrod wszystkich projektow jak narazie najbardziej podobal mi sie ten z Torresem na plecach
PS: znalazlem projekt naszej nowej wyjazdowki![]()
Uploaded with ImageShack.us
moze Materacowi sie spodoba w koncu lubi tego typu wstawki :lol:
Czy mogę gdzieś zakupić taką koszulke?? Sprzedają ją gdzieś?
Strasznie mi się spodobała:):)
Pozdrawiam

- sFieSu
- Juventino
Z tych co tutaj zostaly wrzucone koszulki to jedynie dwa projekty sa godne uwagi.
1. ) Remake koszulki jeszcze za czasu sponsora Sony Mini Disc.
2. ) Z Torresem.
Reszta taka se.
Ale niektóre już naprawdę wołają o pomstę do nieba, te zygzaki to juz przesada ;D
1. ) Remake koszulki jeszcze za czasu sponsora Sony Mini Disc.
2. ) Z Torresem.
Reszta taka se.
Ale niektóre już naprawdę wołają o pomstę do nieba, te zygzaki to juz przesada ;D

- Juventus F.C.
- Juventino
Azteck pisze:to wersja limitowanaJuventus F.C. pisze:WitamAzteck pisze:Z posrod wszystkich projektow jak narazie najbardziej podobal mi sie ten z Torresem na plecach
PS: znalazlem projekt naszej nowej wyjazdowki![]()
moze Materacowi sie spodoba w koncu lubi tego typu wstawki :lol:
Pozdrawiamjak narazie wyprodukowano tylko 2 sztuki: jedna poszla dla Materaca druga dla Morattiego :lol:
Przydały by się im takie

A tak na poważnie skombinujecie mi chociaż grafikę pod taką koszulkę??
Głownie chodzi mi o Fana Juve lejącego na inter w jakiejś dużej rozdzielczości??
Dużo jest gości na allegro co robią nadruk i może by się udało mieć taką koszulkę:):)
- Gathafi
- Juventino
ten fan to "Calvin-pissing" wpisz w google i ci wyskoczy tego cala masaJuventus F.C. pisze:Azteck pisze:to wersja limitowanaJuventus F.C. pisze:
Witam
Pozdrawiamjak narazie wyprodukowano tylko 2 sztuki: jedna poszla dla Materaca druga dla Morattiego :lol:
Przydały by się im takie
A tak na poważnie skombinujecie mi chociaż grafikę pod taką koszulkę??
Głownie chodzi mi o Fana Juve lejącego na inter w jakiejś dużej rozdzielczości??
Dużo jest gości na allegro co robią nadruk i może by się udało mieć taką koszulkę:):)
najlepszej rozdzielczosci znalazlem takiego oto:

dorzucisz logo Interu i bedziesz mial komplet

- Alfa i Omega
- Juventino
gwiazdki do smoka mają to, że wyglądają kiczowato bardzo ; >LeVi pisze:Co mają gwiazdki do smoka? Inter tym wężem reprezentuje tandetę jakich mało... Dwie gwiazdki to część naszego herbu(może nie dosłownie). Poza tym budzą dobre skojarzenia.Alfa i Omega pisze:dokładnie, to samo skojarzenie - kurczak z koszulki Interu.stahoo pisze:Beznadziejna wyjazdówka :lol: :twisted: Gwiazdki na rekawach w stylu smokowęża Interu 8)
jarmarczna. sentymentalnie też jej nie traktuję, bo w 96 to nawet fanem Juve nie byłem jeszcze.
eee... to do mnie? ; )LeVi pisze: Aha. Co to są dzisiejsze kolory? Chyba nie masz na myśli strojów Barcy przypominających drogowe kamizelki
- Wojtek
- Juventino
Na 2011/2012 ? Ja tu nie widze 3 gwiazdki nad herbem :CMati1990 pisze:Wy tu gadu gadu o strojach na przyszły sezon, a ja dostałem przeciek za pośrednictwem painta koszulki domowej na sezon 2011/2012 :lol:
Te Zygzaki to jakaś masakra, najlepsze projekty to ta z toressem i te niczym z CL 96

PS.Co wy chcecie od koszulek Man Utd w tym sezonie mi się podobały...
- tabo89
- Juventino
Kolejne projekty prosto z PES'a robione na wzór Barcy bo bardzo możliwe, że właśnie takie będziemy mieć. Dlatego też tak a nie inaczej na tym projekcie wygląda bramkarska i wyjazdówka. Nie jest źle.

Ostatnio zmieniony 24 maja 2010, 21:08 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gathafi
- Juventino
no co ty gadasz :!: przeciez w naszej koszulce na sezon 2010-11 juz biega Materazzi zreszta sam zobacz :CMati1990 pisze:Wy tu gadu gadu o strojach na przyszły sezon, a ja dostałem przeciek za pośrednictwem painta koszulki domowej na sezon 2011/2012 :lol:
Mogli by zapowiedzieć prezentację koszulek, albo dać jakieś informację, bo jestem ciekawy wkomponowania się nowego sponsora. Oby były cienkie pasy i czarne spodenki

- Hubson
- Juventino
O WOOOOOOW one są wyglebiste !! Bardzo bym chciał żeby w takich hasali sobie w nowym sezonietabo89 pisze:Kolejne projekty prosto z PES'a robione na wzór Barcy bo bardzo możliwe, że właśnie takie będziemy mieć. Dlatego też tak a nie inaczej na tym projekcie wygląda bramkarska i wyjazdówka. Nie jest źle.

- Marian.
- Juventino
Te wyjazdowe podane przez Tabo z PES'a są <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. A jeżeli chodzi o domówki to jeżeli miałyby takie być to będą bardzo podobne jak te z sezonu 2008/2009. Ale wolę takie jakie zapodałeś niż z jakimiś zygzakami.
Edit. Tylko ta bramkarska jakaś taka...niefajna.
Edit2. Na wyjazdówkach nie będzie BetClick'a :C
Edit. Tylko ta bramkarska jakaś taka...niefajna.
Edit2. Na wyjazdówkach nie będzie BetClick'a :C