Serie A (16): Bari 3-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2009, 08:54

Jedno zwycięstwo w 5 ostatnich meczach i 4 porażki. Powoli stajemy się przeciętniakiem, drużyną walczącą o podium. Nawet nazwą już nie straszymy. Zarząd zamiast przycisnąć Ferrarę co chwile podkreśla, że jego posada jest pewna i przybija z nim piątki. Paranoja.

Gdyby tylko Capello mógł wrócić do Turynu...

Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2009, 08:56

Czas wszystkim Blancom, Seccom, Ferrarom i Diegom natrzaskać po mordach.

Ferrara ! co ? 3-5-8 ! :prochno:

Obrazek
gruzin_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2009, 09:21

a ja będę bronił Cannavaro, bo bije na głowę swojego wczorajszego partnera ze środeczka. jedynie co można mu zarzucić to faul w polu karnym, bo do tego momentu trzymał całą defensywę jak się patrzy. Legro ile razy z kimś walczy -kładzie go na ziemię.
a przy fatalnym zdaje się wybiciu wprost w Molinaro, Canna był jedynym który cokolwiek robił reszta stała jak trąby.
Diego zagrał bardzo dobry mecz (pomijając karnego- którego nie wiem dlaczego nie strzelał Trezeguet :doh: ), za to Marchisio zagrał beznadziejnie (czego większość jakby nie zauważyła ), a jeszcze gorzej Tiago.
Poulsen moim zdaniem lepiej wyglądał na swojej pozycji od Melo (którego wogóle mi nie brakowało).
Amauri jest do niczego. czekam aż wróci Vicenzo i stworzy duet z Cobrą.

armin997

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2009, 09:40

Ja mogę zostać trenerem Juve i to zaraz. Rzucę piłkę na boisko i powiem chłopakom, GRAJCIE TO CO KAŻ :bravo: DY WAS POTRAFI NAJLEPIEJ!! Ustawił bym tylko dwóch napastników i Diego za nimi. Na pewno bym miał lepsze wyniki od CIRO. :C

kiler_bandyta

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2009, 09:46

Bez jaj, ambicji, woli walki i serca do gry to i najlepsze transfery i najdrożsi zawodnicy nic nie zmienią. Odpalcie youtuba i zobaczcie jak grali Diego, Melo. Baaa zobaczcie jak grali choćby Tiago i Poulsen! Czemu w Juve juz tak nie grają. Zapomniałbym o kontuzjach - sztab medyczny won ! cały! co poskladają to i tak się rozleci! Ile tak jeszcze ma być? ze 2 sezony?

Umrę tak jak żyłem... z sercem w biało-czarnych barwach...
armin997

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2009, 09:49

Będę to za każdym razem powtarzał MOGGI wróć!!! :bravo: :bravo: :bravo:

Madara

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2009, 09:52

Zawodnicy dostają niezły wycisk na treningach.
Ferrara robi podobno takie treningi jak Lippi - swego czasu najcięższe w lidze.
No i nie dziwmy się, że kiepsko to wygląda jak w Serie A gra się wolno.
W dodatku wiek zawodników.
Nie ma się co dziwić.
Napastnicy nie umieją grać nogami.
Obrońcy poza Chiellinim i Caceresem są za wolni.
Moim zdaniem oni się kompletnie nie rozumieją.
Poza tym przydałoby się chociaż słowo krytyki od szefów klubu.
Piłkarze nie są krytykowani więc wisi im to i nie widzą problemu.

Giovani

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2009, 10:05

Moggi by ich wyprostował... :doh:

Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2009, 10:06

armin997 pisze:Ja mogę zostać trenerem Juve i to zaraz. Rzucę piłkę na boisko i powiem chłopakom, GRAJCIE TO CO KAŻ :bravo: DY WAS POTRAFI NAJLEPIEJ!! Ustawił bym tylko dwóch napastników i Diego za nimi. Na pewno bym miał lepsze wyniki od CIRO. :C
To ja CI powiem, że masz mój głos. Grając 3 zawodników , to byś dla nas zdobył Scudetto :rotfl:

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2009, 10:12

sexiudo pisze:Skoro Sebastian jest urodzonym skrzydłowym, to chyba najwyższa pora na 4-4-2. Z Sebą i Camorem po bokach.
4-4-2 jest w obecniej sytuacji bez sensu, bo:
sexiudo pisze:Zrzućmy się na kartę zawodniczą Amauriego i go wykupmy, on tam nie pasuje. Trezeguet to lis pola karnego, ale prawdziwy lis, zawsze znajdzie się tam, gdzie powinien.
oprócz Treza (kto by się tego przed sezonem spodziewał), nie mamy napastników.
Brutalo pisze: ---Trezeguet----Del Piero
-Giovinco----------Diego
------Momo ?-----Poulsen (Melo niech... nabiera dystansu)
Brazzo-Legro :/ - Canna :/ - Caseres
-------------Manninger :happy: -----
Alex jest na chwilę obecną beznadziejny, Momo kontuzjowany a Diego wczoraj grając z prawej strony zniknął.
4-4-2 odpada. 4-2-3-1!
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2009, 10:20 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Madara

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2009, 10:19

Kolejne miliony euro będą musiały w lecie wypłynąć z kasy.
Oby tym razem nie na pomocnika tylko na porządnych obrońców.

armin997

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2009, 10:23

To ja CI powiem, że masz mój głos. Grając 3 zawodników , to byś dla nas zdobył Scudetto :rotfl:[/quote]
Dopisz sobie resztę, ja miałem na myśli tylko grę z przodu ja bym chciał żeby Diego grał za dwoma napastnikami :naughty:
odpowiedź dla Molek big fun juve
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2009, 10:26 przez armin997, łącznie zmieniany 1 raz.

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2009, 10:25

armin997 pisze:To ja CI powiem, że masz mój głos. Grając 3 zawodników , to byś dla nas zdobył Scudetto :rotfl:
Dopisz sobie resztę, ja miałem na myśli tylko grę z przodu ja bym chciał żeby Diego grał za dwoma napastnikami[/quote]
Wczoraj tak zagrał. To nie jest gwarant sukcesu jak widać.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
armin997

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2009, 10:37

Czy wy zauważyliście we wczorajszym meczu jak gra JUVE jest schematyczna. Bramkarz do obrońcy lub pomocnika, podanie na skrzydło, ze skrzydła wrzutka w pole karne. Mając Diego w składzie(będę go bronił) trzeba grać podaniami, szybka klepka. Ja już nie mówię że musi być tyle podań co pokazuje Barcelona, na razie w Juve to nierealne. Ja wiem dlaczego Diego tak długo holuje piłkę, PO PROSTU NIE MA JEJ DO KOGO PODAĆ, to czeka aż go będzie na nim Faul. Czy był wczoraj choć jedna akcja z której zawodnik wyszedł na czystą pozycję, robiąc w przysłowiowego ch.... obronców. NIE i nie zapowiada się że będzie. I szkoda sie rozpisywać o wieku i poszczególnych zawodnikach i ich przydatności do składu. Bo nie jeden europejski zespół chciał by mieć takich zawodników, jak ma Juve, potrzeby jest drygent czyt.trener odpowiedni do ustawienia gry OFENSYWNEJ zespołu a nie skupiającej sie na obronie Ferrara to nie LIPPI ani CAPELLO :evil:

jsduga

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 grudnia 2009, 10:38

Zdziwiła Was ta porażka w marnym stylu ze słabym przeciwnikiem??? Mnie nawet nie bardzo.Byłem przygotowany na taki obrót sytuacji.Już nawet nie mam siły wylewać żalu co było złe,co daremne i żałosne.Tego się nie da już słowami ogarnąć.Nie da się wiecznie pisać o tym,że w Juve jest GIGANTYCZNY :doh: kryzys,którego nikt nie może ogarnąć.
Frajerstwo pogania frajerstwem....
Pozdrawiam wytrwałych kibiców :happy:

„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
Zablokowany