Felipe Melo
- Vincitore
- Juventino
Wiedziałem że potwierdzą Melo. Cóż za piękny wieczór. Nareszcie koniec tej sagi, muszę powiedzieć że początku średnio wierzyłem w ten transfer a jednak się udało
.
Melo u nas. Marchionni odszedł. Pięknie!

Melo u nas. Marchionni odszedł. Pięknie!
- Kamex22
- Juventino
Lypsky pisze:Ja chciałbym się dowiedzieć co to za typ w studio, który mówił o Melo i MM i czy oby na pewno to potwierdzenie?
Tez nie wiem co to za typ, ale ludzie tam na prezentacji Diego sie cieszyli wiec jakby to bylo jakies klamstwo to Blanc i Secco by pewnie zaprzeczyli

- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nie jestem przekonany do tego czy Melo w obecnej sytuacji jest nam koniecznie potrzebny. Ale to dobrze. Chłopak będzie miał okazję się wykazać.
Ostatnimi czasy nie miałem neta, mógłby mi ktoś życzliwy podać konkrety tej transakcji?
EDIT: Wielkie dzięki Fenrir.
Mam nadzieję, że jest wart takiej kasy ten zawodnik.
EDIT2:
Ostatnimi czasy nie miałem neta, mógłby mi ktoś życzliwy podać konkrety tej transakcji?
EDIT: Wielkie dzięki Fenrir.
Mam nadzieję, że jest wart takiej kasy ten zawodnik.
EDIT2:
Ale tylko wtedy gdy nikt nie wtrąca się mi pomiędzy te dwie rzeczykamilu_87 pisze:Czy ja wiem ? wódka + zakąska i jest dobrzemnowo pisze:Polakom nie dogodzisz...zoff pisze:Nie jestem przekonany do tego czy Melo w obecnej sytuacji jest nam koniecznie potrzebny.
Ostatnio zmieniony 09 lipca 2009, 21:59 przez zoff, łącznie zmieniany 2 razy.
- Madara
- Juventino
Szybkie działanie Juventusu w tej sprawie.zoff pisze: mógłby mi ktoś życzliwy podać konkrety tej transakcji?
Początkowo miałoby 20 mln + MM, poźniej nie mógł się dogadać odnośnie swojej pensji z Violą dlatego Juve dołożyło kolejny milion i załatwiło sprawę.