LM [1/8 (2)]: JUVENTUS 2-2 [2-3] Chelsea
- Loremaster
- Juventino
Oczywiście myślisz, że jesteś wielkim inteligentem ironizując na poziomie właśnie gimnazialisty.Juve Master pisze:Skończ brać, odpocznij, kup nowy numer bravo sport, skończ gimnazjum. Następnie udzielaj się na forum.Loremaster pisze:sędzia też było dno , jak żaden z dwójki balletti , cech nie dostlai czerwonej ?
za co Chellini dostał druga żółtą ?
zawodnicy Chelsea często faulowali (Obi Mikel ) i nic.
2 POST:
Proszę dajcie spokój z tym chwaleniem Ranieriego
Taktyka była idiotyczna, Del Piero w roli Diego czy innego zawodnika, nie te lata niestety, tak to on grał w 1996-97 roku. Teraz nie ma szybkości do tego, nadal jest świetny ale tylko jako napastnik.
Ale to pokazuje że Diego bym bardzo dobrze pasował
Odwołując się do Twojej poprzedniej wypowiedzi..
Co by nie powiedzieć o tym meczu.. to każdy, podkreślam każdy Bianconero dał z siebie wszystko i nie należy mieć do nikogo pretensji.
A już zwłaszcza do Ranieriego, który dzisiaj widział,myślał i wg mnie umotywował na 2 połowę.
Del Piero dzisiaj zbyt statycznie, ale dał nam nadzieję strzelając karnego i taka jest jego rola jako kapitana.
Amen. Siempre con voi. Forza Juve Ale!
Kartka prego. Grazie.
Czy nie mogę miec własnego zdania?
Uważam,ze Ranieri bardzo źle rozegrał zmiany i skład wyjściowy też nie najlepiej. Argumentuje to, więc raczej Ty nie potrafisz i nie nadajesz się do pisania na forum, jeżeli na argumentowane opinie odpowiadasz nie merytorycznie a z niskiej klasy ironią i myślisz, że jesteś wielkim geniuszem riposty.
To że Diego by pasował do takiej taktyki zapewne przeczytałem w bravo sport, ale widocznie lepiej się orientujesz skoro wiesz o czym tam piszą .
- Vojtimar
- Juventino
No wiesz, to że Nedved zszedł nie znaczy że była przepaść między zespołami. Gola z wolnego nie powinno być, bo nie było ręki Tiago. Widziałem dokładnie tę sytuację.koksik197 pisze:No i niestety- koniec dla nas marzeń w europejskich pucharach na ten rok... szkoda bo naprawde mialem nadzieje ze juve utrze nosa niebieskim- ale patrząc momentami na gre obu druzyn ciesze sie ze nie przegrali bo naprawde druzyny niekiedy dzielila przepasc- od początku nam sięnie układało- najpierw w 13 minucie kontuzja nedveda, potem to zamieszanie z rzutem wolnym (po ktorym szczerze mowiac powinien byc gol), rozkojarzenie, bramka do szatni... potem bramka z rzutu karnego dala troche nadziei no i czerwona kartka a chwile potem drogba wbil gwózdz do trumny. WG mnie na wyróżnienie zasługują Del Piero i Giovinco- poza tym- niestety Juventus zagrał słabiej od Chelsea- ale i tak zal bo to jednak nasz Juventus...
A akurat Del Piero zagrał słabo o czym pisałem. Poza karnym nic. On już nie ma szybkości i dynamiki jak kiedyś a my potrzebujemy kogoś takiego. Del Piero może zrobić zwód na stojąco, strzelić wolnego itp. Ale nie można na niego liczyć w każdym meczu. Giovinco musi dostawać więcej szans. Zdarzało się że grał słabo, ale on potrzebuje płynności żeby grać dobrze regularnie. A dziś pokazał, że na szanse zasługuje. W tej chwili powinien grać w kratke z Alexem jeśli jest szykowany na jego następce. A w przyszłym roku już grać w 1 składzie a Alex jako zmiennik ze swoim doświadczeniem i błyskami geniuszu, bo nie oszukujmy się nie błyszczy już ciągle. A jeśli nie Giovinco to ktoś inny. Tak czy siak w lato musi do nas przyjść co najmniej 3 świetnych zawodników.
Z Juve na dobre i złe!
- koksik197
- Juventino
Jak będą grać przez cały czas tak jak dziś to w przyszłym sezonie prożno będzie bianconerich szukac w serie A- a co do LM to eksperci stawiali na Juventus w roli faworyta właśnie dlatego że powrócił po niezbyt meczacym sezonie w serie B czego nie mozna powiedziec o innych druzynachzlypasterz pisze:a ja widzac dzisiejsze spotkanie jestem pelen optymizmu i mysle ze gdybysmy grali tak do konca sezonu jak dzis to mamy realne szanse na scudetto. juve spelnilo moje poczatkowe oczekiwania na lige mistrzow w tym sezonie (wkoncu ledwo po powrocie i z takim skladem realisci nie mogli oczekiwac wiecej)

2 POST:
Nie mówię że zejście nedveda obnizylo loty juve, nie mowie rowniez ze alex gral genialnie przez 90min. Po prostu swoja postawa, wola walki, nieustepliwoscia, przewyzszal innych graczy- takie moje zdanie- a co do giovinco to chyba nikt sie nei bedzie klocil ze byl zdecydowanie najlepszym zawodnikiem juve w meczuMetfan pisze:No wiesz, to że Nedved zszedł nie znaczy że była przepaść między zespołami. Gola z wolnego nie powinno być, bo nie było ręki Tiago. Widziałem dokładnie tę sytuację.koksik197 pisze:No i niestety- koniec dla nas marzeń w europejskich pucharach na ten rok... szkoda bo naprawde mialem nadzieje ze juve utrze nosa niebieskim- ale patrząc momentami na gre obu druzyn ciesze sie ze nie przegrali bo naprawde druzyny niekiedy dzielila przepasc- od początku nam sięnie układało- najpierw w 13 minucie kontuzja nedveda, potem to zamieszanie z rzutem wolnym (po ktorym szczerze mowiac powinien byc gol), rozkojarzenie, bramka do szatni... potem bramka z rzutu karnego dala troche nadziei no i czerwona kartka a chwile potem drogba wbil gwózdz do trumny. WG mnie na wyróżnienie zasługują Del Piero i Giovinco- poza tym- niestety Juventus zagrał słabiej od Chelsea- ale i tak zal bo to jednak nasz Juventus...
A akurat Del Piero zagrał słabo o czym pisałem. Poza karnym nic. On już nie ma szybkości i dynamiki jak kiedyś a my potrzebujemy kogoś takiego. Del Piero może zrobić zwód na stojąco, strzelić wolnego itp. Ale nie można na niego liczyć w każdym meczu. Giovinco musi dostawać więcej szans. Zdarzało się że grał słabo, ale on potrzebuje płynności żeby grać dobrze regularnie. A dziś pokazał, że na szanse zasługuje. W tej chwili powinien grać w kratke z Alexem jeśli jest szykowany na jego następce. A w przyszłym roku już grać w 1 składzie a Alex jako zmiennik ze swoim doświadczeniem i błyskami geniuszu, bo nie oszukujmy się nie błyszczy już ciągle. A jeśli nie Giovinco to ktoś inny. Tak czy siak w lato musi do nas przyjść co najmniej 3 świetnych zawodników.
- alex_pl
- Juventino
Loremaster- po 20 minutach gry odrobiliśmy straty z pierwszego meczu, nie pozwalaliśmy praktycznie na nic Chelsea.Każdy harował na boisku jak wół, przeciwstawiliśmy się dzisiaj wielkiej europejskiej futbolowej sile, pokazaliśmy charakter i walkę do końca (grając nawet w 10) proszę Cię po takim pięknym widowisku i dobrym meczu JUVE (nawet pod względem taktyki) mógłbyś się powstrzymać od tak durnej bezmyślnej KRYTYKI?
Ranieri dzisiaj zrobił co mógł składem jakim miał do dyspozycji, ale Chelsea w dwumeczu była lepszą drużyną, tutaj nikt nie jest winny, to było pożegnanie godne WIELKIEJ drużyny, za to właśnie kocham JUVE.
Ranieri dzisiaj zrobił co mógł składem jakim miał do dyspozycji, ale Chelsea w dwumeczu była lepszą drużyną, tutaj nikt nie jest winny, to było pożegnanie godne WIELKIEJ drużyny, za to właśnie kocham JUVE.
"Ci piłkarze są zwycięzcami i są niezdolni tylko do zwykłego brania udziału w grze - oni chcą wygrywać."-Claudio Ranieri
- Loremaster
- Juventino
Jasne, wszystko jest durne bo śmiem krytkowac trenera 
nie podobało mi się wystawienia w takiej pozycji alexa, było bezsensowane i się nie sprawdziło.
Hasan jedyne co robił to pracował na czerwoną kartkę zupełnie niewidoczny. Świetna zmiana.

nie podobało mi się wystawienia w takiej pozycji alexa, było bezsensowane i się nie sprawdziło.
Hasan jedyne co robił to pracował na czerwoną kartkę zupełnie niewidoczny. Świetna zmiana.
- Ironek
- Juventino
Bramka moze i byla, chociaz nie jestem pewien. Ale zacznijmy od tego, ze tego wolnego w ogole nie powinno byc! Tiago dotknal pilke klatka piersiowa, nie reka! Ogladalem mecz w TV i widzialem wyraznie na powtorkach.lipa pisze:i tak mielismy szczescie bo sedzia ewidentnie nam pomaga.. ze 2 spalone nie odgwizdane + wydaje mi sie ze bramka po wolnym jednak padla (nie moge tego na 100% ocenic bo jakosc obrazu u mnie nie jest najlepsza)
Sedzia nam pomagal? I pewnie dlatego dal czerwona kartke Chielliniemu za czysciutki wslizg. Tak na prawde to nie wiedzialem za co On ta kartke dostal.
Szkoda. Walczylismy, ale to bylo za malo. Moze gdyby Roman nie zaplacil sedziemu troche dolarow to bysmy awansowali.
Jednym z najgorszych zawodnikow na boisku ponownie Del Piero. Po za tym karnym nie zrobil nic. Pora odpoczac pare meczy na lawce, Giovinco pokazal sie z bardzo dobrej strony.
- Swider10
- Juventino
Zacytuje tu słowa Ranieriego ktory podkresta ta o czym chyba niektorzy (naszczescie mniejszosc) zapomina ale mam nadzieje ze po przeczytaniu wezmie sobie to do serca.
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym"
to powinni zapamietac wszyscy kibice Juventusu
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym"
to powinni zapamietac wszyscy kibice Juventusu
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- IGI
- Juventino
Duzo tych postow, wiekszosci nie chce mi sie teraz czytac, ale to co zauwazylem, to piszecie o wolnym wyciagnietym zza linii. Jak mowicie o pomocy sedziego to moze przypomnijcie sobie za co byl ten wolny. Za ZAGRANIE KLATKA przez Tiago. Przy pierwszej bramce przy ktorej 'zawalil' Buffon byl chyba rykoszet.
Ja jestem dumny z Juve.
Ja jestem dumny z Juve.

- Lugi997
- Juventino
Nie obejrzałem meczu dzięki mojej ukochanej ence. Z powodu braku transmisji i zajętego kompa pozwoliłem sobie obejrzeć mecz Liverpool - Real. Gdyby nie najlepszy wśród Realu Casillas mogło być blisko dwucyfrowego wyniku. Takiego pogromu Realu jeszcze nie widziałem. :shock:
Zobaczyłem tez skrót z naszego meczu. Ustawienie wg mnie bardzo ciekawe, pierwsza bramka miodzio szczególnie za sprawą Vicka. Szkoda tego straconego gola w końcówce pierwszej połowy, który strasznie popsuł nasze nadzieje na awans. Buffon sie nie popisał. Również Chiellini dał ciała wg mnie zasłużenie wyleciał z boiska. Później nadzieje jeszcze dał nam niezawodny wykonawca karnych - Alex. Jednak grając w "10" zabrakło sił na strzelenie kolejnego gola. Chelsea to wykorzystała i mamy remis 2:2. Odpadliśmy z honorem, akcji mieliśmy chyba więcej od Chelsea dlatego jestem zadowolony. The Blues to czołówka europejskiej piłki, my dopiero do niej wracamy. Tak czułem, że tracąc gola nie damy rady awansować, szkoda bo jeden jak i drugi gol to lekkie spóźnienie naszych defensorów i można ich było spokojnie uniknąć. Za wczesnie trafiliśmy na trudnego rywala.
Jeszcze raz brawo za styl w jakim odpadamy z LM bo blamaż to był dla Realu i Sportingu póki co
Brawo dla Piłkarzy i trenera, który i tak zrobił dużo z tego co miał! Teraz trzeba skupić sie na tym co jeszcze można wgrać w tym sezonie. Później transfery, które mam nadzieję w końcu spełnia nasze oczekiwania by za rok być jeszcze lepszą ekipą, która powalczy o znacznie więcej!
Zobaczyłem tez skrót z naszego meczu. Ustawienie wg mnie bardzo ciekawe, pierwsza bramka miodzio szczególnie za sprawą Vicka. Szkoda tego straconego gola w końcówce pierwszej połowy, który strasznie popsuł nasze nadzieje na awans. Buffon sie nie popisał. Również Chiellini dał ciała wg mnie zasłużenie wyleciał z boiska. Później nadzieje jeszcze dał nam niezawodny wykonawca karnych - Alex. Jednak grając w "10" zabrakło sił na strzelenie kolejnego gola. Chelsea to wykorzystała i mamy remis 2:2. Odpadliśmy z honorem, akcji mieliśmy chyba więcej od Chelsea dlatego jestem zadowolony. The Blues to czołówka europejskiej piłki, my dopiero do niej wracamy. Tak czułem, że tracąc gola nie damy rady awansować, szkoda bo jeden jak i drugi gol to lekkie spóźnienie naszych defensorów i można ich było spokojnie uniknąć. Za wczesnie trafiliśmy na trudnego rywala.
Jeszcze raz brawo za styl w jakim odpadamy z LM bo blamaż to był dla Realu i Sportingu póki co

Brawo dla Piłkarzy i trenera, który i tak zrobił dużo z tego co miał! Teraz trzeba skupić sie na tym co jeszcze można wgrać w tym sezonie. Później transfery, które mam nadzieję w końcu spełnia nasze oczekiwania by za rok być jeszcze lepszą ekipą, która powalczy o znacznie więcej!
- Daw
- Juventino
Meczu i wszystkich zawodników nie będę oceniał, bo jak graliśmy każdy widział. Brawa za walkę.
Po pierwsze sędzia. Jeżeli to jest jeden z najlepszych sędziów w Hiszpanii, to ja nie mam pytań. (A ja głupi narzekam na średni poziom sędziowania w Serie A). Nie dość, że nie uznał prawidłowej bramki (chyba, nie jestem w 100% pewny) dla Chelsea, to jeszcze wogóle nie powinien nic odgwizdywać, bo ręki Tiago zdecydowanie nie było. Zresztą śmieszą mnie te faule jak Essien albo Drogba przewracają się w każdym starciu jak małe dziewczynki. Również w akcji Anelki sam na sam chyba nie było spalonego. A wyrzucenie z boiska Chielliniego to już wogóle szok. Można się pokusić o stwierdzenie, że wręcz wypaczył wynik. Wydaje mi się, że z Chiellinim bramka by nie padła. Platini, zrób z nim porządek :!: Sędzia zdecydowanie najgorszy na boisku. :?
Po drugie gol (za przeproszeniem) z tyłka. Ta bramka trochę ustawiła to spotkanie. Szkoda, że mimo nasza obrona grała tak dobrze, to straciliśmy taką bramkę.
Po trzecie braki kadrowe. Patrząc na poprzedni sezon, to zagraliśmy praktycznie bez podstawowej pomocy (Nedved, Camor, Sissoko, Zanetti) oraz bez podst. obrońcy (Legro).
Myślę, że w przyszłym sezonie powinniśmy konsekwentnie uzupełnić skład i powinniśmy zajść dalej. Lecz trzeba się poważnie zastanowić jak uzupełnić nasz skład. Lewy pomocnik (badź ofensywny) jest na pewno potrzebny w związku z pożegnaniem Niedźwiedzia. Lecz jak wiadomo nie mamy bogatych właścicieli i musimy mądrze zagospodarować pieniądze. Jednak na takie rozważania przyjdzie jeszcze pora.
Po czwarte Del Piero. Postawmy sprawę jasno. W przyszłym sezonie powinien być tylko rezerwowym. Niestety jest u nas traktowany jak święta krowa.
Aha, jak Giovinco ma zamiar do końca sezonu tak grać i jeździć tak z obrońcami w lidze włoskiej, to mam nadzieję, że będzie częściej wystawiany w pierwszym składzie.
EDIT
Ludzie, przestańcie ciągle pisać o ironii!
Ironia <drwina, złośliwość lub szyderstwo ukryte w wypowiedzi pozornie aprobującej>

Po pierwsze sędzia. Jeżeli to jest jeden z najlepszych sędziów w Hiszpanii, to ja nie mam pytań. (A ja głupi narzekam na średni poziom sędziowania w Serie A). Nie dość, że nie uznał prawidłowej bramki (chyba, nie jestem w 100% pewny) dla Chelsea, to jeszcze wogóle nie powinien nic odgwizdywać, bo ręki Tiago zdecydowanie nie było. Zresztą śmieszą mnie te faule jak Essien albo Drogba przewracają się w każdym starciu jak małe dziewczynki. Również w akcji Anelki sam na sam chyba nie było spalonego. A wyrzucenie z boiska Chielliniego to już wogóle szok. Można się pokusić o stwierdzenie, że wręcz wypaczył wynik. Wydaje mi się, że z Chiellinim bramka by nie padła. Platini, zrób z nim porządek :!: Sędzia zdecydowanie najgorszy na boisku. :?
Po drugie gol (za przeproszeniem) z tyłka. Ta bramka trochę ustawiła to spotkanie. Szkoda, że mimo nasza obrona grała tak dobrze, to straciliśmy taką bramkę.
Po trzecie braki kadrowe. Patrząc na poprzedni sezon, to zagraliśmy praktycznie bez podstawowej pomocy (Nedved, Camor, Sissoko, Zanetti) oraz bez podst. obrońcy (Legro).
Myślę, że w przyszłym sezonie powinniśmy konsekwentnie uzupełnić skład i powinniśmy zajść dalej. Lecz trzeba się poważnie zastanowić jak uzupełnić nasz skład. Lewy pomocnik (badź ofensywny) jest na pewno potrzebny w związku z pożegnaniem Niedźwiedzia. Lecz jak wiadomo nie mamy bogatych właścicieli i musimy mądrze zagospodarować pieniądze. Jednak na takie rozważania przyjdzie jeszcze pora.
Po czwarte Del Piero. Postawmy sprawę jasno. W przyszłym sezonie powinien być tylko rezerwowym. Niestety jest u nas traktowany jak święta krowa.
Aha, jak Giovinco ma zamiar do końca sezonu tak grać i jeździć tak z obrońcami w lidze włoskiej, to mam nadzieję, że będzie częściej wystawiany w pierwszym składzie.
EDIT
Ludzie, przestańcie ciągle pisać o ironii!
Ironia <drwina, złośliwość lub szyderstwo ukryte w wypowiedzi pozornie aprobującej>
Wskaż mi, gdzie tu jest ironia? Nie każda złośliwość i drwina to ironia! Ludzie, nie używajcie słów, których znaczeń nie znacie.Loremaster pisze:Oczywiście myślisz, że jesteś wielkim inteligentem ironizując na poziomie właśnie gimnazialisty.Juve Master pisze:Skończ brać, odpocznij, kup nowy numer bravo sport, skończ gimnazjum. Następnie udzielaj się na forum.Loremaster pisze:
Proszę dajcie spokój z tym chwaleniem Ranieriego
Taktyka była idiotyczna, Del Piero w roli Diego czy innego zawodnika, nie te lata niestety, tak to on grał w 1996-97 roku. Teraz nie ma szybkości do tego, nadal jest świetny ale tylko jako napastnik.
Ale to pokazuje że Diego bym bardzo dobrze pasował
Odwołując się do Twojej poprzedniej wypowiedzi..
Co by nie powiedzieć o tym meczu.. to każdy, podkreślam każdy Bianconero dał z siebie wszystko i nie należy mieć do nikogo pretensji.
A już zwłaszcza do Ranieriego, który dzisiaj widział,myślał i wg mnie umotywował na 2 połowę.
Del Piero dzisiaj zbyt statycznie, ale dał nam nadzieję strzelając karnego i taka jest jego rola jako kapitana.
Amen. Siempre con voi. Forza Juve Ale!
Kartka prego. Grazie.
.
Jeśli jest w piłkę, to czysty. A ten wślizg był czysty.koksik197 pisze:Marcin-IRONEK pisze: Sedzia nam pomagal? I pewnie dlatego dal czerwona kartke Chielliniemu za czysciutki wslizg. Tak na prawde to nie wiedzialem za co On ta kartke dostal.
Czyściutki wślizg?! Ja wiem ze nasi pilkarze zawsze graja najlepiej, no ale wslizg od tylu z wyprostowana noga nie mozna uznac za czysciutki wslizg;P
Ostatnio zmieniony 11 marca 2009, 00:34 przez Daw, łącznie zmieniany 2 razy.
- koksik197
- Juventino
Marcin-IRONEK pisze: Sedzia nam pomagal? I pewnie dlatego dal czerwona kartke Chielliniemu za czysciutki wslizg. Tak na prawde to nie wiedzialem za co On ta kartke dostal.
Czyściutki wślizg?! Ja wiem ze nasi pilkarze zawsze graja najlepiej, no ale wslizg od tylu z wyprostowana noga nie mozna uznac za czysciutki wslizg;P
- Ironek
- Juventino
Najpierw trafil w pilke, wiec wolnego nie ma. Tyle.koksik197 pisze:Marcin-IRONEK pisze: Sedzia nam pomagal? I pewnie dlatego dal czerwona kartke Chielliniemu za czysciutki wslizg. Tak na prawde to nie wiedzialem za co On ta kartke dostal.
- Loremaster
- Juventino
Pytanie dla osób które znają się na przepisach
- jakim cudem Cech nie dostał czerwonej kartki ? to było chyba oczywiste
I jakim cudem Baletti nie dostał nawet żółtej to też było na czerwień zasłonił się rękami celowe zagranie to nie tak, że on przypadkowo został trafiony wystawił ręce w stronę piłki.
Chelliniemu należała się czerwona (tzn. druga żółta) , ale także Obi Mikel powinien juz w pierwszej połowie dostac żółc.
teraz pozostaje kibicowac Barcelonie
, i oby jutro Inter wyleciał z hukiem.
- jakim cudem Cech nie dostał czerwonej kartki ? to było chyba oczywiste
I jakim cudem Baletti nie dostał nawet żółtej to też było na czerwień zasłonił się rękami celowe zagranie to nie tak, że on przypadkowo został trafiony wystawił ręce w stronę piłki.
Chelliniemu należała się czerwona (tzn. druga żółta) , ale także Obi Mikel powinien juz w pierwszej połowie dostac żółc.
teraz pozostaje kibicowac Barcelonie

- Marcin_ACM
- Milanista
szkoda Juve, teraz honoru Wloch bronic bedzie Inter, ale jakos nie bede mu kibicowal
Aha no i Roma jest jeszcze na szczescie 
Co to meczu. Nie wiem dlaczego Ranieri zdjal Treze i Iaquinte. Ich akcja na 1:0 to byla klasa. Wydaje mi sie, ze taka udana akcja buduje wiare w siebie, a tutaj takie podciecie skrzydel. Przy roslych obroncach bardziej chyba przydatny bylby Iaquinta, niz Giovinco. Ale to tylko moje zdanie. Skolei przy 2:1 i osłabieniu czerwoną kartką, trzeba bylo grac mimo wszystko spokojnie i liczyć na jakis wolny Alexa, czy cos takiego, bo odkrycie się w grze z Chelsea mogło skonczyć sie źle, no i tak się skończyło...

Co to meczu. Nie wiem dlaczego Ranieri zdjal Treze i Iaquinte. Ich akcja na 1:0 to byla klasa. Wydaje mi sie, ze taka udana akcja buduje wiare w siebie, a tutaj takie podciecie skrzydel. Przy roslych obroncach bardziej chyba przydatny bylby Iaquinta, niz Giovinco. Ale to tylko moje zdanie. Skolei przy 2:1 i osłabieniu czerwoną kartką, trzeba bylo grac mimo wszystko spokojnie i liczyć na jakis wolny Alexa, czy cos takiego, bo odkrycie się w grze z Chelsea mogło skonczyć sie źle, no i tak się skończyło...
- Lypsky
- Juventino
szacunek! dobra gra, niestety czegoś zabrakło - głownie szczęścia. Najpierw kontuzja Nedveda, stracona bramka w 46 min., czerwona kartka - to wszystko doprowadziło do wyniku 2:2, ale nie mamy się czego wstydzić.
Jeśli można kogoś opieprzyć to zdecydowanie Salihamidzicia, zupełnie bezproduktywny. Błąd Buffona przy pierwszej bramce, który wykorzystał Lamprad, również na minus. Tiago i Marchisio - brawo - przydadzą się nam w przyszłości.
Gratulacje dla Ranieriego, może to spotkanie skłoni go do zmiany taktyki?
Nie oszukujmy się, ten zespół, tych piłkarzy nie stać na więcej, samą ambicją i walką nie można wygrać CL. Chęć zwycięstwa to jedno, umiejętności zabrakło. Czekam na transfery z prawdziwego zdarzenia i wtedy będziemy mogli poważnie myśleć o LM.
Szkoda Nedveda.
Jeśli można kogoś opieprzyć to zdecydowanie Salihamidzicia, zupełnie bezproduktywny. Błąd Buffona przy pierwszej bramce, który wykorzystał Lamprad, również na minus. Tiago i Marchisio - brawo - przydadzą się nam w przyszłości.
Gratulacje dla Ranieriego, może to spotkanie skłoni go do zmiany taktyki?
Nie oszukujmy się, ten zespół, tych piłkarzy nie stać na więcej, samą ambicją i walką nie można wygrać CL. Chęć zwycięstwa to jedno, umiejętności zabrakło. Czekam na transfery z prawdziwego zdarzenia i wtedy będziemy mogli poważnie myśleć o LM.
Szkoda Nedveda.
Ostatnio zmieniony 11 marca 2009, 00:37 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady