TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- Brutalo
- Juventino
Ja osobiście z tego co pamiętam nie odczuwałem kompletnie żadnej różnicy z dźwiękiem czy bez, bo i tak go nie słychać. Jak mam słuchać Szpakosia czy tych fagasów z N-ki to mi to pimpirimpi. A ostatnią sytuację z piłkarzami ręcznymi na mistrzostwach świata jestem w stanie wybaczyć. Oglądali od 19, a nas te 20 minut (a bynajmniej mnie) nie zbawi :roll:evilboy pisze: Jeśli chodzi o Strumyka, to czasem zdarza się tam oglądać mecze bez dźwięku, a czasem baba nie chce włączyć meczu mimo rezerwacji, bo leci coś tam innego (ostatnio - piłka ręczna)
- evilboy
- Juventino
Twoje subiektywne zdanie... dla mnie ważna każda minuta, w końcu nie gramy meczów codziennie - a w końcu spotykamy się nie po to, żeby pogadać i wypić piwko, ale głównie, żeby wspólnie obejrzeć mecz ukochanej drużyny.bloktorun pisze: Ja osobiście z tego co pamiętam nie odczuwałem kompletnie żadnej różnicy z dźwiękiem czy bez, bo i tak go nie słychać. Jak mam słuchać Szpakosia czy tych fagasów z N-ki to mi to pimpirimpi. A ostatnią sytuację z piłkarzami ręcznymi na mistrzostwach świata jestem w stanie wybaczyć. Oglądali od 19, a nas te 20 minut (a bynajmniej mnie) nie zbawi :roll:

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- wojti-s
- Juventino
A idziesz ;D?Marezmo pisze:ja też wole Barani ;p
Evilboy to zrobiłbyś rezerwacje w Baranim ? Bo ja dopiero jutro późno dosyć będę w Trn. A Ty daleko na starówke nie masz

Tam są takie małe stoliki i kanapy. Kanapy mysle, że dwie a stoliki to chyba z 3 by trzeba było. Myślę, że im szybciej tym lepiej bo w zeszłym roku już był problem od ćwierćfinałów z miejscami

- Brutalo
- Juventino
Jeśli mamy iść do Baraniego, to nie dopuszczam innej miejscówki niż kanapy na przeciwko wyświetlacza (o ile nadal tak tam wygląda), znajdę numer i jutro zadzwonię w sprawie rezerwacji, bo mam darmowe stacjonarne :lol:
edit. Chyba zmienię sobie nick na JP na Pan Rezerwacja :lol: Mamy zarezerwowane kanapy na dwanaście osób w Baranim Łbie. Mam nadzieję że frekwencja dopiszę, bo rezerwacja jest imienna :roll: będzie jeszcze Krystian 8) mówiłem mu żeby się w Strumyku nie wychylał ze zmianą miejscówki, bo coś czuję że tam wrócimy :C
Chodziło mi o to, że nawet z dźwiękiem po prostu nie słychać komentarza, a tym bardziej okrzyków z trybun...evilboy pisze: Jeśli chodzi o dźwięk, to milo słyszeć te okrzyki z trybun (np. "interista pezzo di ###" podczas meczu z Catanią czy czymś takim),
edit. Chyba zmienię sobie nick na JP na Pan Rezerwacja :lol: Mamy zarezerwowane kanapy na dwanaście osób w Baranim Łbie. Mam nadzieję że frekwencja dopiszę, bo rezerwacja jest imienna :roll: będzie jeszcze Krystian 8) mówiłem mu żeby się w Strumyku nie wychylał ze zmianą miejscówki, bo coś czuję że tam wrócimy :C
- evilboy
- Juventino
@bloktorun: hmmm... a ja właśnie wróciłem i chciałem się pochwalić, że zarezerwowałem
no nic, zaraz odwołam... ale dobrze, że to dla nas zajęte były te miejsca przed samym ekranem, bo już się bałem, że The Blues będą nam zasłaniać 

Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Brutalo
- Juventino
No ja dzwoniłem dzisiaj zaraz o 16 i rezerwowałem kanapy przed ekranem, czyli to pewnie moja miejscówka 8)evilboy pisze:@bloktorun: hmmm... a ja właśnie wróciłem i chciałem się pochwalić, że zarezerwowałemno nic, zaraz odwołam... ale dobrze, że to dla nas zajęte były te miejsca przed samym ekranem, bo już się bałem, że The Blues będą nam zasłaniać
- evilboy
- Juventino
no ja tez bylem zaraz po 16-tejbloktorun pisze:No ja dzwoniłem dzisiaj zaraz o 16 i rezerwowałem kanapy przed ekranem, czyli to pewnie moja miejscówka 8)evilboy pisze:@bloktorun: hmmm... a ja właśnie wróciłem i chciałem się pochwalić, że zarezerwowałemno nic, zaraz odwołam... ale dobrze, że to dla nas zajęte były te miejsca przed samym ekranem, bo już się bałem, że The Blues będą nam zasłaniać

Alex Del Piero
Alex Del Piero
- God
- Juventino
Ja oczywiscie tez sie na to pisze... 8) przyjdzie ze mna (mam nadzieje) kumpel, takze kibic Juve, wiec 2 miejsca prosze dla nas trzymac =]
Ja poprosze nr 10 na liscie wojtka :C
Ja poprosze nr 10 na liscie wojtka :C
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- Brutalo
- Juventino
Wojti-s dzwonił do mnie jeszcze wczoraj, wpadnie z dodatkowymi kumplami to do listy Jacoba... tfu Wojtka (Lost się udziela) jest już 15 osób. Jeśli wszyscy zadeklarowani dopiszą, będzie fajnie 8)
- Brutalo
- Juventino
God@ Ale ty masz wyczucie 8) Niestety, ale jest...ok. Dzwoniłem do Baraniego ale nie ma miejsc na kanapach dla tej Wojtka piątki, dlatego zarezerwowałem stolik obok naszej kanapy... jedyna sensowna opcja... czyli Lista Jacoba obowiązuje 8)
- wojti-s
- Juventino
Nie wiem jak Wam, ale mi się bardzo podobało
Nie było nadymione jak w strumyku, duży obraz, dobra jakość dźwięku i chyba klima ;D Jednym słowem oki 
Sądzę, że już teraz warto zrobić rezerwację na rewanż
Weźmy 2 kanapy żeby lipy nie było. Namówiłem już Młodego i Kiernie żeby na rewanż przyszli do Baraniego a nie Strumyka 
A więc zgłaszać się kto lezie na rewanż
1. JA
2. Iwan
3. Młody
4. Kiernia
5. Marezmo
Kuba w tą środę byś zrobił rezerwacje na wtorek 10 marca oki ? tym razem 2 kanapy
A i mam jedno zastrzeżenie - jak oni mogą nie mieć tam cytryny !? Samą wodę (nie wódę żeby nie było ;D) musiałem z lodem pić

Sądzę, że już teraz warto zrobić rezerwację na rewanż

A więc zgłaszać się kto lezie na rewanż

1. JA

2. Iwan
3. Młody
4. Kiernia
5. Marezmo
Kuba w tą środę byś zrobił rezerwacje na wtorek 10 marca oki ? tym razem 2 kanapy

A i mam jedno zastrzeżenie - jak oni mogą nie mieć tam cytryny !? Samą wodę (nie wódę żeby nie było ;D) musiałem z lodem pić

- God
- Juventino
No....... gdyby nie to zbicie na koniec jakie zaliczylem to byloby ok :evil:
no ale optymistycznie nastawiony jestem na rewanz, wiec bede, nawet jak sadze w podobnym skladzie, czyli God, Serfer, Zawaś.. moze jeszcze ktos dojdzie... jeden kumpel Juventino by przyszedl ale ma zmiany akurat jak LM gra 14-22 i zonk, nie zobaczy sobie... ;|
no ale optymistycznie nastawiony jestem na rewanz, wiec bede, nawet jak sadze w podobnym skladzie, czyli God, Serfer, Zawaś.. moze jeszcze ktos dojdzie... jeden kumpel Juventino by przyszedl ale ma zmiany akurat jak LM gra 14-22 i zonk, nie zobaczy sobie... ;|
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.