TORUŃ || wspólne wypady na mecz

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 lutego 2009, 16:08

evilboy pisze: Jeśli chodzi o Strumyka, to czasem zdarza się tam oglądać mecze bez dźwięku, a czasem baba nie chce włączyć meczu mimo rezerwacji, bo leci coś tam innego (ostatnio - piłka ręczna) :/
Ja osobiście z tego co pamiętam nie odczuwałem kompletnie żadnej różnicy z dźwiękiem czy bez, bo i tak go nie słychać. Jak mam słuchać Szpakosia czy tych fagasów z N-ki to mi to pimpirimpi. A ostatnią sytuację z piłkarzami ręcznymi na mistrzostwach świata jestem w stanie wybaczyć. Oglądali od 19, a nas te 20 minut (a bynajmniej mnie) nie zbawi :roll:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
evilboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lutego 2009, 11:59

bloktorun pisze: Ja osobiście z tego co pamiętam nie odczuwałem kompletnie żadnej różnicy z dźwiękiem czy bez, bo i tak go nie słychać. Jak mam słuchać Szpakosia czy tych fagasów z N-ki to mi to pimpirimpi. A ostatnią sytuację z piłkarzami ręcznymi na mistrzostwach świata jestem w stanie wybaczyć. Oglądali od 19, a nas te 20 minut (a bynajmniej mnie) nie zbawi :roll:
Twoje subiektywne zdanie... dla mnie ważna każda minuta, w końcu nie gramy meczów codziennie - a w końcu spotykamy się nie po to, żeby pogadać i wypić piwko, ale głównie, żeby wspólnie obejrzeć mecz ukochanej drużyny. :) Jeśli chodzi o dźwięk, to milo słyszeć te okrzyki z trybun (np. "interista pezzo di merda" podczas meczu z Catanią czy czymś takim :D ), nazwiska przeciwników (nie wiem jak Wy, ale ja na Serie A nie znam się aż tak, żeby wymienić skład przeciwnika i podczas meczu wiedzieć gdzie kto gra), no i oczywiście pośmiać się z "Del Pierrów" czy "Sebastię Dżowinko" :P

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
mcshroom

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 lutego 2009, 13:30

Piszę się na mecz bez względu na to gdzie będzie oglądany.

wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 lutego 2009, 13:59

Marezmo pisze:ja też wole Barani ;p
A idziesz ;D?

Evilboy to zrobiłbyś rezerwacje w Baranim ? Bo ja dopiero jutro późno dosyć będę w Trn. A Ty daleko na starówke nie masz :)

Tam są takie małe stoliki i kanapy. Kanapy mysle, że dwie a stoliki to chyba z 3 by trzeba było. Myślę, że im szybciej tym lepiej bo w zeszłym roku już był problem od ćwierćfinałów z miejscami :)

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2009, 00:33

Jeśli mamy iść do Baraniego, to nie dopuszczam innej miejscówki niż kanapy na przeciwko wyświetlacza (o ile nadal tak tam wygląda), znajdę numer i jutro zadzwonię w sprawie rezerwacji, bo mam darmowe stacjonarne :lol:
evilboy pisze: Jeśli chodzi o dźwięk, to milo słyszeć te okrzyki z trybun (np. "interista pezzo di ###" podczas meczu z Catanią czy czymś takim :D ),
Chodziło mi o to, że nawet z dźwiękiem po prostu nie słychać komentarza, a tym bardziej okrzyków z trybun...

edit. Chyba zmienię sobie nick na JP na Pan Rezerwacja :lol: Mamy zarezerwowane kanapy na dwanaście osób w Baranim Łbie. Mam nadzieję że frekwencja dopiszę, bo rezerwacja jest imienna :roll: będzie jeszcze Krystian 8) mówiłem mu żeby się w Strumyku nie wychylał ze zmianą miejscówki, bo coś czuję że tam wrócimy :C

Obrazek
evilboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2009, 17:02

@bloktorun: hmmm... a ja właśnie wróciłem i chciałem się pochwalić, że zarezerwowałem :P no nic, zaraz odwołam... ale dobrze, że to dla nas zajęte były te miejsca przed samym ekranem, bo już się bałem, że The Blues będą nam zasłaniać :P

Alex Del Piero
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2009, 20:07

evilboy pisze:@bloktorun: hmmm... a ja właśnie wróciłem i chciałem się pochwalić, że zarezerwowałem :P no nic, zaraz odwołam... ale dobrze, że to dla nas zajęte były te miejsca przed samym ekranem, bo już się bałem, że The Blues będą nam zasłaniać :P
No ja dzwoniłem dzisiaj zaraz o 16 i rezerwowałem kanapy przed ekranem, czyli to pewnie moja miejscówka 8)

Obrazek
evilboy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2009, 20:18

bloktorun pisze:
evilboy pisze:@bloktorun: hmmm... a ja właśnie wróciłem i chciałem się pochwalić, że zarezerwowałem :P no nic, zaraz odwołam... ale dobrze, że to dla nas zajęte były te miejsca przed samym ekranem, bo już się bałem, że The Blues będą nam zasłaniać :P
No ja dzwoniłem dzisiaj zaraz o 16 i rezerwowałem kanapy przed ekranem, czyli to pewnie moja miejscówka 8)
no ja tez bylem zaraz po 16-tej :D no nic, następnym razem trzeba ściślej ustalać kto rezerwuje, bo wyszło na to, że niepotrzebnie szedłem :wink:

Alex Del Piero
wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lutego 2009, 14:37

oki :) dzięki. To umówmy się o 20:30 w środku, żeby być wcześniej :P

Na ile osób ta rezerwacja ? bo możliwe, że jeszcze 3 dodatkowo ze mną przyjdą ;)

God

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2009, 23:59

Ja oczywiscie tez sie na to pisze... 8) przyjdzie ze mna (mam nadzieje) kumpel, takze kibic Juve, wiec 2 miejsca prosze dla nas trzymac =]

Ja poprosze nr 10 na liscie wojtka :C

Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2009, 07:10

Wojti-s dzwonił do mnie jeszcze wczoraj, wpadnie z dodatkowymi kumplami to do listy Jacoba... tfu Wojtka (Lost się udziela) jest już 15 osób. Jeśli wszyscy zadeklarowani dopiszą, będzie fajnie 8)

Obrazek
God

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2009, 00:30

Z tego co ja tu widze, to ta rezerwacja za mala sie jeszcze okaze... i braknie nam miejsc panowie ^^

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2009, 00:34

God@ Ale ty masz wyczucie 8) Niestety, ale jest...ok. Dzwoniłem do Baraniego ale nie ma miejsc na kanapach dla tej Wojtka piątki, dlatego zarezerwowałem stolik obok naszej kanapy... jedyna sensowna opcja... czyli Lista Jacoba obowiązuje 8)

Obrazek
wojti-s

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 lutego 2009, 22:22

Nie wiem jak Wam, ale mi się bardzo podobało :) Nie było nadymione jak w strumyku, duży obraz, dobra jakość dźwięku i chyba klima ;D Jednym słowem oki :)

Sądzę, że już teraz warto zrobić rezerwację na rewanż :) Weźmy 2 kanapy żeby lipy nie było. Namówiłem już Młodego i Kiernie żeby na rewanż przyszli do Baraniego a nie Strumyka :)

A więc zgłaszać się kto lezie na rewanż :)

1. JA :D
2. Iwan
3. Młody
4. Kiernia
5. Marezmo

Kuba w tą środę byś zrobił rezerwacje na wtorek 10 marca oki ? tym razem 2 kanapy :P

A i mam jedno zastrzeżenie - jak oni mogą nie mieć tam cytryny !? Samą wodę (nie wódę żeby nie było ;D) musiałem z lodem pić :P

God

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2009, 22:32

No....... gdyby nie to zbicie na koniec jakie zaliczylem to byloby ok :evil:

no ale optymistycznie nastawiony jestem na rewanz, wiec bede, nawet jak sadze w podobnym skladzie, czyli God, Serfer, Zawaś.. moze jeszcze ktos dojdzie... jeden kumpel Juventino by przyszedl ale ma zmiany akurat jak LM gra 14-22 i zonk, nie zobaczy sobie... ;|

ODPOWIEDZ