KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów
- DeeJay
- Juventino
A wtorek i mecz z Bordeaux? Leci na nSport, na podstawowym kanale od 20:00. Jakbyście coś ogarnęli i nic by mi na drugi dzień nie wypadało (a póki co tak jest) to chętnie bym wpadł. Jak nie, to wbijam do drozdiego na chatę 

- drozdi
- Juventino
większość biletów wyprzedanaDeeJay pisze:Jak nie, to wbijam do drozdiego na chatę

- Radek_88
- Qualità Juventino
Mecz z lacjo jest przeciez wczesniej, co mnie mylicie;> w takim wypadku mysle, ze nie bedzie problemu zeby obejrzec go w CityPub lub w STSPub. Wpisywac sie wiec, a jak ktos bedzie przypadkiem w centrum to niech dla pewnosci zapyta w ktoryms z wyzej wymienionych.
- Radek_88
- Qualità Juventino
Tak jak mowilem z obejrzeniem meczu w centrum problemow byc nie powinno. Jest szansa, ze jutro bede w centrum to sie wtedy dowiem na 100% jednak juz teraz mozecie sie wpisywac tak jakby to bylo w 100% pewne 

- drozdi
- Juventino
Pogadam jeszcze z kuzynem może będzie miał ochotę jechać. Tylko nie namawiajcie mnie do picia
bo w niedzielę rano mam jedne z ostatnich lekcji przed egzaminem z prawka
na powitanie musimy odśpiewać nasz hymn z radia maryja :rotfl:
edit: ok przyjadę z kuzynem :twisted:
edit2: Radek 6 to jeszcze nie tak źle. Nie wliczam DeJota, który się nie zadeklarował, że na bank będzie

edit: ok przyjadę z kuzynem :twisted:
edit2: Radek 6 to jeszcze nie tak źle. Nie wliczam DeJota, który się nie zadeklarował, że na bank będzie

Ostatnio zmieniony 10 września 2009, 16:59 przez drozdi, łącznie zmieniany 1 raz.