KRAWATY JUVENTUSU - ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 20:59

nookie pisze:myślałem o tym że może dałoby się zrobić tak, żeby te krawaty były w sklepiku JP, albo zeby JP jakoś to firmowało swoja marką?wtedy ludzie moze byliby pewniejsi..

Ale to taka tylko moja wstępna propozycja..
Niestety nie ma takiej opcji...
Być może sporo osób już uisciło opłaty ale w chwili obecnej lista nie jest aktualizowana ponieważ LBaLin jest na urlopie. W piątek albo sobotę można się spodziwać odświeżenia. Będzie trzeba zbierać chętnych aż do skutku albo ostatecznie zrezygnować z krawatów.

Obrazek
dzodzik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2007, 23:21

Bądźmy dobrej myśli- może już wpłaciło 50 osób tylko jeszcze o tym nie wiemy ponieważ lista jest nieaktualizowana. ja sam wpłaciłem w poniedziałek i jeszcze nie ma mnie na liście, więc panowie spokojnie. Zaczniemy się martwić w piątek jak się okaże że brakuje osób.

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 maja 2007, 10:41

nookie pisze:albo zeby JP jakoś to firmowało swoja marką?wtedy ludzie moze byliby pewniejsi..

Ale to taka tylko moja wstępna propozycja..
Było by pięknie i zapewne by nam pomogło, jakby np. ukazał się news na JP odnośnie sprzedaży krawatów. Ale zdaje sobie sprawę, że jest to raczej niemożliwe...
Teraz po prostu wszyscy musimy uzbroić się w cierpliwość :!:

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2007, 19:11

Uuu... Panowie, szalejemy! Normalnie, legalnie, parafialnie - 21 osobistości już wpłaciło kasę. 21, to więcej niż 17, ba, to nawet więcej niż 20! Lista pnie się w górę/dół (zależy od punktu widzenia/siedzenia), z niebotyczną prędkością, jak tak dalej pójdzie, to będziemy mieć krawaty JUŻ w Boże Narodzenie! Jak dobijemy do połowy (25 wpłat), to za tą kasę robimy jakąś popijawę, bo będzie co oblać (połowa drogi za nami)! Tak więc ludzie i ludziki - odejmijcie sobie obiad od ust (a jak potrzeba to odejmijcie jeszcze kilku innym osobom) i WPŁACAJCIE, bo krawat czeka na wpływowego znalazcę.

Obrazek
PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2007, 01:44

wplacac wplacac ludziska! szczegolnie ci co sie deklarowali...

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 maja 2007, 12:32

WPŁACAĆ PIENIĄDZE !!!

Ileż można nawoływać, żeby ludzie którzy się zdeklarowali w końcu wpłacili tą kasę :/ Żenada. Wstyd panowie, po prostu wstydźcie się :!:
W akcie desperacji napisałem o krawatach również na forach solojuve.com oraz bianconeri.pl, ale jak narazie nikt tam nic nie napisał, ani nie przybyło nowych chętnych :roll:
Może mi ktoś zwróci uwagę, że nie mam biadolić tak jak wcześniej jeden z użytkowników, ale naprawdę i ja powoli tracę nadzieję :( I coraz bardziej obawiam się, że moja i (przede wszystkim) LBaLina praca włożona w to wszystko, pójdzie na marne. No i jeszcze sprawa tych wpłaconych pieniędzy :?
Oby tylko okazało się, że niepotrzebnie się teraz tak tym przejmuję i jednak będzie tych 50 wpłat i ruszymy z produkcją :pray:

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2007, 13:24

Ilu brakuje do 50? Bo z tego co wiem to Lbalin nie aktualizuje swojej listy od jakiegoś czasu...
A moze tym co sie zadeklarowali a nie wplacili pogrozimy banem? :twisted:

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
LBaLin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 maja 2007, 13:51

Martin pisze:Ilu brakuje do 50? Bo z tego co wiem to Lbalin nie aktualizuje swojej listy od jakiegoś czasu...
Staram sie juz aktualizowac na biezaco. Brakuje polowy....
Moze na zachete po zoltej kartce... :lol:

-Lucas-

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2007, 14:22

Panowie, powiesic was za jajka to za mało :whistle: kupuję ten krawat głównie dlatego aby była większa szansa dociągniecia do 50 bo na codzień nie chodzę w takiej garderobie a wy nie wpłacacie należności... Dopiero później będę się zastanawiał co z nim zrobić, może wpakuje go do szafy albo odsprzedam komuś :D
Ostatnio zmieniony 07 maja 2007, 14:33 przez -Lucas-, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
Tigmar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2007, 14:23

Martin pisze:Ilu brakuje do 50? Bo z tego co wiem to Lbalin nie aktualizuje swojej listy od jakiegoś czasu...
ban to za mało.
na stos, na stos, na stos!

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2007, 15:00

-Lucas- pisze:Panowie, powiesic was za jajka to za mało :whistle: kupuję ten krawat głównie dlatego aby była większa szansa dociągniecia do 50 bo na codzień nie chodzę w takiej garderobie a wy nie wpłacacie należności... Dopiero później będę się zastanawiał co z nim zrobić, może wpakuje go do szafy albo odsprzedam komuś :D

A może to by kogoś zachęciło do zakupu???
Moze jakiś allegrowicz nabyłby kilka krawatów a potem odsprzedał z lekkim zyskiem? :wink:

P.S. mam jeszcze pytanie nie tematyczne.. czy ktoś ma konto na JuveStore?? bo nie moge się zarejestrowac już od tygodnia czekam na maila.. może ktoś posłużyłby mi radą i pomocą lub ewentualnie kontem? :smile:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2007, 16:51

Właśnie byłem wpłacić kasę za krawat. Teraz mogę napisać:

WSTYDŹCIE SIĘ LUDZIE

:D

TomiQ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2007, 17:02

Teraz po wekeendzie sie troche wypstrykałem z kaski ale po wypłacie raczej wezme.

Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!
Sting

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2007, 17:05

Powstydziłem się (;)) i wpłaciłem.

Obrazek
rechem

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2007, 17:58