KRAWATY JUVENTUSU - ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE
- -Lucas-
- Juventino
Niestety nie ma takiej opcji...nookie pisze:myślałem o tym że może dałoby się zrobić tak, żeby te krawaty były w sklepiku JP, albo zeby JP jakoś to firmowało swoja marką?wtedy ludzie moze byliby pewniejsi..
Ale to taka tylko moja wstępna propozycja..
Być może sporo osób już uisciło opłaty ale w chwili obecnej lista nie jest aktualizowana ponieważ LBaLin jest na urlopie. W piątek albo sobotę można się spodziwać odświeżenia. Będzie trzeba zbierać chętnych aż do skutku albo ostatecznie zrezygnować z krawatów.
- dzodzik
- Juventino
Bądźmy dobrej myśli- może już wpłaciło 50 osób tylko jeszcze o tym nie wiemy ponieważ lista jest nieaktualizowana. ja sam wpłaciłem w poniedziałek i jeszcze nie ma mnie na liście, więc panowie spokojnie. Zaczniemy się martwić w piątek jak się okaże że brakuje osób.
- DamKam
- Juventino
Było by pięknie i zapewne by nam pomogło, jakby np. ukazał się news na JP odnośnie sprzedaży krawatów. Ale zdaje sobie sprawę, że jest to raczej niemożliwe...nookie pisze:albo zeby JP jakoś to firmowało swoja marką?wtedy ludzie moze byliby pewniejsi..
Ale to taka tylko moja wstępna propozycja..
Teraz po prostu wszyscy musimy uzbroić się w cierpliwość :!:
- bblackk
- Juventino
Uuu... Panowie, szalejemy! Normalnie, legalnie, parafialnie - 21 osobistości już wpłaciło kasę. 21, to więcej niż 17, ba, to nawet więcej niż 20! Lista pnie się w górę/dół (zależy od punktu widzenia/siedzenia), z niebotyczną prędkością, jak tak dalej pójdzie, to będziemy mieć krawaty JUŻ w Boże Narodzenie! Jak dobijemy do połowy (25 wpłat), to za tą kasę robimy jakąś popijawę, bo będzie co oblać (połowa drogi za nami)! Tak więc ludzie i ludziki - odejmijcie sobie obiad od ust (a jak potrzeba to odejmijcie jeszcze kilku innym osobom) i WPŁACAJCIE, bo krawat czeka na wpływowego znalazcę.

- PrzemasJuve
- Juventino
wplacac wplacac ludziska! szczegolnie ci co sie deklarowali...
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- DamKam
- Juventino
WPŁACAĆ PIENIĄDZE !!!
Ileż można nawoływać, żeby ludzie którzy się zdeklarowali w końcu wpłacili tą kasę
Żenada. Wstyd panowie, po prostu wstydźcie się :!:
W akcie desperacji napisałem o krawatach również na forach solojuve.com oraz bianconeri.pl, ale jak narazie nikt tam nic nie napisał, ani nie przybyło nowych chętnych :roll:
Może mi ktoś zwróci uwagę, że nie mam biadolić tak jak wcześniej jeden z użytkowników, ale naprawdę i ja powoli tracę nadzieję
I coraz bardziej obawiam się, że moja i (przede wszystkim) LBaLina praca włożona w to wszystko, pójdzie na marne. No i jeszcze sprawa tych wpłaconych pieniędzy :?
Oby tylko okazało się, że niepotrzebnie się teraz tak tym przejmuję i jednak będzie tych 50 wpłat i ruszymy z produkcją
Ileż można nawoływać, żeby ludzie którzy się zdeklarowali w końcu wpłacili tą kasę

W akcie desperacji napisałem o krawatach również na forach solojuve.com oraz bianconeri.pl, ale jak narazie nikt tam nic nie napisał, ani nie przybyło nowych chętnych :roll:
Może mi ktoś zwróci uwagę, że nie mam biadolić tak jak wcześniej jeden z użytkowników, ale naprawdę i ja powoli tracę nadzieję

Oby tylko okazało się, że niepotrzebnie się teraz tak tym przejmuję i jednak będzie tych 50 wpłat i ruszymy z produkcją

- Martin
- Juventino
Ilu brakuje do 50? Bo z tego co wiem to Lbalin nie aktualizuje swojej listy od jakiegoś czasu...
A moze tym co sie zadeklarowali a nie wplacili pogrozimy banem? :twisted:
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- LBaLin
- Juventino
Staram sie juz aktualizowac na biezaco. Brakuje polowy....Martin pisze:Ilu brakuje do 50? Bo z tego co wiem to Lbalin nie aktualizuje swojej listy od jakiegoś czasu...
Moze na zachete po zoltej kartce... :lol:
- -Lucas-
- Juventino
Panowie, powiesic was za jajka to za mało
kupuję ten krawat głównie dlatego aby była większa szansa dociągniecia do 50 bo na codzień nie chodzę w takiej garderobie a wy nie wpłacacie należności... Dopiero później będę się zastanawiał co z nim zrobić, może wpakuje go do szafy albo odsprzedam komuś 

Ostatnio zmieniony 07 maja 2007, 14:33 przez -Lucas-, łącznie zmieniany 2 razy.
- Tigmar
- Juventino
ban to za mało.Martin pisze:Ilu brakuje do 50? Bo z tego co wiem to Lbalin nie aktualizuje swojej listy od jakiegoś czasu...
na stos, na stos, na stos!
- nookie
- Juventino
-Lucas- pisze:Panowie, powiesic was za jajka to za małokupuję ten krawat głównie dlatego aby była większa szansa dociągniecia do 50 bo na codzień nie chodzę w takiej garderobie a wy nie wpłacacie należności... Dopiero później będę się zastanawiał co z nim zrobić, może wpakuje go do szafy albo odsprzedam komuś
A może to by kogoś zachęciło do zakupu???
Moze jakiś allegrowicz nabyłby kilka krawatów a potem odsprzedał z lekkim zyskiem?
P.S. mam jeszcze pytanie nie tematyczne.. czy ktoś ma konto na JuveStore?? bo nie moge się zarejestrowac już od tygodnia czekam na maila.. może ktoś posłużyłby mi radą i pomocą lub ewentualnie kontem?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- TomiQ
- Juventino
Teraz po wekeendzie sie troche wypstrykałem z kaski ale po wypłacie raczej wezme.
Z JUVE od 1996 roku i już na zawsze tak będzie!!!FORZA JUVE!!!Wyciąg z regulaminu:3.f) Należy pamiętać o tym, że w dyskusji atakujemy poglądy, a nie ich autora!