Polska I Liga. Orange Ekstraklasa 2006/2007
- charles
- Juventino
z innej beczki?? jutro finał Pucharu Polski!! mam nadzieje ze Groclin wygra!! szkoda ze jest jeden mecz tak bym pojechał na 1 z meczów finalowych i na zywo zobaczył Korone z Groclinem oczywiscie w Grodzisku!! ciekaw jestem kto dostanie miejsce w Pucharze UEFA jesli niedajboze korona wygra PP i zajmie 2 miesjce w lidze rownierz premiowane PU kto wtedy zagra czy Groclin cze 3 zespoł OE?? pozdro
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- LBaLin
- Juventino
3 zespol OE.charles pisze:z innej beczki?? jutro finał Pucharu Polski!! mam nadzieje ze Groclin wygra!! szkoda ze jest jeden mecz tak bym pojechał na 1 z meczów finalowych i na zywo zobaczył Korone z Groclinem oczywiscie w Grodzisku!! ciekaw jestem kto dostanie miejsce w Pucharze UEFA jesli niedajboze korona wygra PP i zajmie 2 miesjce w lidze rownierz premiowane PU kto wtedy zagra czy Groclin cze 3 zespoł OE?? pozdro
Mam nadzieje ze Korona wygra
- kow3l
- Juventino
Charles, twoja ciekawosc juz poszla z dymem,ale zapewne sie cieszysz,ze Groclin wygral. Ogladalem tylko druga polowe. Korona jest w wielkim kryzysie. Juz mecz z Odra na wlasnym boisku pokazal,ze cos jest nie tak z druzyna,ale w tym meczy Korona nie oddala ani jednego celnego strzalu w CALYM meczu. Fakt grali w 10-tke juz po pol godzinie gry,ale pierwszy cios otrzymali wczesniej,a wynik 0:2 to najnizszy wymiar kary. Sam Chinyama mial z 5 dogodnych sytuacji, juz nie wspomne o innych. Gra zwlaszcza defensywna kielczan to jedno wielkie nieporozumienie. Defensywa nie trzymala sie linii. Baaa niekiedy przez dobrych 5 sekund ostatni obronca byl dobrych kilka metrow z tylu wiec spalone ciezko bylo zrobic. Tak slabej Korony w ogole jeszcze nie widzialem. Nic gratuluje Groclinowi zdobycia pucharu i mam nadzieje godnego reprezentowania w pucharach
- charles
- Juventino
wczesniej nie mogłem... Groclin ma PUCHAR POLSKI
zasłuzenie wygrali z korona!! madra taktycznie gra pozwoliła rozpracowac kielczan i pyknac im 2 brameczki choc okazji nie brakowało!! i znow PU zawiata do Grodziska!! a takie "wielkie" firmy jak lech legia wisła beda musiały chyba sie obejsc smakiem :rotfl: chyba ze intertoto
Puchar jest nasz!!!!!!!!! pozdro

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- Chiellini3
- Juventino
Charles : nie smiej sie z druzyn typu Lech bo wiesz ze razem reprezentujemy Wielkopolske i bardzo zalezy nam na sukcesach i sie lubimy dosyc
wiec przystopuj
PS: Gratulacje Charles i gratulacje dla calego Grodziska Wlkp z Poznania od Lecha Puchar wrocil do Wielkopolski 8) po roku tułaczki w Płocku bo dwa lata tmeu pamietacie chyba kto wygral
Lech

PS: Gratulacje Charles i gratulacje dla calego Grodziska Wlkp z Poznania od Lecha Puchar wrocil do Wielkopolski 8) po roku tułaczki w Płocku bo dwa lata tmeu pamietacie chyba kto wygral

- charles
- Juventino
Wielkopolska Góra!!!! nie smieje sie z Lecha ale mieszkajac w Poznaniu gdzie wszyscy moi znajomi sa za Lechem mam chwile radosci
to moze za rok Lech zdobedzie puchar przynajmniej bedzie impreza na rynku ale za to Grodzisk na podium w OE:D:D pozdro :-D bo ten Puchar wielkopolsce sie nalezy.... Groclinowi 

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
- Chiellini3
- Juventino
A to zupelnie zmienia postac rzeczy pozdrawiamcharles pisze:Wielkopolska Góra!!!! nie smieje sie z Lecha ale mieszkajac w Poznaniu gdzie wszyscy moi znajomi sa za Lechem mam chwile radoscito moze za rok Lech zdobedzie puchar przynajmniej bedzie impreza na rynku ale za to Grodzisk na podium w OE:D:D pozdro :-D bo ten Puchar wielkopolsce sie nalezy.... Groclinowi
PS:Czekam na ŁKS z Lechem to bedzie meczyk
- Kame1988_Kornel
- Juventino
Mam nadzieje że się zjawisz :twisted:PrzemO3333 pisze:
PS:Czekam na ŁKS z Lechem to bedzie meczyk
Ja już się nie mogę doczekać, maturka w piątek a w sobotę na meczyk, trzeba się jakoś odprężyć po egzaminie ... 8)
- Chiellini3
- Juventino
Bardzo bym chcial ale mi mama nie pozwoliKame1988_Kornel pisze:
Mam nadzieje że się zjawisz :twisted:
Ja już się nie mogę doczekać, maturka w piątek a w sobotę na meczyk, trzeba się jakoś odprężyć po egzaminie ... 8)

- valsir
- Juventino
Łódzki KS - Lech Poznań 1
GKS Bełchatów - Górnik Zabrze 1 choć chciałbym 2
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - Arka Gdynia 1X
Cracovia - Wisła Płock 1
Zagłębie Lubin - Korona Kielce 1 choć chciałbym 2
Odra Wodzisław Śląski - Wisła Kraków X2
Legia Warszawa - Pogoń Szczecin 1
Widzew Łódź - Górnik Łęczna X
GKS Bełchatów - Górnik Zabrze 1 choć chciałbym 2
Cracovia - Wisła Płock 1
Zagłębie Lubin - Korona Kielce 1 choć chciałbym 2
Odra Wodzisław Śląski - Wisła Kraków X2
Widzew Łódź - Górnik Łęczna X
LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
- LBaLin
- Juventino
Łódzki KS - Lech Poznań 1
GKS Bełchatów - Górnik Zabrze 1
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - Arka Gdynia 1
Cracovia - Wisła Płock 1
Zagłębie Lubin - Korona Kielce X
Odra Wodzisław Śląski - Wisła Kraków X
Widzew Łódź - Górnik Łęczna 1

Cracovia - Wisła Płock 1
- AleX_Del_Piero_13
- Juventino
Łódzki KS - Lech Poznań 2
GKS Bełchatów - Górnik Zabrze X
Cracovia - Wisła Płock 1
Odra Wodzisław Śląski - Wisła Kraków 1
LEGIA NA MISTRZA :lol:
GKS Bełchatów - Górnik Zabrze X
Cracovia - Wisła Płock 1
Odra Wodzisław Śląski - Wisła Kraków 1
LEGIA NA MISTRZA :lol:
- Kame1988_Kornel
- Juventino
Spoookooo, mam to samoPrzemO3333 pisze:Bardzo bym chcial ale mi mama nie pozwoliKame1988_Kornel pisze:
Mam nadzieje że się zjawisz :twisted:
Ja już się nie mogę doczekać, maturka w piątek a w sobotę na meczyk, trzeba się jakoś odprężyć po egzaminie ... 8)nie smiać sie
niestety takie zycie moge chodzic tylko na mecze w Poznaniu ewentualnie na wyjazdy do Grodziska bo to raptem 40 minut drogi z Poznania. Wiem ze bede bankowo na Widzewie teraz ale ŁKS chyba tylko w telewizji

Mam nadzieje że meczyk będzie ciekawy, mimo iż oba kluby nie grają już o nic specjalnego (ŁKS-owi spadek nie grozi, puchary też nie :? Podobnie Lech )więc mecz będzie dla kibiców. ŁKS w osłabionym składzie przystąpi, ale liczę po ciuchu na zwycięstwo :-D
A co do dzisiejszego meczu, to GKS-a idzie na MISTRZA i dobrze

Jutro remisik albo zwycięstwo Korony i gitara

No to ja też się zabawie w mini buka
Łódzki KS - Lech Poznań 1X
GKS Bełchatów - Górnik Zabrze 1 (już rozegrane

Cracovia - Wisła Płock 1
Zagłębie Lubin - Korona Kielce X Cool

Legia Warszawa - Pogoń Szczecin 1 :!: :]
Widzew Łódź - Górnik Łęczna X2 :twisted: :twisted: :twisted:
Ostatnio zmieniony 04 maja 2007, 23:32 przez Kame1988_Kornel, łącznie zmieniany 1 raz.
- Chiellini3
- Juventino
Łódzki KS - Lech Poznań 2 8)
Cracovia - Wisła Płock 1 8)
Zagłębie Lubin - Korona Kielce 1 8)
Odra Wodzisław Śląski - Wisła Kraków 2
Kame1988_Kornel: Przynajmniej masz sasiadow zza miedzy bo ja chyba tylko Warte no i oczywiscie TOS TPS Winogrady Poznań
a tak to kicha tylko do Grodziska i Wronek czasem jezdze ale do Wronek juz nie bo wiadomo fuzja z Lechem a co do mistrza Polski to wierze w Zaglebie Lubin i Czesia Michniewicza a z ŁKS -em jak juz wspomniales nie bedzie kliku zawodnikow (Hajto) co jest waznym oslabieniem licze na zwyciestwo Niebiesko - Białych Szatanów
Cracovia - Wisła Płock 1 8)
Zagłębie Lubin - Korona Kielce 1 8)
Odra Wodzisław Śląski - Wisła Kraków 2
Kame1988_Kornel: Przynajmniej masz sasiadow zza miedzy bo ja chyba tylko Warte no i oczywiscie TOS TPS Winogrady Poznań
- karol_1991
- Juventino
Nie pokonana, Nasza Oderka kochana! Koniec jazdy białej gwiazdy! hehe
mecz super! A i do Wiślaków: Powiedzcie Baszczyńskiemu żeby se te palce w d**e wsadził (tzn. te fakacze w kierunku kibiców Odry, za które dostał czerwoną) Odra w 2 połowie przycisnęła Wisłę, która dzielnie się broniła w 9, ale Rygel swoim wejściem smoka załatwił Wisłę.
mecz super! A i do Wiślaków: Powiedzcie Baszczyńskiemu żeby se te palce w d**e wsadził (tzn. te fakacze w kierunku kibiców Odry, za które dostał czerwoną) Odra w 2 połowie przycisnęła Wisłę, która dzielnie się broniła w 9, ale Rygel swoim wejściem smoka załatwił Wisłę.
Górny Śląsk! Górny Śląsk! Górny Śląsk!
---WODZISŁAW ŚLĄSKI---
ODRA&JUVENTUS
---WODZISŁAW ŚLĄSKI---
ODRA&JUVENTUS