Obuwie piłkarskie

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2010, 17:01

Oraz na jakich nawierzchniach będziesz głównie grać. No i przydałoby się też wiedzieć jakim budżetem dysponujesz.

jsduga

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 lipca 2010, 22:26

Ja planuję zakup lanek i wkrętów na raz. Jak się już sypią, to wszystkie. :prochno:
Mam pytanie. Jest tu też jakiś bramkarz? :D Bo właśnie obuwia dla golkipera poszukuję. Duże problemy mam z ,, piątkami'' na suchej nawierzchni, gdyż moje najki są zaokrąglane i nie mogę wyczuć podbicia. Jeśli chodzi o wkręty to problem miałem mniejszy, gdyż reeboki, które jeszcze mam, spisują się w miarę ok. Chciałbym się dowiedzieć co polecacie, w czym Wam idzie na tej pozycji :wink:
Oczywiście cena też gra rolę. Tak do 180 zł...no dobra 200zł za jedną parę :smile:

„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
Negri

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 21 lipca 2010, 09:56

Mam pytanie. Jest tu też jakiś bramkarz?
Tak się składa, że ja łapie w miarę profesjonalnie a Stahoo raczej amatorsko.
Duże problemy mam z ,, piątkami'' na suchej nawierzchni, gdyż moje najki są zaokrąglane i nie mogę wyczuć podbicia
Z tego co wnioskuję, to kopiesz piątki z prostego podbicia?
Chciałbym się dowiedzieć co polecacie, w czym Wam idzie na tej pozycji
Ja przez całe życie grałem w butach Adidasa, a jeśli chodzi o bramkarza to polecam te z miękkiej skóry, żeby były wygodniejsze ;)

jsduga

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lipca 2010, 10:11

Negri pisze:
Mam pytanie. Jest tu też jakiś bramkarz?
Tak się składa, że ja łapie w miarę profesjonalnie a Stahoo raczej amatorsko.
Duże problemy mam z ,, piątkami'' na suchej nawierzchni, gdyż moje najki są zaokrąglane i nie mogę wyczuć podbicia
Z tego co wnioskuję, to kopiesz piątki z prostego podbicia?
Chciałbym się dowiedzieć co polecacie, w czym Wam idzie na tej pozycji
Ja przez całe życie grałem w butach Adidasa, a jeśli chodzi o bramkarza to polecam te z miękkiej skóry, żeby były wygodniejsze ;)
Nie, nie z prostego podbicia, źle się wyraziłem. Hmm...jak to opisać. Po prostu przy wybiciu nie czuję miejsca, w które chcę trafić butem. Myślę, że to przez to zaokrąglenie, bo w butach na miękką nawierzchnię nie mam z tym problemu :wink:
Właśnie sie zastanawiałem nad kupnem butów z Adidasa, lecz póki co, chyba muszę poczekać na lekką promocję...

„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
Negri

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 21 lipca 2010, 10:15

Wykosztuj się 2x250 złotych i kup sobie Adidas Kaiser.
Znaczek jakości Q + moja osobista rekomendacja.

Maku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2010, 12:53

planuję sobie zakupić korki i nie bardzo wiem jakie, wybór jest ogromny :D
może moglibyście jakieś polecić tak do 170 zł, dodam że w klubie nie gram, jedynie czasem przejdę się z kumplami na orlika pokopać :wink:

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2010, 12:55

--Maq-- pisze:planuję sobie zakupić korki i nie bardzo wiem jakie, wybór jest ogromny :D
może moglibyście jakieś polecić tak do 170 zł, dodam że w klubie nie gram, jedynie czasem przejdę się z kumplami na orlika pokopać :wink:
Nie ganiają was z tego Orlika z korkami? Bo na niektóre można wchodzić tylko w "turfach".

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Donnie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2010, 13:16

Mi osobiście najlepiej grało się w tym modelu. Piłka fajnie trzyma się nogi, dobrze się drybluje, są bardzo lekkie. Najlepsze buty, w jakich grałem.

Maku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2010, 13:49

Łukasz pisze:
--Maq-- pisze:planuję sobie zakupić korki i nie bardzo wiem jakie, wybór jest ogromny :D
Nie ganiają was z tego Orlika z korkami? Bo na niektóre można wchodzić tylko w "turfach".
nie ganiają :P

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2010, 14:00

http://allegro.pl/nowosc-adidas-adiques ... 46580.html

Jak dla mnie najlepszy wybór w tej cenie ;) PS. Są też oczywiście inne kolory.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2010, 14:07

Jeśli chodzi o mnie to gram w czarnych nike mercurialach. Bardzo dobre buty, +10 do szybkości i +5 do dryblingu :D

http://allegro.pl/nike-mercurial-vapor- ... 13098.html - coś takiego, tyle że nie wkręty oczywiście

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2010, 14:29

Mietson pisze:Jeśli chodzi o mnie to gram w czarnych nike mercurialach. Bardzo dobre buty, +10 do szybkości i +5 do dryblingu
I -20 do wytrzymałości :D Osobiście z jednej strony uwielbiam buty Nike ze względu na ciekawe wzory, ale z drugiej nienawidzę ich bo są mało wytrzymałe... Po za tym Mercuriale dające faktycznie +10 do szybkości kosztują koło 4 stów :-D

EDIT. O widzę, że wrzuciłes link do takich za 4 stówy :D Zwracam honor. Takie faktycznie dodaja skilla. Ale kolega wyżej chciał butki do 180zł...

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2010, 15:08

Akurat to nie są dokładnie te buty w których gram, tylko model chciałem pokazać. Na moim boisku najlepsze do gry są turfy i w nich właśnie gram (kosztowały mnie 250) i wcale nie uważam, że nie są zbyt wytrzymałe, sprawują się świetnie nawet zimą i jesienią :)

francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2010, 16:30

Ja w tym sezonie używam Adidas F30. A kupiłem je po okazyjnej cenie na allegro po licytacji. Razem z przesyłką wyszło coś około 160 zł :prochno:

Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 grudnia 2010, 16:44

Ja aktualnie posiadam Nike Tiempo, ponieważ są bardzo wytrzymałe. Poprzednio miałem korki Adidasa, ale niestety rozpruły się na pięcie podczas wślizgu.
Polecam Nike Tiempo jeżeli chcesz miec buty na długo, i oczywiście cena nie jest wysoka.

ODPOWIEDZ