Obuwie piłkarskie
- jsduga
- Juventino
Ja planuję zakup lanek i wkrętów na raz. Jak się już sypią, to wszystkie.
Mam pytanie. Jest tu też jakiś bramkarz?
Bo właśnie obuwia dla golkipera poszukuję. Duże problemy mam z ,, piątkami'' na suchej nawierzchni, gdyż moje najki są zaokrąglane i nie mogę wyczuć podbicia. Jeśli chodzi o wkręty to problem miałem mniejszy, gdyż reeboki, które jeszcze mam, spisują się w miarę ok. Chciałbym się dowiedzieć co polecacie, w czym Wam idzie na tej pozycji
Oczywiście cena też gra rolę. Tak do 180 zł...no dobra 200zł za jedną parę

Mam pytanie. Jest tu też jakiś bramkarz?

Oczywiście cena też gra rolę. Tak do 180 zł...no dobra 200zł za jedną parę
„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
- Negri
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Tak się składa, że ja łapie w miarę profesjonalnie a Stahoo raczej amatorsko.Mam pytanie. Jest tu też jakiś bramkarz?
Z tego co wnioskuję, to kopiesz piątki z prostego podbicia?Duże problemy mam z ,, piątkami'' na suchej nawierzchni, gdyż moje najki są zaokrąglane i nie mogę wyczuć podbicia
Ja przez całe życie grałem w butach Adidasa, a jeśli chodzi o bramkarza to polecam te z miękkiej skóry, żeby były wygodniejszeChciałbym się dowiedzieć co polecacie, w czym Wam idzie na tej pozycji

- jsduga
- Juventino
Nie, nie z prostego podbicia, źle się wyraziłem. Hmm...jak to opisać. Po prostu przy wybiciu nie czuję miejsca, w które chcę trafić butem. Myślę, że to przez to zaokrąglenie, bo w butach na miękką nawierzchnię nie mam z tym problemuNegri pisze:Tak się składa, że ja łapie w miarę profesjonalnie a Stahoo raczej amatorsko.Mam pytanie. Jest tu też jakiś bramkarz?
Z tego co wnioskuję, to kopiesz piątki z prostego podbicia?Duże problemy mam z ,, piątkami'' na suchej nawierzchni, gdyż moje najki są zaokrąglane i nie mogę wyczuć podbicia
Ja przez całe życie grałem w butach Adidasa, a jeśli chodzi o bramkarza to polecam te z miękkiej skóry, żeby były wygodniejszeChciałbym się dowiedzieć co polecacie, w czym Wam idzie na tej pozycji
Właśnie sie zastanawiałem nad kupnem butów z Adidasa, lecz póki co, chyba muszę poczekać na lekką promocję...
„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
- Łukasz
- Juventino
Nie ganiają was z tego Orlika z korkami? Bo na niektóre można wchodzić tylko w "turfach".--Maq-- pisze:planuję sobie zakupić korki i nie bardzo wiem jakie, wybór jest ogromny![]()
może moglibyście jakieś polecić tak do 170 zł, dodam że w klubie nie gram, jedynie czasem przejdę się z kumplami na orlika pokopać
- Maku
- Juventino
nie ganiająŁukasz pisze:Nie ganiają was z tego Orlika z korkami? Bo na niektóre można wchodzić tylko w "turfach".--Maq-- pisze:planuję sobie zakupić korki i nie bardzo wiem jakie, wybór jest ogromny![]()
może moglibyście jakieś polecić tak do 170 zł, dodam że w klubie nie gram, jedynie czasem przejdę się z kumplami na orlika pokopać

- stahoo
- Juventino
http://allegro.pl/nowosc-adidas-adiques ... 46580.html
Jak dla mnie najlepszy wybór w tej cenie
PS. Są też oczywiście inne kolory.
Jak dla mnie najlepszy wybór w tej cenie

- Pan Mietek
- Juventino
Jeśli chodzi o mnie to gram w czarnych nike mercurialach. Bardzo dobre buty, +10 do szybkości i +5 do dryblingu 
http://allegro.pl/nike-mercurial-vapor- ... 13098.html - coś takiego, tyle że nie wkręty oczywiście

http://allegro.pl/nike-mercurial-vapor- ... 13098.html - coś takiego, tyle że nie wkręty oczywiście
- stahoo
- Juventino
I -20 do wytrzymałościMietson pisze:Jeśli chodzi o mnie to gram w czarnych nike mercurialach. Bardzo dobre buty, +10 do szybkości i +5 do dryblingu

EDIT. O widzę, że wrzuciłes link do takich za 4 stówy

- Pan Mietek
- Juventino
Akurat to nie są dokładnie te buty w których gram, tylko model chciałem pokazać. Na moim boisku najlepsze do gry są turfy i w nich właśnie gram (kosztowały mnie 250) i wcale nie uważam, że nie są zbyt wytrzymałe, sprawują się świetnie nawet zimą i jesienią 

- Simi
- Qualità Juventino
Ja aktualnie posiadam Nike Tiempo, ponieważ są bardzo wytrzymałe. Poprzednio miałem korki Adidasa, ale niestety rozpruły się na pięcie podczas wślizgu.
Polecam Nike Tiempo jeżeli chcesz miec buty na długo, i oczywiście cena nie jest wysoka.
Polecam Nike Tiempo jeżeli chcesz miec buty na długo, i oczywiście cena nie jest wysoka.