Którego z byłych zawodników Juve wam brakuje????
- matekkuba
- Juventino
Nasz zarząd lubi bezrobotnych... Powtórka z rozrywki?Łukasz pisze:Czy skończył? Oficjalnie nie powiesił jeszcze butów na kołku. Na transfermarkcie ma obecnie status piłkarza dostępnego z wolnego transferu, podobnie jak Tacchinardi.JuveFilip_8_ pisze: Ciesze sie ze skonczyl granie wlasnie w Ajaxie : ) W domu... mimo wszystko :]
http://transfermarkt.de/de/spieler/5758 ... rofil.html
http://transfermarkt.de/de/spieler/5748 ... rofil.html
- pan Zambrotta
- Juventino
czy Appiah:Łukasz pisze:Czy skończył? Oficjalnie nie powiesił jeszcze butów na kołku. Na transfermarkcie ma obecnie status piłkarza dostępnego z wolnego transferu, podobnie jak Tacchinardi.JuveFilip_8_ pisze: Ciesze sie ze skonczyl granie wlasnie w Ajaxie : ) W domu... mimo wszystko :]
http://transfermarkt.de/de/spieler/5975 ... rofil.html
Szczerze mówiąc całej trójki mnie brakuje. Zawsze miałem słabość do środkowych pomocników. Jeszcze Maresca, Conte...
- Mati
- Juventino
... Emerson, VieiraMiś Coccolino pisze:czy Appiah:Łukasz pisze:Czy skończył? Oficjalnie nie powiesił jeszcze butów na kołku. Na transfermarkcie ma obecnie status piłkarza dostępnego z wolnego transferu, podobnie jak Tacchinardi.JuveFilip_8_ pisze: Ciesze sie ze skonczyl granie wlasnie w Ajaxie : ) W domu... mimo wszystko :]
http://transfermarkt.de/de/spieler/5975 ... rofil.html
Szczerze mówiąc całej trójki mnie brakuje. Zawsze miałem słabość do środkowych pomocników. Jeszcze Maresca, Conte...

A mówiąc poważnie, najbardziej brakuje mi chyba właśnie Davidsa, niesamowity piłkarz łączący świetne umiejętności odbioru z niekonwencjonalnymi zagraniami i wielkim zaangażowaniem, oraz chyba Montero. Wielki walczak, twardy charakter. Chociaż jego brak (w sumie nie ma go już dosyć długo) może trochę rekompensować Giorgio Chiellini, może troszkę inaczej grają, ale pewne podobieństwa da się zauważyć

Generalnie wielu było piłkarzy, których teraz może brakować, w końcu jesteśmy Juventusem. Davids, Conte, Tacchinardi, Birindelli, Ferrara, Pessotto. Ah, gdzie te czasy

- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Jeśli chodzi o obronę to na pewno Ferrara plus Montero. Zgodzę się z Matim, uważam również, iż Chiellini ma coś z w sobie z Urugwajczyka.
No właśnie czas płynie nieubłaganie a latka lecą. Prawda jest taka, że za trzy może cztery sezony będziemy szukać następców takich mistrzów jak Trezegeut, Camoranesi czy Nedved. Nie chce tutuj poruszać tematu Alexa bo to inny temat. Mam nadzieje, że nasi skauci nie próżnują, bo ciągle tymi samymi asami grać nie możemy.
No właśnie czas płynie nieubłaganie a latka lecą. Prawda jest taka, że za trzy może cztery sezony będziemy szukać następców takich mistrzów jak Trezegeut, Camoranesi czy Nedved. Nie chce tutuj poruszać tematu Alexa bo to inny temat. Mam nadzieje, że nasi skauci nie próżnują, bo ciągle tymi samymi asami grać nie możemy.
- Łukasz
- Juventino
Byłoby miło, ale wątpię; to był duet idealny.matekkuba pisze:Myślę, że nie, ale powiem Wam, że liczę na to, aby w przyszłości nasz środek pola wyglądał tak: Marchisio - Sissoko. Mogą dorównać kiedyś Włochowi i Holendrowi...
Mati pisze:... Emerson, Vieira
- mati888
- Juventino
mi brakuje najbardziej (jak wyżej wspominaliście) Montero, Ferrary no i Thurama-kurcze, to byli kozacy...dodać do nich Chielliniego i Buffona i mamy najlepszą defensywę na świecie...Montero i Ferrara już po karierze, Thuram problemy z sercem (nie wiem czy w końcu gra w PSG czy odpuścił), Buffon coraz częstsze kontuzje...mam nadzieję,ze uda się dokupić kogoś do Chielliniego, aby faktycznie stworzyć tą najlepszą zaporę świata.
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Don Mateo
- Juventino
Santacrore z Napoli, tudzież Gamberini z "Violi" mnie się marzy. Ale jak powszechnie wiadomo - "No Moggi, No Party"mati888 pisze:mam nadzieję,ze uda się dokupić kogoś do Chielliniego, aby faktycznie stworzyć tą najlepszą zaporę świata.

Kogo brakuje z byłych graczy? Lista dość długa, że ograniczę się do Montero (twardy, kościsty, łokcie w polu karnym pracowały, nie jednemu oko podbił, żebro złamał), Di Livio (Mały Żołnierzyk), Zidane (komentarz zbędny), Davids (jeden z moich ulubionych piłkarzy), i innych WIELKICH, których w Interze próżno szukać.
Forza Juve!
- Dybala 4ever
- Juventino
Mi brakuje Montero to był gość :-D Tacchinardi podobała mi się jego gra w pomocy i jego niezapomniany gol w LM w meczu z Basel;) brakuje mi też naszego dreamu defensywnego : Cannavaro Thuram Zambrotta to były piękne czasy, żałuje, też że nie ma u nas Boijova, mam niedosyt bo w Serie B się pokazał z bdb strony, żałuje że nie ma Balzarettiego, bo pokazał przywiązanie do Juve, ale zarząd go sprzedał ;/, Mutu też szkoda ;/. Jeszcze wiele zawodników mi brakuje, ale długo by wymieniać
tych co napisałem brakuje mi najmocniej.

- R.A.B.
- Juventino
Moim mażeniem jest ujżeć blok obrony Chellini - Vidićmati888 pisze:mam nadzieję,ze uda się dokupić kogoś do Chielliniego, aby faktycznie stworzyć tą najlepszą zaporę świata.
a brakuje mi Montero Mutu i Zambrotty
- Łukasz
- Juventino
]juventinek123 pisze:żałuje, też że nie ma u nas Boijova, mam niedosyt bo w Serie B się pokazał z bdb strony
Z dobrej strony to on się pokazał w Serie A w Lecce. W Serie B grał bardzo mało.
ujrzećR.A.B. pisze:ujżeć
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2008, 19:06 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dybala 4ever
- Juventino
No tak, ale jak już grał to strzelał goleŁukasz pisze:]juventinek123 pisze:żałuje, też że nie ma u nas Boijova, mam niedosyt bo w Serie B się pokazał z bdb strony
Z dobrej strony to on się pokazał w Serie A w Lecce. W Serie B grał bardzo mało.

- Łukasz
- Juventino
Aż 4 strzelił.juventinek123 pisze: No tak, ale jak już grał to strzelał gole
:-D
Aczkolwiek talentu mu odmówić nie można.
Przede wszystkim zadecydowała o tym chyba spora przebitka. Vieri kosztował nas 2,5 mln €, Atletico zaoferowało za niego 15 mln €. Za jego następcę - nie mniej bramkostrzelnego Inzaghiego (król strzelców) - zapłaciliśmy 2 mln €.juventinek123 pisze:czemu Vieri grał tylko 1 sezon w Juve??
Czyli byliśmy 10,5 mln do przodu, nie tracąc niec na jakości. Można domniemywać, że pozyskane w skutek tej operacji pieniądze umożliwiły nam zakup Davidsa (8mln).
- pan Zambrotta
- Juventino
Jak i kontuzjogenności. Tfu! podatności na kontuzje !Łukasz pisze:Aż 4 strzelił.juventinek123 pisze: No tak, ale jak już grał to strzelał gole
:-D
Aczkolwiek talentu mu odmówić nie można.
Od przeprowadzki do ManCity wystąpił w... 3 meczach. W sezonie 07/08 poszły więzadła kolanowe. Przed tym sezonem poszedł mu Achilles. Pewnie dobry znajomy Andrade. I Wam go żal ?
- Łukasz
- Juventino
Miś Coccolino pisze: Jak i kontuzjogenności. Tfu! podatności na kontuzje !![]()
Ja tylko mówię, że chłopak ma/miał talent, na pewno był/jest bardziej utalentowany niż promowany przez DD Palla.Miś Coccolino pisze: Od przeprowadzki do ManCity wystąpił w... 3 meczach. W sezonie 07/08 poszły więzadła kolanowe. Przed tym sezonem poszedł mu Achilles. Pewnie dobry znajomy Andrade. I Wam go żal ?
A czy mi go żal? Nie. Na więcej niż zmiennik Alexa i tak nie zasługiwał.
- Dybala 4ever
- Juventino
Miś Coccolino, ale Bojinov zaczał doznawac kontuzji podczas jak przeszedł do City, a mi chodziło o okres, gdy grał w Juve, a tu nie był kontuzjowany, tylko mało otrzymywał szans a to jest różnica.