Dlaczego TVP milczy na temat Juve???

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 20 marca 2006, 21:15

NIe moge jak czytam wasze posty to mi sie nie dobrze robi....zamiast sie cieszyc ze wrescie obejrzymy Juve w tv...to wy sie czepiacie wszystkiego komentatora, prowadzacego, pewnie zaraz bedziecie sie scenarzysty czepiac i panie od makijazu ze zle wypiłowałym komus tam paznokcie...Ludzie zastanówcie sie przeciez nie musicie ogladac studia jak wam sie cos nie podoba :angry:
Wam sie nigdy nie da dogodzic...,,Francuskie Pieski'' zawsze wam mało i zawsze musicie szukac dzziury w całym...

Ludzie cieszcie sie...bo moze to byc dla niktórych ostatni mecz w tym sezonie...bo kto wie co bedzie ....

MIKI_900 pisze: A to, że czepiamy się komentatorów to już zupełnie inna bajka.
Teraz to trzeba uwazac zeby ta ''bajka'' nie zamienila sie w kolejny ''zenujacy'' temat typu Zenujace studio w TVP :angry:
Ostatnio zmieniony 20 marca 2006, 21:41 przez Moonk, łącznie zmieniany 2 razy.

Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2006, 21:32

Wreście zobacze sobie moich ukochanych piłkarzy w TV. :dance:
Moonk pisze:NIe moge jak czytam wasze posty to mi sie nie dobrze robi....zamiast sie cieszyc ze wrescie obejrzymy Juve w tv...to wy sie czepiacie wszystkiego komentatora, prowadzacego, pewnie zaraz bedziecie sie scenarzysty czepiac i panie od makijazu ze zle wypiłowałym komus tam paznokcie...Ludzie zastanówcie sie przeciez nie musicie ogladac studia jak wam sie cos nie podoba
Że mecz Juve pokażą w TVP, to my się cieszymy. Ubolewamy tylko, że mecze Bainconerich są pokazywane tak rzadko. Praktycznie tylko wtedy gdy przeciwnikiem jest bardzo znana i mocna drużyna.
A to, że czepiamy się komentatorów to już zupełnie inna bajka.

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2006, 21:43

Moim zdaniem gdyby pierwszy mecz ćwierćfinałowy Juve-Arsenal był na Delle Alpi to nie byłby on transmitowany w tvp. ponieważ stadion jest tak skonstruowany że mecz jest prowadzony jakby bez kibiców.
Zapewne gdy będą rewanże to pokażą Barcelone :angry: , ze względu na to ze rewanż będzie na Delle Alpi. Tak mi się wydaje.

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2006, 21:52

Moonk pisze:zamiast sie cieszyc ze wrescie obejrzymy Juve w tv...to wy sie czepiacie wszystkiego komentatora, prowadzacego, pewnie zaraz bedziecie sie scenarzysty czepiac i panie od makijazu ze zle wypiłowałym komus tam paznokcie...Ludzie zastanówcie sie przeciez nie musicie ogladac studia jak wam sie cos nie podoba :angry:
Widzisz, to chyba leży w ludzkiej naturze. Zawsze jak coś osiągamy to znajdujemy sobie nowu obiekt pożądania :smile: Co nie znaczy że się nie cieszymy
Moonk pisze:Wam sie nigdy nie da dogodzic...,,Francuskie Pieski''
:prochno: Waż słowa :wink:

P.S. Fajny avek :/

m-a-t-t-e-o

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 marca 2006, 23:21

Moonk pisze: Teraz to trzeba uwazac zeby ta ''bajka'' nie zamienila sie w kolejny ''zenujacy'' temat typu Zenujace studio w TVP :angry:
MIKI_900 pisze: A to, że czepiamy się komentatorów to już zupełnie inna bajka.
Ludzie :!: Zauważcie że studio to PRZYKŁAD mający na celu zobrazować że ludzie pracujący w TVP są strasznie stronniczy. Przecież to po części wyjaśnia Dlaczego TVP milczy na temat Juve??? :!:

Don Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2006, 01:47

białas pisze:
G.O.R.O.L pisze: tak. ty wiesz wszystko lepiej od niego.
Tego nie napisałem.
Obojętnie przed jakim meczem jest prowadzącym zawsze wspomni o 74r - o Reprezentacji Pana Górskiego.
bo było dobrze. a na lepiej na razie się nie zapowida.
Zastanawia mnie tylko, dlaczego wspomniał o tym meczu w studio, jak był rozgrywany finał CL? :shock:
Poza tym, jak już któryś z zaproszonych gości ma coś ciekawego do powiedzenia - on zawsze musi przerwać, i dodać swoje dwa grosze, przeważnie nie na temat.
dobrze wiesz, że to nieprawda.
Dobrze wiem, że to jest prawda. Wystarczy się wsłuchać w jego przedmówcę, a następnie posłuchać Szaranowicza. Kurowski następny - pseudoznawca.

TVP, to najbardziej mnie wkurza, gdy Szpakowski źle wymawia nazwiska.
To wyłącz dźwięk :)

Poza wymienionymi czynnikami cieszy fakt, że mecz transmitować będzie TVP. Oby tylko gra Juve przyspożyła Nam tyle radości, co ta transmisja.

juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2006, 13:02

Mam nadzieję że Juve pokaże się z najlepszej strony i pokaże swój najlepszy football i to przekona pracowników tvp jakie mecze i z jakimi drużynami mają transmitować.

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
jt10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2006, 20:10

Bardzo się cieszę, że obejrzymy mecz z Arsenalem w TV:D chociaż prawda jest taka, że TVP w tym wypadku nie miała wyjścia, ponieważ inna decyzja byłaby dosłownie śmieszna!!

Przed chwilą oglądałem te śmieszne wiadomości sportowe w TVP... Boże... "Ćwierćfinał Pucharu Anglii"... wyobraźcie sobie, że mówią o ćwierćfinale Pucharu Włoch!:D nigdy... albo news o przedłużeniu kontraktu przez Ancelottiego: niby coś o klubie włoskim ale zaczął się od: "kolejny trener nie podpisze kontraktu z Królewskimi"... Skąd brać tu cierpliwość dal tych ludzi.. mam chęć ich ostro wyzwać...

pozdr

cedzik

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 marca 2006, 22:54

Najlepszy jest tekst często słyszany w TVP: to sie Hirek Wrona ucieszy bo w TVP zdecydowali że poleci mecz MU.Niestety tak jest że musimy oglądać to co kocha Hirek i inni

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2006, 22:59

Ostatnio oglądałem retransmisję meczu Francja-Brazylia z Finału MŚ 1998, komentował Borek i po drugiej bramce Zidane'a daje taki tekst: gwiazdor Realu Madryt( :!: )potwierdza swoją klasę... :rotfl:

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2006, 23:18

ADAMJUVENTUSPL pisze:Ostatnio oglądałem retransmisję meczu Francja-Brazylia z Finału MŚ 1998, komentował Borek i po drugiej bramce Zidane'a daje taki tekst: gwiazdor Realu Madryt( :!: )potwierdza swoją klasę... :rotfl:
Najwidoczniej pan Borek jest jasnowidzem, bo w tym czasie oczywiście Zidane grał u nas w Juve. Może macie do tego pana, e-mail to go poproszę żeby mi kuponik posłał na przyszła edycje LM [ zapewne wie już kto gra hehe].

Ale tak całkiem serio to komentatorzy niesą robotami i będą komentować świetnie, jak leci mecz to mi to obojętne czy jest komentarz czy nie, bo ja się nim nie przejmuj, wpatruje się w TV i oglądam nic więcej.

Ibrahimović

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2006, 23:30

Co do komentatorów z TVP czy nawet Polsatu często się narzeka na Szpaka czy Szaranowicza ,Borka itp.

Jednak ostatnio kiedy ogladałem mecz Werder - Juventus na włoskiej TV. Tsi 2 to tego pana ktory komentował mecz nie mozna nazwac komentatorem. Włoska druzyna zdobyla bramke a on powiedział "gol" i kontunuowal mysl jaka rozpoczał zanim padła bramka :shock: :prochno:

kramnik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2006, 08:51

http://program.tvp.pl/1,6,000000.html

Tak, zeby nikt nie miał wątpliwości - na oficjalnej stronie tvp jest juz napisane, ze pokaza mecz Arsenalu z Juventusem. Czyzby 3 programy pod rzad ?? :wink:

Robin720

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2006, 18:12

Nie wiem czemu wy sie tego czepiacie.Mecz ArsenalvsJuve odbedzie sie 28.03.06 naTVP2 o godz.20:30
pozdr. :wink:

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2006, 18:49

Robin720 pisze:Nie wiem czemu wy sie tego czepiacie.Mecz ArsenalvsJuve odbedzie sie 28.03.06 naTVP2 o godz.20:30
pozdr. :wink:
Serio?! No popatrz nie wiedziałem :lol:

EDIT: Taa.. i na pewno na TVP2... :roll:

Swoją drogą nie rozumiem Cię chłopie. Wypowiadasz się w każdym temacie jaki znajdziesz (już nie mówię tu o tym, że odkopujesz stare :| ) i piszesz jedno, może 2 zdania :roll: Na przyszłość pisz mniej, a mądrzej. PozdrQ

ODPOWIEDZ