Dlaczego TVP milczy na temat Juve???
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
NIe moge jak czytam wasze posty to mi sie nie dobrze robi....zamiast sie cieszyc ze wrescie obejrzymy Juve w tv...to wy sie czepiacie wszystkiego komentatora, prowadzacego, pewnie zaraz bedziecie sie scenarzysty czepiac i panie od makijazu ze zle wypiłowałym komus tam paznokcie...Ludzie zastanówcie sie przeciez nie musicie ogladac studia jak wam sie cos nie podoba
Wam sie nigdy nie da dogodzic...,,Francuskie Pieski'' zawsze wam mało i zawsze musicie szukac dzziury w całym...
Ludzie cieszcie sie...bo moze to byc dla niktórych ostatni mecz w tym sezonie...bo kto wie co bedzie ....

Wam sie nigdy nie da dogodzic...,,Francuskie Pieski'' zawsze wam mało i zawsze musicie szukac dzziury w całym...
Ludzie cieszcie sie...bo moze to byc dla niktórych ostatni mecz w tym sezonie...bo kto wie co bedzie ....
Teraz to trzeba uwazac zeby ta ''bajka'' nie zamienila sie w kolejny ''zenujacy'' temat typu Zenujace studio w TVPMIKI_900 pisze: A to, że czepiamy się komentatorów to już zupełnie inna bajka.

Ostatnio zmieniony 20 marca 2006, 21:41 przez Moonk, łącznie zmieniany 2 razy.
- Michael900
- Juventino
Wreście zobacze sobie moich ukochanych piłkarzy w TV.
A to, że czepiamy się komentatorów to już zupełnie inna bajka.

Że mecz Juve pokażą w TVP, to my się cieszymy. Ubolewamy tylko, że mecze Bainconerich są pokazywane tak rzadko. Praktycznie tylko wtedy gdy przeciwnikiem jest bardzo znana i mocna drużyna.Moonk pisze:NIe moge jak czytam wasze posty to mi sie nie dobrze robi....zamiast sie cieszyc ze wrescie obejrzymy Juve w tv...to wy sie czepiacie wszystkiego komentatora, prowadzacego, pewnie zaraz bedziecie sie scenarzysty czepiac i panie od makijazu ze zle wypiłowałym komus tam paznokcie...Ludzie zastanówcie sie przeciez nie musicie ogladac studia jak wam sie cos nie podoba
A to, że czepiamy się komentatorów to już zupełnie inna bajka.
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- juveman7
- Juventino
Moim zdaniem gdyby pierwszy mecz ćwierćfinałowy Juve-Arsenal był na Delle Alpi to nie byłby on transmitowany w tvp. ponieważ stadion jest tak skonstruowany że mecz jest prowadzony jakby bez kibiców.
Zapewne gdy będą rewanże to pokażą Barcelone
, ze względu na to ze rewanż będzie na Delle Alpi. Tak mi się wydaje.
Zapewne gdy będą rewanże to pokażą Barcelone

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- herr_braun
- Juventino
Widzisz, to chyba leży w ludzkiej naturze. Zawsze jak coś osiągamy to znajdujemy sobie nowu obiekt pożądaniaMoonk pisze:zamiast sie cieszyc ze wrescie obejrzymy Juve w tv...to wy sie czepiacie wszystkiego komentatora, prowadzacego, pewnie zaraz bedziecie sie scenarzysty czepiac i panie od makijazu ze zle wypiłowałym komus tam paznokcie...Ludzie zastanówcie sie przeciez nie musicie ogladac studia jak wam sie cos nie podoba![]()
Moonk pisze:Wam sie nigdy nie da dogodzic...,,Francuskie Pieski''

P.S. Fajny avek

- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Moonk pisze: Teraz to trzeba uwazac zeby ta ''bajka'' nie zamienila sie w kolejny ''zenujacy'' temat typu Zenujace studio w TVP
Ludzie :!: Zauważcie że studio to PRZYKŁAD mający na celu zobrazować że ludzie pracujący w TVP są strasznie stronniczy. Przecież to po części wyjaśnia Dlaczego TVP milczy na temat Juve??? :!:MIKI_900 pisze: A to, że czepiamy się komentatorów to już zupełnie inna bajka.
- Don Mateo
- Juventino
białas pisze:G.O.R.O.L pisze: tak. ty wiesz wszystko lepiej od niego.
Tego nie napisałem.bo było dobrze. a na lepiej na razie się nie zapowida.Obojętnie przed jakim meczem jest prowadzącym zawsze wspomni o 74r - o Reprezentacji Pana Górskiego.
Zastanawia mnie tylko, dlaczego wspomniał o tym meczu w studio, jak był rozgrywany finał CL? :shock:dobrze wiesz, że to nieprawda.Poza tym, jak już któryś z zaproszonych gości ma coś ciekawego do powiedzenia - on zawsze musi przerwać, i dodać swoje dwa grosze, przeważnie nie na temat.
Dobrze wiem, że to jest prawda. Wystarczy się wsłuchać w jego przedmówcę, a następnie posłuchać Szaranowicza. Kurowski następny - pseudoznawca.
TVP, to najbardziej mnie wkurza, gdy Szpakowski źle wymawia nazwiska.
To wyłącz dźwięk
Poza wymienionymi czynnikami cieszy fakt, że mecz transmitować będzie TVP. Oby tylko gra Juve przyspożyła Nam tyle radości, co ta transmisja.
- juveman7
- Juventino
Mam nadzieję że Juve pokaże się z najlepszej strony i pokaże swój najlepszy football i to przekona pracowników tvp jakie mecze i z jakimi drużynami mają transmitować.
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- jt10
- Juventino
Bardzo się cieszę, że obejrzymy mecz z Arsenalem w TV:D chociaż prawda jest taka, że TVP w tym wypadku nie miała wyjścia, ponieważ inna decyzja byłaby dosłownie śmieszna!!
Przed chwilą oglądałem te śmieszne wiadomości sportowe w TVP... Boże... "Ćwierćfinał Pucharu Anglii"... wyobraźcie sobie, że mówią o ćwierćfinale Pucharu Włoch!:D nigdy... albo news o przedłużeniu kontraktu przez Ancelottiego: niby coś o klubie włoskim ale zaczął się od: "kolejny trener nie podpisze kontraktu z Królewskimi"... Skąd brać tu cierpliwość dal tych ludzi.. mam chęć ich ostro wyzwać...
pozdr
Przed chwilą oglądałem te śmieszne wiadomości sportowe w TVP... Boże... "Ćwierćfinał Pucharu Anglii"... wyobraźcie sobie, że mówią o ćwierćfinale Pucharu Włoch!:D nigdy... albo news o przedłużeniu kontraktu przez Ancelottiego: niby coś o klubie włoskim ale zaczął się od: "kolejny trener nie podpisze kontraktu z Królewskimi"... Skąd brać tu cierpliwość dal tych ludzi.. mam chęć ich ostro wyzwać...
pozdr
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ostatnio oglądałem retransmisję meczu Francja-Brazylia z Finału MŚ 1998, komentował Borek i po drugiej bramce Zidane'a daje taki tekst: gwiazdor Realu Madryt( :!: )potwierdza swoją klasę... :rotfl:
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- wloski
- Juventino
Najwidoczniej pan Borek jest jasnowidzem, bo w tym czasie oczywiście Zidane grał u nas w Juve. Może macie do tego pana, e-mail to go poproszę żeby mi kuponik posłał na przyszła edycje LM [ zapewne wie już kto gra hehe].ADAMJUVENTUSPL pisze:Ostatnio oglądałem retransmisję meczu Francja-Brazylia z Finału MŚ 1998, komentował Borek i po drugiej bramce Zidane'a daje taki tekst: gwiazdor Realu Madryt( :!: )potwierdza swoją klasę... :rotfl:
Ale tak całkiem serio to komentatorzy niesą robotami i będą komentować świetnie, jak leci mecz to mi to obojętne czy jest komentarz czy nie, bo ja się nim nie przejmuj, wpatruje się w TV i oglądam nic więcej.
- Ibrahimović
- Juventino
Co do komentatorów z TVP czy nawet Polsatu często się narzeka na Szpaka czy Szaranowicza ,Borka itp.
Jednak ostatnio kiedy ogladałem mecz Werder - Juventus na włoskiej TV. Tsi 2 to tego pana ktory komentował mecz nie mozna nazwac komentatorem. Włoska druzyna zdobyla bramke a on powiedział "gol" i kontunuowal mysl jaka rozpoczał zanim padła bramka :shock:
Jednak ostatnio kiedy ogladałem mecz Werder - Juventus na włoskiej TV. Tsi 2 to tego pana ktory komentował mecz nie mozna nazwac komentatorem. Włoska druzyna zdobyla bramke a on powiedział "gol" i kontunuowal mysl jaka rozpoczał zanim padła bramka :shock:

- kramnik
- Juventino
http://program.tvp.pl/1,6,000000.html
Tak, zeby nikt nie miał wątpliwości - na oficjalnej stronie tvp jest juz napisane, ze pokaza mecz Arsenalu z Juventusem. Czyzby 3 programy pod rzad ??
Tak, zeby nikt nie miał wątpliwości - na oficjalnej stronie tvp jest juz napisane, ze pokaza mecz Arsenalu z Juventusem. Czyzby 3 programy pod rzad ??
- Mr Cezary
- Juventino
Serio?! No popatrz nie wiedziałem :lol:Robin720 pisze:Nie wiem czemu wy sie tego czepiacie.Mecz ArsenalvsJuve odbedzie sie 28.03.06 naTVP2 o godz.20:30
pozdr.
EDIT: Taa.. i na pewno na TVP2... :roll:
Swoją drogą nie rozumiem Cię chłopie. Wypowiadasz się w każdym temacie jaki znajdziesz (już nie mówię tu o tym, że odkopujesz stare