Mercato (LATO 2017)
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Sandro jest nie do ruszenia 
apropo Szczęsnego czy czytaliście "Dekalog Nawałki"? Tam było wspomniane na temat śrub w nadgarstkach Szczęsnego i że po każdym intensywniejszym treningu czuje ból w nadgarstkach.

apropo Szczęsnego czy czytaliście "Dekalog Nawałki"? Tam było wspomniane na temat śrub w nadgarstkach Szczęsnego i że po każdym intensywniejszym treningu czuje ból w nadgarstkach.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Cabrini_idol
- Juventino
Monitorujemy sytuację De Vrija w razie jakby Bonucci miał odejść za 55 mln euro do CFC.
Leminę chcę również Lyon ale sam zawodnik powiedział, że nie przejdzie do Lyonu bo kocha OM.
Z Di Marią nie ma problemu z kosztami ale z PSG, którzy lekko mówiąc nie przepadają za nami :lol:
Jedno jest pewne, hajsy mamy i to nie male.
Leminę chcę również Lyon ale sam zawodnik powiedział, że nie przejdzie do Lyonu bo kocha OM.
Z Di Marią nie ma problemu z kosztami ale z PSG, którzy lekko mówiąc nie przepadają za nami :lol:
Jedno jest pewne, hajsy mamy i to nie male.

- gucio_juve
- Juventino
Jak można zaakceptować 55 milionów za Bonucciego, kiedy L'pool płaci 60 za jakiegoś no-name z Southampton?
Nie rozumiem gorączkowania się tym wszystkim, skoro wiadomo, że "specom" od transferów, chodzi tylko o kliknięcia.
Nie rozumiem gorączkowania się tym wszystkim, skoro wiadomo, że "specom" od transferów, chodzi tylko o kliknięcia.
- eastsider
- Juventino
W takich książkach to mogliby pisac, ze Ronaldo grał z proteza nogi. Ludzie i tak by to łykali.marcinek pisze:Sandro jest nie do ruszenia
- pablo1503
- Juventino
Mówi się, że Virgil van Dijk przejdzie do LFC za 60mln, a my mamy oddać Bonusa za trochę ponad 50?Cabrini_idol pisze:Monitorujemy sytuację De Vrija w razie jakby Bonucci miał odejść za 55 mln euro do CFC.

E: Widzę, że kolega wcześniej mnie uprzedził.

- Cabrini_idol
- Juventino
Nie znasz dnia ani godziny. TO jest Juve. Oddanie Vidala za 38 mln było ok ? Wg mnie o 30 za mało 

- wloski
- Juventino
Myślę że chłop nie odejdzie. LEO zostanie z nami.
http://www.juventus.com/it/news/galleri ... 017-18.php
- Cabrini_idol
- Juventino
Pogby czasem też nie było na nowych reklamach koszulek na 2016/17 ?
Też uważam, że szanse są małe, że Bonu odejdzie. Ale. Zawsze jest ale.
Też uważam, że szanse są małe, że Bonu odejdzie. Ale. Zawsze jest ale.

- Zawidowianin
- Juventino
Przekonałeś mnie:wloski pisze:Myślę że chłop nie odejdzie. LEO zostanie z nami.

onliforpipul
- wloski
- Juventino
Pogba odchodził już po pierwszym sezonie, miał innego agenta, dużo pisać.
Za Leo jest wiele innych czynników które mówią że pozostanie.

Za Leo jest wiele innych czynników które mówią że pozostanie.
Przekonałeś mnie, odejdzie Leo, Dybala i Sturaro odejścia tego ostatniego pragnie prawie każdy na tym forumZawidowianin pisze:Przekonałeś mnie:wloski pisze:Myślę że chłop nie odejdzie. LEO zostanie z nami.

- Zawidowianin
- Juventino
Ale Sturaro dopiero w zimie.
onliforpipul
- Piti
- Juventino
Sprawa jest po prostu oczywiscie - wjedzie cena nie do odrzucenia to go sprzedamy, proste. Chlop ma 30 lat a na rezerwie Rugani perspektywiczny i benatia. Hajs sie musi zgadzac a mysle ze to ostatni dzwonek zeby zgarnąc za goscia porzadna sume i zacząć odmładzać zespół, mamy przecież jeszcze Chielliniego
- wloski
- Juventino
Co za idiotyczne myślenie, ostatnia chwila na sprzedaż, młodszy nie będzie. Klasyka forum.Bazyliszek pisze:Sprawa jest po prostu oczywiscie - wjedzie cena nie do odrzucenia to go sprzedamy, proste. Chlop ma 30 lat a na rezerwie Rugani perspektywiczny i benatia. Hajs sie musi zgadzac a mysle ze to ostatni dzwonek zeby zgarnąc za goscia porzadna sume i zacząć odmładzać zespół, mamy przecież jeszcze Chielliniego
Bonucci jaki by nie był to opoka drużyny i obrony, nikt legendy Realu czy Barcy nie sprzedaje bo jest ostatnia chwila i takim trafem Pique i Ramos dalej grają w swoich klubach.
- gucio_juve
- Juventino
Taa? To po co sezon temu odrzucaliśmy za niego oferty po 60 milionów? Sprawa byłaby prosta, gdyby Bonucci sam chciał odejść. Sprzedajemy tych, którzy szukają nowych wyzwań i nie chcą być w Turynie - temat wałkowany milion razy, ale lepiej wbić na forum i zrobić bezmyślny wpis, nie wnoszący nic do dyskusji.Bazyliszek pisze:Sprawa jest po prostu oczywiscie - wjedzie cena nie do odrzucenia to go sprzedamy, proste.
Napoli coraz mocniej naciska na transfer Neto. Uważam, że bramkarzy, których mogą do siebie ściągnąć mają jak na lekarstwo. Powinniśmy wycisnąć za Brazylijczyka maksymalną kwotę. Co ciekawsze, jeszcze się okaże, że sprzedamy na Południe naszego rezerwowego i z tego opłacimy transfer Szczęsnego

- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Może Ramos i Pique nie chcą odchodzić, a Bonucci chce? Wszystkie te informacje to jedno wielkie gdybanie, pismaki wymyślają bo chcą zwiększyć swoją sprzedaż. Pozostaje nam czekać na oficjalne informacje. Na marginesie proszę Was o niepanikowanie, ponieważ przez te kilka lat już parę razy Juventus miał przestać wygrywać a nadal jesteśmy na szczycie.wloski pisze: Bonucci jaki by nie był to opoka drużyny i obrony, nikt legendy Realu czy Barcy nie sprzedaje bo jest ostatnia chwila i takim trafem Pique i Ramos dalej grają w swoich klubach.