WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Greger
- Juventino
Siema na meczu niestety mnie nie będzie, bo się już urlopować będę!
Nie chciałby ktoś z Was Misie na sylwestra na tydzień się wybrać do Hyncic pod Suszinou?
http://www.skikralicak.cz/
Na narty dobra miejscówa. Wynajem domku na cały tydzień wyjdzie ok. 200 - 300 zł od łebka. Reszta uznaniowo! Pisać jak coś na priva, pozdro Bianconeri!
Nie chciałby ktoś z Was Misie na sylwestra na tydzień się wybrać do Hyncic pod Suszinou?
http://www.skikralicak.cz/
Na narty dobra miejscówa. Wynajem domku na cały tydzień wyjdzie ok. 200 - 300 zł od łebka. Reszta uznaniowo! Pisać jak coś na priva, pozdro Bianconeri!
- Marbin
- Juventino
Słuchajcie, a co w na pomysł, żeby założyć grupę na fb (o ile już taka nie istnieje), gdzie umawialibyśmy się na mecze we Wro? Wiem że inne fancluby zespołów zagranicznych mają takie grupy. Ja osobiście częściej zaglądam na fb niż na forum, także byłoby to dla mnie pewne ułatwienie.
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Mnie tam nie bardzo obchodzi co robią kibice innych drużyn, ale jak chcesz to załóż. My i tak będziemy się tutaj zmawiać, a jak trzeba będzie to zawsze można napisać i na fb.Marbin pisze:Słuchajcie, a co w na pomysł, żeby założyć grupę na fb (o ile już taka nie istnieje), gdzie umawialibyśmy się na mecze we Wro? Wiem że inne fancluby zespołów zagranicznych mają takie grupy. Ja osobiście częściej zaglądam na fb niż na forum, także byłoby to dla mnie pewne ułatwienie.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- daniel85
- Juventino
ktoś już założył "Wrocławscy Kibice Juventusu Turyn" http://www.facebook.com/pages/Kibice-Ju ... 34?fref=ts
także można tam dołączyć i dodatkowo się umawiać, no i ten kto to założył mógłby zmienić nazwę nie Juventus Turyn a Juventus FC
także można tam dołączyć i dodatkowo się umawiać, no i ten kto to założył mógłby zmienić nazwę nie Juventus Turyn a Juventus FC

- syczu
- Juventino
Panowie, a może do Szkocji 12 lutego byśmy się wybrali?
Bilet w obie strony z Ryanaira jest stosunkowo tani, 76zł z Wroca i 120zł z Glasgow. Wylot w niedzielę o 21:45, powrót w środę o 17:55. Kwestia czy byliby chętni i jak by się to przekładało na dostępność biletów. 3 noclegi + przelot + bilet na mecz przy dobrych wiatrach w 1000zł powinno się zamknąć.
Ktoś by w ogóle wyrażał chęci?
Bilet w obie strony z Ryanaira jest stosunkowo tani, 76zł z Wroca i 120zł z Glasgow. Wylot w niedzielę o 21:45, powrót w środę o 17:55. Kwestia czy byliby chętni i jak by się to przekładało na dostępność biletów. 3 noclegi + przelot + bilet na mecz przy dobrych wiatrach w 1000zł powinno się zamknąć.
Ktoś by w ogóle wyrażał chęci?
AVE JUVE !!! Do końca życia biało-czarne serce =)
- daniel85
- Juventino
Dziś graliśmy jak dziady ale może inaczej będzie w środę gdy gramy z Milanem, kto się pisze?
Puchar Włoch
1/4 finału
2013-01-09 (środa)
Godzina 20:45
Puchar Włoch
1/4 finału
2013-01-09 (środa)
Godzina 20:45
Ostatnio zmieniony 07 stycznia 2013, 09:57 przez daniel85, łącznie zmieniany 1 raz.
- Myzarel
- Juventino
Jak najbardziej się piszę.
Ale ostrzegam że jak zobaczę Peluso w pierwszym składzie to nie ręczę za siebie
Ale ostrzegam że jak zobaczę Peluso w pierwszym składzie to nie ręczę za siebie

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- Pissu
- Juventino
Przydałoby się zobaczyć mecz z Milanem. Ja jestem na tak.
P.S. Ten zawodnik z dzisiejszego meczu z 13 to kret wpuszczony przez przeciwników, aby zawalić nam kilka meczy? Bo takiej bierności w obronie to nie pamiętam od dawien dawna.
P.S. Ten zawodnik z dzisiejszego meczu z 13 to kret wpuszczony przez przeciwników, aby zawalić nam kilka meczy? Bo takiej bierności w obronie to nie pamiętam od dawien dawna.
- jareckik
- Juventino
Ja nie wiem co sobie Conte myślał z tym Peluso ?? W ogóle to troche policzek dla Caceresa i Marrone...
Ja jak mi nic nie wypadnie to tez sie zjawie:]
Pozdro :twisted:
Ja jak mi nic nie wypadnie to tez sie zjawie:]
Pozdro :twisted: