Mercato (Lato 2016)
- Molek big fun juve
- Juventino

To dobrze i tyle. Jednak jeszcze nie przypomniałem sobie na tyle dobrze języka w takim razieZizou_1989 pisze:Informacja ze stłuczenie i jego występ w meczu ligowym jest niezagrożonyMolek big fun juve pisze:Z tego co zrozumiałem od komentatora meczu.jakku1 pisze:Skad wziales te diagnoze, skoro Mandzukic ma oklad na prawym kolanie a TJ sugeruje, ze zwyczajne stluczenie?
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Alexinhio-10
- Juventino

- Podziekował: 54 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Jak widze takie "nowoczesne myslenie" to mnie szlak trafia. Gosc moze nie lubic gejow i ... Ci do tego. Moja osobe wspolczesny swiat okreslilby jako homofob, rasista, islamofob albo jeszcze inaczej. Dzieki tak tepo myslacym ludziom, rzadzacy tym swiatem nie maja problemu z wprowadzaniem "nowego porzadku swiata" i abstrahuje ti zupelnie od tego czy Sandro jest gejem, czy nie.Bobeknaklo pisze:Mi jest głupio, że ktoś taki jak ty wyraża swoją opinię i ja muszę te brednie czytać. Co Cię obchodzi jego życie prywatne? Przeszkadza Ci to w czymś? Czy to kogoś krzywdzi? Kwintesencja średniowiecznego polaczkowego światopoglądu.Haris pisze:Z tym homoseksualizmem A.Sandro to tak na poważnie? Może jakieś źródło. Teraz mi trochę głupio, że tu publicznie fapałem nad gejem :oops:
Zresztą różnie to teraz może być w szatni.
Swoja droga chlopaki siw trzepali i spuszczali na mysl o Sandro, a gosciu jest gejem. Ironia losu
- vitoo
- Juventino

- Podziekował: 15 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Wyluzuj trochę, co drugi Twój post to jakaś wzmianka o fapaniu, nocach z laskami itd. O ile na początku budziło to jakiś tam uśmiech to teraz staje się coraz nudniejsze i w dodatku w słabym tonie. Pamiętaj, że co za dużo to niezdrowo.Haris pisze:Z tym homoseksualizmem A.Sandro to tak na poważnie? Może jakieś źródło. Teraz mi trochę głupio, że tu publicznie fapałem nad gejem :oops:
Zresztą różnie to teraz może być w szatni.
Swoją drogą odważny jest ten Sandro, niewielu chyba jest piłkarzy, którzy otwarcie o tym mówią. Pamiętam że Hitzlsperger przyznał się do homoseksualizmu dopiero po zawieszeniu butów na kołku.
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
RICTOR pisze:Mniej więcej tyle, że odpuściliśmy Draxlera z kilku powodów, ale szukamy na tę pozycję gracza. Po zakontraktowaniu AS mamy jeszcze 10 dni na zakontraktowanie kolejnego gracza.
Ale zaznaczam, to z Draxlerem to jest tak napisane, że sami Włosi się zastanawiają czy Beppe nie ściemnia także lepiej jakby na to okiem rzucił ktoś z dobrym skillem włoskim.
Dobrze, że Beppe niejako potwierdza Sandro, bo w piłce różne już rzeczy oglądaliśmy.
- zahor
- Juventino

Bobeknaklo pisze: Mi jest głupio, że ktoś taki jak ty wyraża swoją opinię i ja muszę te brednie czytać. Co Cię obchodzi jego życie prywatne? Przeszkadza Ci to w czymś? Czy to kogoś krzywdzi? Kwintesencja średniowiecznego polaczkowego światopoglądu.
Jak dla mnie Sandro mógłby po każdym meczu przebierać się w damskie ciuchy i udawać się na koprofilską orgię z udziałem karłów, ciężarnych Murzynek oraz inwalidów, byle by tylko grał w piłkę na odpowiednim poziomie. Rzecz w tym że to nie ja, ani nie Wy będziecie z nim dzielić szatnię, więc nasze zdanie na ten temat jest nieistotne. Faktem jest, że niektórzy piłkarze w wywiadach przyznają wprost że nie za bardzo wyobrażają sobie geja w drużynie. Czy to ich naturalne prawo, czy też przejaw homofobii, możecie się spierać do jutra (prosiłbym tylko w miarę możliwości w innym temacie), rzecz w tym że jego ewentualny homoseksualizm nie jest czymś, co z całą pewnością nie ma absolutnie żadnego wpływu na funkcjonowanie drużyny.Osgiliath pisze:co ma jego homoseksualizm wspólnego z czymkolwiek co dotyczy Juve?
- Molek big fun juve
- Juventino

Ludziska , jedna osoba napisała , że jest gejem , nie dając żadnego potwierdzenia , a Wy łykacie jak młode pelikany. Wpisałem w wujka google i nic nie wyskoczyło.
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- vitoo
- Juventino

- Podziekował: 15 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
I był już wczoraj. Ktoś to już wrzucił i został zjechany, słusznie zresztą, za spamowanie wikipedią.sebinho86 pisze:A na słynnej encyklopedii na w... Alex Sandro już jest Nasz:)
- Dragon
- Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
2. Tematy, posty i komentarze
e) Odpisuj konkretnie na dany temat. Wypowiedzi, które nie mają nic wspólnego z założonym tematem będą usuwane, a ich autorzy karani kartkami.
Załamujecie... :doh: Każdy kolejny wpis nie związany z tematem = kartka.
e) Odpisuj konkretnie na dany temat. Wypowiedzi, które nie mają nic wspólnego z założonym tematem będą usuwane, a ich autorzy karani kartkami.
Załamujecie... :doh: Każdy kolejny wpis nie związany z tematem = kartka.

- Haris
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Dlatego głównym celem mojej wypowiedzi było pytanie o źródło. W życiu osobistym nie przepadam za gejami, ale to już inna sprawa. Tylko, że moim skromnym zdaniem na dwudziestu paru zawodników w naszym klubie znajdzie się jeden, który będzie czuł do niego jakoś niechęć, a lepiej żeby nie było żadnych konfliktów itp.Molek big fun juve pisze:Ludziska , jedna osoba napisała , że jest gejem , nie dając żadnego potwierdzenia , a Wy łykacie jak młode pelikany. Wpisałem w wujka google i nic nie wyskoczyło.
Proszę nie kontynuujmy tego tematu!
Także tego czekam na jakieś informacje o tym trequ bo pozyskać kogoś musimy.
Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- Mehehehe
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Czyli wiemy już jak wygląda piekło wg zahora.zahor pisze:...karłów, ciężarnych Murzynek oraz inwalidów...
Transfer Sandro to naprawdę cudowna wiadomość. Ewentualne kupno Draxlera i Cuadrado, stawia to okienko na najwyższym stopniu podium ostatnich paru lat.
O ile w transfer Cuadrado jestem w stanie uwierzyć (tzn wypożyczenie), o tyle transfer Draxlera, czy innego trequartisty cały czas pozostaje dla mnie w sferze marzeń. Ale jeszcze kilka dni temu to samo było z Sandro. Więc wszystko jest możliwe
- mrozzi
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Znalazłem takie słowa Marotty odnośnie Draxlera:
Il giocatore ci piace, ma ci sono impedimenti che hanno un po' raffreddato la trattativa. Il trequartista arriverà. Pronti a un investimento per un grande numero 10.
Potwierdza się zatem co, o czym pisałem wcześniej. Nasze "stosunki" z Schalke się ochłodziły, ale nie ma mowy o zerwaniu negocjacji. Jednocześnie Beppe zapewnia, że pozyskamy trequartistę.
A Pumi twierdził, że nie... 
Il giocatore ci piace, ma ci sono impedimenti che hanno un po' raffreddato la trattativa. Il trequartista arriverà. Pronti a un investimento per un grande numero 10.
Potwierdza się zatem co, o czym pisałem wcześniej. Nasze "stosunki" z Schalke się ochłodziły, ale nie ma mowy o zerwaniu negocjacji. Jednocześnie Beppe zapewnia, że pozyskamy trequartistę.
- annihilator1988
- Juventino

Metro zdaje się potwierdzać życzenia co do Cuadrado, bowiem podają o bardzo prawdopodobnym wypożyczeniu do Juve. Sandro, Cuadrado, Draxler i Juve znów odskoczyłoby rywalom o kolejne 3 lata
Biorąc pod uwagę kto ubiega się o Kolumbijczyka i na jakiej pozycji może występować, to zwycięzca może być tylko jeden
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- gucio_juve
- Juventino

O jejqu :o . Widzę główni forumowi masturbanci nad mercato ze skrajności w skrajność. Najpierw płacz i teksty typu: "nie bedzie nikogo, Marotta zgiń przepadnij zmoro" "będzie Vasquez albo Saponara". Teraz ponoć transfer Sandro: "najlepsze mercato od lat, świetnie, super mega." Dodatkowo jakieś śmieszne media podały, że mamy wypożyczyć Cuadrado, a tutaj widzę teksty typu - on już jest nasz! super transfer.
Tak jak mówiłem od początku pojawienia się informacji o Draxlerze, wierzę, że pozyskamy Juliana, bo wszystko na to wskazywało. Teraz Heldt mówi, że Niemiec jest na sprzedaż, ale musimy się spieszyć z konkretną ofertą. To nawet w stylu sympatycznego pana ze Stuttgartu. Sprzedać w ostatniej chwili kluczowego piłkarza i twierdzić, że stawia się na młodzież, a potem zimą będzie transfer Van der Vaarta

Tak jak mówiłem od początku pojawienia się informacji o Draxlerze, wierzę, że pozyskamy Juliana, bo wszystko na to wskazywało. Teraz Heldt mówi, że Niemiec jest na sprzedaż, ale musimy się spieszyć z konkretną ofertą. To nawet w stylu sympatycznego pana ze Stuttgartu. Sprzedać w ostatniej chwili kluczowego piłkarza i twierdzić, że stawia się na młodzież, a potem zimą będzie transfer Van der Vaarta
Jak mnie niezmiernie irytowały niegdyś Twoje wypowiedzi, tak teraz gadasz do rzeczy.albertcamus pisze:Ale niektórzy są zachłanni.
Khedira przyszedł w miejsce Pirlo, a Draxler w miejsce Vidala (oczywiscie to gracze o zupełnie innej charakterystyce, ale chyba lepiej pasujący do systemu gry Maxa).
Za Teveza Dybala, za Llorente Mandzukic, a za Matriego Zaza.
+ za Ogbonnę Rugani
+ za Asamoaha (przesuniętego do środka) Sandro.
Naprawdę źle Wam?
To okienko jest fantastyczne. Za rok kogoś na miejsce Lichego i wsio.