Mercato (LATO 2019) DYSKUSJA
- gucio_juve
- Juventino
Podobno City starało się nam wcisnąć Danilo w transakcję z Cancelo. W sumie tak myśle, skoro już miałby tam Portugalczyk iść, to chętnie bym zobaczył u nas Walkera z City. Wiem, że nie ma plotek łączących go z nami, ale to chyba ta sama pozycja, a jakościowo dużo lepiej niż Trippier albo Piccini.
Swoją drogą to jakbym miał stawiać pieniądze, to wydaje mi się, że Cancelo u nas zostanie.
Swoją drogą to jakbym miał stawiać pieniądze, to wydaje mi się, że Cancelo u nas zostanie.
- Osgiliath
- Juventino
Tego, któren przeszedł do Atleti?Adrian27th pisze:Abstrahując od tego że za 120 możemy mieć Jao Felixa.

Nie mniej prawda, że Chiesa na obecną chwilę to imo zbędne ogniwo. Nie wygląda, aby Dybala został odpalony, więc na prawej może sobie biegać na zmianę z Berną, stąd młodziak z Violi nie jest strasznie potrzebny.
Wolałbym wisienkę do pomocy, nie mniej, jeśli oni zakombinują z Zaniolo, to się zrobi trochę tłoczno w pomocy, a pozbywszy się Matuidiego i Khediry to już też nie ma zbytnio kogo sprzedać. No chyba, że Benta poszedłby na wypożyczenie, albo Can w dealu za Pogbę? No nie wiem. Chyba, że na jakąś alternatywną pozycję oni chcą go wrzucić? Gdzie on może jeszcze grać?
- Virgil
- Juventino
Moim zdaniem do pomocy może nikt już nie przyjść i dlatego Zaniolo. Za SMSa szefu z Lazio krzyczy jakieś bajońskie sumy, Pogba podobnie może wybrwć Real lub zostać w ManU.
Ciekawe kiedy tego De Ligta deal zamkniemy i ciekawe co z Icardim ? Bo jeżeli Dybala zostaje to nie ma dla niego po prostu miejsca.
Ciekawe kiedy tego De Ligta deal zamkniemy i ciekawe co z Icardim ? Bo jeżeli Dybala zostaje to nie ma dla niego po prostu miejsca.
- wojczech7
- Juventino
Rabiot przechodzi właśnie testy medyczne, więc mam pytanie do zorientowanych, bo nie śledziłem jego poza-boiskowych perypetii.
Jakieś konkretne "przypały" były z tą jego mamą, czy generalnie jest beka z gościa, bo nie ma "normalnego" agenta?
Ktoś, coś?
Jakieś konkretne "przypały" były z tą jego mamą, czy generalnie jest beka z gościa, bo nie ma "normalnego" agenta?
Ktoś, coś?
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Pokaż potwierdzenie.Wojtek pisze:Przecież on już oficjalnie w Atletico jestAdrian27th pisze:Abstrahując od tego że za 120 możemy mieć Jao Felixa.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Sergej95
- Juventino
https://mobile.twitter.com/tjuanmarti gość podaje że w ostatnich godzinach nowe kontakty na linii De Ligt-barca
Oby to był fake news
Oby to był fake news
- kdzr
- Juventino
Jakby się okazało, że zostajemy z niczym po możliwości posiadania De Ligta i Manolasa, to straszna frajernia z naszej strony. Oby tylko kaczucha i oby Holendra podpisali na dniach.
Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- Osgiliath
- Juventino
W innej roli niż jakiś management to u nas (o ile cokolwiek byłoby na rzeczy) go nie widzę. Facet po prawdzie nie pozbierał się po kontuzji.Paya pisze:Agresti podaje, że Marchisio blisko rozwiązania kontraktu z Zenitem.
- Profesor
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Przecież już wcześniej ktoś z Barcelony potwierdzał że nie było nawet tematu De Ligt-a u nich.Sergej95 pisze:https://mobile.twitter.com/tjuanmarti gość podaje że w ostatnich godzinach nowe kontakty na linii De Ligt-barca
Oby to był fake news
Ktoś ma może link do tego?
- Osgiliath
- Juventino
No chyba naprawdę nie sądzisz, że nie byłoProfesor pisze:Przecież już wcześniej ktoś z Barcelony potwierdzał że nie było nawet tematu De Ligt-a u nich.Sergej95 pisze:https://mobile.twitter.com/tjuanmarti gość podaje że w ostatnich godzinach nowe kontakty na linii De Ligt-barca
Oby to był fake news
Ktoś ma może link do tego?

- Shadow Marshall
- Juventino
Ja wciąż się dziwie czemu nasi tak traktują Igłe...nie wiem. Tyle co on dla nas zrobił przez te 2 lata to serio...jest mi trochę wstyd za to w jaki sposób klub się zachowuje.Osgiliath pisze:Diego Borinsky (jakiś argentyński dziennikarz) twierdzi, że Simeone chce mieć Igłe u siebie w Atleti. Ponoć formalna oferta ma niedługo nadejść do nas
- Ehem
- Juventino
A co powinniśmy uczynić?Shadow Marshall pisze:Ja wciąż się dziwie czemu nasi tak traktują Igłe...nie wiem. Tyle co on dla nas zrobił przez te 2 lata to serio...jest mi trochę wstyd za to w jaki sposób klub się zachowuje.Osgiliath pisze:Diego Borinsky (jakiś argentyński dziennikarz) twierdzi, że Simeone chce mieć Igłe u siebie w Atleti. Ponoć formalna oferta ma niedługo nadejść do nas