Mercato (LATO 2019) DYSKUSJA

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2019, 10:05

Podobno City starało się nam wcisnąć Danilo w transakcję z Cancelo. W sumie tak myśle, skoro już miałby tam Portugalczyk iść, to chętnie bym zobaczył u nas Walkera z City. Wiem, że nie ma plotek łączących go z nami, ale to chyba ta sama pozycja, a jakościowo dużo lepiej niż Trippier albo Piccini.

Swoją drogą to jakbym miał stawiać pieniądze, to wydaje mi się, że Cancelo u nas zostanie.

Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2019, 10:07

Adrian27th pisze:Abstrahując od tego że za 120 możemy mieć Jao Felixa.
Tego, któren przeszedł do Atleti? ;)

Nie mniej prawda, że Chiesa na obecną chwilę to imo zbędne ogniwo. Nie wygląda, aby Dybala został odpalony, więc na prawej może sobie biegać na zmianę z Berną, stąd młodziak z Violi nie jest strasznie potrzebny.

Wolałbym wisienkę do pomocy, nie mniej, jeśli oni zakombinują z Zaniolo, to się zrobi trochę tłoczno w pomocy, a pozbywszy się Matuidiego i Khediry to już też nie ma zbytnio kogo sprzedać. No chyba, że Benta poszedłby na wypożyczenie, albo Can w dealu za Pogbę? No nie wiem. Chyba, że na jakąś alternatywną pozycję oni chcą go wrzucić? Gdzie on może jeszcze grać?

Virgil

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2019, 10:13

Moim zdaniem do pomocy może nikt już nie przyjść i dlatego Zaniolo. Za SMSa szefu z Lazio krzyczy jakieś bajońskie sumy, Pogba podobnie może wybrwć Real lub zostać w ManU.

Ciekawe kiedy tego De Ligta deal zamkniemy i ciekawe co z Icardim ? Bo jeżeli Dybala zostaje to nie ma dla niego po prostu miejsca.

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2019, 10:24

Rabiot przechodzi właśnie testy medyczne, więc mam pytanie do zorientowanych, bo nie śledziłem jego poza-boiskowych perypetii.

Jakieś konkretne "przypały" były z tą jego mamą, czy generalnie jest beka z gościa, bo nie ma "normalnego" agenta?

Ktoś, coś?

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2019, 10:32

Przecież on już oficjalnie w Atletico jest :P

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 01 lipca 2019, 10:48

Wojtek pisze:
Przecież on już oficjalnie w Atletico jest :P
Pokaż potwierdzenie.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Sergej95

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 lipca 2019, 10:56

https://mobile.twitter.com/tjuanmarti gość podaje że w ostatnich godzinach nowe kontakty na linii De Ligt-barca

Oby to był fake news

kdzr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2019, 11:00

Jakby się okazało, że zostajemy z niczym po możliwości posiadania De Ligta i Manolasa, to straszna frajernia z naszej strony. Oby tylko kaczucha i oby Holendra podpisali na dniach.

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
Paya

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 01 lipca 2019, 11:00

Agresti podaje, że Marchisio blisko rozwiązania kontraktu z Zenitem.

Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2019, 11:10

Paya pisze:Agresti podaje, że Marchisio blisko rozwiązania kontraktu z Zenitem.
W innej roli niż jakiś management to u nas (o ile cokolwiek byłoby na rzeczy) go nie widzę. Facet po prawdzie nie pozbierał się po kontuzji.

kdzr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2019, 11:14

Ciężko to przechodzi przez gardło, ale po tak okropnym sezonie, w którym niemalże nie grał przez urazy, to na ten moment jakaś Brescia, albo Lecce...

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
Profesor

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 01 lipca 2019, 11:21

Sergej95 pisze:https://mobile.twitter.com/tjuanmarti gość podaje że w ostatnich godzinach nowe kontakty na linii De Ligt-barca

Oby to był fake news
Przecież już wcześniej ktoś z Barcelony potwierdzał że nie było nawet tematu De Ligt-a u nich.

Ktoś ma może link do tego?

Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2019, 11:31

Profesor pisze:
Sergej95 pisze:https://mobile.twitter.com/tjuanmarti gość podaje że w ostatnich godzinach nowe kontakty na linii De Ligt-barca

Oby to był fake news
Przecież już wcześniej ktoś z Barcelony potwierdzał że nie było nawet tematu De Ligt-a u nich.

Ktoś ma może link do tego?
No chyba naprawdę nie sądzisz, że nie było ;) w końcu musiał coś powiedzieć, aby to wyglądało neutralnie. ofc był i pewnie szło by dalej, gdyby nie raiola i my.

Shadow Marshall

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 lipca 2019, 12:06

Osgiliath pisze:Diego Borinsky (jakiś argentyński dziennikarz) twierdzi, że Simeone chce mieć Igłe u siebie w Atleti. Ponoć formalna oferta ma niedługo nadejść do nas :pray:
Ja wciąż się dziwie czemu nasi tak traktują Igłe...nie wiem. Tyle co on dla nas zrobił przez te 2 lata to serio...jest mi trochę wstyd za to w jaki sposób klub się zachowuje.

Ehem

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 lipca 2019, 12:10

Shadow Marshall pisze:
Osgiliath pisze:Diego Borinsky (jakiś argentyński dziennikarz) twierdzi, że Simeone chce mieć Igłe u siebie w Atleti. Ponoć formalna oferta ma niedługo nadejść do nas :pray:
Ja wciąż się dziwie czemu nasi tak traktują Igłe...nie wiem. Tyle co on dla nas zrobił przez te 2 lata to serio...jest mi trochę wstyd za to w jaki sposób klub się zachowuje.
A co powinniśmy uczynić?

Zablokowany